- 21 Ağustos 2024
- 623
- 186
-
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Ben ne yapayııııım test günüm daha 3 ekimAynen öyle çok iyi tespit. Çarşamba yapıcam tekrar ama bekleyemeyeceğim.
Canım 10 için çok erken kanda bile 10.günde çıkması istisna ki idrarda nasıl çıksın hiç umutsuz olup üzme kendini.Benimde bugün 10 du çıkmadı yine umudu kestim gibi
Yaa çok var gerçektenBen ne yapayııııım test günüm daha 3 ekimşuan günleri değerlendirme aşamasındayız. O bile çok uzun süre geliyor bi türlü bitmedi
6 ekimYaa çok var gerçektenbat ne zaman
Ayyy hadi bu haftayı iyi değerlendir bari6 ekimve eşimle yıldönümümüz inşallah bir süpriz olurda hediye niyetine testi veririm eline
Günlerim var işte 19/21/23/25/27 ikisi gitti kaldı üç günAyyy hadi bu haftayı iyi değerlendir bari
Ay ciddi misinGünlerim var işte 19/21/23/25/27 ikisi gitti kaldı üç günbugün yine duramadım erken gebelik siparişi verdim 24 tane dedim en azından takip edeyim silikleşmeyi diye. Birazdan gelir başlarım herhalde.
Ay sabredemem kiiiiAy ciddi misinaz dayan ya bari haftaya başla testlere
Ay sabredemem kiiii
Yok işte şuan pozitif çıkar iğnenin etkisiyle. Ben silikleşmeyi takip edicem.Öyle deme zaten pozitifi görme ihtimalin yokki. Boşu boluna kendine stres yaşatacaksın
Öyle mi diyorsunCanım 10 için çok erken kanda bile 10.günde çıkması istisna ki idrarda nasıl çıksın hiç umutsuz olup üzme kendini.
İnşallah. Pozitif düşenelim pozitif görelimÖyle mi diyorsuninşallah canım
Bende o tarihlerde çatladı yumurlama günlerim o günler ama ovalasyon yapmdim (aşırı geriyor o test beni)10-11-12-13-14-15 Eylül yumurtlaması-çatlaması olan kizlar, belirtileriniz var mı varsa neler? Gelin birlikte bekleyelimmGamzeAsl T tpzeng @edadiyebirisi @ortmen58 @Turkanmammadova @merviki
He çatlatma mı oldun. Ben onu bilmiyordum. Canım etkisi ne zaman geçiyor ortalama. Benim 12 gün oldu geçmiş midirYok işte şuan pozitif çıkar iğnenin etkisiyle. Ben silikleşmeyi takip edicem.
Evet biliyorum ama sabirsizim sanırımBekle bence daha çok erken.
Ben bu sabah yaptım çıkmadı benim 11. Gün yumurtlamaKizlar ben şimdi miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyondan sonraki 10. Gundeyim hamile değilim diyip önümüzdeki aylara mi bakayım yoksa hala umut var mı?
Rabbim inşallah nasip eder inşallahhhhMerhabalar şu an bende sizinle aynıyım 13-14 pil 15 çatlamış gösterdi bat 1 Ekim.. bekleyen el açan herkesin duası kabul olsun ve kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı bebişlermiz olur inşallah hepimizinbelim çok ağrıyor ve dün ve bugün inanılmaz yoğun akıntım var sarı renkte ve kasıklarım da ağrı
Bence de erkenn 12-12 kanda 14-15 için idrsrda diyorlar amaYumurtlamanın 11 çatlamanın 10. Günü ….. bence erken ama negatif çıktı bugünde sizlerin nasıl ? Pozitifler ne zaman gördünüz
Kızlar bugün iğnenin 5.günü böyle olması normal mi çok silikHe çatlatma mı oldun. Ben onu bilmiyordum. Canım etkisi ne zaman geçiyor ortalama. Benim 12 gün oldu geçmiş midir