Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yavru kuşlarrrrr yasmine ve çelik anneeeee
son bildirim saat 3 idi
nerdesinizzz
hadiiiii
beklemedeyiz bakınnnn

saat 3.30 a kadar dinlenip geleceğim
döndüğümde lütfen girmiş olun, bildirimlerinizi...
yulafcım benden önc dönersen 3.30 da lütfen bildirimi arkadaşları sabit geçerek yaparmısın?
bem biraz dinlenmeye gidiyorum şimdi

yavru kuşlarrrrr yasmine ve çelik anneeeee
son bildirim saat 3 idi
nerdesinizzz
hadiiiii
beklemedeyiz bakınnnn

saat 3.30 a kadar dinlenip geleceğim
döndüğümde lütfen girmiş olun, bildirimlerinizi...
yulafcım benden önc dönersen 3.30 da lütfen bildirimi arkadaşları sabit geçerek yaparmısın?
bem biraz dinlenmeye gidiyorum şimdi
tamamdir kaptanim.

azimli gayretli takım arkadaşlarım benim..
cok seviniyorum ben 1. takımda olduğum için..

1. TAKIM **102. ETAP**

nrymn ( 58.9/ 60,1 / -1.2 / -2,04)
neşemeşe (75,0 / 74,7/ 0,3/ 0,4% )
hayat70 (58,7 / 58.7 / 0 / 0%)
KHENA (63.9 / 63,9 / 0 / 0 %)
yasmine8383 (58,0 / 58 / 0 / 0%)
herbal ( 91,3 / 90,3 / 1 / 1,10 %)
bhk (69,0 / 68,8/ 0,2 /0,29 % )
çelik198408 ( 69.9 / 69,9 / 0 / %)
yulaf ( 68,9 / 67,4 / 1,5 / 2,18% )
TuRuNCu ( 58.8 / 57,8 / 1 / 1,70%)
flawless ( 64,4 / 64 / 0,4 / 0,62%)
cocostar (65 /64.1 /0.9 / 1.38%)

1. TAKIM TOPLAM KıLO(801,8 / 797,7 / 4,1 / 0,51%)

Son düzenleme:
takımcım şu analiz işi için sınıfta kalmış birisi olarak ben de savunmamı yazdıma.s

kilo verememe konusundaki problemim %100 düşünce gücü konusudna bazen olumsuz yargılar üretmeyle alakalı..
öyle ki zaman geliyor, hiç dikkat etmediğim ve kilo vermeyi kafama takamdığım zamanlarda iyi kilo vermiş olabiliryorum, zaman geliyor, çok çok dikkat edip, kafaya taktığım zamanlarda spor bile yapmış olsam hiç kilo veremiyorum hatta üstüne kilo almış gözüküyorum.

kararlarım ve uygulayacağım yöntemlerim:
1-kilo verme işini sıkı tutucam ama kafaya takmayacağım,
2-abur cuburdan kesinlikle uzak duracağım,
3-hergün mutlaka en az 1 fincan, en fazla 2 fincan yeşil çay tüketeceğim,
4-5i bir yerde zayıflama çayımı sabah ve akşam düzenli kullanacağım,
5- bir müddettir bıraktığım sirkeli-ballı su karışımına yeniden başlayacağım,
6-akşamalı yemek yedikten hemen sonra yatmayacağım,
7-hergün erken kalkmaya çalışıp metabozliammaı hızlandıracağım,
8- hergün düzenli olarak spor yaapcağım,
9-her gün en az 3 kaşık yoğurt tüketeceğim, ya da her ana öğünde protein tüketeceğim,
10-1,5 lt içtiğim suyu, 2 lt ye çıkartacağım,
11-her gün yağlarımla ve kilocuumla konuşacağım, beni artık terketmeleri konusunda kendilerini ikna edeceğim a.s

şimdilik şükürler olsun ki kilo vermeye yeniden başladım, hedefledeiğim kilom sabit ancak aylık olarak yeni hedefler koyuyorum kendime, tam hedefi yakalamışken yendien hedef belirleyip uzatmak daha heyecanlı oluyor, ancak bu ay ki hedef kiloma ulaşamadım :(

not: turuncu, yasmine8383 ve neşemeşe diğer sınıfta kalan takım arkadaşlarımız, içlerinden sadece turuncu savunmasını yazdı, kızlarr sizlerden de bekliyoruzzzzzz

arkadaşlar bu analiz için bir de yakın dönem hedeflerimizi yazmamız gerekiyor, şöyle birşey çıktı karşıma:
Güncel Hedefler
nrymn -31 mayıs: 56
neşemeşe -31 mayıs: 70
herbal -1 Mayis : 90 kilo (1,300 gr)
bhk -31 mayıs: 64
çelik198408 -21 mayıs: 67,5
yulaf 1 haziran: 65
TuRuNCu -19 haziran:54
cocostar-11 mayıs 63,5

sizler de hedef belirleyecek misiniz ya da benim belirlememi ister misiniz?
flawless
hayat70
KHENA
yasmine8383

kizlar kacinci olduk? belli oldu mu?

