Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar...

analizleri ben de büyük bir heyecanla bekliyorum.. ne de olsa benim dahil olacağım ilk analiz olacak...

selam kızlar...

analizleri ben de büyük bir heyecanla bekliyorum.. ne de olsa benim dahil olacağım ilk analiz olacak...

analize katilabilirsek gorecegiz insallah canim.

organizasyon eksikligi yasiyoruz. anlamiyorum neden boyle.

1 ay olacak, herkes ne yapmasi gerektigini biliyor ama sallamiyor.

maksimum 1 haftada toparlanilacak seyi biz hala toparlayamadik.

yaa YULAFcım ben baktım da diğer takınlar bu işleri bitirmişler bile.

hakikaten bir boşvermişlik mi var nedir anlamadım.

sadece analizler için demiyorum. takıma katılım sanki eskisi kadar yok gibi.

oysa burda mtive olmak çook güzel inan 2 gündür açılmayınca bir sıkıntı oldu buraya alışmışım...

- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler

Durumum 70 kiloya inmeye çalışıyordum ancak 74,7'de takılıp kaldım. İnşallah Mayıs sonuna kadar bir değişiklik olmazsa 70e inmeye çalışacağım. Problemim kesinlikle boğazımı tutmamak, geç yemek yemek (dersten geç çıktığım için), hareketsizlik. Hele de aşılamadan bu yana epey uyuşuk oldum, kullandığım progestan isimli ilaç şuanda da olduğu gibi berbat baş dönmesi yapıyor yerimden kalkamıyorum. Dün tansiyonum 8-3 idi. Varın gerisini siz düşünün. Aldığım karara gelince; şu aşılama sonucum belli olana kadar ki birkaç güne kadar açıklığa kavuşacak, inşallah hiçbirşey yapamam, o kesinleşsin duruma göre yeni tedbirler yolda inşallah. Öncelikle Püsküütümün dediği gibi akşam yemekleri erkene alınmak zorunda, çok mecbur kalırsam 1 bardak süt, hergün düzenli yürüyüş, haftalık 14 dilim çavdar ekmeği limiti aşılmayacak. Şu anda merakla beklemekten başka birşey yapamıyorum malesef. Durum netleşsin görün siz herkese nal toplatıp o listede yukarıya doğru tırmanışa geçicem inşallah.

ay takımcım ya cidden ben de çok seviyorum burada olmayı.
benim de motivasyonuma süper yardımcı oluyor..

2 gün giremesem de hep aklım burda kaldı..

yanlız bir kaç tesbitimi söyliyim:
ben bir kaç takıma göz atmıştım bi aralar,
tanıdığım kişiler var diye-yanlış anlaşılma olmasın-
bazı takımların acaip katı kuralları var.

mesela hergün ne yediğini yazmak takım kuralı,
2 gün aksarsa mazeretsiz yere diskalifiye vs..
daha bunun gibi bi çok şey..

kaptanımız şeker gibi,
böyle seyler yapmaz bize ama,
aklıma acaba olsa mı diye de gelmiyor değil...

yaa YULAFcım ben baktım da diğer takınlar bu işleri bitirmişler bile.

hakikaten bir boşvermişlik mi var nedir anlamadım.

sadece analizler için demiyorum. takıma katılım sanki eskisi kadar yok gibi.

oysa burda mtive olmak çook güzel inan 2 gündür açılmayınca bir sıkıntı oldu buraya alışmışım...

evet kizlar anlamiyorum neden bu sekilde.
ben analizi okudugum an yazdim yani 10 dkmi ayirip.

10 dk ayirip bir cevap yazmak bu kadar mi zordu?

nesemesecim,
çok az kalmış sonucuna..
inş hayırlı sonuçlara eriştirsin Rabbim seni..

bizler de merakla bekliyoruz..

