Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sayın kaptanım; ben Arzu 1984 yılının Temmuz ayında Almanya / Bremen de doğmuşum.
İstanbul da yaşıyorum. AÖF işletme mezunuyum. 8 yıldır muhasebecilik yapıyorum.

Şimdi gelelim asıl konuya ; daha öncede yazmıştım zaten 69 kiloyum diye ama çok sıkı rejimdeyim. arada kaçaklar oluyor ama o zamanda kendimi cezalandırıyorum. şimdi 69 değilim düştüm tabi ama söylemem süpriz kaydirigubbakcemile3 1 haftada böyle bi skor beklemiyordum . cuma galiba biz kilo bildiremeyeceğiz denemede olduğumuzdan ama ben cuma söyleyeceğim süprizi size hihoyyyt

bu arada dün;
08:00 ; kepek ekmeğine sürme peynir, domates, az şekerli çay
10:30 ; girissini
12:30 ; çorba, cacık, 2 kaşık makarna
15:30 ; grissini
18:00 ; çok acıkmıştım eti form limon lifli bisküvi den paketin içinden 1 adet çaldım onu attım ağzıma
19:30 ; 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt...

ve yediğim makarna ve bulgur pilavına ceza olarak nivea body cd sini yaptım.
bide ondan önce 10 dk kendim spor yapmıştım. bide ayrıca bol bol su içiyorum. günde 1 bardak ılık suya elma sirkesi+bal+su karışımını içiyorum. şu an çok emin adımlarla ilerliyorum çok mutluyummm...:1hug:a.s.

heee unutmadan bide 4 temmuzda evleniyorum

Son düzenleme:
Sayın kaptanım ben Nilay :)

bende muhasebeciyim 4 temmuzda evleniyorumm

dün ;

sabah 7,30 da 1 dilim kepek ekmeği ve biraz peynir

öğlen 13,00 de ıspanak + yoğurt ekmek yemedim

akşam 7,30 da cornflakes süt yedim

:/(((( ne yazıkki spor yapamıyorumm ama akşamları 20-30 tane mekik çekiyorum rejime başladığımda 63 kiloydum bi dahaki hafta sonucu söylerim eğer takımdaki deneme sürecini olumlu şekilde geçersek hihoyyyt

Kızlar yoğunluktan ayzamıyorum. Aktivite sadece belge teslim etmeye 3 katta inip çıkma. Başka da aktivitem yok. Bu hafat kilo alıcam gene. Dün ne yedim?
sabah- çok az ekmekle klasik kahvaltım
öğle-1 simit,1 ayran, 1 küçükdilim peynir
ara-annem işyerime aşüre göndermiş:))
akşam-yarım tabak pilav (uzun zamandır yemiyordu eşim isteyince ben de yoldan çıktım), aşüre, ayran
ara-2 dilim elme, 1 küçük portakal, 1 mandalina
bol çay (şekersiz), bol su....

Kızlar yarın sabah herkes kilosuna bakıp gelsin, kaptanın da izni olursa tartılmayı unutanları 1 kilo almış gibi göstericem bakın, ceza niyetine. Yeni gelinler siz aynı gün mü evleneceksiniz? Ay ne heyecan vardır şimdi sizde:)) ben düğünden sonra çok fena kilo aldım:)) siz de dikkatli olun...

güzel fikir nesemesecim....
ben sabah 10.00 da kahvaltı yaptım(yumurta, iki dilim peynir,ince dilim kek,şekersiz meyve suyu, şekersiz kahve, bir dilim kepekli ekmek, yarım domates,yarım biber, yarım salatalık.)
öğlen ne yerim bilmiyorum ama karnım da tok bayaaa.....
akşam ki menüm belllii şimdiden çünkü misafirim gelcek....
saati belli değil ama yazayım şimdiden....
akşam: iki dilim kadar pirzola,salata,patlıcan kavurması,havuçlu yoğurt....
kızlar bu arada herkes yazmış bende yazayım....
ben öğretmenim ve 26 yaşındayım....

