Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar hemen listemi vereyim sabah tost çay neşe sonradan gördüm yazını ama tatlandırıcılı..ama olurmu nasıl şekerden zararlı şeker hastaları kullanıyor mecbur bunu birde normal şeker atsam ben var ya sorma halimi o zman gerçi çok atmıyordum ama yinede günde rahat 5 tane küp şeker kullanırdım..aslında bugün 2 tatlandırıcı kullandım yani çok kullanmıyorum.. Arada beyaz leblebi yazmıştım ama ögle menüsü ile tekrar yazayım dedim..

öglen çorba ama ne çorbasıydı inan hatırlamıyorum, balık ve salata birazda helva

arada 3 ceviz 2 saat sonrada k-bars çikolata daha dogrusu gofret..

Bugün yine pek bi durgun geçmiş...bende gideyim bari kimsecikler yok..nrmyn de gelmemiş hani hergün mutlaka paylaşım yapılmalıydı neredesinin kaptanım..??

ewet arkadaslar merhaba,sanırım onayım kabul edilmiş tekrardan döndüm takımımaa...ama eskisinden cok farklıyım artık 80 klilo oldum öğrencilik beni mağdur ettii.hazır beslenmekten fil gibi olucam yakında artık dur demeliyimm ve yine burdayımmm meraba herkese tanısalım artık beneski takım kaptan yardımcısı sekeyyy:)

günaydın güzellerrrr kaydirigubbakcemile5
bugün nasılsınız bakımmm.. şekeyy sende hoş geldin bizde yeni geldik sayılır. Ben ve yasemin8383 takımın gelinleriyiz. Kısmetse düğüne kadar zayıflamaya çalışıyoruz.:asigim:
ben dünkü menüye başlayayım;
08.00; sabah yine standart kepek ekmek peynir az şekerli çay
10.30;grissini
12.00; çorba tavuk
15,30; çikolatalı eti form bisküvi 2 adet
19.00; kepek ekmekği bitmiş fisfisfis evdede böle hamurlu bol yağlı bi çorba vardı bide acılı hiç sevmem tost yapım dedim. kepek olmadğından beyaz ekmekle ufak bi tost yaptım yağsız. 3 adet kayısı kurusu yedim. ilerleyen saatlerde 1 bardak çay.. bu kadardı..:mymeka: şu beyaz ekmek kısmı hiç olmadı galiba ama o çorbadan iyidir emin olun senağlama

eeee siz ne yaptınız bakımm hani nerde katılımcılarra.s.

9. TAKIM ** 88.ETAP**

Berith ( 59.8 / 59,5 / 0,3 / 0,50%)
TopKek ( 66,5 / 66,5 / 0.0 / 0.00%)
alleysen ( 70,7 / 70.7 /0.0 / 0.00 %)
fatmasel ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60%)
esra_kar/ ( 64.0 / 63.7 / 0.3 / 0.47% )
SEHER YILDIZI ( 72,8 / 72.8 / 0.0 / 0.00%)
hcr35/ ( 63,7 / 63.7 /0.0 / 0.00%)
cubuk_kraker ( 70,3 / 70,3 / 0,0 / 0,00%)
sayemu ( 68,6 / 68,0 / 0,6 / 0,87%)
jnaz ( 59,7 / 59,4 / 0,3 / 0,50% )
serap_21 ( 81,4 / 80.0 / 1.4 / 1.72%)
ADANALI EDA ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00%)

9. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 820.1 / 3.4 / 0.41 %

mrb kızlar a.s. takım liderimizin topkekin modemi bozukmuş o yüzden giremedi..yardımcımız sayemununda elektrikleri yokmuş..o yüzden ben iletiyorum size listemizi..kontrol edermisinin bi yanlışlık var mı acaba ? inşallah iyi sonuçlar alırsınıza.s.

1.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI**

nrymn ( 64,4 / 64,1 / 0,3 / 0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,3 / 0 /0% )
gülaybcn (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı arkadaşımız hamile:CüvCüv:)
daisy06 ( 62.0 / 62.0/0%0 )
flawless ( 68.0 / 68,0 / 0 / 0 % )
hayat70 ( 60,3 / 59,7 / 0,6 / 1,00%)
mavideniz ( 69 / 69 / 0 / 0%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (401, 400,1/ 0,9/ 0,22 % )

Son düzenleme:
KHENA'cım hayatcığıma katılıyorum çorba daha iyidir
bak şöyle düşün, kepek ekmek bile olsaydı çok farketmezdi yaptığın tost olayı..
şimdi o tost için 2 dilim ekmek kullandın
oysa çorbanın hamurusuz kısmından yeseydin 1 dilim ekmek yemiş gibi olacaktın

bu dilim ekmek olayını diyetisyenler söylüyorlar, şimdi mesela
4 tane zeytinyağlı dolma 1 dilim ekmek ediyor,
1 poğaça 8 dilim ekmek oluyor (yağı cabası!!!)
4 yemek kaşığı susuz yemek 1 dilm ekmek
2 kaşık makarna 1 dilim ekmek
.... aklıma gelenler bunlar
ve toplamda 1200-1300 kalorilik bir diyet için de 7 dilim ekmek yemiş olman gerekiyor günde yerimseniben

tabi bu durumda kilo verebilmek için günlük kalori harcamanın 1300+ olması lazıma.s
a.s.

