• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Magnolia hiç yemedim. Evde mi yaptın canım?

Ben bazı şeyleri kendm yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Niye diyeceksin komik gelecek belki ama çok hassasım yemek konusunda böyle bi kokusu olur ya da hani böyle beceremem sündürürüm ye da tadını tuttaramazsam felan tiksinirim diye yapmıyorum. Mesela bakla, bamya, enginar gibi...

Benim tansiyon düşüklüğüne ihtiyacım yok bir oturuşta bir ananası cok rahat yerim valla. :KK48:

Hayırlı olsun canım. Kaç gün kaç saat gideceksin sana özel program hazırladılar mı? Grup derslerine felan gidecek misin?
anladım canım ama yapa yapa öğreniyoruz işte :) ilk benim yaptıklarımı bir görseydin. gerçi hala baklayı yapamıyorum mesela, acı sert oluyor nedense

AA ama herkes izne ayrılmak istiyor bluegreeneyes bluegreeneyes aklında olsun cuma unutursak :KK43:
valla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yok :D o yüzden direneceğim kaptanım. ama çok yoğunum kızlar yazamazsam merak etmeyin, boş olsam biliyorsunuz hep buradayım:KK53:

Ben bazı şeyleri kendm yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Niye diyeceksin komik gelecek belki ama çok hassasım yemek konusunda böyle bi kokusu olur ya da hani böyle beceremem sündürürüm ye da tadını tuttaramazsam felan tiksinirim diye yapmıyorum. Mesela bakla, bamya, enginar gibi...

Benim tansiyon düşüklüğüne ihtiyacım yok bir oturuşta bir ananası cok rahat yerim valla. :KK48:

Hayırlı olsun canım. Kaç gün kaç saat gideceksin sana özel program hazırladılar mı? Grup derslerine felan gidecek misin?
grup dersi yok canım. haftanın 6 günü 30 dk sadece. hocayla çalıştık, hiç spor geçmişim olmadığını söyledim. 20. dakkada bittiğim için bıraktık bugünlük :D amaç kilo verme değil sıkılaşmaya yönelik olacak

Geçmiş olsun canım 1 ananasi yersin tabi hiçbirşey yememissinki ben bir kilo muz yemiştim sen yine iyisin :-)
diyetisyenime günah çıkarır gibi attım da şoka girdi :D bence de yenir ya zaten bir başladığımı bir sonunu hatırlıyorum arası yok :D muz da iyiymiş maşşalah bize :D

:KK70:Ben hiç hayatımda 20 bin adım attığını hatırlamıyorum tek seferde mi bu kadar yürüdünüz ve o bacaklar nasıl dayandı kafamda deli sorular :confused:
2.30 saat yürüyünce ediyor o kadar adım, 19 bin adımı 30 dk ayrı 2 saati ayrı atmıştım. ben yürüyüşte acayip dayanıklıyım da 3.30 saat kesintisiz yürüdüğümü biliyorum o 20 kiloyu 4 ayda verdiğimde. ama sonrasında 1 hafta yatmıştım tabii vücut pert :D o kadar abartmaya gerek yok da 20 bin adım çok çok abartı değil atılıyor yani

neyse ki takımdaki tek obur civciv ben değilim :D hepimiz oburuzzzzz :rolleyes::KK53::eğlence:

Kizlar iyi geceler hepiniz sormussunuz sagolun canlarim bir sorun yok tam tersine isleri yoluna koymaya basladm arabayi saticam diyordum biliyorsunuz bir kac siteye ilan koymustum kizlar iki gundur sehir disindan filan alicilar geldi cok yogund bu sabah da bir tanesi ile anlastk sonra satisa gittik filan benim uzerime ildugu icin tum islemleri benim yapmam bulunmam gerekiyordu bir kac sorunda cikti is uzadi ama gun icin de halloldu sukur satis gerceklesti :KK66: sonra tabi aliciyi misafir ettik yemege gotur gezdir filan sonra ordan bizde baska cafeye tekrar gectik ordan iraya tum gun disardaydik ve disarda yiyip ictk hep kizlar ama her sey tam istedim sekil ilerliyor yarinda ev icin bir musteri gelip gidicek ardindan da bir enlak danismanina fotiraf cekimi icin randevu vermistim o gelip cekim yapicak kizlar oda gidince ben de lazer randevusuna gidicem zatn yani yarin da aksma kadar full mesgulum kizlar bu aralar artk ev satisina girdigim icin gene yogunlastm zaten tartida son durum da iyi degidi ondan ben direk izne ayrilayim diyorum en iyisi oyle gecen hafta ki kilom ile izne ayrilaym :KK66: isleri bir duzene sokunca gene donerim zaten :KK66: bu surecte de musait oldumda ara ara ugrarim mutlaka :KK66: deadline deadline kaptanim beni cuma direk izne ayirirmisin
canım bak ben de pek müsait değilim ara ara girmeye çalışacağım yine de, sen de izinde olup kilo bildirimi yapmasan bile 4 haftada bir ölçüleri ver bana olur mu :KK66: onu bırakmayalım :KK66:

