• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm

sabah

1 kupa karışık bitki çayı
1 bardak ılık limonlu su

ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık

akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez

ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı

14 bin adım attım
2 litre su

bugünkü menüm

sabah

1 bardak ılık limonlu su

ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık

akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez

ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı

14 bin adım attım
2 litre su
:super:

Kizlar size cok komik bir sey soyliyim mi:KK70:kac gundur sporum ve menum ortada baya iyi gitmis iken bir tartiliyim dedim ve tam 1 kilo fazla ciktm:oha::KK70::KK70: :KK70:
Bu ne simdi:-) aciklamasi olan var mi bir sinir krizi gecirmeyeyim:KK53:
canım çok spor yapıyorsun ya muhtemelen kas yapıyorsundur bir de kaslar su tutmuştur. sana tavsiyem haftada 1 gün tartıl sadece ve bir gün öncesinden spor yapma

Haklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.

Yani azcık masumum dimi:KK39:

Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.

Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.

Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.

Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana:KK39:

Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.

Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol :KK200:

Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz :KK19::KK55::KK200:

Ayy canım benim:KK200: valla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum :KK19:
canım sade yemiyorum, normal kıyma kavurması var ya aynı onun gibi yapıyorum. domatesli,soğanlı biberli. içine kimyon,kekik,pul biber ve soya sosu da atıyorum. tadı nefis ötesi oluyor bir de böyle dene

Spor eklenen güzel olmuş canm :KK66:

Canm pek bişey istemiyordu canm bir de kaşıklar oldukça tepeleme :KK70: cacık da çok olunca doydum :KK66:

Su hemen gözüme çarptı oldukça az :KK66: ben onu bı oturuşta içiyorum :KK70: su egzantrik isimleri olan kahvelerde acaip şekilde abartılı kalori var pek tercih etmesi güzel olur :KK66: pideyi de tereyağ yerine peynirle yesen daha güzel olur :KK66: arasına koymayı seviyorsan. ...

Hmmm ilk defa duydum onun adını :KK24:

Anladım canm adliyede çalıştığını kacirmisim ben :KK22: adalet bakanlığında çalışmak gerçekten zor ama sen her şeye rağmen güzel düşünmeye çalış canm :KK66: eğer dediğin gibi spor hocalığına gecebirsen senin için çok güzel olur hem sevdiğin iş olur daha mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun canm her zorluğun sonrasında güzellikler gelir canm pozitif olmaya çalış :KK66: önceki yaşadıkların seni çok etkilemiş yine aynısı olacak diye korkuyorsun ama belki bazı şeyler değişmiş olur daha iyi insanlarla karşılaşırsın insallah :dua:

Kendi cezasını kesenlere bayiliyorum :KK68:

Aksam karbonhidrat grubu almadigin için mısır gözüme batmadi ama gece olunca pek güzel olmuyor :KK66:
Limonlu zencefilli bal da yapabilirsin canm bol bol sıvi almaya calis :KK66:

Kuzum.bunlar uzun süre kendini sıkmanın patlaması bir de can sıkıntıni yemeklerden çıkarmaya çalışmssın bundan sonra az az herşeyden yemeye çalış ama dengeli bir şekilde :KK39:

Hayranım sana hatuuuunnnnn :KK36::nazar:

Davete göre oldukça güzel olmuş :nazar:

Tatlım gece yemelerin olmasa aslında güzel ona da bı çare bulmalıyiz sana hafif ama seni tutacak tarifler bakalım :KK66:
aynen öyle :( sağlıksız beslenmesem de gece yemek ipimi çekiyor :(

Iftar
4 yk kaşığı patlıcan yemeği
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz

Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay

Diyetten uzağım sanırım ya :(
Dün gece az yedim soğanlı keş yapmıştım ama çok halsiz kaldım abarttım bugün yemeği sanki kızlsr

deadline deadline 28.05.2018 pazartesi menum
Uyanir uyanmaz 500 ml su

Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 kucuk patates 1 yumurtayla omlet
Birkac zeytin

Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata

Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay

Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Hizimi alamayip kapi pencere de kemirirdim ama pencereler plastik oldugundan durdurdum kendimi :) Nasil irade ama, insan nerde duracagini bilmeli :)

Uyanir uyanmaz 500 ml su

Kahvalti:
Birkac zeytin

Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata

Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay

Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Hizimi alamayip kapi pencere de kemirirdim ama pencereler plastik oldugundan durdurdum kendimi :) Nasil irade ama, insan nerde duracagini bilmeli :)
Canım sen çok az yiyorsun ama ben takıma dondugumden beri 60 kiloda tıkandın. Bence vücudu şaşırtmak lazım. Diyetisyene gitmeyi hiç düşündün mü?

