Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 1 yas asisi ve korkularim

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Belkı hatırlayan olur seneler önce henuz yenı yenı blogger olma yolunda olan bır kızcagızın bebegı, rotavirüsünden vefat etmişti. Yanı neden endıse edıyorsunuz anlamadım ama asıları olmak zorundalar

Nasıl yanı? Devletın zorunlu tuttugu asıları yaptırmadıgınızı mı soyluyorsunuz? Yoksa ucretlı asılardan mı bahsedıyorsunuz?

Sen paranla cıvasız aşı buldun öle mi yani ..doktorunuz cok akilliymis gercekten

Nasıl yanı? Devletın zorunlu tuttugu asıları yaptırmadıgınızı mı soyluyorsunuz? Yoksa ucretlı asılardan mı bahsedıyorsunuz?

Bütün aşılarini yaptırdık özelde diyorum özel hastanede tüm aşıları oluyor yani
Civali asıyi yaptırmadim o asının civasız olaninı yaptırdım diyorum lütfen anlamadan yargısız infaz yapmayinız
Sizlerde civasız olan asıyı yaptırin diyorum

Devlette zorunlu olan asının farklı bır asısını mı yaptırdıgınızı zannedıyorsunuz yoksa?
Boyle bısı yok kı var m yoksa? Kızlar bılen var mı, zorunlu asıları sen acıbadem maslagada gıtsen zorunlu asıları cıkarırlar. Ben bazen saglık ocagı bazende bashettıgım hastanede vurdurdum ben aynı ıcerık dıye bılıyorum. Paralı asılarda evet marka seceneklerı vardı

Sen paranla cıvasız aşı buldun öle mi yani ..doktorunuz cok akilliymis gercekten

Ne alaka üslupunuz cok kötü
Evet biraz arastırırsaniz (yargısiz infaz yapmadan once) ne demek istedigimi çocuklarımizla ilgili önemli birşey dedigimi anlarsınız

Aşılardaki civa çok çok düşük dozda kulanılır ve bağışıklık yanıtını güçlendirmek için vardır 1930 dan beri bütün aşılarda varmis siz nasıl oldu da cıvasız olanı buldunuz acaba hayret
.

Bak dediginiz gibi parali aşılarda marka secenekleri var civali ve civasiz gibi

Bak dediginiz gibi parali aşılarda marka secenekleri var civali ve civasiz gibi
Tamam ama zaten zorunlu olmayan asıları saglık ocagı yapmıyor kı, Yanlız bu cıvalı cıvasız kısmında bıraz fazla ortalık karısır gıbıme gelıyor. Bahsedılen gerı cekılen makale fılan bu konuda degılmıydı? Hangı asıdaydı kac yas asısındaydı

Doktorumuz önerdi hatta iceriginide anlattı civasız olanini yapicam dedi annemin tadığı hemşire de civasız oldugunu soylemiş varmiş yani

Benim bildiğim zorunlu aşıların hepsi aynı ha özelde olmuşsun ha devlette .Özel aşılar için marka filan var evet .

Benim bildiğim zorunlu aşıların hepsi aynı ha özelde olmuşsun ha devlette .Özel aşılar için marka filan var evet .

Özel aşıydı ama doktorumuz her ası zamaninda anlatiyor bakin bu asınin iceriginde su var bu var diye..

Özel aşıydı ama doktorumuz her ası zamaninda anlatiyor bakin bu asınin iceriginde su var bu var diye..
Özel asıların ıcınde de cıva yoktur sanmıyorum.
Ben asılar ıcın ozellıkle hıc ozele goturmedım , doktor randevum varken gıdıp yaptırmıslıgım var. O haltları ılk cocugumda yedım yeterınce . Yanı acıbademın en kralınada gıtsen ası yıne aynı ası bacım. Ilk mesajın cok mahcuptu , ayrı tutmustun kendını ama hepımızın cocugu aynı asıyı oldu

Doktorumuz önerdi hatta iceriginide anlattı civasız olanini yapicam dedi annemin tadığı hemşire de civasız oldugunu soylemiş varmiş yani
Ne malum para için ıçeriği hakkında yalan söylemedikleri?Siz asinin prospektüsünu gordunuzmu?
Benim bildiğim bütün genel aşıların hepsinde var

Ne malum para için ıçeriği hakkında yalan söylemedikleri?Siz asinin prospektüsünu gordunuzmu?
Benim bildiğim bütün genel aşıların hepsinde var

Evet içeriklerini gösterdi bizde baktık
Soylemeden anlatmadan asıyı yapan doktorlar da var herseyi anlatan doktorlar da
Doktor karalamıycaz burda

Ne alaka üslupunuz cok kötü
Evet biraz arastırırsaniz (yargısiz infaz yapmadan once) ne demek istedigimi çocuklarımizla ilgili önemli birşey dedigimi anlarsınız
benim lafım sana değil doktoruna ..özel aşılarda firma farkı var evet ama genel aşılarda böle bi civalı civasız olayı olamaz ..değil acıbadem amerikan interneyşınılll en en özel hastane de olsa nerden bulucak da getircek aşıyı acabaaaa kekliyorlar milleti işte tabiri caiz se ..kanıtlasın ozman o yaptığı aşıların saglık ocağında yapılandan farklı olduğunu valla bende özür dilerim o zman ondan.....bu devlet manyak mı fakirin çocuğu ölsün zenginin çocucu yaşasın onlara civasız aşı yapalım mı diyor töbe yarabbimmm yaaaaaa

Siz zorunlu olan aşıların civasız olanını yaptırdınız öyle mi? Zorunlu aşı her yerde tektir marka farkı yoktur,civalı civasızı yoktur doktorunuz sizi fena keklemiş

Keklenmedik nerden çıkardın keklendigimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…