bugünkü menüm

sabah

5 çiğ badem
1 tüm ananas

öğle
domates, salatalık, biber, maydanoz
3 yk badem peyniri
5 zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 fincan türk kahvesi

akşam
2 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1 zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu

ara
2 fincan türk kahvesi

1.5 litre su
30 dk yürüyüş
20 dk gym

fitblack fitblack sende gitme ne olur :KK43: yaprak dökümüne girdik gibi hissettim herkes gitmek istiyor bu hafta:p
var ya o kadar gidesim var ki :D yanlış anlamayın kızlar sizinle alakalı değil. ya hep ya hiççi bir insan olduğum için. hani menü yazıp kaçmak istemiyorum takım mantığına çok aykırı bir şey bence çünkü. ama direneceğim bakalım 1-2 hafta bu şekilde sürdürebilirsem devam yoksa mecburi izin :KK42:

zensim zensim dünkü menü
Sahur 1 yumurta biraz peynir kırmızı biber 3 zeytin 1 hurma 1 bardak tarçınlı süt
İftar 1 dolu kase çorba 2 kepceden çok az fazla son kalmıştı yedim çöpe gitmesin diye:-) 4 yk yoğurt 3 köfte yeşil salata çok az 2 hurma 1 ceviz
Ara 1 dilim şeftali 1 yeşil erik 1 kayısı
2 lt su spor yok
Kaptanim sana guzelinden nazar boncuğu gelsin :nazar::super:
Aksama fasulye yiyecektim ama saf protein daha iyi olur diyorsan oyle yapayim
Kusura bakma canm geç yazabildim eve geldiğimde temizlik felan derken yoruldum iftar sonrası da uyuyakalmışım :(
Yapabilirsen güzel olur ama fasulye de hafif ;) ben de fasulye yedim :)
deadline deadline eşim olarak değil başkanım olarak yazıyorum :) Ben bu dönem pek aktif olamadım.ama ramazan sonrası çok iyi planlarım var inşallah hayata gecirecegim
Istersen beni çıkarabilirsin inan ki bisey diyemem haklisin ama idare ediverirsen bu dönem geçince gerçekten çok güzel olacak inanıyorum Allahtan sıkıntı hastalık falan olmazsa canim
Bakıyorum herkes harika gidiyor ben yerlerde Grubun performansını yüzdesini etkilemek istemiyorum
İdare edebiliriz aslında yaaa:KK25: daha yeni başlıyorduk nere gidiyonuz :cry:
Merhaba kızlar bugünkü menü
Kahvaltı peynirli omlet 7 zeytin 2 tam ceviz çay
Ara türk kahvesi
Akşam haşlanmış iki but tavuk salata yoğurt birazda dondurma yedim :KK22:
1 saat spor birazda kalça bacak hareketleri yaptım 3 lt su
Dondurma erimistir bence ;) bu gün daha hafif olur daha güzel olur ;)
Kizlar iyi geceler hepiniz sormussunuz sagolun canlarim bir sorun yok tam tersine isleri yoluna koymaya basladm arabayi saticam diyordum biliyorsunuz bir kac siteye ilan koymustum kizlar iki gundur sehir disindan filan alicilar geldi cok yogund bu sabah da bir tanesi ile anlastk sonra satisa gittik filan benim uzerime ildugu icin tum islemleri benim yapmam bulunmam gerekiyordu bir kac sorunda cikti is uzadi ama gun icin de halloldu sukur satis gerceklesti :KK66: sonra tabi aliciyi misafir ettik yemege gotur gezdir filan sonra ordan bizde baska cafeye tekrar gectik ordan iraya tum gun disardaydik ve disarda yiyip ictk hep kizlar ama her sey tam istedim sekil ilerliyor yarinda ev icin bir musteri gelip gidicek ardindan da bir enlak danismanina fotiraf cekimi icin randevu vermistim o gelip cekim yapicak kizlar oda gidince ben de lazer randevusuna gidicem zatn yani yarin da aksma kadar full mesgulum kizlar bu aralar artk ev satisina girdigim icin gene yogunlastm zaten tartida son durum da iyi degidi ondan ben direk izne ayrilayim diyorum en iyisi oyle gecen hafta ki kilom ile izne ayrilaym :KK66: isleri bir duzene sokunca gene donerim zaten :KK66: bu surecte de musait oldumda ara ara ugrarim mutlaka :KK66: deadline deadline kaptanim beni cuma direk izne ayirirmisin
İşleri yoluna koymana sevindim canm:KK200: sen nasıl istersen o şekilde yaparız ama birakma bizi tez gel olur mu :KK68: sık sık uğra iyi haberlerini ver ;)
AA ama herkes izne ayrılmak istiyor bluegreeneyes bluegreeneyes aklında olsun cuma unutursak :KK43:
Nil de ayrılmak istiyordu kaptnm ;) gelen bizi terk ediyor :cry::cry: oysa ki bikini sezonuna da az kalmıştı :KK53: azck damarlarına girmek lazım :KK51:
valla ben de izne ayrılmak istiyordum ama yüzüm yok :KK70: o yüzden direneceğim kaptanım. ama çok yoğunum kızlar yazamazsam merak etmeyin, boş olsam biliyorsunuz hep buradayım:KK53:
Diren bebeğim :KK19: senin yoğunluğun az kaldı bir iki haftaya düzelir ;) bak önümüz yaz spora da başladin herşey çok güzel olacak gitme :21:
bugünkü menüm

