• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aleyküm selam :KK200: nerelerdesiniz nasıl gidiyor donuyor musunuz küçük bey buyudü mu???? Ay ne çok soru oldu :KK70: hoş geldin :KK36:
Iyiyim. Döneyim mi bilmiyorum :( google da bir şey ararken kk cıktı aaaa dedim. Gireyim bakayım. Şifremi bulmak vakit aldı:))) nasilsin nasıl gidiyor kimler mezun oldu

Iyiyim. Döneyim mi bilmiyorum :KK43: google da bir şey ararken kk cıktı aaaa dedim. Gireyim bakayım. Şifremi bulmak vakit aldı:))) nasilsin nasıl gidiyor kimler mezun oldu
Dönersen güzel olur zaten fazla bı kılon kalmadı mezun olursun ;) uzun süre gitmeyince insan şifreyi unutuyor... ispanyol ispanyol mezun oldu :)

Selam.arkadaslar
Sabah sade kahve ve sonrası 35 dk eliptik
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta iki salatalık 4 zeytin bir küçük kuo beyaz peynir
Ara bir hurma
Öğle 4 kaşık bulgur pilavı ve 4 kaşık patlıcan musakka
Ara türk kahvesi ve bir hurma
Akşam bir tabak çorba bol salata ve bir lokma ekmek
2 lt ye yakın su içildi daha icerim yatana kadar
Bir saat eliptik yapicam mutfağı toplayınca
Ödemin fazla regl öncesindeyim bop.yesil.cay içmeliyim

Selam.arkadaslar
Sabah sade kahve ve sonrası 35 dk eliptik
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta iki salatalık 4 zeytin bir küçük kuo beyaz peynir
Ara bir hurma
Öğle 4 kaşık bulgur pilavı ve 4 kaşık patlıcan musakka
Ara türk kahvesi ve bir hurma
Akşam bir tabak çorba bol salata ve bir lokma ekmek
2 lt ye yakın su içildi daha icerim yatana kadar
Bir saat eliptik yapicam mutfağı toplayınca
Ödemin fazla regl öncesindeyim bop.yesil.cay içmeliyim
Super ;)

Dünkü menü
Kahvaltı 1 dilim peynir domates salatalık 1 tane bükme
Ara 2 kuru incir 10-15 beyaz leblebi kahve
Öğle 4 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt
Ara 3 kuru hurma 10 beyaz leblebi
Aksam 2 kepçe çorba, birazcık ızgara tavuk mantar, bol salata
Ara 1 fincan kahve
3 litre su, 2 fincan yeşil çay
45 dakika bisiklet

Günaydın arkadaşlar sabah kahvemi ve iki bardak suyumu içtim erken uyanamadım spor için dün zorlamışım alt bacak ağrıyor akşama kadar dinlendirmek acısından iyi oldu akşam devam edicem sporuma
Kahvaltım bir haşlanmış yumurta salatalık maydanoz iki dilim kepek ekmegi peynir zeytin suya devam ödemi atmaya çalışıyorum

Y YesilinBuyusu magickk magickk fitblack fitblack blonde ambition blonde ambition sevilay80 sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok

Herkese selamlar. Tatil modundan çıkmak lazım artık. Dün fena değildim ama bugün yine abartmaya çok açığım. Sabah sabah bir dünya hurma yedim, Biraz da badem yedim tabi bunlar kahvaltı haricinde yediklerim.

Dün menüm şöyleydi:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, salatalık
Öğle: patatesli tavuk yemeği, ayran
Ara: 1 bardak neskafe
İkindi: 2 hurma
Akşam: Ton balıklı salata
Ramazan bitti ama yine fazla su tüketmiyorum, ne kadar içtiğimden emin değilim.
1 saat tempolu yürüdüm, gün içinde toplam 18000 adım atmışım.

Herkese selamlar. Tatil modundan çıkmak lazım artık. Dün fena değildim ama bugün yine abartmaya çok açığım. Sabah sabah bir dünya hurma yedim, Biraz da badem yedim tabi bunlar kahvaltı haricinde yediklerim.

Dün menüm şöyleydi:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, salatalık
Öğle: patatesli tavuk yemeği, ayran
Ara: 1 bardak neskafe
İkindi: 2 hurma
Akşam: Ton balıklı salata
Ramazan bitti ama yine fazla su tüketmiyorum, ne kadar içtiğimden emin değilim.
1 saat tempolu yürüdüm, gün içinde toplam 18000 adım atmışım.

Maşallah canım spor süper olmuş menün de gayet güzel benimde inşallah düzelecek cumaya :)

Y YesilinBuyusu magickk magickk fitblack fitblack blonde ambition blonde ambition sevilay80 sevilay80 ve tüm ekip nerelerdesiniz kızlar benim cumaya misafirlerim gidiyor sıkı birdüzene girmem lazım 10 gündürsistemim bozuldu tatlı çok yedim halbuki ramazanda 3.5 4 kiloya yakın vermiştim beyae zararın neresinden dönsek kar cuma tartıya çıkmaya çok korkuyorum açıkcası sizde ne var ne yok
Canım ben evimde değilim annemdeyim daha dönmedim düzenim bozuldu malesef tatlıydı borekti :olamaz: düzene girmem zor şu anda daha kuzenimin düğünü var o da şehir dışı haftaya olacak ancak o zamana kadar kendimi disipline sokarım sonrası malum

Canım ben evimde değilim annemdeyim daha dönmedim düzenim bozuldu malesef tatlıydı borekti :olamaz: düzene girmem zor şu anda daha kuzenimin düğünü var o da şehir dışı haftaya olacak ancak o zamana kadar kendimi disipline sokarım sonrası malum

Anladım canım dönünce inşallah o zaman benimde aynı misafir olunca :)

merhaba canm ;) ben de tatilden dondum arkasi da bayramdi baya saldim arka arkaya artk ipin ucu daha fazla kacmadan hemen toparlanmam lazm cuma tam teskilat baslamak istiyorum deadline deadline cuma listeye geri girebilirmiyim? donmek istiyorum artk

Back