slm kızlar nasılsınız?yeni düzenlemeler yapılıyor takım aranızda anladıgım kadarıyla... bende çok vefasız oldum farkındayım güya sizlere girip yazacaktım ara ara..bende ilk 3 ayı sıkıntılı geçirenlerden oldum maalesef...bulantılarım had safhadaydı üstelik kusmalarla bazı günler yemek bile yiyemedim bogazım tahriş oluyordu..hata 2 sefer rapor alıp evde yattım 2 3 kerede normal izin alıp evde yattım..inşallah biter diye bekliyorum 2 4 gündür henüz bir sıkıntım olmadı ..tansiyonumun çıkması dışında...bugün ikili testte gidecem akşam umarım bebişimi bu sefer daha net görürüm her seferinde et parçası gibi hiç birşey anlamıyordum...bana dua edin lütfen ihtiyacım var başımda bir ugursuzluk gidiyor ama ...c.teside ayagım kaydı durduk yere evde popomun üstüne düştüm bacaklarım belim agrımıştı dayak yemiş gibi her tarafım sızlamıştı o gün korktum her an kanamam olacak diye çok şükür henüz birşey olamdı ama hala tedirginim akşam bakalım bebişim ne alemde iyimi degilmi belli olacak...

bende haberler böyle sizler neler yaptınız varmı yeni gelişmeler neşeyi biliyorum aşılama sonucunu bekliyor..sahi hayat ne durumda gebelik varmı? kızlar hepinizi öptm kendinize iyi bakın...

Durumum 70 kiloya inmeye çalışıyordum ancak 74,7'de takılıp kaldım. İnşallah Mayıs sonuna kadar bir değişiklik olmazsa 70e inmeye çalışacağım. Problemim kesinlikle boğazımı tutmamak, geç yemek yemek (dersten geç çıktığım için), hareketsizlik. Hele de aşılamadan bu yana epey uyuşuk oldum, kullandığım progestan isimli ilaç şuanda da olduğu gibi berbat baş dönmesi yapıyor yerimden kalkamıyorum. Dün tansiyonum 8-3 idi. Varın gerisini siz düşünün. Aldığım karara gelince; şu aşılama sonucum belli olana kadar ki birkaç güne kadar açıklığa kavuşacak, inşallah hiçbirşey yapamam, o kesinleşsin duruma göre yeni tedbirler yolda inşallah. Öncelikle Püsküütümün dediği gibi akşam yemekleri erkene alınmak zorunda, çok mecbur kalırsam 1 bardak süt, hergün düzenli yürüyüş, haftalık 14 dilim çavdar ekmeği limiti aşılmayacak. Şu anda merakla beklemekten başka birşey yapamıyorum malesef. Durum netleşsin görün siz herkese nal toplatıp o listede yukarıya doğru tırmanışa geçicem inşallah.

okke canimcim ekledim mesajini.

yasmine'i aksama kadar bekleriz. gelmezse ne yapalim yazmadi, paylasmadi deriz. yapabilecegimiz birsey yok. onun analizi yapilmaz bu ay.

o zaman ben de "neden bana kızmıyorsun" diyen KHENAya
hemen uyarımı göndereyim..

kuğu gelinimiz,
ne zaman görsem online..
ama ya gelin albümlerine bakıyor,
ya da düğün hazılrıkları topiklerinde geziyor..
peki hergün takım başlığına kaç mesaj yazıyor?
1 ya da 2,öle değil mi?

bence buraya daha sık uğraman,
hesap vermen,
seni de olumlu yönde etkileyecektir diye düşünüyorum ben :1hug:

slm kızlar nasılsınız?yeni düzenlemeler yapılıyor takım aranızda anladıgım kadarıyla... bende çok vefasız oldum farkındayım güya sizlere girip yazacaktım ara ara..bende ilk 3 ayı sıkıntılı geçirenlerden oldum maalesef...bulantılarım had safhadaydı üstelik kusmalarla bazı günler yemek bile yiyemedim bogazım tahriş oluyordu..hata 2 sefer rapor alıp evde yattım 2 3 kerede normal izin alıp evde yattım..inşallah biter diye bekliyorum 2 4 gündür henüz bir sıkıntım olmadı ..tansiyonumun çıkması dışında...bugün ikili testte gidecem akşam umarım bebişimi bu sefer daha net görürüm her seferinde et parçası gibi hiç birşey anlamıyordum...bana dua edin lütfen ihtiyacım var başımda bir ugursuzluk gidiyor ama ...c.teside ayagım kaydı durduk yere evde popomun üstüne düştüm bacaklarım belim agrımıştı dayak yemiş gibi her tarafım sızlamıştı o gün korktum her an kanamam olacak diye çok şükür henüz birşey olamdı ama hala tedirginim akşam bakalım bebişim ne alemde iyimi degilmi belli olacak...

bende haberler böyle sizler neler yaptınız varmı yeni gelişmeler neşeyi biliyorum aşılama sonucunu bekliyor..sahi hayat ne durumda gebelik varmı? kızlar hepinizi öptm kendinize iyi bakın...

ah canimcim hosgeldinnnnn

cok cok mutlu oldum seni gorunce.

hayirlisi ile bebegini kucagina almani bekliyoruz canimcim.

