- 1 Eylül 2014
- 25.916
- 30.327
- 798
- 35
Ne hissettiğimi bilmiyorum barışırsam pişman olmaktan korkuyorum aynı sıkıntıları yaşamk istemiyorum tek isteğim Mutlu olmak
seviyorsam belki şans verirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hissettiğimi bilmiyorum barışırsam pişman olmaktan korkuyorum aynı sıkıntıları yaşamk istemiyorum tek isteğim Mutlu olmak
ailesinin karşısında senin yanında olmayacağı ve onlara karşı seni ezdireceği konusunda.Hangi konuda?
dünya kdınlar gününde sen hiçbir şey dokunmayacaksın derdi .
beni düzeltilmesi gereken bir insan gibi görüyordu resmen, kıskançlık, attığım adım suç. evle ilgili en başta istediğin her şey olacak dedi sonra benim durumum yok o olmayacak bu olmayacak dedi. bende seninle mi uğraşcam dedim bitti
ailesinin karşısında senin yanında olmayacağı ve onlara karşı seni ezdireceği konusunda.
burada çok konu açılıyor aileci eşim aileci nişanlım diye onları okumanı tavsiye ederimBu konuyu da çok düşündüm gerçekten . Sonuçta ortada bişey olmamasına rağmen benim dediğime karşı çıkıp abisinin onca sözlerine bir şey dememesine çok bozuldum bu konu yüzünden de çok tartışmalarımız oldu Malesef ki
Ama hayallerim .Benim en çok istediğim düğün Çok zor olmasa gerek .Benim kredi çekip ödemek istemiyorum Zatenn .Birde şöyle bişey var şunu söyliyim Zaman'ında nikah dye kabul etmiştim ama en azından dışarı çıkılıp yemek yensin eğlenceye gidilsin herkes kendi parasını ödesin istemiştim o Zaman ne Dedi bana ? Olur mu öyle şey benimkiler ödeyemez kredi çeker yaparız o zaman Dedi ben bu sefer borç olmasın hadi madem diye düğünden vazgeçiyorum sen ailen bir yemek parasını ödeyemez diye kredi mi çekeceksin dedim nerde kaldı borçsuz evlenmek dedim . Kredi çektikten sonra gider ben düğün yaparım yani ne anladım bu işten, nişan Zaman'ı içinde size gelirken araba tutmam lazım kredi çekeriz Dedi ne diyorsun sen dedim .O insanlar o Zaman gelmesinler kusura bakma dedim . Bir kere de nişan için krediyi sen çek Dedi ben ne çekeceğim sen üzerine düşen ne ise onu yapacaksın ben üzerime düşen ne ise onu yapacağım dedimMaddi durum yetersizse nikah da olabilir. İlla düğün yapıp aylarca hatta yıllarca borç ödemek daha mı iyi. Ayrıca ailesi beyaz eşya ve takıyı alıyormuş. Hiç birsey yapmayan aileler var. Belki imkanları bu kadar.Kıskançlık haricinde bir sorun görmedim ben açıkcası. Derseniz ki maddi olarak bana yetemez orasıda sizin bileceğiniz şey.
aman boşverin ciddiyim kurtulduğunuza sevinin ben yüzüğü parmağıma değil de boynuma takılmış gibi hissetmeye başlamıştım olanlardan sonra ve orada bir dur dedim. böyle insanlar için ömrünüzü tüketmeyinTahammülüm yok benim buna .Bu her zaman için maddi durumum yok diyordu zaten . Bana onu alırım bunu alırım diyen insan değil ,düğünü yaparız ama kredi çekip yapıcaz ödemesini biz yapacağız .Yani ailenin düşüncesizliği sinirlendiriyor beni aldığı maaş belli abisi arabanın camı kırılsa babadan para isterken ,bu kredi kartı kullanıyor musun diye sorduklarında yok ben kullanmıyorum diyormuş ay ne sinir oluyordum . Söyle borcunu niye söylemiyorsun ama gerçi bana demişti ki ben abim için çok konuştum onlara evlenmeyi biliyorsa parasını biriktirsin öyle evlensin diye şimdi ben aynısını yaparsam bana da onlar konuşacaklar derdi sonra ben bu söylediğini ona söylediğimde inkar etti bana . babam beni onunla beraber gördü ve bunu ben kendisine söyledim tanışmak isterse tanışırım ama beklememiz lazım durumum ortada demişti bana çok gücenmiştim resmen yarıyolda kalmış gibi hissetmiştim kendimi git ailenle konuş durum bu de yani . Gurur yapıyordu aklınca aileden laf yememek için beni hiç düşünmedi Bu kıza bir şey söylerler mi diye resmen kendi elleriyle bitirdi bizi aslında ama o son sözü söyleyen ben oldum
Görüştüğün kişiye dair elle tutulur, olumlu şeyler yazmamışsın. Bir yılda iki kişiyle görüşüp bunu nispet yapar gibi, bak ben değiştim yön verdim hayatıma diyorsa o kişi uzak dururum ben olsam. Sadece nikah yapmak neden bunu düşündün mü ?
İlk ayrılık döneminde o kadar rahatlamış hissettim ki kendimi . Resmen sorunların içerisinde boğuluyormuşum dedim ama bak yine döndüm başaaman boşverin ciddiyim kurtulduğunuza sevinin ben yüzüğü parmağıma değil de boynuma takılmış gibi hissetmeye başlamıştım olanlardan sonra ve orada bir dur dedim. böyle insanlar için ömrünüzü tüketmeyin
çünkü daha tam olarak hayatınızdan çıkmamış. size mesaj atması ulaşması yanlış bence. uzaklaştırın onu kendinizden değiştirin her şeyiniziİlk ayrılık döneminde o kadar rahatlamış hissettim ki kendimi . Resmen sorunların içerisinde boğuluyormuşum dedim ama bak yine döndüm başa
Düğün salonları pahalı da ondan bence . Sizce?
Ben ona defalarca hayatımda seni istemiyorum hayatına yön ver artık dedikçe o her defasında yazıyordu bana en sonunda nette resim paylaşmış bir bir gün ben gördükten sonra resimi kaldırdı diğeri ise bir ay önce 2 gün sürdü
Sevmediği için yapamamış aklında ben varken olmuyormuş öyle söylüyor . Önemli sorunumuz zaten düğün ,o telefon para mevzusuydu
Tabiki öyle ben normalde söz nişan ayrı olsun istedim ama o buna da razı gelmedi Nasıl olacak Dedi hadi bir yapalımmm o Zaman dedim .Ben bu kadar fedakarlık yaparken kendisinin durumum yok deyip nikah diye diretmesi üzücü değil mi ? Evet durumu olmayabilir ama babasının şu süreçte kalkıp bahçesini genişletmesi için kredi çekip yer alması çokta durumunun olmamasını göstermiyor bu durumda beni yıktı açıkcası .Ailemin durumu yok deyip duruyordu .Nişanı kız tarafı yapar ama o düğün yapmıyorsa sizde yapmazsınız. Cimrilikten bunları yapmıyorsa haklısınız ama gerçekten yoksa biraz bekleyip acele etmeden el birliğiyle nişanınızı düğünüzü yapın.