merhabaa birinci takımın incileriiiiiii
harika gidiyorsunuz,,
flawlıscığım lütfen dkkat, geçmiş olsun çok çok, havalar çok feci dikkat et lütfen, bol bol C vitamini için, maydonoz, portakal tüket bakalımmmm

khenacım ve yasmine8383 oldukça sağlam gidiyorsunuz nkızlar.. hesaplamayı da öğrenirseniz takımdasınız demektir :)) bu arada aynı gün evlenmeniz çok hoş :) eminim çok güzel gelinler olacaksınızzz

neşemeşecim, katılıyorum hayatcıma iyi fikir kilo bildirimi yapmayanları 1 kilo almış gibi göstermek,
öyle yapalımmmm :))

neşemeşecim, hem öğlen hem akşam aşure oldu mu şimdi hıı??
sen oklovaları gönder kendine

hayatcım en kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksın sen de istediğin kiloyaa

ya ben bu hesaplamayı yapamıyorum neşeye atıyorum mirmirmirmir topu onunda işi yok gibi sanki..bi an unutmuşum buraya girmek gerektigini ne yapayım hergün yazıyordum ama kimse gelmeyince yazmak içimden gelmemişti..neyse tpik yeniden canlanıyor gibi seivindim valla.hatunlar nasılsınız...?

unutursam yaz beni 1 kilo fazla anam yaz senden kıymetlimi kesin almışımdır da neyse çaktırmıyorum bende........ben aktivite falan yapamıyorum eve gidince pestilim çıkıyor hele bu ara eve erken gidemiyorum bile..merdiveleri inip çıkıyorum asansör yok evimede 3 kat çıkıyorum valla.. birde nrmyn bana söyledin galiba poaçayı valla kaç zamandır agzıma sürmüyordum dün yedim ondanda erkenden hastaneye gidince işe geç kalmıştım zaten hemen poaça alıverdik..ben sabahları genelde kepekli ekmekle tost yiyorum..yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldin diyorum bir kaç kez demiştim ama ..
nrmyn cim aynı şehirdeymişiz..şuanda çalışıyormusun peki..

bende hemen listemi vereyim sabah 8:40 gibi tost çay (tatlandırıcılı)
saat 11 buçuk gibi büskivi
öglen şehriyeli çorba 1 kepçe kadar,1 karnıyarık 2 yemek kaşıgı kadar bulgur pilavı bir kase cacık
henüz ara ögün yapmadım birazdan yarım avuç beyaz leblebi yiyecem. böyle işte tüm yediklerim akşam ne yiyecez bende bilmiyorum düşün işin yoksa şimdi ne yapsamki..:uhm:

saol canım tüm çabalarıma rağmen sürekli bişeler oluyor bana dediklerinde aklımın bir köşesinde daha dikkatli olacam.....

yediklerimse kahvaltı yapmadım öğlen yemeğide yemedim akşama 1 kase çorba içtim bukadar

Günaydın kızlar dünkü yediklerim
08.00 ; kepek ekmek, peynir, domates, az şekerli çay
10;30 ; grissini
12.30 ; çorba,salata, kuru fasulye
15.30 ; grissini + az şekerli çay
19.00 ; çorba + sütlü tatlı
21.00 ; bir kaşık kadar fındık

benim liste bu kadar Şeniz

slm kızlar ...khena bende evlendikten sonra aldım kiloyu öncesinde kilo problemi yaptıgımı hiç hatırlamıyorum hi. böyle bir sorunum olmamıştı düşünki 59 60 arası idim hatta dügün zamanı 57 58 arası olmuştum ama balayıdan sonra hopp kilolar fazlasıyla geldi birden 65 olmuştum sankii uzun bir süre tartılmamıştım çünkü..
kilom 69 hala..dün ise akşam yemek yemedim sadece 2 tane tavuk nuget attım agzıma küçük bir kase yedim ondan yaklaşık 1 saat sonrada az kestane yedim..
bu sabah tost ve çay şimdi ise beyaz leblebi atıştırıyorum..

ben zaten yıl başından önce 70 kiloydum bu şekilde evlensem 80 i bulurum yani :1no2:
yok yokkkacil kilo vermeye devam bak iştahım kaçtı kaydirigubbakcemile3

öğlen yemekte ne gelecek acaba cokacimcoook

şaka şaka dikkatle devam ediyorum vermem lazım kiloları kaydirigubbakcemile2

Canım şu tatlandırıcıyı bırakabilir misin? BU normal şekerden dah zaralı diyorlar.