Iftar
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz

Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay

Diyetten uzağım sanırım ya :KK43:
Dün gece az yedim soğanlı keş yapmıştım ama çok halsiz kaldım abarttım bugün yemeği sanki kızlsr
Bana kötü bir şey gözükmedi . Salavati nedir? Bence menün gayet iyi :)

Dünku menü
Sahur 2 dilim peynir, 2 zeytin, 4-5 tane patates kizartmasi, 2 biber kızartması ( geçenlerde birisi sahurda kızartma yemişti susatmiyor mu demiştim üzerine eşim istedi :olamaz: ama daha ister mi bilmiyorum :KK48:) 1 dilim ekmek
İftar 4 kaşık taze bezelye yemeği, 2;kaşık bulgur pilavı, azck sarımsaklı yoğurtlu kabak, salata 2 dilim ekmek
2.5 litre su
Spor maalesef yok ev aynı tasiniyormusuz havasında şuan ustalar var bu gün yarın da temizlikle geçer sonra caaaanm sporuma baslarim:KK36:

Günaydın kızlar:) Sabah yürürken en son 59 u ne zaman gördüğümü düşündüm 4 sene önce ucundan görüp tekrar hamile kalmıştım 10 sene öncede 55 kiloda sabittim insanın sabit bir kilosu olmalı üstüne çıktımı hemen dikkat etmeli öyle olsa uğraşmayız hiç ben 10 senedir 60lı kilolardayım 65i geçmem ama 55i de görmem. Karar verdim 55i sabit kilom yapmaya inşallah:) Sizin var mı daima kalmak istediğiniz kilonuz?

Kizlar ben bir kac gun spor yapmasam mi bu odem icin :KK43: ne dersiniz :KK43: tarti moralimi cok bozdu benim ne yapmaliyim :KK43:
Tatlım Perşembe yapma sadece ama spora devam ödem atıcı çaylar da iş görür ;)
Selam kızlar :KK25: ben geldim inşallah bir sıkıntı çıkmazda güzelce sağlıklı beslenmeye devam ederim malum kaç gündür sağlıksız besleniyorum şimdi yeniden başladım regl öncesi bu sefer tatlı krizlerim tavan yaptı resmen sanırım uykusuzluk falanda eklenince çünkü diyetisyenim uykusuzluk tatlı isteğini fazlalastirir demişti şimdi menüye dönelim
Kahvaltı omlet avuç içi kadar peynir 6 zeytin 2 ceviz salatalık çay 1 kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük yeşil elma üzerine biraz fıstık ezmesi
Spor 30 günde kilo ver programını indirdim ilk gününü yaptım ve dorisle 300 kalori yaktım bir kaç gün gündüz bunları yapmaya calısıcam sonra malum oruç olacağımdan heralde iftar sonrası yürüyüş yaparım
Akşam zeytinyağlı enginar az etli türlü cacık yiyecegim kızlar
Kahvalti: 30gr yulaf,2çilek,2ceviz,1cay kasigi bal,yarim bardak sűt

Ara: bir kupa sutlu turk kahvesi

Oglen:100grm tambugday makarnasi domatesli

Ara:limonlu biberiyeli yesilcay

Aksam:300grm yogurt,5çilek,2kayisi

Tekrar yesilcay,biberiye,kiraz sapı cayi

30 dakika yuruyus
40 sguat
40 yan simit hareketi
40 mekik
:KK9:
Haklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.

Yani azcık masumum dimi:KK39:

Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.

Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.

Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.

Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana:KK39:

Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.

Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol :KK200:

Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz :KK19::KK55::KK200:

Ayy canım benim:KK200: valla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum :KK19:
Sanırım geçen haftanın patlaması oldu :( ama dikkat etmem lazım :KK51:
İnşallah 3 derse bile kalmaz da geçersin canm :dua:
Bugünkü menüm
Kahvaltı peynir.1 dilim ekmek.4 zeytin.domates
Ara yeşil .cy
Öğle yarim yumurtalı omlet. 1 kase mercimek çorbası.
Ara 2 ksk yulaf.tarcin. 4 kuru hurma..6 fındık.3 ksk yoğurt
Ara yeşil .cy
Akşam 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba .1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy
Su 3 lt
Spor yok
Su harika :nazar:
Dünkü menüm @zensim
Sahur 1 yumurta peynir zeytin 1 dikim pide 1 tk tahin pekmez 1 bardak süt
İftar 1 kaşe ezogelin 3 yk yoğurt köfte az yesil salata 3 tk sütlaç
1 saat yürüyüş 10 dk pilates bacak hareketleri 1 lt su

