- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Sen bir uza hadi sağlıkçı isen git işine bak burda takilcagina ruh hastası yaatarı gideri bana yapacağına git çocuğuna aşı yaptır. senin gibi bir dahi olamadığım için sağlıkçı oldum. her şeye aklın eriyorsa burada yorum açıp destek beklemezdin. şüphelerin var ki sen de içten içe biliyorsun yanlış olanı. neyseee sana söylenecek çok şey varhastanede bir umut ağzımızdan çıkacak kelime pozitif olsun diye gözümüzün içine bakan anneler babalar var sırf çocuğu sağlıklı olsun diye gecelerce uyumayan sabah kapımıza dayanan.. ama sen çocuğuna yanlış yapıyorsun. yanlış. o çocuk sağlığını kaybettiğinde acaba bu kadar atar yapabilecek misin pamukpiremses
Iste beni tedirgin eden de bu yarın bir gun bu aşılar icinde bunu yaparlarsa diye korkuyor insannasıl güzel bir yazıdır bu... topraklarımıza gelınıp zeytinyağı zehir saçıyor dıyıp zeytın ağaçlarının talan edilmesi margarınlerın sayfa sayfa reklamları ,piyasaya margarın ve ne olduğu belirsiz yağların sürülmesi, zeytin yağlı yıyemem aman türküsünün aslında ne kadar dramatık olduğu ama toplumun göbek attığı böyle bir çok olay varken , sorgusuz sualsiz sankii drlar hiç hata yapmazmış gibi körü körüne bağlanmak ne kadar doğrudur?aşıların yan etkılerıne bılhassa bakmaları hemşirelerden rica etmeleri hata ve hatta hemşirelere yan etkılerını sormalarını istiyorum! şu su gibi çocuklara yazılan ibrumal mı nedir öksürük şurubunun yasaklatılmasına ve toplatılmasına karar verilmesine rağmen halan daha neden yazıldığını sormalarını, en basit(güya)ilaçların yan etkılerıne bakılıyorken neden çocuklara verılen aşıların ayrıntılı prospektüse bakılmıyor. he bu arada sigaranın çıktığı ilk yıllardada bizzat drlar gazete sayfalarında sigaranın sağlığa faydası röpörtajlarınıda manşet olarak yayınlamışlar.
kaça aldınız menenjit aşısını.2 yaş olsugu icin tek doz nimenrix vurdurdum asiyi yapan hemsire yuksek ates yapar dedi ama kizimin diger asilarda dahil nimenrixtede hic atesi cikmadi hic bir sorun olmadi
nasıl güzel bir yazıdır bu... topraklarımıza gelınıp zeytinyağı zehir saçıyor dıyıp zeytın ağaçlarının talan edilmesi margarınlerın sayfa sayfa reklamları ,piyasaya margarın ve ne olduğu belirsiz yağların sürülmesi, zeytin yağlı yıyemem aman türküsünün aslında ne kadar dramatık olduğu ama toplumun göbek attığı böyle bir çok olay varken , sorgusuz sualsiz sankii drlar hiç hata yapmazmış gibi körü körüne bağlanmak ne kadar doğrudur?aşıların yan etkılerıne bılhassa bakmaları hemşirelerden rica etmeleri hata ve hatta hemşirelere yan etkılerını sormalarını istiyorum! şu su gibi çocuklara yazılan ibrumal mı nedir öksürük şurubunun yasaklatılmasına ve toplatılmasına karar verilmesine rağmen halan daha neden yazıldığını sormalarını, en basit(güya)ilaçların yan etkılerıne bakılıyorken neden çocuklara verılen aşıların ayrıntılı prospektüse bakılmıyor. he bu arada sigaranın çıktığı ilk yıllardada bizzat drlar gazete sayfalarında sigaranın sağlığa faydası röpörtajlarınıda manşet olarak yayınlamışlar.
285 liraya aldimkaça aldınız menenjit aşısını.
memlekette bu kadar suriyeli varken, aşıyı bir gün bile geciktirmezdim.
Millet bu asparagas haberlere inanmayı ne zaman kesecek bilmiyorum ama cidden durum vahim..ortada o kadar çok kirli haberler dolaşıyor ki artık birçok insan neye inanacağını şaşırmış durumda..yazık.???
Toprağımıza kim geldi de zeytin ağaçlarını kesti hanımefendi? Zeytin ağaçları rant için hükümet denetiminde kesildi. Siz cidden ABDnin ya da başka birinin Türkiyeye iş makinesi nakliye edip ağaçları söküp gittiğine inanıyor musunuz? Zeytinyağı zehir saçıyor gibi bir iftirayı kimseden duymadım, mesele yağ falan değil arsayı peşkeş çekmek zaten
Sen bir uza hadi sağlıkçı isen git işine bak burda takilcagina ruh hastası ya
digerleri 420 tl iki doz olanlar 285 e sukrettim benÇokmuş kız
evet oyle maalesef bizim aile hekimi hemsirelerideNe yaşadınız bilmiyorum ama üzüldüm bu düşüncenize.
Aşı yaptırırken birçok değerlendirme olması gerekiyor, buna dikkat etmeyen sağlıkçı çok.
Mesela aşıları ben sağlık ocağında yaptırmam, birkaç kere gittim, çocuğa nasıl davranması gerektiğini bilmediklerini gördüm(bu benim bağlı olduğum sağlık ocağıyla alakalı sıkıntım, hepsini suçlayamam)
Hastanede bebek hemşireleri, çok işinin ehli olarak korkutmadan yapıyor aşıları.
Aynı zamanda öncesinde muayene ediyorlar bir güzel sağlık durumunu öğreniyorlar.
hafif bir hastalık belirtisi olduğunda asla aşı yapılamaz, bunu çoğu hemşire de atlıyor.
Kombine olmayacak aşılar var, özel aşıları çocuğun aşı olmayacağı diğer aylarda yaptırmak gerek.
Bunun gibi birçok şey var.
Aşıdan ziyade yaptırdığınız yeri ve takibinizi yapan doktoru gözden geçirin derim.
zeytın ağacı mı atarlandırdı sizi bu kadar yani ya da yağı suyu böyle bir gerçek var ortada ama peşkeş ama devlet ama rant! uzun uzun yazardım da açıklamak için gerek yok....birde kime göre neye göre iftira var.ABD ye mi iftira atıyorum =D SAĞLIK da da devlet eli var.???
Toprağımıza kim geldi de zeytin ağaçlarını kesti hanımefendi? Zeytin ağaçları rant için hükümet denetiminde kesildi. Siz cidden ABDnin ya da başka birinin Türkiyeye iş makinesi nakliye edip ağaçları söküp gittiğine inanıyor musunuz? Zeytinyağı zehir saçıyor gibi bir iftirayı kimseden duymadım, mesele yağ falan değil arsayı peşkeş çekmek zaten
Her aşıdan sonra cocugumun huyu suyu degisti, bi daha cocuk sahibi olursam aşı yaptirmak konusunda tekrar ve tekrar dusunecegim, arastiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?