• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy biraz öyle olmadı evin işinden gücünden o_O

20 kaşık bile yerim ben 14 kaşık ne ki :KK70: :KK70: ben diyorum oburum çok yiyorum ben diye Y YesilinBuyusu ile blonde ambition blonde ambition 'u bir türlü inandıramadım :KK70:
:KK51: ama bizde hep oyle yiyoz ki:KK64: demek ki biz baya bir oburuz:KK70: ay spor olmasa hep sisko kalicam ya:-) spor sayesin de biraz biraz veriyorum yoksa yemeyi seviyorum:KK67:

:KK51: ama bizde hep oyle yiyoz ki:KK64: demek ki biz baya bir oburuz:KK70: ay spor olmasa hep sisko kalicam ya:-) spor sayesin de biraz biraz veriyorum yoksa yemeyi seviyorum:KK67:
valla ben de can boğazdan gelir n'apalım :D
ben spor yapmıyorum bir de düşün, sanırım vegan olmanın ekmeğini yiyorum :-)

valla ben de can boğazdan gelir n'apalım :KK70:
ben spor yapmıyorum bir de düşün, sanırım vegan olmanın ekmeğini yiyorum :-)
Canm ben diyet yapmak normalde cok zor gelir bak ven diyorum ya gecen yaz itellerde 7 kilo alip donmesydim zaten dogum sonrasi 68e duamustum idim:KK51: peki nasil 83 ile ciktigin dogumdan 68e dustun diye sorsan tek bir gun bile diyet yapmadan dustum canm :KK70: 20 ay emzirdim zatn emzirme harika kalori yaktiriyor ve ayrica zumba,oryantel ve latin derslerine gidiyordum arada buldugum her boslukta da bisiklet yapiyordum dans+bisiklet dans dersleri bitimce de fitness a gittim irdada fitnes+plates + evde bisiklet oyle 20 ay sonrasi emzirme kesince 68dim canm:KK70: diyetsiz bu yani :KK66: ben spor olmasa napardm bilmem:KK70:bak burayada 8 kilo aldim diye geldim onun sadec 1 kilosu kaldi nerde ise tamamini verdin ce yediklerm irtada cogu zaman diyet yapmiyorum ama bu 7-8 kiloda sporla geri gitti:spor:

Son düzenleme:
Canm ben diyet yapmak normalde cok zor gelir bak ven diyorum ya gecen yaz itellerde 7 kilo alip donmesydim zaten dogum sonrasi 68e duamustum idim:KK51: peki nasil 83 ile ciktigin dogumdan 68e dustun diye sorsan tek bir gun bile diyet yapmadan dustum canm :KK70: 20 ay emzirdim zatn emzirme harika kalori yaktiriyor ve ayrica zumba,oryantel ve latin derslerine gidiyordum arada buldugum her boslukta da bisiklet yapiyordum dans+bisiklet dans dersleri bitimce de fitness a gittim irdada fitnes+plates + evde bisiklet oyle 20 ay sonrasi emzirme kesince 68dim canm:KK70: diyetsiz bu yani :KK66: ben spor olmasa napardm bilmem:KK70:bak burayada 8 kilo aldim diye geldim onun sadec 1 kilosu kaldi nerde ise tamamini verdin ce yediklerm irtada cogu zaman diyet yapmiyorum ama bu 7-8 kiloda sporla geri gitti:spor:
bana da diyet yapmak kolay geliyor işte her ne kadar yemeyi sevsem de :D oyalıyorum kendimi bir şekilde yemek düşünmüyorum. tabii doyuyorum yani aç kalarak asla diyet yapamam ama cıs yemiyorum pek.
spor konusunda da idolümsün :KK200: yazın tatilde senin gibi olucam :KK48::KK200:

ayy biraz öyle olmadı evin işinden gücünden o_O

20 kaşık bile yerim ben 14 kaşık ne ki :KK70: :KK70: ben diyorum oburum çok yiyorum ben diye Y YesilinBuyusu ile blonde ambition blonde ambition 'u bir türlü inandıramadım :KK70:

Canım ben kendi kaşıklarımı sayamadığım için yani hadi saydım diyelim buraya hangi yüzle yazayım o yüzden seninkiler az geliyor. Bi gün yazıcam ama züber gibi dolayacaksın beni diline biliyorum.