@zensim sen neredesin bakayım ses ver:KK66:
Deadim bu hafta da güzel sonuçlar gelecek bence :super:
Bugünkü menim @zensim
Sahur 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin 1 bardak süt 2 yk yulaf 3 çilek tarçın 2 ceviz

İftar 1 kase ezogelin çorba kıymalı yumurta 4 yk yoğurt yemek yapmaya vaktim yoktu:-)
2 hurma 1 ceviz
Ara 1 fincan yesilcay 8 kaju 3 kuru üzüm
Spor yok su 1 ltden biraz fazla
Su neden az kaptaniiiiiiimmmmmm :KK48:
kızlar giremedim pek bu ara çok yoğunum ya :KK43: sanırım 1-2 hafta böyle olacak çünkü bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllüydüm ama kimse taşın altına elini koymuyor bütün iş bana kaldı, ırgat gibi çalışıyorum şu ara bunca işimin arasında. bugünkü menümden de anlarsınız zaten yemek yapmaya-yemeye bile vaktim olmadı. okuyamadım sayfaları da :110:
Kolay gelsin canm güzel projeler insanı mutlu ediyor :KK200:
bugünkü menüm

sabah

1 bardak ılık limonlu su

ara
1.5 yk kuru yabanmersini
5 çiğ kaju
10 çiğ fıstık

akşam
yarım tabak kuru fasulye
5 siyah, 10 yeşil zeytin
4 dilim tb ekmek
2 tk tahin-pekmez

ara
2 fincan türk kahvesi
1 kupa hibiskus
1 kupa adaçayı

14 bin adım attım
2 litre su
Dediğin gibi atistirip kacmissin gibi olmuş canm :KK66: spor da 10 numara:super:
aynen öyle :KK43: sağlıksız beslenmesem de gece yemek ipimi çekiyor :KK43:
Su gece ders çalışmaların bitince normale döner canm :KK66:
Iftar
2 yk pilav
2 tane zeytin
2 dlm ekmek
Çay 4 çb şekrsiz

Sahur
3 yk patlıcan yemeği
3 yk pilav
Bi tane domates
1 tane salavatı
3 tane zeytin.
Çay

Diyetten uzağım sanırım ya :KK43:
Salâtvati ne merak ettim :)
Uyanir uyanmaz 500 ml su

Kahvalti:
Birkac zeytin

Ogle:
3-4 kaslk makarna
1 kase corba
1 kase salata

Ara:
5-10 tane cubuk kraker
1 bardak cay

Aksam:
1 kase corba
2 dilim ekmek
1 avuc findik
5 hurma
1 cay bardagi sut
Siz sanırım plato dönemindesiniz acaba bir günlük detoks felan mi yapsaniz:işsiz: yoksa menüler gayet güzel gidiyor:super:

blonde ambition blonde ambition yediğin bişey şişkinlik ve ödem yapıyor olabilir ne yediğini unuttum ama fazla bakliyat yapıyor mesela birde spora çok yüklendin ya kaslar şu tümü olabilir ödem atıcı çay yap bol su iç ödem atıcılı zencefilli falan:KK66:
Evt kaptanm bakliyat yapiyor ondan bakliyat pek yemiyorum bende :( bu haftalar bakliyat yemedim hic ama sporu baya arttirmistim bide cemberle yani hareketler onlarida 100-120 ile felen yapiyodum mekik cesitleri felan kaslari baya calistirdim inslh ondan kaslar su tutmustur da atar :( dedigniz gibi odem cayi icmeye devam sagolun ;)

kızlar giremedim pek bu ara çok yoğunum ya :KK43: sanırım 1-2 hafta böyle olacak çünkü bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllüydüm ama kimse taşın altına elini koymuyor bütün iş bana kaldı, ırgat gibi çalışıyorum şu ara bunca işimin arasında. bugünkü menümden de anlarsınız zaten yemek yapmaya-yemeye bile vaktim olmadı. okuyamadım sayfaları da :110:
Canm sosyal sorumluluk projesinde yer alman harika birsey :KK200:tebrik ederim seni

Back