kaptanim , bhk cim, ben 300 gr ile hedefimi iskaladim. yine 1 kg verdigim icin sukrediyorum ve sevincliyim.. 30 gr gitmek istemedi. ama insallah p.tesiye kovucam ben onu.. :oklava:

yeni hedefim 15 mayis-88 kilo.

ama boyle kisa hedefler iyiymis, bhknin dedigi gibi..

haftaya cuma - 1.100 gr diyorum.. yok mu artiran kaydirigubbakcemile3

yok yok soz ucar yazi kalir ya, simdi 1.100 demiyeyim. neden derseniz, hastayim. spor yapabilcegimi pek sanmiyorum. bi de bu hafta 1 kilo verdigim icin, haftaya biraz daha dusuk olabilir. 800gr . diyeyim..

sen ne dersin bhk cim?
fisfisfis

guzel kaptanim, bu arada hemen not ediyorum.. 15 mayis 88 kilo hedefim 88. kusur haa ona gore.. 88.00 i tutturamayabilirim ama 88 li bi sey gormeyi hayal ediyorum tartimda 15 mayis dogum gunumde insallah.. a.s

bugünkü menümü yazayım kızlar:

sabah - daha doğrusu öğlen-tatlicadiarzu-
tavada yumurta
peynir
3 dilim ekmek

ikindi:

minik bir ekmek arası peynir
1 bardak şalgam suyu - kendim yaptım isteyene tarifini veririm :kahve:

akşam:
türk kahvesi

akşam talha uğurluelin bir programına katıldık kızlar o nedenle yemek işi yattı:smiley-cool:

ne olur beni affedin elimden gelen herşeyi yaptım ama bildirim yapamadım elektrikler gitti tam 5 saat ani bi eşkilde görümcelere gittik efe falan dışarı çıkamazdım çekine çekine görümceme internete girmem lazım dedim komşusunu aradı onlarında kesintiden dolayı modem yanmıştı içim içimi yedi bin pişman oldum gittiğime yağmur yağmasa 10 dk çıkayım diycektim ama utandım kaynatam kayınvalidem falan kafayı yedi gelin der diye ama eşimin başının etini yem bana uyarı verecekler diye

kaptancım şöyle bi anlaşma yapalım mı görümcemlerde biraz abarttım ve bildirimde yapmadım uyarı vermesende pzt ben 68.5 olsam beni affetsen ama olamazsam ceza + uyarı alsam motivasyon olur yani

göbek konusu bende de büyük problem canım ya çarşamba öçtüm göğüs 107 (ailede 100 den aşağı yoktur kalça 103 ( ben memnunum) ammmma göbek 97 bitmez çilem hamile değilken bile hamilemisin derlerdi göbek erise ahhh erise bildirim yapamadım ama görümcemlerde spor yaptım (kaptancım beni affetmen için bi sebep daha ne olur affet bi daha yapmıycam özelden tel vericem ve böyle bişey olmayacak)mekil aleti almışlar reklamlarda çıkıyo mavi sen yatıyon o seni iterek kalkmanı kolaylaştırıyo 5 dk bile yapamıyoz dediler denedim çok kolay ayptım bunla erimez dedim bu seni itiyo sen zorlanmıyonki ama öğle akşam 5 dk yaptım sabah karnımın ağrısından zor kalktım güzeldi yani

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben inş kilo almamışımdır

siz yoksunuz ama ben hala burdayım kendime ceza verdim efe de babası da uyuyo hadi beni affettiğinizi söyleyinde bende uyuyayım hakkınızı helal edin sizi beklettim artık namazı kılar öyle yatarım by by

günaydın kızlarr...

ÇELıKcim selam canım merak etim seni.üzme kendini dur bakalım kaptan gelsin bişey diyecektir.

ama sen en iyisi numaranı ver kaptana.

arkadaşlar bu analiz için bir de yakın dönem hedeflerimizi yazmamız gerekiyor, şöyle birşey çıktı karşıma:
Güncel Hedefler
nrymn -31 mayıs: 56
neşemeşe -31 mayıs: 70
herbal -1 Mayis : 90 kilo (1,300 gr)
bhk -31 mayıs: 64
çelik198408 -21 mayıs: 67,5
yulaf 1 haziran: 65
TuRuNCu -19 haziran:54
cocostar-11 mayıs 63,5

sizler de hedef belirleyecek misiniz ya da benim belirlememi ister misiniz?
flawless
hayat70
KHENA
yasmine8383

ben 1 haziranda 59 olmak istiyorumm

Back
X