- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
bu arada tanışmadık sanırım :) yeni gelinlerrr
ben takım kaptanınız Nermin, ben master tezinin jürisine çıkmış artık tezini tamamlamış, bu arada krizden etkilenerek harita üretim müdürü olarak çalıştığı işinden çıkartılmış, ve memur olmaya çalışan bir şehir plancısıyım.
yaş 26, kilo 64 :))
hoş geldiniz tekrar, bence deneme süreciniz başlasın, bu arada verdiğim linkleri çalışmanız gereki takımda kalıcı olmanız için, kilo bildirimini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekiyor...
başarılar...
Sayın kaptanım; ben Arzu 1984 yılının Temmuz ayında Almanya / Bremen de doğmuşum.
İstanbul da yaşıyorum. AÖF işletme mezunuyum. 8 yıldır muhasebecilik yapıyorum.
Şimdi gelelim asıl konuya ; daha öncede yazmıştım zaten 69 kiloyum diye ama çok sıkı rejimdeyim. arada kaçaklar oluyor ama o zamanda kendimi cezalandırıyorum. şimdi 69 değilim düştüm tabi ama söylemem süpriz kaydirigubbakcemile3 1 haftada böyle bi skor beklemiyordum . cuma galiba biz kilo bildiremeyeceğiz denemede olduğumuzdan ama ben cuma söyleyeceğim süprizi size hihoyyyt
bu arada dün;
08:00 ; kepek ekmeğine sürme peynir, domates, az şekerli çay
10:30 ; girissini
12:30 ; çorba, cacık, 2 kaşık makarna
15:30 ; grissini
18:00 ; çok acıkmıştım eti form limon lifli bisküvi den paketin içinden 1 adet çaldım onu attım ağzıma
19:30 ; 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt...
ve yediğim makarna ve bulgur pilavına ceza olarak nivea body cd sini yaptım.
bide ondan önce 10 dk kendim spor yapmıştım. bide ayrıca bol bol su içiyorum. günde 1 bardak ılık suya elma sirkesi+bal+su karışımını içiyorum. şu an çok emin adımlarla ilerliyorum çok mutluyummm...:1hug:a.s.
heee unutmadan bide 4 temmuzda evleniyorum
Son düzenleme: