• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlaaaarrr.

3.lüğümüzü tebrik ediyorum :içelim:
Darısı 1.ciliğee :lepi:

dün yediklerim

aç karnına : cevizli su
08,30 : 2 dilim kepekli ekmek ,1kk peynir ,adaçayı
11,00 : 1 avuç leblebi
12,30 : 1 tas mercimek çorbası,1 tas cacık
15,00 : 1 elma
17,00 : 1 tas çorba ,sınırsız salata
19,00 : nivea body
20,00 : 2-3 kuru kayısı,2-3 badem
22,00 : 1 çay bardağı yarım yağlı süt

günaydın kızlar...

dün 2 lt suyumu içtim cok şükür.:lepi:
sabah öğle arasında ara öğün olarak bir salatalık yedim.
öğleden sonra da bir bardak sütlü sekersiz nescafe içtim ki içmez olaydım.
kızımı gece uykusundan ettim.
bi daha içersem ne olayım:bbo:

:nazar:günaydın cicişler herbal ya ben sonuncuyum galiba 71.5 değil geçen haftaki kilomun aynısı çıktım 71.9 (iç ses olamaz olamaz kaptan ben olmalıydım önce 1takımı sonra bütün kk yı elime geçirmeliydim)dürüst bi insan olarak mekikten kaçış yok nrym bacım ne zaman başlıyalım bugün kaçamak günüm yarın olabilir ha bu arada çok güzelsin maşallah cicim ama oraya şöyle sinirli asık suratlı birinin resmini koy ki yaptırımı olsun kaptan dediğin böyle sevimli olmaz
herbalcık kaptan olduğun gün sende foto koyda görelim gül cemalini şeker
yulaf ya sirkeli karışımı içemedim çok iğrençti hiç sirke kullanmam ben salatalara falan boşuna aldım koca şişeyi
bhk bende hareketli bi avatar yaptım ama görüntülettiremedim avatardaki kalp varya onun içi açılıyo oğlumun resmi çıkıyo ama sadece kalp çıktı hareket etmiyo yardımcı olur musun bana

delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:lepi:sırnaşık şeyŞeniz:içelim::sm_cool::hooray::teytey::dance::1hug:a.s.:nazar::nazar:
3. olduk demek aferin bize be

yeni bi yarışma başlatıyorum bu hafta cumartesiye kadar 1 kilo verme yarışması katılmak isteyenler 3 adet vesikalık fotğraf ile foruma başvursun yalnız foto ların arka zemin beyaz olmalı yoksa kayıtlar kabul edilmeyecektir son başvuru1 mart mesai bitimine kadardıra.s.

aaa mavişim sana msj yazıyodum hata oluştu gitmişin senağlama
şey diyecektim idrarındaki koyulaşma aşılamanın tuttuğunu gösterir mi acaba şeker çünkü hamileyken idrar renginde koyulaşma olabiliyo bende olmuştu açıkçası bide şeker baksana aşı tutarsa doğum tarihi burcu ne olacak bide çin takvimi bence tutuyo çin takvimine göre kız mı erkek mi çıkıyo

seni düşündürerek üzüyosam özür dilerim cvp vermek zorunda değilsin ben bebiş isterkenhep ondan konuşmak isterdim de

nrymn ve celik, kendi aramizdaki listenin asil sonuclari cuma itibariyle dahi olsa, soyle olmali,

1. nrymn
2. celik
3. herbal

neden derseniz herkesin kilosuna gore veridgi kilo orani degisir. yani yuzde hesabina vurursak durumu liste boyle. ben de acik yurekli davrandigim icin mekiklerim affedilmistir kaydirigubbakcemile3
:teytey:tamam kabulll:hooray:
Günaydın kızlaaaarrr.

3.lüğümüzü tebrik ediyorum :içelim:
Darısı 1.ciliğee :lepi:

dün yediklerim

aç karnına : cevizli su
08,30 : 2 dilim kepekli ekmek ,1kk peynir ,adaçayı
11,00 : 1 avuç leblebi
12,30 : 1 tas mercimek çorbası,1 tas cacık
15,00 : 1 elma
17,00 : 1 tas çorba ,sınırsız salata
19,00 : nivea body
20,00 : 2-3 kuru kayısı,2-3 badem
22,00 : 1 çay bardağı yarım yağlı süt

yediklerini çok beğendim cicim
devammmkaydirigubbakcemile5

hersey nereden baktigina gore , degisiyor. birinin dogrusu digerinin yanlisi oluyor.
bu diyarlara da gelunce, bunu daha iyi idrak etti herbal bacunuz.
o yuzden der ki herbal, her soz baslamali "bence" ile cunku hersey senin algilamana anlayisina gore dogru veya yanlis oluyor. senin beyninde yanlis olarak kodlanan bir veri, digeri icin normal olarak kodlandi ise, seni cileden cikartan durumlar, baskasinin zevku sefasi bile olabiliyor. yine topige uymadi deegmi. okey okey herbal gitsin. zati doktor gozluk verdi, gozlerini bozmus herbalcik, 4 goz oldu simcik.

celuk bacu, sen iyi alistin bu yarismalara. bence super

bu hafta herkes 1 kilo verecek yarismasi.

1 kilo verenler birinci, veremeyenlere ceza.. ya evet evet lutfen , herkes bunu hedef koysun.
hepimiz bir kilo vercez, 1. olcez. eferin kiz celik. optum seni.

neye göre kime göre görecelii herbal hanımm
aynşıtayn bulmuş bu izafiyet kavramınıı ben bilmem başkaa :a.s.

eee herkes nerede bakalımm :))
herkes gezmelere mi gitt aamaaaa

ee sen de gittin seker, nerelerdesin bakiim.. bakalim bu hafta napicaz .
ucari kacari yok. kac kilo oldugun farketmiyo, 1 kilo vercez? yaris budur? var misin nrymn ? hadi ya gorelim seni 1 kilo verebilirsin. spor var, hamur isi hiicc yok. anlastik mi seker kaptan?? oyle bi isirik felan da yok. ogun de atlamican. oyle pis diyet de yapmicaz, carsamba haric ;)

celik ben varim varim.

1 kilo veriyoruz yarismasi katilimcilari:)
1.celik
2.herbal
3.nry??
4.?

Back