- 26 Temmuz 2024
- 593
- 243
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Testin çok hassas olmayabilir belki de ? İğne sonrası günlük test yapan arkadaşlar bir baksa iyi olur.Kızlar bugün iğnenin 5.günü böyle olması normal mi çok silik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin çok hassas olmayabilir belki de ? İğne sonrası günlük test yapan arkadaşlar bir baksa iyi olur.Kızlar bugün iğnenin 5.günü böyle olması normal mi çok silik
Bilmiyorum laboqoick test.Testin çok hassas olmayabilir belki de ? İğne sonrası günlük test yapan arkadaşlar bir baksa iyi olur.
İğne etkin geçmeye yakındır belkide. Yarın da yaparsın bir anlarız. Zaten ilk idrar da değil ya.Bilmiyorum laboqoick test.
Evet yarın da aynı markayla tekrarlim ilk idrarla. Ama bu kadar erken gidermi ki etkisi daha ayın 18inde yaptırdım iğneyi.İğne etkin geçmeye yakındır belkide. Yarın da yaparsın bir anlarız. Zaten ilk idrar da değil ya.
8 günde komple gidenler varmış. Şeninde gitmeye yakındır testte hassas değilse. Bazıları 20 üzeri algılıyormuş.Evet yarın da aynı markayla tekrarlim ilk idrarla. Ama bu kadar erken gidermi ki etkisi daha ayın 18inde yaptırdım iğneyi.
Benıöde dün 10. Gündü negatif ti sabah 11 . Gün oldu yine negatif bakalım okuldan çıkıp eve godeyom idrarımı yutuyorum 5 saate tekrar yapacağımKizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Benimde negatif çatlamadan sonraki 10. Gün gerçekten şu 4 gün geçsin istiyorum artık adet olacaksam olayım çok stresliBenıöde dün 10. Gündü negatif ti sabah 11 . Gün oldu yine negatif bakalım okuldan çıkıp eve godeyom idrarımı yutuyorum 5 saate tekrar yapacağım
Benimde çatlamadan sonra 10. Gün ama herkes 12 sinde net görürsünüz diyor o yüzden ümidini kaybetme sonuçta çatlıyor ve hemen dollenmıyor birde döllenme süresi var onun 1-2 gün arası eeee 7-8 günde rahim yolculuğu var sonra bırde yerleşecek sonra beta salgılanacak .Benimde negatif çatlamadan sonraki 10. Gün gerçekten şu 4 gün geçsin istiyorum artık adet olacaksam olayım çok stresli
Bilmiyorum bende ki bu şansla8 günde komple gidenler varmış. Şeninde gitmeye yakındır testte hassas değilse. Bazıları 20 üzeri algılıyormuş.
Negatif görünce üzülüyor insan uğraşıyoruz o kadar bugün 11. Gün bakalım beklicez az kaldı ama zaman gecmiyo sankiBence erken daha ümidini kesme. Benm 10.günde kanda bile çıkmamıştı. Bu ayda iğneyle şansımı denedim bakalım.
Valla ilk defa bu sabah üzüldüm çok inanmıştım ama erken diyorlar bakalımNegatif görünce üzülüyor insan uğraşıyoruz o kadar bugün 11. Gün bakalım beklicez az kaldı ama zaman gecmiyo sanki
Benimde çatlamadan sonra 10. Gün ama yine negatif çıktı normal test ile yapıyorum ben erken gebelıkle yapmıyorumBenimde negatif çatlamadan sonraki 10. Gün gerçekten şu 4 gün geçsin istiyorum artık adet olacaksam olayım çok stresli
Benimde çatlamadan sonra 10. Gün çıkmadı maalesef siz erken gebelık mı yapıyorsunuz yoksa normal mı ?Negatif görünce üzülüyor insan uğraşıyoruz o kadar bugün 11. Gün bakalım beklicez az kaldı ama zaman gecmiyo sanki
Erken mı yapıyorsun normal mı ?Valla ilk defa bu sabah üzüldüm çok inanmıştım ama erken diyorlar bakalım
Erken gebelik testi yaptım benErken mı yapıyorsun normal mı ?
Yine de 14 gün sonrasi sayilmiyormu. 16 ci gün çatladı ben de 24 u değilmi batim?Evet yumurtlama gecikince adet zamanı da atiyo umarım hamilesindir
Evet 14 gün sonrası ama yumurtlama 14. Günde olmuyo ya o yüzden gecikiyorYine de 14 gün sonrasi sayilmiyormu. 16 ci gün çatladı ben de 24 u değilmi batim?
Kendimizi mi kandiriyoruz bilemiyorum yaValla ilk defa bu sabah üzüldüm çok inanmıştım ama erken diyorlar bakalım
Kendimizi mi kandiriyoruz bilemiyorum ya