• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveeet herkes nerdeee
paylaşım şart bayanlarrr

hayatcım telefonlarımızı veremedik birbirimze, tühh
ben yine özelden msj atayım sana sen bi ara girersen nete alırsın numaramı oldu mu şeker..
iyi tatillerrrr

kuğu gelinlerrr siz neredesinzi bakalımmmmmm

neşemeşem ya sen?

Ben buydayııııııııııııımmmmmmmm kaptan. Haftasonu hiç kaçamak yapmadım ve bu sabah lahana suyuma gene başladım hayırlısı bakalım. Bu kilolar gidecek en çok 3 ayda inşallah. Ben hedefimi belirledim bakalım ne kadar uyabileceğim. Takımım hepinizi çok seviyorum. Cumartesi ev pazar egç kalktım klasik kahvaltı. Akşam da balık (zargana) bol salata. Aralarda bol su, meyve, süt. Aktivitem ev temizliği, resmen paslanmışım heryanım ağrıyor. Dip bucak temizlik yaptım ya. Bugünden itibaren sınavlarda koşuşturmaaaaaaaaaaaaaaa...

he he heyytttthihoyyyt günaydın kızlar, günaydın kaptanım..
ben hafta sonu pek giremiyorum. temizlik gezme tozma derken zaten yeme sistemim komple değişiyor hafta sonu. uyanma saati uyuma saati herşey değişince yemek saatleride değişiyor. ben hafta sonu bazı kaçamaklar yaptım. 2 kaşık aşure yedim. kızarmış balık yedim 4-5 tane ufak. sabah kahvaltıda 3 tane minik sosis yedim. onun dışında temizlik. akşamları yürüyüş yaptım. hafta sonuda gelinlik bakmak için gezdim. dışardayken midemi bastırsın die yarım paket diyet bisküvi yedim. kötükedihüso kısacası hafta sonları şeytan yakamı bırakmıyor. ama hafta içleri ben onu kovalıyorum. bu sabah tartıldım durum vahim değil korkmayın. kaydirigubbakcemile3
bu sabah çay+3 zeytin+peynir+kepek ekmek yada ben bugünü yarın yazayım böyle parça parça pek olmuyo sanırım kaydirigubbakcemile5
hadi kızlar öptüm sizi:1hug:

ya kimse ugramıyor buraya dogru dürüst niye ya diger takımlar daha paylaşımcı...ben hemen yazayım sabah diyet büsküvü yedim bide çay .. öglen mercimek çorbası ıspanak ve yogurt bide şekerpare..
1 saat öncede yufka böregi yedim..akşamda pek bişe yemem salata türü olur yersemde... ben kaçayım bari kimsecikler yok zaten...

neşemeşecimmm,
hoş geldn canımmmm, spor yapmak şart hamlıyoruz sonra di mi :))

mavidenizcim elimizden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyoruz canım,
ama sen yeme olayını bi oturtamadın yahu
şeker pare de neyin nesi?ayrıca yufka?börek :((
tüm bunlara biraz mola vermek gerekir..
önceden ceza ve ödül sistemmmiz vardı yine yapalımm

sen daha hiç kilo vermedin mesela takıma gireliyerimseniben,
bence bu konuyuda düşünerek bu tatlı börek hamur işlerine ara versek ha tatlım??

kuğu gelinnn
gelinliklere daha bakma yahu, daha da zayıflayacaksın
bir de hergün tartılmak yokkkkkk
sadece perşembe sabahıa.s
o sebeple eğer abarttığını düşünüyosan tartıya çıkmak yerine, içtiğin suyu %50 artır olur mu:D
böylece yağa dönüşmeden vücuttan çıksınlar :D

sabah 11 00 civarı bugün domatesli peynirli omlet tadında 1 yumurta ve 1 küçük bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek, 1 zeytin, 2 dilim hellim peyniri

arayok :( dışarda koşturdum hep

eve geldiğimde saat 15:00civarı
1 çay bardağı bulgur ile kısır yapayım dedim o bulgur şişti kocaman oldu, ben 2 kaık yedim gerisini aile üyeleri :))) bol roka, bol maydonoz ve dereotu ile nar ekşisi ve bol acııııı

akşamda bol salata vee ızgara balık yiyeceğiz, yanında 1 bardak şekersiz limonata içebilri miyim bayanlarrr??

mrb arkadaslar..nrmynciğim hollwood dietini tam uygulayamıyorum zaten biliosun sen benim iştahımı.öğünleri değiştirdim sabah mutlaka 1dilim ekmek yiyorum öğleni bol salata ile geciştiriyorum sınırsız miktarda aksamda 1 kase corba sebze yemeği yoğurt la kapattım ilk günümü.bide saat20,00 gibi 1 portakal yedim
bugunde sabah 1dilim ekmek sahanda pişmiş 1 yumurta peynir 2 zeytin ve cay 1 kasıkta bal (cay kasığı) umarım giderler bu seferr

neşemeşecim lahana çorbası olayı nedir?
anlatsana biraz ben de yapayım o diyetiii

