Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 1 yas asisi ve korkularim

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Bakın sağlık bakanlığı resmi sayfası .Daha da bir şey demiyorum .
Yani?
Aşı zaten ilaç değil ki, bunu mu tartışıyoruz?
Aşı tedavi eden üstün kudretli şifa kaynağı değildir, bilakis içerisinde vücuda zararlı organizmaların, virüslerin olduğu, laboratuvar ortamında geliştirilen ve değiştirilen hastalıklardır.
Ama aşılanma sebebi, bu hastalıkların kendileriyle karşılaştıklarında vücut savunma mekanizmasının onu ve benzerini çok önce alt etmiş olduğundan, aynı savunmayı kurması ve bertaraf etmesidir.

Aşının ne olduğuyla alakalı kavram kargaşası yaşıyor reddini yapanlar.

Ben bir sey demiyorum asi karşıtı filan değilim .Aşılar hakkinda bilgi vermişler merak edenler baksın diye paylaştım.Benlik bir sorun yok :) :)

Ülkemize cayır cayır mülteci geliyor. Takipli, takipsiz... Bizde 90’larda bitmiş hastalıklar yeniden hortladı. Amerikan evangelistlerinin fikir babası olduğu aşı karşıtlığına güvenerek de evladımı riske atmam. Bu ekip aşıların gen değiştirdiğini, tüp bebeğin ruhu olmadığını falan da savunuyor. Bilimsizlikten maraz doğuyor gerçekten. Lütfen yaptırın aşılarınızı; menenjit, çocuk felci, kızıl... gibi evladınızda kalıcı hasar bırakacak ya da hayatına mal olacak hastalıklar geçireceğine varsın otistik olsun.

Daha iki hafta önce Suriye sınırı illerinden birinde yaşayan yakınımın bebeği rota virüsü kaptı. Küçücük bebek kaç gün boyunca hastanede yattı. Doktoru bir daha parka götürmemesini söylemiş

Tehlike çok büyük. Bu sadece rota virüsü. Çok daha kötüleri var, menenjit, tetanos gibi. İnanın kimse çocuğunu o hastalıklardan acı içinde ölürken görmek istemez. Ne olur aşılarınızı yaptırın.

Ortaçağın karanlığında yaşamıyoruz, bilimin aydınlığı var. Amerika'da 10 yıl önce konu edilip çürütülen iddialar bugün ülkemizde gerçekmiş gibi yansıtılıyor. Biraz okuyun, cahil olmayın. Aşılarınızı tamamlayın mutlaka. Bu bir halk sağlığı problemi. Daha da büyüyecek ve hepimizin yavrusu zarar görecek.

Hanımlar,
umarım bu topikteki son uyarı yazım olur, lütfen rica ediyorum polemik olmasın, siyasi sayılabilecek yorumlar yazılmasın ve lütfen aşı yaptırmayın ya da aşılar şöyle zararlı böyle kötü gibi söylemler olmasın.

Sağlık Bakanlığı'nın aşı politikalarına aykırı olduğunu bir defa daha yinelemek istiyorum, Sağlık Bakanlığı bebeklerinizin sağlığı için aşı redlerinin önüne geçebilmek adına "Her şeyin başı sağlık, sağlığın baş aşı" dedi.

https://asi.saglik.gov.tr

Ben de merak edenler için şu Instagram sayfasına bakmalarını tavsiye edeyim. Herhalde insanların araştırmalarını teşvik etmeye de sağlık bakanlığı bir kısıtlama getirmemiştir öyle değil mi? Instagram da isuda diye bulabilirsiniz. Klasik Instagram annelerinden olmayıp kaynakları da kulaktan dolma bilgiler değildir yabancı yayınlar röportajlardan ve makalelerden oluşmaktadır.

Baktim su an o sayfaya ama bir yandanda hastalıklardan ölen insanlar var ikisi de riskli bir durum keske devlet bu ise bir el atsa

Baktim su an o sayfaya ama bir yandanda hastalıklardan ölen insanlar var ikisi de riskli bir durum keske devlet bu ise bir el atsa
Devlet bu işe yerli asi üretimi ile el atacak aslında. Yıllar önce biz kendi asimizi uretmekteyken Rockefeller in ziyaretleriyle bu işe de el atılmış ve 80 lerin ortalarında aşıların yurtdışından getirilmesine karar verilmiş Hıfzıssıhha devre dışı bırakılmıştır haliyle yerli aşılar da. Daha sonra 96da da yurtdışından gelmesi beklenen aşılar yetmemiş gecikmiş vs bu yüzden aşılama oranı yüzde 8lere kadar düşmüştür. Ama artan bir vaka oranı veya ölüm oranı söz konusu değil bu da ek bilgi olarak dursun.

El atana kadar bizim zamanımız geçmiş olucak bizim çocuklarımiza nolucak gerçekten çok zor bir konu

Merhabalar. Ben de uzun uğraşlar sonucu çocuk sahibi olabildim. Ancak çocuğum aşı olduktan sonra 3-4 gün aralıksız acı çekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz bunun nedeni nedir acaba

Merhabalar. Ben de uzun uğraşlar sonucu çocuk sahibi olabildim. Ancak çocuğum aşı olduktan sonra 3-4 gün aralıksız acı çekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz bunun nedeni nedir acaba
İçinde virüs var. Haliyle çocuk o hastalığın öok ufak dozuna maruz kalıyor. Yani hastalığın binde birini yaşadığınızı düşünün.
Eğer çocuğunuz aşı olmasaydı bin kat beterini yaşayacaktınız. Vücudu bu virüsü tanıyıp onunla savaşıyor. Savaştığı için de ateş halsizlik huzursuzluk yapıyor.