tamam kızlar kızmayınsenağlama
söz bidaha tost yok beni bu yasemin8383 çıkarıyo hep baştan onun aklına uyup tost yiyorum hep kaydirigubbakcemile
şaka bir yana nrymyn verdiğin bilgiler çok iyi oldu. varda daha bilen eklesin arkadaşlar.
bide günlük ne kada kalori aldığımızı gösterir. böle bütün yiyeceklerin olduğu bildiğiniz bi tablo varmı... hesaplı gideyim arada bilmeyiğim şeylere bakarım hemma.s.

slm arkadaşlar ben de dün akşam et pişirdik kendi yagında 2 kaşıkta pilav küçük bir kase aşure yiyecektim ama maalesef rahatsızlandım o küçük kaseyi bile bitiremedim yarısında bıraktım ..midem fena idi baş agrısı karın agrısı ölüyorum sandım nasıl yataga gittim hiç hatırlamıyorum..sabah kepekli tost çay. ara ögün diyecektim ama bu saate kadar başka birşey yememişim..neyse birazdan yemege inecem zaten..birinci ne zaman belli olacaktı?

Kaptan kontro ettim doğru, ellerine sağlık...Yeniler hadi bakalım paylaşımlar artsın...
Ben bugün evde ders çalışıyorum kızlar. Sabah az kahvaltı, şimdi 1 bardak şekersiz çay, çubuk kraker. Aktivite bilgisayarda ödev yapma:))

...
ama yookk ona uymadımmhihoyyyt başarıcam zayıflıcam çünküüüü sositososito

aferin sanaaahihoyyyt
emeklerinin karşılığını göreceksinyerimseniben
ya ben 58li kilolarda olduğum günlri hatırladım birden:a015:bu takım sayesinde olmuştu o:çok üzgünüm:
ama şimdiii kocaman bir 64:çok üzgünüm:

merhaba takımcımm
dün internetimde bi problem oldu giremedim lütfen kusura kalmayın (

mevidenizcim lütfen dikkat, neşeciğimin dediği gibi doktoruna mutlaka danışş, hatta madem unutyosun soracakalrını bi küçük not defteri al, akıl defterin olsun o ona yaz, hem böyle küçük defter edinecektik deil mi bayanlarrrr, hani yediklerimizi yazacaktıkkkkk

takımcım bu hafta 9. olmuşuz bravo bizeklava:

hayatcım, dilersen özelden numaramı yolalayayım sana böylece internete girmeden kilo bildrimini telefon ile yapbilrisin, bu arada evde tartıl bir de annene gider gitmez mutlaka tartıl aradaki farkı not al, ona göre bildirimini söyle tamam mı,
genelde dijital tartılar ile diğer basküller arasında kilo farkı olabiliyor, o farkı mutlaka gör tamam mıa.s

herkese iyi hafta sonlarıııı
taze gelinler ctesi pazar dan sadece 1 gün gönlünüğzce dileidiğinizi abartmadan yiyebilrisiniz, mesela 1 şeker pareyerimseniben
ama çok diiiiillllll tamam mıı
not: eğer tartıya çıktığınızda kilo veremeişseniz ya da kilo almışsanı mutlaka o hafta bze söylemediğniz bir kaçamak yapmışsınızdır hıhhhh:dilcikar:

Son düzenleme:
Canım asıl hastayken beslenmene dikkat edeceksin ki çabucak iyileşesin. Büyük geçmiş olsun. Benim de boğazlarım şişti. Sanırım havalardan kızlar.

çok saol canım havalardan sanırım ya çünkü herkes hasta ....evet hastayken daha dikatli yemek lazım direncin artması için ama gözümü açıp yiyemiyorum ki aklıma bile gelmiyo ...normaldede gelmese keşke

kızlar hafta sonu giremeyebilirim şimdiden yazayım...sabah yufka ile yapılmış börek yedim 2 küçük boy bide çay..doktorum a yine sormayı unuttum inş unutmazsam p.tesi sorarım o gün yine gidecem çünkü..dün akşam bir bardak mısır yedim kaç kalori bilmem ama acay,p canım çekti sanırım bu kadar çekmemişti daha önce..mısırdan bir saat sonrada yarım tabak makarna başak bir şe yemedim ha birde diyat kola azcık börek çok degil ama ...hadi herkese iyi tatiller dileyeyim ben...çok gerilere gitmişiz 9 olmuşuz yaa...vermemiz lazım bu kiloları....

merhaba arkadaşlar diyetime baslamış bulunmaktayım:)kararımı hollywood diyetinden yana kullandım 2 gün boyunca ewde yaptığm kompostoyla beslendim.bugun i,lk öğünümü yedim cok mutluyumtam manasıyla uymıcam diete mesela haslanmıs sebze sevmem ben onun yerine susuz sebze yemeği yicem bakalım ne olacak ayrıca 80 kiloyla baslıyorum dietee

bugün sabah uyudm ben tüm gece çalıştım,
o sebeple öğlen uyandım :))
ve 1 küçük kabak ve havuçu fındık kadar tereyağı ile kavrukladım içine bir yumurta çırpıp döktüm, omlet tadında güzel bişi oldu.. yanında bol sütlü şekersiz nescafemi içtim, yarım muz yedim birde, güzel bir kahvaltı ve öğlen yemeği idi

arada bol bo lsu içitim ve hala sanırım bişi yemedim az önceki 3-4 çubuk krakerden başka
önceden o paketi bitirdimmm :))yaşasınn

akşam bi kase çorba içmeyi düşünüyorum ve yine sabah kadar çalışıcağım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…