Canım sorma ya pazartesi başladım salı bıraktım. Söylemesi ayıp acayip gaz yapıyor. Dün sınavlarda kötü bir kaçak olacak diye ödüm patladı. resmen patlamaya hazır bomba gibiydim kaydirigubbakcemile3. Hemen bıraktım. Şu sınav dönemi bitsin belki gene denerim. Canım 1litreye yakın kaynayan suya 3-4 yaprak beyaz lahana koyup 10 dk haşlıyorsun. Sonra soğuyana kadar içinde bekliyorlar. Sonrasında lahanaları yemek zorunda değilsin. Sadece suyunu içiyorsun. Her öğünden önce 1,5 bardak. Bu hazırlanan miktar 1 günde bitecek. Kaynatırken tahta kaşık kullanılacak. Bu kadar. Uyarayım gaz bombası oluyorsunuz kaydirigubbakcemile3. Ben en son dereceye girdiğim hafta bunu yapmıştım. Yazmıştım da ama unutuldu herhalde. Gene merak ettiğiniz bişi olursa sorun. Bu tarif İbrahim Saraçoğlu'nun kitabından:))

günaydın kızlar. hergün tartılma demişsiniz ama ben hergün tartılmadan yapamıyorum. bi gün kilo verememişsem kendimi biraz daha zorluyorum. yoksa ben kendimi hemen bırakıyorum nasılsa kilomuda bilmiyorum. böyle daha iyi oluyor her sabah kaç kilo olduğumu dün nerde yanlış yaptığımı yada neyin daha iyi olduğunun farkına varıyorum.

dünkü öğünlerime gelince;
sabah kepek ekmek, peynir , zeytin, çay yazmıştım zaten
ara öğün ; 1 mandalina
öğlen; çorba, çok az pilav, salata
ara öğün; 1 elma
akşam; zeytin yağlı pırasa, buğulama balık 3 ad.
:kahve:

hergün tartılmak yok canımcım, bunu ilke edin kendine
haftada 1 kere tartılacağız..
bakın not defteri edinin demiştim ya,
http://www.kadinlarkulubu.com/5062150-mesaj89.html

bu mesaj çok iyi özetliyor faydalarınııııı

saat10:00 civarı sucuklu yumurta yedim 2-3 çatal (ev sucuğu olduğu için az yağlı)
1 bardak şekersiz çay, 1 dilim peynir ve 2 dilim domatess

kızlar nolur dua edin yarın benim için büyük gün......................

nrmyncim benim kilo veremem konusunda haklısın ama yediklerimi ben bir şekilde dengeliyorum şekerpare yedim diye akşam ymek yerine azıcık menemen yedim ve başka birşey yok börege gelince az yaglı yufka böregi yedim..ama ben geçmiş sayfalarda bir çogunuzun börek yedigini okudum ozman masummuydu bu...ceza verin gerekirse ama bir durun önce şunu anlatayım ben,,neşemese bilir özellikle ben pko luyum ve bebk tedavisi görüyorum ben en fazla 4 bilemedim 5 kilo yu sorun yapan birisiydim oda evlendikten sonra..ama bebk tedavisi görmeye başladıktan sonra haplar igneler derken birçok hormon ilaçları aldım ve hala almaya devam ediyorum ki biliyorsun uz bu tür ilaçlar kilo aldırır sen daha iyi bilirsin neşecem doktorunda seni bu konuda uyarmıştı yanlış hatırlamıyorsam..benim doktoruma kilo almam gerk deme lüksüm yok birçoguna göre abartılacak kilo yok etim sıkı sanırım..ama ben rahatsızım..tabii ki kilo veremememin affedilir bir yanı yok savunmuyorum ama sedece ben kendimi anlatmak istedigm bu evreleri bilmediginizi düşünerek...bende elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum yedigime....lütfen yanlış anlamayın sözlerimi anlayacagınızı umarak yazıyorum.....
bende bu sabah diyet büsküvü yedim çayla birlikte
öglen mısır çorbası tavuk haşlama az..fırında makarna
ara ögündede 2 tane büsküvü yedim. akşamları pek yemek yemiyorum fazla yada az yemege çalışıyorum...

nrmync aslınd aşu defter işini yapayım bende ama bir türlü yapamamıştım..gönderdigin linkteki gibi dogru en azından kilo aldıgın yada verdigin zamanki farkı görüyorsun...ama ben hiç veremeden alıyorum sürekli...sporda fazla yapamıyorum doktoruma sordum özellikle göbek sorunum var benim mekik falan çekmemin zararı olurmu diye spro falan yapma dedi özellikle mekik..

