- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
kalan 6 günü sıkı tut 1.5 bile olur canım bu gidişleTeşekkür ederim canm
Ay inşallah hafta boyunca eksiler devam eder
Hem de ne cosma cumaya en az -1 olur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalan 6 günü sıkı tut 1.5 bile olur canım bu gidişleTeşekkür ederim canm
Ay inşallah hafta boyunca eksiler devam eder
Hem de ne cosma cumaya en az -1 olur umarım
Evt kesinlikledi mi
ben mesela sarı bir bomba görünce rumuza bakmadan direkt fatoş bu diyorum
ben zaten black. klasik değişmez siyah hep
herkes sevdiği bir şeyi koysa birbirimizi daha rahat takip ederiz
di mi
ben mesela sarı bir bomba görünce rumuza bakmadan direkt fatoş bu diyorum
ben zaten black. klasik değişmez siyah hep
herkes sevdiği bir şeyi koysa birbirimizi daha rahat takip ederiz
aa neden ki mobilden denediysen sıkıntı verebilir web'den giriş yaparsan sıkıntı olmaz bence canımBen ekleyemiyorum zaten bende başından beri yoktu çünkü olmuyo niyeyse
off kolay gelsin anladım canımfitblack çalışıyorum canım bugün hatta sabaha kadar nöbetçiyim bugün bende ölü gün resmen yarım spor telafisini yapacağım
yine harikaKahvalti omlet ile cay. omlet icindekiler: sucuk,kirmizi biber,peynir ve 2 yumurta
Ara:sutlu turk kayvesi,2kayisi
Oglen:6kasik pilav,az salata,4kasik yogurt
Ara:200gr cilekli yogurt (6cilek den)
Aksam: bir bardak bardak sut icine 3kasik yulaf ezmesi,3ceviz,2gun kurusu
90 dakika kondisyon bisikleti
300 kez trambolin ile ziplama
120 cember ile ic bacak
Ve yine 2.5lt su
Evt canm hasliyarak lapasini yaptm az lezzer katsn diye kattm onlari fazla tadlandirmadi ama ben fazla tatli sevmiyorum bu tarz seyleri normal zamanda da tatlida mesela ya tramisu ya cheess kek gibi peynirle yapilanlari yada sutlu cikolatali tatlilari seviyorum oyle serbetli agir tatlilar bogazimi yakiyor sanki yiyemiyorum canm yogun tatli tadladi sevmiyorum ben ondan yaniyine harika
canım akşam yulaf lapası mı yaptın? tam olarak nasıl yaptın, 2 gün kurusu tatlandırmana yetti mi?
ben de hiç sevmem şerbetli tatlıları, hafif ve az şekerli severim. ama yulaf lapası o şekilde aşırı tatsız oluyor o yüzden sordum :)Evt canm hasliyarak lapasini yaptm az lezzer katsn diye kattm onlari fazla tadlandirmadi ama ben fazla tatli sevmiyorum bu tarz seyleri normal zamanda da tatlida mesela ya tramisu ya cheess kek gibi peynirle yapilanlari yada sutlu cikolatali tatlilari seviyorum oyle serbetli agir tatlilar bogazimi yakiyor sanki yiyemiyorum canm yogun tatli tadladi sevmiyorum ben ondan yani
ağzının tadını biliyorsun bugün hep lezzetli şeyler yemişsinUyanınca
Çilek ve muzdan dondurma 1 taneden az muz 1 avuç çilek
Kahvaltı
Avakado ezmesi fırında patates bol beyaz peynir 10 zeytin domates salatalık 1 avuç erik
Ara
3 hurma 10 fındık 2 gün kurusu
Ara
1 avuç erik
Akşam yemeği
Mantı sarımsakı yoğurt salça sosu
Ara
Yarım künefe
Spor
1.5 saat yürüyüş
aaaBende biraz duygusal dalgalanma var kızlar pek keyfim yok bugün bebişin kalbi için doktora gidecektik doktorum acil izne çıkmış gidemedik. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyo kafamda böyle olmayan olayların kavgasını yapıyorum en nefret ettiğim halim yani eylülde mecburen işe başlıycam şimdiden sıkıntısı düştü ne olacak neresi olacak kimlerle çalışıcam diye. Offf içim sıkıldı böyle ciğerlerim sıkışıyo sanki. Sizi de sıkmayayım hiç iyi akşamlar.