Ahh ahhh yemekle aşk yaşamak nedir ben iyi bilirim. :KK200:Bana herkes sen tok adamı acıktırırsın bu nasıl yemek yemek der:KK70: gerçekten böyle bişey yerken her zerresini hissede hissede yiyorum ben. İdeal kilomu güzel şekilde koruyanlardanım. Hayatımda hiç durduk yere kilo almadım ya ilaç kullandım ya hastalık oldu ya da işte hamilelik felan inşallah ideal kiloma döndüğümde aynı düzen devam:KK66:

Son düzenleme:
Canım ben kendi kaşıklarımı sayamadığım için yani hadi saydım diyelim buraya hangi yüzle yazayım o yüzden seninkiler az geliyor. Bi gün yazıcam ama züber gibi dolayacaksın beni diline biliyorum.
dolarım evet yalan değil sevdiğim insanlarla uğraşmayı seviyorum :p:-)

Y YesilinBuyusu magickk magickk N nil u mihr G Gunayfur U uzunince
kızlar siteye güncelleme gelmiş sanırım profil fotosu olmayanlarda soru işareti çıkıyor. şöyle güzel fotolar koysanıza ya :KK24:
Y YesilinBuyusu canım sen özellikle şöyle yeşil yeşil bir şeyler koysan da içimiz açılsa :D ben profilden hatırlıyorum hepinizi genelde böyle aşırı anonim duruyorsunuz :-) çiçek,ot, börtü böcek koyun bari :-):-)

Kızlar ben bugün için tatlı izni istiyorum 1 haftadır tutuyorum kendimi ama artık rüyama giriyo sürekli aklımda içim çekiliyo resmen şimdiden bilgi vereyem dedim yaz derseniz yazarım yediklerimi yinede
tabii ki yaz diyorum :KK39: her şeyi her zaman yazıyoruz kızlar unutmayın :KK39:
ben izin verdim zaten biliyorsun ama çok dolu dolu yeme tamam mı:KK19:

Y YesilinBuyusu magickk magickk N nil u mihr G Gunayfur U uzunince
kızlar siteye güncelleme gelmiş sanırım profil fotosu olmayanlarda soru işareti çıkıyor. şöyle güzel fotolar koysanıza ya :KK24:
Y YesilinBuyusu canım sen özellikle şöyle yeşil yeşil bir şeyler koysan da içimiz açılsa :KK70: ben profilden hatırlıyorum hepinizi genelde böyle aşırı anonim duruyorsunuz :-) çiçek,ot, börtü böcek koyun bari :-):-)
Öylemi canim bende bulayım güzel bişey

Kızlar şoklardayım :KK57: sabahtan beri kicim yer görmedi dolap üstlerini temizledim bı tane kaldı onu da iftardan sonra yaparım daha merdiven çıkacak halim kalmadı :-) bina olarak hesaplasam 30-40 kat eder herhalde inip çıktığım artı temizlik :ruh: spor yapacak halim kalmadı şimdi yemeği de ocağa koydum azck dinleneyim diye uzandım :işsiz:
Şimdi gelelim şok nedenime tartı ayağıma takıldı bı çıkayim dedim ne göreyim düne göre -400:skandal: akşama sütlaç yapmıştım şimdi o eksiye kıyp nasıl yiyeyim bı söyleyin bana a dostlar :rapci::KK48: :D

bana da diyet yapmak kolay geliyor işte her ne kadar yemeyi sevsem de :KK70: oyalıyorum kendimi bir şekilde yemek düşünmüyorum. tabii doyuyorum yani aç kalarak asla diyet yapamam ama cıs yemiyorum pek.
spor konusunda da idolümsün :KK200: yazın tatilde senin gibi olucam :KK48::KK200:
Sagol canm inslh:KK50:

Kızlar şoklardayım :KK57: sabahtan beri kicim yer görmedi dolap üstlerini temizledim bı tane kaldı onu da iftardan sonra yaparım daha merdiven çıkacak halim kalmadı :-) bina olarak hesaplasam 30-40 kat eder herhalde inip çıktığım artı temizlik :ruh: spor yapacak halim kalmadı şimdi yemeği de ocağa koydum azck dinleneyim diye uzandım :işsiz:
Şimdi gelelim şok nedenime tartı ayağıma takıldı bı çıkayim dedim ne göreyim düne göre -400:skandal: akşama sütlaç yapmıştım şimdi o eksiye kıyp nasıl yiyeyim bı söyleyin bana a dostlar :rapci::KK48: :KK70:
Oooo harika bir haber bu :KK9: tebrikler

Şimdi gelelim şok nedenime tartı ayağıma takıldı bı çıkayim dedim ne göreyim düne göre -400:skandal: akşama sütlaç yapmıştım şimdi o eksiye kıyp nasıl yiyeyim bı söyleyin bana a dostlar :rapci::KK48: :KK70:
:oha:
canım bir günde yarım kilo verdiysen haftaya nasıl bir oha olacağız acaba :oha::-)
:skandal::skandal:
ayy takımcak çostuk farkında mısınız :D

Kizlar maden foto koyacaksanz şöyle ilham verici vucutlari olan fotolar koyun da baktikca zayifliyasimiz gelsin :KK48: bakip bakip hirs yapalim dimi:-)
di mi :D
ben mesela sarı bir bomba görünce rumuza bakmadan direkt fatoş bu diyorum :-)
ben zaten black. klasik değişmez siyah hep :KK59:
herkes sevdiği bir şeyi koysa birbirimizi daha rahat takip ederiz:KK66:

Back