Aşılar o hastalığın ufak bir dozudur. Yani bağışıklık için vücut o hastalıkla savaştırılıyor..
Ağrısı, huzursuzluğu çok normal.

Bir de atak haftasına veya diş çıkarmaya denk gelirse huyu değişti bile dersiniz..

Bu arada bilmiyorsanız bebeklerde atak haftası diye aratıp okuyun. Bebeğinizin haftasına göre gelişimini, huysuzluğunun sebebini öğrenebilirsiniz..

Merck firmasinda (aşıların birçoğunun üretildiği firma) asi departmanında çalışan eski yöneticinin kendi üç çocuğunu da asilatmadigini biliyor muydunuz?
yarın sabah 1 yaş aşısına gideceğiz, sonrasında ateş oluyor mu, süreç nasıl geçmiş diye sayfaları okumaya başladım. aşıdan sonraki deneyimler yerine bir sürü aşı karşıtı ile karşılaştım. alıntı yaptıklarımla ilgili olarak da şunu söyleyebilirim ki merck çok güçlü bir kimya firması, aşı üreten bir firma değil. Allahtan hemen cevaplanmış. aşı karşıtları bir de şu yazıyı okuyun

Merck aynı zamanda ilaç firmasıdır ve ekte prospektuslerini sunacağım aşıları uretendir. Keşke aramaya da aşıların masumiyetine inandiginiz kadar inansaydiniz.

[/URL]

[/URL]

Dipnot: çocuğumu asilatiyorum ancak bu asilarla ilgili fikrimi değiştirmiyor hala aşıların masum olmadığına inanıyorum ancak napalim el mahkum.

verdiğiniz url ler çalışmıyor, yenilerseniz sevinirim çünkü merak ediyorum
merck isminde bir ilaç firması varmış gerçekten, bildiğimiz kimya devi merck mi araştıracağım çünkü sitede merck in ünlü logosu yok Merck - The Vibrant Science & Technology Company

her halukarda kar zarar ilişksini inceleyip terchimiz aşıdan yana olmak zorunda. bile bile virüs eklenmesi, virüsün ölmemesi için koruyucu ağır metaller eklenmesini elde edeceğimiz karı hesaba katarak ele almalıyız, siz de öyle yapmışsınız. aşı karşıtı olmak çok kolay, e zararlı şeyler var yaptırmayalım, oldu bitti. yok böyle dünya. eski hastalıklar hortalasın milyonlarca çocuk ölsün o zaman nerede olacak bu aşı karşıtları.
ayrıca ağır metal testi yaptırıp bunlardan arınmanın yöntemleri var, çok pimpirikli anneler için söylüyorum

Bilgisayardan açmadığim için başka şekilde link paylasamiyroum ama merck mmr ve Merck proquad yazar aratırsaniz her ikisinin de prospektusune ulaşabilirsiniz. Bildigimiz merck şirketinin. Aslında bu bulduğunuz da bildiğimiz merck şirketinin esas kuruluşu olup sonradan ayrilmistir.

Bu arada bireysel olarak benim esas karşı çıktığım bebeklik döneminde daha bağışıklık sistemi oturmamış bir canlıya böyle virüslerin verilmesi. Yani bunlar bir kaç yıl sonra yapilabilir verem hepatit b gibi. Kendi gelişimlerinin kendi seyrinde gitmelerine izin verilmeli. Bir günlük bebeğe hepatit b aşısı, veya bir günde üç aşının aynı anda yapilmasi bence bir bebek için ağır. En azından bunlar gozetilebilir.

hamilelik döneminde okuduklarımın etkisiyle aşıları ertelemeye karar vermiştim yani yaptıracaktım ama hepsini 2 yıldan sonra yaptıracaktım, üç aşısının aynı gün yapılması bence de yanlış. ayrıca aşıları sağlık ocakları yapıyor, aşı şişesini iyi karıştırıyorlar mı, iğneleri sıfırdan açıyorlar mı bilmiyoruz, genelde hemşire başka odada aşıyı hazırlayıp iğneyle geliyor. bunun gibi pek çok sorun var.
benim aşı yaptırma nedenim salgın hastalık ve bir toplumun gerçekten korunabilmesi için gerekli olan aşılanma yüzdesi. aşı yaptırmayanlar azınlıkta olsa da bazı hastalıklarda aşılanma %90'ın altına düşerse o hastalık yeniden başlar ve bu sefer geri dönüşü olmaz. bir hastalığın yok edilmesi için onlarca yıl aşı politikasının sıkı uygulanması gerekiyor ama bu aşı karşıtları nedeniyle toplumun genel yüzdesi düşüyor. aşı karşıtları çok zeki, onların çocukları da daha özel ve önemli olduğu için bizim çocuklar görevlerini yapıyor onlar ise aşısız dolaşıyor. mültecileri aşısız giriş çıkış yapanları da eklersek aslında her an su çiçeği hatta çiçek hastalığı salgına dönüşebilir, aynı şekilde kabakulak vs. daha kötüsü bu nesiller doğduğundan itibaren ateş düşürücü vs aslında ilaçla yaşıyor, bugünün kabakulağı 50 sene öncenin kabakulağından daha ağır geçirilebilir. bu nedenle aşılarımızı tüm sorunlara ve soru işaretlerine rağmen yaptırıyoruz.

merck konusu ben,m için önemli, en kısa sürede inceleyip buraya yazarım

Bence nedir yaa tıp sence bence mi dinler bilimsel çalışmaları mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…