Sporlar biraz aksayacak canm umarım sıkıntı olmaz da 1 ile kapatırım fazlası olursa da hayır demem yanikalan 6 günü sıkı tut 1.5 bile olur canım bu gidişle
yıkılsın ortalık Fatoş geliyorKahvalti omlet ile cay. omlet icindekiler: sucuk,kirmizi biber,peynir ve 2 yumurta
Ara:sutlu turk kayvesi,2kayisi
Oglen:6kasik pilav,az salata,4kasik yogurt
Ara:200gr cilekli yogurt (6cilek den)
Aksam: bir bardak bardak sut icine 3kasik yulaf ezmesi,3ceviz,2gun kurusu
90 dakika kondisyon bisikleti
300 kez trambolin ile ziplama
120 cember ile ic bacak
Ve yine 2.5lt su
Afiyet olsun canm bı cemberci daha katıldı kervana desenebugünkü menüm
sabah öncesi
1 muz
1 türk kahvesi
sabah
10 yk karabuğday
7 yk soya kıyması
3 yk avokado ezmesi
salata
1 maden suyu
öğle
10 çiğ kaju
2 ceviz
1 türk kahvesi
akşam
15 yk kurufasulye N nil u mihr der şimdi nasıl yedin bu kadar diye
3 yk tb makarna
2 parça pancar turşusu
1 yudum muzlu badem sütü (anneme yapmıştım tadı nasıl olmuş diye baktım sadece)
2 litre su
25x2 50 defa kol hareketi çember ile
Sahurdaki kızartma susatmiyor mu ?Sahur
2 dilim ekmek
Az yağda domates soslu biber kızartması
Biber turşusu
Çay
4 sb su
Iftar
4 yk ıspanak yemeği
Çeyrek aysberk yazılış doğru mu bilmiyorum .:d
8 tane kadar çiğ köfte
Biber turşusu
Çay
Afiyet olsun canm ben de bu gün tatlı yedim :) ama yarın telafi yapmaya çalışırım akşam mantının yanına hafif bişey daha olsaydı keşke canm ben mantıyı tek yiyince modemi yakiyor..Uyanınca
Çilek ve muzdan dondurma 1 taneden az muz 1 avuç çilek
Kahvaltı
Avakado ezmesi fırında patates bol beyaz peynir 10 zeytin domates salatalık 1 avuç erik
Ara
3 hurma 10 fındık 2 gün kurusu
Ara
1 avuç erik
Akşam yemeği
Mantı sarımsakı yoğurt salça sosu
Ara
Yarım künefe
Spor
1.5 saat yürüyüş
Sakin ol bebeğim hepsi hormonlardan sen içini ferah tut herşey güzel olacak uzun süre çalışmayınca zor gibi gorunuyor ama inan sana da çalışmak iyi gelir iki çocukla birlikte evde biraz yorulursun ama ise gidince farklı yüzler farklı ortam sana iyi gelecek inan banaBende biraz duygusal dalgalanma var kızlar pek keyfim yok bugün bebişin kalbi için doktora gidecektik doktorum acil izne çıkmış gidemedik. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyo kafamda böyle olmayan olayların kavgasını yapıyorum en nefret ettiğim halim yani eylülde mecburen işe başlıycam şimdiden sıkıntısı düştü ne olacak neresi olacak kimlerle çalışıcam diye. Offf içim sıkıldı böyle ciğerlerim sıkışıyo sanki. Sizi de sıkmayayım hiç iyi akşamlar.
Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
Bende biraz duygusal dalgalanma var kızlar pek keyfim yok bugün bebişin kalbi için doktora gidecektik doktorum acil izne çıkmış gidemedik. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyo kafamda böyle olmayan olayların kavgasını yapıyorum en nefret ettiğim halim yani eylülde mecburen işe başlıycam şimdiden sıkıntısı düştü ne olacak neresi olacak kimlerle çalışıcam diye. Offf içim sıkıldı böyle ciğerlerim sıkışıyo sanki. Sizi de sıkmayayım hiç iyi akşamlar.