sabah

5 çiğ badem
1 tüm ananas

öğle
domates, salatalık, biber, maydanoz
3 yk badem peyniri
5 zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 fincan türk kahvesi

akşam
2 kepçe mercimek çorba
3 yk tb makarna
kırmızı lahana salatası
1 zeytinyağlı bol garnitürlü enginar
1 maden suyu

ara
2 fincan türk kahvesi

1.5 litre su
30 dk yürüyüş
20 dk gym
Menü de güzel spor da :super:

Bu günkü menü
Sahur 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
İftar 1 kase çorba, 8-9 kaşık taze fasulye,bolca salata azck yogurt, 2 dilim ekmek, bir iki catal karpuz, 2 hurma
2 litre su
Spor yok ama 3-4 saat temizlik var :) 6-7 perde asma 4 güneşlik utuledim :)

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.5//% )
Mirafatos (69.1//%)izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5//%)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)
Zensim(67.9//)
Gunayfur(57//%)
Fitblack(65.8//%)
Bluegreeneyes(62.5//%)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

Son düzenleme:
Kaptanim sana guzelinden nazar boncuğu gelsin :nazar::super:

Kusura bakma canm geç yazabildim eve geldiğimde temizlik felan derken yoruldum iftar sonrası da uyuyakalmışım :KK43:
Yapabilirsen güzel olur ama fasulye de hafif :KK66: ben de fasulye yedim :)

Dondurma erimistir bence :KK66: bu gün daha hafif olur daha güzel olur :KK66:

İşleri yoluna koymana sevindim canm:KK200: sen nasıl istersen o şekilde yaparız ama birakma bizi tez gel olur mu :KK68: sık sık uğra iyi haberlerini ver :KK66:

Nil de ayrılmak istiyordu kaptnm :KK66: gelen bizi terk ediyor :cry::cry: oysa ki bikini sezonuna da az kalmıştı :KK53: azck damarlarına girmek lazım :KK51:

Diren bebeğim :KK19: senin yoğunluğun az kaldı bir iki haftaya düzelir :KK66: bak önümüz yaz spora da başladin herşey çok güzel olacak gitme :21:

Menü de güzel spor da :super:
canım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yaz :cry: hem yaz okulundayım hem de öğrencilerim olacak bir sürü, neyse bakalım vakit buldukça sizinleyim :KK74:

canım maalesef benim yoğunluğum azalacak gibi durmuyor benim en yoğun olduğum dönem yaz :cry: hem yaz okulundayım hem de öğrencilerim olacak bir sürü, neyse bakalım vakit buldukça sizinleyim :KK74:
Yaaa :cry: neyse artık fırsat buldukça bekleriz o zman ;)

Canim aslında gitmek istemiyorum ama haftayada yokum Ankarada olucam yine düzenim bozulacak onu nasıl yaoicam bilmiyorum tartılamiycam bile zaten menülerde arklinolacak büyük ihtimalle
Peki izine ayrılsak ne kadar suremiz var geri dönmek için

Back