bu arada tanışmadık sanırım :) yeni gelinlerrr
ben takım kaptanınız Nermin, ben master tezinin jürisine çıkmış artık tezini tamamlamış, bu arada krizden etkilenerek harita üretim müdürü olarak çalıştığı işinden çıkartılmış, ve memur olmaya çalışan bir şehir plancısıyım.
yaş 26, kilo 64 :))
hoş geldiniz tekrar, bence deneme süreciniz başlasın, bu arada verdiğim linkleri çalışmanız gereki takımda kalıcı olmanız için, kilo bildirimini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekiyor...
başarılar...
merhabaa birinci takımın incileriiiiiii
harika gidiyorsunuz,,
flawlıscığım lütfen dkkat, geçmiş olsun çok çok, havalar çok feci dikkat et lütfen, bol bol C vitamini için, maydonoz, portakal tüket bakalımmmm
khenacım ve yasmine8383 oldukça sağlam gidiyorsunuz nkızlar.. hesaplamayı da öğrenirseniz takımdasınız demektir :)) bu arada aynı gün evlenmeniz çok hoş :) eminim çok güzel gelinler olacaksınızzz
neşemeşecim, katılıyorum hayatcıma iyi fikir kilo bildirimi yapmayanları 1 kilo almış gibi göstermek,
öyle yapalımmmm :))
neşemeşecim, hem öğlen hem akşam aşure oldu mu şimdi hıı??
sen oklovaları gönder kendine
hayatcım en kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksın sen de istediğin kiloyaa
doğru diyosun inşallah bizde dikkatli oluruz evlenince... ama azmin zaferi bu olsa gerek ne kadar sürede verdin o kadar kiloyua.s.
ya ben bu hesaplamayı yapamıyorum neşeye atıyorum mirmirmirmir topu onunda işi yok gibi sanki..bi an unutmuşum buraya girmek gerektigini ne yapayım hergün yazıyordum ama kimse gelmeyince yazmak içimden gelmemişti..neyse tpik yeniden canlanıyor gibi seivindim valla.hatunlar nasılsınız...?
unutursam yaz beni 1 kilo fazla anam yaz senden kıymetlimi kesin almışımdır da neyse çaktırmıyorumbende........ben aktivite falan yapamıyorum eve gidince pestilim çıkıyor hele bu ara eve erken gidemiyorum bile..merdiveleri inip çıkıyorum asansör yok evimede 3 kat çıkıyorum valla.. birde nrmyn bana söyledin galiba poaçayı valla kaç zamandır agzıma sürmüyordum dün yedim ondanda erkenden hastaneye gidince işe geç kalmıştım zaten hemen poaça alıverdik..ben sabahları genelde kepekli ekmekle tost yiyorum..yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldin diyorum bir kaç kez demiştim ama ..
nrmyn cim aynı şehirdeymişiz..şuanda çalışıyormusun peki.. bende hemen listemi vereyim sabah 8:40 gibi tost çay (tatlandırıcılı)
saat 11 buçuk gibi büskivi
öglen şehriyeli çorba 1 kepçe kadar,1 karnıyarık 2 yemek kaşıgı kadar bulgur pilavı bir kase cacık
henüz ara ögün yapmadım birazdan yarım avuç beyaz leblebi yiyecem. böyle işte tüm yediklerim akşam ne yiyecez bende bilmiyorum düşün işin yoksa şimdi ne yapsamki..:uhm:
iyiyiz işte canım bizde aranıza yeni katıldık biliyorsun. ben sık sık bakıyorum topic e yazan varmı die varsa hemen cevap yazıyorum. valla yazında şanlenelim azcıkk kaydirigubbakcemile3 bundan sonra poaça yok tamammıııklava: bundan sonra dışardada olsan eti form yiceksin. bahane yok artık bizim zayıflamamız lazımm :teselli:
öyle poaça lar börekler havada uçuşursa ne olur halimiz.yerimseniben zaten canım herşeyi çekiyoo yasak bundan sonra lezzetli şeyleri konuşmak burdaaklava:
tamammıı kızlarrr şişko gelin oluruzzz yoksaaa :teytey::teytey::teytey:
bu arada ben ne zaman mezun olcam... ben 58 diyorum amaa sizin fikrinizde alayım dedim....boyum 161....ama şunu belirteyim bu kiloma 86 dan geldim....
canım bende evlendikten sonra aşırı kilo almıştım....insan herşeyi yapıyor yeni heves oluncaa vee ne yediğini de pek bilemiyor.. ancak verebildim aldığım kiloları....bir de hormonel bozukluk olmuştu bende....
canım mart ayında başlamıştım.... hadi kızlarilk bildirimi ben yapayım
59.7kızlarhesap hep yanlış çıkıyor benim....
bu seferlik siz yapar mısınız.
slm kızlar ...khena bende evlendikten sonra aldım kiloyu öncesinde kilo problemi yaptıgımı hiç hatırlamıyorum hi. böyle bir sorunum olmamıştı düşünki 59 60 arası idim hatta dügün zamanı 57 58 arası olmuştum ama balayıdan sonra hopp kilolar fazlasıyla geldi birden 65 olmuştum sankii uzun bir süre tartılmamıştım çünkü..
kilom 69 hala..dün ise akşam yemek yemedim sadece 2 tane tavuk nuget attım agzıma küçük bir kase yedim ondan yaklaşık 1 saat sonrada az kestane yedim..
bu sabah tost ve çay şimdi ise beyaz leblebi atıştırıyorum..
Canım bu hafta tartılmanız gerekiyor sizin de, haftaya bugünkü kilonuzla hesap yapılacak çünkü herkesin 1 haftada verdiği kilo hesaplanıyor. Bugün kaçsın mutlaka bak canım, olmadı yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?