Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllaki öyle .Ben söz nişan ayrı olsun istiyordum onun yüzünden ikisini bir arada yapalım tamam dedim .Ben bazı şeyleri külleniyorsam kendisinin de benim için bişeyleri göze alması gerekirdi ailesi ile konuşabilirdi o zamanın şartları ile yapılmış onlara .Biz şimdi zamandayız bişey de istemedim başkası olsa bana ait olanı alır öderim ortak ödeyelim demez ona varana kadar tamam iken bir tek düğünü yapmaması , mobilya için pahalıya gitmeyelim demesi ,gelinlik straplez istemiyorum derdi .insan bişeylerden fedakarlık yapar ya bilmiyorum gerçektenBence her sey daha cok lafta. Karsi tarafi tanimiyorum, bir de ondan dinlemek lazim ancak anlattiginiz kadariyla para konusunda konu siz olunca inat ediyor, yapmak istemiyor gibi geldi... Bilmiyorum ben mi yanlis dusunuyorum ama seven insan bi dugunu cok gorur mu ki? Ben dunya mali diyip cok onem vermedigim icin gercek anlamda soruyorum. Cunku benim icin sevdigim yanimda olsun gerisi bos... Borc dedigin ne ki cok sukur Allah saglik verdikten sonra bir sekilde odenir. Benim dusuncem bu.
O hatirlatmalari nabiz yoklamak bence acaba biri var mi hayatinda diye. Sen ben biriyle gorustum diye blof atsan cevabi ne olur bence buna bak. Bu onemli bi olay cunku. En azindan biraz icinde kabul etse dahi kaybetme korkusu olusacaktirO kadar karmakarışığım ki . Herşeyiyle düşünüyorum ama çıkmazdayım ya yine mutsuz olursam üzülürsem .Sonuçta yaş ilerliyor Zaman geçiyor ,Hayatına yön vermek istiyor insan .
Bi dünya laf sayar döker bna eminim.Senin sevgin bu kadarmış felan diye .Yapısını biliyorum ,hiç unutmuyorum bir gün faceden işyerinden bi müdürü ekledim o da bna niye ekledin diye ısrarla sordu.Bende işyerinden müdür ekledim dedim sürekli defalarca niye ekledin diye diye sorunca Bnde canım istedi ekledim oldu mu kırk kere söylüyorum bişey yok diye işyerinden müdür diye dimi dedim .Bana dediği şu an bunu yanımda söyleseydin tokatı yerdin Dedi ve ben şok oldum barışma gibi bir durum olduğunda hemen bu aklıma geliyorO hatirlatmalari nabiz yoklamak bence acaba biri var mi hayatinda diye. Sen ben biriyle gorustum diye blof atsan cevabi ne olur bence buna bak. Bu onemli bi olay cunku. En azindan biraz icinde kabul etse dahi kaybetme korkusu olusacaktir
Ailesi demiyor Ki konuştuğum kişi söylüyor onlara ne yaptılarsa sana da aynısını yapacaklar diye o yüzden öyle söyledim düğün istemiyor Ki abisi ablası nikah yapmış biz niye nikah yapmıyormuşuzDüğün istemenizi anladım ama ailesi size yanlış bişey dememiş diğerlerine yapıp size yapmasa da hak geçecek diye de düşünüyor olabilirler
Madem düğün istiyorsun kendiniz yapın veya nikaha razı olun
Başka sözüm yok
Seni oyle iyi anliyorum ki kendi hayatimi okudum sanki. Vazgecemiyorsunuz ama onunla da olmuyor. Bu bile bile lades demek bunun da farkindasiniz. Degismiyorlar bacim kendilerine ayni seyi yapinca katlanamiyolarBi dünya laf sayar döker bna eminim.Senin sevgin bu kadarmış felan diye .Yapısını biliyorum ,hiç unutmuyorum bir gün faceden işyerinden bi müdürü ekledim o da bna niye ekledin diye ısrarla sordu.Bende işyerinden müdür ekledim dedim sürekli defalarca niye ekledin diye diye sorunca Bnde canım istedi ekledim oldu mu kırk kere söylüyorum bişey yok diye işyerinden müdür diye dimi dedim .Bana dediği şu an bunu yanımda söyleseydin tokatı yerdin Dedi ve ben şok oldum barışma gibi bir durum olduğunda hemen bu aklıma geliyor![]()
Bende o kanaattaym aslında biter ilişki başa dönüp yine bitiyor Malesef ki sonu yine hüsran .Bir kez bittiyse yine biter ben bunu bilir bunu söylerim. Hadi artılar eksilerden çok olsa yine bi nebze de eksiler almış başını gitmiş. Eminim sizi psikopatça kıskanmadan seven ilgilenen birini bulabilirsiniz yani tabi biz ne desek boş.
Seni oyle iyi anliyorum ki kendi hayatimi okudum sanki. Vazgecemiyorsunuz ama onunla da olmuyor. Bu bile bile lades demek bunun da farkindasiniz. Degismiyorlar bacim kendilerine ayni seyi yapinca katlanamiyolar
Seni oyle iyi anliyorum ki kendi hayatimi okudum sanki. Vazgecemiyorsunuz ama onunla da olmuyor. Bu bile bile lades demek bunun da farkindasiniz. Degismiyorlar bacim kendilerine ayni seyi yapinca katlanamiyolar
Al benden de o kadar. Kendimizi avutuyoruz seviyor diye. Ama sevgi yetmiyo saygi daha agir basiyor. Bizi degerli hissettiren insanlarla birlikte olmaliyizÖyle mi gerçekten .Ya ben olsun istiyorum onunla bu hayallerimi kurdum ama yok yani bana olumlu bişey konuşmuyor .Güvenemiyprum onunla evlilik yaptığımda Mutlu olacağımdan emin Değilim önceden gönül rahatlığı ise kabul ediyordum şimdi ise soru işaretleri var![]()
O kadar kötüyüm Ki .Konunu geçen seneden hatırlıyorum sanki. abi yenge muhabbetinden..
İstersen barış , sadece ayrılığı geciktirmiş olacak. Sana da yazık..
Bence her sey daha cok lafta. Karsi tarafi tanimiyorum, bir de ondan dinlemek lazim ancak anlattiginiz kadariyla para konusunda konu siz olunca inat ediyor, yapmak istemiyor gibi geldi... Bilmiyorum ben mi yanlis dusunuyorum ama seven insan bi dugunu cok gorur mu ki? Ben dunya mali diyip cok onem verdigim icin gercek anlamda soruyorum. Cunku benim icin sevdigim yanimda olsun gerisi bos... Borc dedigin ne ki cok sukur Allah saglik verdikten sonra bir sekilde odenir. Benim dusuncem bu.
O kadar kötüyüm Ki .umutlu Değilim Mutlu olabileceğimi düşünmüyorum emin bile Değilim bundan
![]()