Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy evet ne oldu yaw. ben de hep dun girmeye calistim giremedim.. her denemem de giremeyince de siniy oldum.. siniyden de yedim iste dun -tatlicadiarzu-

akşam üzeri acı çehreyle ilgili bir yazı çıkıyordu kızlar sitede. sanırım ürünün satıcıları sitedeki olumsu yorumları görüp siteyi hacklemeye çalışıyorlar. ama site yönetimi yarın savcılıpa verecekmiş ip numaraları tespit edilmiş...

insallah hafta ici teknik sorunlar yasamayiz.. ya da hacklemeler :kızgın:

hafta sonu abarttim resmen kizlar. hafta ici toparlamak ve hedefime ulasmak istiyorum.. cumaya insallah 89.500 olmayi dusluyorum..

günaydın kızlar... birkaç günlük ayrılıktan sonra şükür yine kavuştuk forumumuza...

Günaydınlarrrr

Harika bir haftasonunun ardından yine aranızdayım :asigim:

İtiraf etmeliyim ki aşkımın yanında geçirdiğim bu harika 3 gün içerisinde ne diyetime dikkat ettim ne de spor yaptım.Dışarda bol bol yürüdük gezdik ama buna tam anlamıyla spor diyemiyorum.
Kesin olarak henüz tartılmamış olsamda kilo aldığımın farkındayım ama şuan tartılıpta kendimi hiç bi şekilde mutsuz etmek istemiyorum.Önümde 4 gün var ve çok dikkat edeceğime dair söz veriyorum.:1closedeyes:

Buna göre bu 4 gün boyunca sabah kahvaltım 1 elmadan ibaret olacak.Ara öğünümde eti form var.Öğlen yemeğinde 1 kase çorba.Sonraki ara öğünümde 1 adet meyve ve akşam öğünüm sadece salata ve yoğurt olacak.4 gün boyunca bu şekilde beslenirsem bu haftayı minimum zararla atlatabileceğime inanıyorum.:lepi:
Eee inanmak başarmanın yarısıdır derler,bakalım artık bu hafta ne olacak :Saruboceq:

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.

turuncucum
analizlerimizde boyle bir madde vardi:

- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler

bize bununla ilgili birsey yazabilir misin?
tek bir mesajda toplayip istenenleri yollamamiz lazim ki bu ay da analize katilabilelim.

Cuma Yarışması'nda Bugüne Kadar, Kim Kaç Kilo Verdi?

110 . nrymn ( -0,4 / -0,67% ) ~ 14.12.2007
111 . neşemeşe ( -0,8 / -1,08% ) ~ 21.03.2008
45 . hayat70 ( 4,1 / 6,53% ) ~ 05.12.2008
58 . KHENA ( 3,8 / 5,61% ) ~ 23.01.2009
70 . yasmine8383 ( 2,3 / 3,81% ) ~ 23.01.2009
56 . herbal ( 5,6 / 5,84% ) ~ 06.02.2009
25 . bhk ( 7,3 / 9,59% ) ~ 06.02.2009
43 . çelik198408 ( 5,1 / 6,80% ) ~ 06.02.2009
14 . yulaf ( 10,1 / 13,03% ) ~ 06.02.2009
59 . Turuncu ( 3,3 / 5,40% ) ~ 07.12.2007
15 . flawless ( 9,5 / 12,93% ) ~ 08.08.2008
83 . cocostar ( 1,9 / 2,88% ) ~ 20.03.2009

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.

turuncucum
analizlerimizde boyle bir madde vardi:

- Minimum değerde kilo veremediği için sınıfta kalan üyelerin durumlarını, problemlerini, aldıkları kararları ve uygulayacakları yeni yöntemler

bize bununla ilgili birsey yazabilir misin?
tek bir mesajda toplayip istenenleri yollamamiz lazim ki bu ay da analize katilabilelim.

yulafcım ben durum analizi yazmıştım zaten.Nrmyn kaptanın mesajında da turuncu haricindeki diğer sınıfta kalan üyelerden istenmiş analiz mesajı a.s

ah canim yaaaa
nesemese ve yasmine'den istemis. senin yazdigini belirtmis. cok pardon canimcim. yanlis aklimda kalmis.

mayısın 2. haftası yapılmayacak mı bizim analizler..
geç kalacak gibiyiz sanki..

Yulafcım ne yazıcaz ki? Site açılmışken yazıversem geri gittikçe site kapanıyor. Sen hatırlıyor musun ne yazacaktık?

Yulafcım ne yazıcaz ki? Site açılmışken yazıversem geri gittikçe site kapanıyor. Sen hatırlıyor musun ne yazacaktık?

Back
X