Dualarimiz seninle hep.

evet kizlar birseyler yapmamiz gerekiyor.
takimimiz ciddi organizasyon eksikligi yasiyor.
sanirim daha kati kurallar koymak lazim diger takimlar gibi.

mavişim,
bizi habersiz bırakma..
miniğini özellikle ben cok merak ediyorum..

3 ayın geçti mi sonraki 3 ayın cok keyifli ve rahat olur endişelenme..
zaten cok az kaldı di mi bitmesine de..
cinisyeti falan de olacak acaba?
arada yaz bize olur mu a.s

dediğim gibi,
katılmak isteyenler topiğine bile bazen kaptanlar yazıyor.
hergün mutlaka paylaşım yapabilecek olanlar gelsin vs diye..
biz bir tek cuma günleri toplaşabiliyoruz hepimiz..
hatta bir kaç haftadır o bile olmuyor.

istisna günler elbet olur tabi ama bence de biraz katılaştırsak mı kuralları?
hı kaptanım :jeyyar:

dediğim gibi,
katılmak isteyenler topiğine bile bazen kaptanlar yazıyor.
hergün mutlaka paylaşım yapabilecek olanlar gelsin vs diye..
biz bir tek cuma günleri toplaşabiliyoruz hepimiz..
hatta bir kaç haftadır o bile olmuyor.

istisna günler elbet olur tabi ama bence de biraz katılaştırsak mı kuralları?
hı kaptanım :jeyyar:

valla ben katilastirmaktan yanayim.
en azindan gunde 1 kere girilemiyor mu ne yendigini yazmak icin.
ciddi sinirlendim, gerildim su anda kizlar.
resmen takim icinde problemler yasiyoruz.
eger sadece cuma gunleri girip kilo bildirimi yapacaksak niye giriyoruz ki takima.
amacimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak degil mi.

BHK ve YULAF kesinlikle size katılıyorum. katı kurallara ihtiyacımız var. haftada bir toplanıyoruz sanki. bence ne kadar paylaşım o kadar disiplin demek. mesela yediklerini her gün yazan kaç kişi var burda???

yeni bir yapılanmaya gitmemiz kaçınılmaz bence de...

kaptanimiza hem birsey sormak amacli hem de bu isyanimizi belirten bir mesaj yolladim arkadaslar. artik onun da bilgisi var su anda.

BHK ve YULAF kesinlikle size katılıyorum. katı kurallara ihtiyacımız var. haftada bir toplanıyoruz sanki. bence ne kadar paylaşım o kadar disiplin demek. mesela yediklerini her gün yazan kaç kişi var burda???

yeni bir yapılanmaya gitmemiz kaçınılmaz bence de...

eyvah,
takım kazan kaldırdı :jeyyar:

cococumm,
özledim seni Şeniz

valla ben katilastirmaktan yanayim.

en azindan gunde 1 kere girilemiyor mu ne yendigini yazmak icin.
ciddi sinirlendim, gerildim su anda kizlar.
resmen takim icinde problemler yasiyoruz.
eger sadece cuma gunleri girip kilo bildirimi yapacaksak niye giriyoruz ki takima.
amacimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak degil mi.

Canım ben de sizlere katılıyorum.

Topicte hergün yediklerimi paylaşmaya çalışıyorum,muhabbet ortamı olduğunda katılmaya çalışıyorum.Sadece bu hafta 3-4 gün topici aksattım,onunda nedeni nişanlımın gelişiydi.

Birde topicte paylaşımda bulundukca,yediklerimin ifadesini verdikce daha dikkat ediyorum .

kızlar
bence şöle yapalım,
kaptanımız gündüzleri giremiyor ama biz şimdiden yazsak o da akşam bize cevap verse.

şimdi tek tek değişmesini istediğimiz kuralları durumları yazsak,
takım üyeleri olarak kendi aramız da oylasak,
kaptan da ona göre değerlendirse olmaz mı?

bence herkes sıkıntı duyduğu durumları ya da böyle böyle yenilikler kurallar olsun dedikleri şeyleri yazsın bence öneri olarak...

Back
X