- Konu Sahibi EU1
canlarım benim bu gece interneti olan komşuya geldim ve bi bakayım güzel haberler varmı diye ben yokken ozgurdu ilgilendiğin için çok teşekkür ederim çok güzel mesajlarınızı gördüm dağ çiçeği canım sayfamı ziyaret etmişsin evet yaşım küçük ama bizde zor şartlar altında yetiştiğimiz için bu ailenin durumu hassas bi noktaya değiniyo bu gece beni çok mutlu ettiniz yarın sabah dönüyorum kısmetse sişzlerle daha güzel haberleşiriz sizler benim ablalarımsınız alah hepinizden razı olsun bugün bu aile yarın allah korusun bizlere yarının ne getireceğini kimse bilemez.sizlerden bir ricam daha olucak çevrenizde çamaşır makinesini yeniliyecek akraba konu komşu var ise ve elindeki makineyi vermek isteyen olursa mutlaka haberimiz olsun arkadaşlar anne 43 yaşında ve hala merdaneli makineyle yıkamaya çalışıyor çamaşırları sıkma yeri bozukmuş.kasımın ilk haftasında gittiğim zaman fotoğraflarınıda koyucam buraya evin halini durumunu o zaman daha net anlamış oluruz.şimdilik bu kadar güzel yürekli arkadaşlarım kızım ve ben sizlere kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz hepinize iyi geceler
Rica ederim canım.Ufacık şeylerle mutlu olacak okadar çok insan var ki.Biz sıcak evimizde sıcak yatağımızda karnımız tok uyurken buna muhtaç insanları düşünürsek sanırım cebimizden çıkacak 20-30 ytllik malzeme gözümüze gelmez.Allah kimseyi düşürmesin.:Saruboceq: