takımcım şu analiz işi için sınıfta kalmış birisi olarak ben de savunmamı yazdıma.s
kilo verememe konusundaki problemim %100 düşünce gücü konusudna bazen olumsuz yargılar üretmeyle alakalı..
öyle ki zaman geliyor, hiç dikkat etmediğim ve kilo vermeyi kafama takamdığım zamanlarda iyi kilo vermiş olabiliryorum, zaman geliyor, çok çok dikkat edip, kafaya taktığım zamanlarda spor bile yapmış olsam hiç kilo veremiyorum hatta üstüne kilo almış gözüküyorum.
kararlarım ve uygulayacağım yöntemlerim:
1-kilo verme işini sıkı tutucam ama kafaya takmayacağım,
2-abur cuburdan kesinlikle uzak duracağım,
3-hergün mutlaka en az 1 fincan, en fazla 2 fincan yeşil çay tüketeceğim,
4-5i bir yerde zayıflama çayımı sabah ve akşam düzenli kullanacağım,
5- bir müddettir bıraktığım sirkeli-ballı su karışımına yeniden başlayacağım,
6-akşamalı yemek yedikten hemen sonra yatmayacağım,
7-hergün erken kalkmaya çalışıp metabozliammaı hızlandıracağım,
8- hergün düzenli olarak spor yaapcağım,
9-her gün en az 3 kaşık yoğurt tüketeceğim, ya da her ana öğünde protein tüketeceğim,
10-1,5 lt içtiğim suyu, 2 lt ye çıkartacağım,
11-her gün yağlarımla ve kilocuumla konuşacağım, beni artık terketmeleri konusunda kendilerini ikna edeceğim a.s
şimdilik şükürler olsun ki kilo vermeye yeniden başladım, hedefledeiğim kilom sabit ancak aylık olarak yeni hedefler koyuyorum kendime, tam hedefi yakalamışken yendien hedef belirleyip uzatmak daha heyecanlı oluyor, ancak bu ay ki hedef kiloma ulaşamadım
not: turuncu, yasmine8383 ve neşemeşe diğer sınıfta kalan takım arkadaşlarımız, içlerinden sadece turuncu savunmasını yazdı, kızlarr sizlerden de bekliyoruzzzzzz