Katılıyorum canımı istetecek şeyler yemeyelim ve bahsetmeyelim de. Siz aşüre dediniz ben kaç gündür gelen aşüreleri yemeye başladım. Çok etkileniyorum demekki

bu arada ben ne zaman mezun olcam... ben 58 diyorum amaa sizin fikrinizde alayım dedim....boyum 161....ama şunu belirteyim bu kiloma 86 dan geldim....

Bence en güzeli 55 :)) maksat sen biraz daha bizime ol:)) canım benim senden öğrenmem gereken çok şey var. Sırlarını bekliyorum:))

Canım hormaonal bozukluk bend de başladı. Bu kiloları acilen vermem gerek İA.

canım mart ayında başlamıştım.... hadi kızlarilk bildirimi ben yapayım
59.7kızlarhesap hep yanlış çıkıyor benim....
bu seferlik siz yapar mısınız.

Canım yaparım tabi, olsun birlikte öğreniriz İnşallah.

ilkhafta/bu hafta/ iki hafta farkı/ iki hafta farkı, ilk haftaya bölünecek ve 100 ile çarpılacak. Bu kadarcık.

beyaz leblebi iyi seçim canım. Umarım çayını da tatlandırıcısız içmişsindir:))

1.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI**

nrymn ( 64,4 / % )
neşemeşe (77,3 / 77,3 / 0 /0% )
gülaybcn (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
daisy06 ( 62.0 / % )
flawless ( 68.0 / % )
hayat70 ( 60,3 / 59,7 / 0,6 / 0,99%)
mavideniz ( 69 / 69 / 0 / 0%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( % )

Kızlar yanlış yada hatam varsa düzeltin. Hayat70 in kilosunun %si 0,995 kaptan nasıl yuvarlıyoruz? Ban akalsa 1 yazarım ama takımlar asıl yapıyorlardı?

Günaydın kızlarrr ;

bende dün yediklerimi yazıyorumm..

sabah bir dilik kepek ekmeği 1 yumurta

saat 10,30 da 3 tane kayısı

saat 13,00 de cornflakes süt

akşam saat 7 de bir elma biraz da yoğurt yedim

gün içindede 2,5 lt su içtim kaydirigubbakcemile5

rejime başladığımda 63 kiloydum gayet iyi gidiyorummmmmm

kızlar benim bu sabahki kilom 67,7 idi yani 1,300 gitmiş. artık bu hafta takımdan motive istiyorum daha etkili kilo vermeliyimmm. haftada 1 kilo garanti olmalı.. yazın bakımm bildiklerinizi. ayy haftaya kaç kilo vercem merak ediyorum 66,5 olurmuyum acaba sositososito

yani kısacaaa bu hafta ben 67,7 ile aranızdayım kıjjlarr:sm_cool:

Canım bu hafta tartılmanız gerekiyor sizin de, haftaya bugünkü kilonuzla hesap yapılacak çünkü herkesin 1 haftada verdiği kilo hesaplanıyor. Bugün kaçsın mutlaka bak canım, olmadı yarın...

canım ben bu sabah 60,3 düm yani bu durumda 2,700 gitmiş ama bayadır diyettiyim haftaya kadar daha da vermek istiyorum hedefim 55

1.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI**

nrymn ( 64,4 / % )
neşemeşe (77,3 / 77,3 / 0 /0% )
gülaybcn (kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı)
daisy06 ( 62.0 / % )
flawless ( 68.0 / 68,0 / 0 / 0 % )
hayat70 ( 60,3 / 59,7 / 0,6 / 0,99%)
mavideniz ( 69 / 69 / 0 / 0%)

1.TAKIM TOPLAM KİLO ( % )

:1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…