Canım Allah yardımcın olsun. Herşey hayırlısıyla güzel geçsin inşallah. Kaptan ben bugün ve dün çok kötü şeyler yaptım. Akşam eşime ballı muzlu kaymaklı üstü cevizli bir tatlı yaptım. malum bizde bebiş çalışmaları var. Kendim de az da olsa yedim. Bugün de dışarıda bişiler kutlamaya gittik ve iskender-kola. Nermin kapta ben elektrikli cop alayım mümkünse oklava az gelir:))

nrmync aslınd aşu defter işini yapayım bende ama bir türlü yapamamıştım..gönderdigin linkteki gibi dogru en azından kilo aldıgın yada verdigin zamanki farkı görüyorsun...ama ben hiç veremeden alıyorum sürekli...sporda fazla yapamıyorum doktoruma sordum özellikle göbek sorunum var benim mekik falan çekmemin zararı olurmu diye spro falan yapma dedi özellikle mekik..

Canım nedenzararı varmış, bana da doktor bu göbiş gidecek demişti:))

Allah yardımcınız olsun çok zor valla inşallah bebişleriniz olur hep beraber kutlamaya gideriz şöle 1 er porsiyon iskender. yanında künefeecokacimcoook

Allah sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin size...a.s.

nrmnciğim ne için büüyk gün bilmiorum ama allah yardımcın olsun fıstıkım
khenacığım kız hergün tartılma moralin bozulur eskiden bende öle yapardım sen haftadan haftaya tartıl psikolojini bozmaa
mavideniz ve nesemeseciğim uyarıyorum yemeyin kızz aa benmde cnm cekio vala yiyesim gelioo aklımıza giriosunuz bölee yasak yemeyin omassss
nesemeseciğim ciicm ben dua ediom annemede ettiriom basenn yeme tatlıları öle sadece bal ye yiceksenn sennki bu resmen doping sekerimmm:d

sabah
1/2 simit
1bardak cay(sekersiz)
3catal peynir
2 zeytin

öğlen
kuru fasülye
1dilim ekmek
yoğurt

aksam
peynirli makarna

günlük 1,5 ltre kadrda su içtim ayrıca babmın doğumgünü ve ben pasta yemiyorumm bilen bilir çikolata ve tatlıya düşknlüğümüüü :(((((

kızlar günaydınŞeniz ya bu sabah bi baktım topic 2. sayfaya düşmüş yazık günah...:oklava:
hergün biri nöbetçi olsun hatta 2 kişi durmadan konuşsunlar. kaydirigubbakcemilecanlanın kızlar uyumayın. yaptığınız sporları yazın bulduğunuz fikirleri yazın.laelaelaelaelae
malum yeni evlenicem evli bayanların önerilerini bekliyorum. -tatlicadiarzu-Şunu al, şunu alma, yada şu şurda ucuz, düğünde şunu yapma yada yap her türlü o zamanla ilgili aklınıza gelen keşke dediğiniz yada iyiki dediğiniz. :mymeka:şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum.
bu arada dünkü menümüz; cokacimcoook
sabah; çay,peynir,kepek ekmek
ara öğün yok
öğlen; çorba,salata,nohut
ara öğün; form biskuvi
akşam; çok az makarna, bol yoğurt ve salata
en son olarak yatmadan sirekli su içtim...hihoyyyt

Khenacım sen gel o zman nöbet tutmaya valla balım ben genelde ugrauyorum siteye ama kimse yokken burada tek başıma konuşamam dimii...sekeycim valla bir tatlı yedim oooo sürekli yiyormuşum gibi muamele oldu arada yemem lazım cicim benim kan şekerim düşüyor hemen ama çok şükür ki eskisine nazaran az yiyorum haftada 1 yada 2 haftada bir ondada şekerli tatlı olmuyor geneli sütlü tatlı. Eskiden daha çok yerdim ekmek arası tatlı falan ben bunları kısmazdım çok zayıf degildim ama bir fazlalıgım yoktu kilo problemi yapmazdım... şimdi dikkat ediyorum yinede alıyorum ...neşecim mekik için özellikle yapma demesi tahmin ediyorum ki şimdi yumurtalara engel olmasın ki bebiş olursa bilmeyiz düşük olmasın diye bu ara yapma dedi...gebe kalan bir kişi neden spor yapamıyor aynı öyle düşün..ki bazen henüz bir şey olmamasına ragmen namaz kılarken yada eglip kalkarken kasıklarıma birşeyler batıyor..ama sporu sadece mekikten ibaret degil tabii ama zorlayıcı şeyler yapmamak gerekiyor.şuanda sen yumurtlama döneminde reglin gelene kadar mekik falan çekme..regl olursan başlarsın takii yumurtlama dönemine kadar nerden baksan bi 15 gün falan sürüyor o dönem..valla bilmem ama şu twist shape hala ilgimi çekiyor bakmayı düşünüyorum..hem gebe kalsanda yürüyüş gibi yavaş yavaş zorlamadan yapabilirsin hemde fazla kilo almazsın...neşecim bu 3 aylık döenmde gerçekten bebk çalışması yapmayacaksanız o zman rahat rahat sporunau yaparsın tabii ki ama doktorum riske atmak istemedi ziraz bu yumurtayı ben zor yakaladım bilirsin sen...

Dün akşam cacık ve minik bir dilim kaşarlı pide yedim...birde soda.

Sabah büsküvi çay birazdan kuru kayısı yiyecem..

Back