• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:KK25:Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya :cry:hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi
geçmiş olsun canım :( çok kötü olmuş cidden üst üste binmiş :(

:KK25:Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya :cry:hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi

Canım benim geçmiş olsun. Ay oruç oruç diş ağrısı ne zor olur. Ama arayı uzatma canım olur mu?

@zensim dünkü menüm
Sahur kalamadim yok yani
İftar 1 hurma 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı 1 kase çorba 3 köfte salata 4 yk yoğurt
Ara 4 çilek yesilcay 2 yk sütlaç kendim yaptım da bir tadına bakayım dedim:-)
Spor yok su 1 lt oldu gece de icemedim:KK43:
Deadim sahur olmamasına rağmen güzel toparliyorsun ;) suyu iftardan sonra şişeye koyup yanına alsan gözünün önünde olunca içersin ;) spor da bekliyorum bu gün ;)
Gecmis olsun canm..
Civcivler günaydın :KK73:
erkenciyim çünkü gece uyudum :KK73::KK73:
Gunaydin canm gece uykusunu ozlemissindir sefan olsun :KK48:
Günaydın kızlaaaar :KK200: benim bu hafta sonu 2. Üni sınavlarım var. Sırf sınavları bekledim ama çalıştın mı dersenizzz ehhhh diyeyim. Neyse bakalım mutlu haftasonları olsun kızlar:KK68:
Sana da günaydın fıstık ;) hadi bakalım kolay gelsin inşallah güzel geçer :dua:

Deadim sahur olmamasına rağmen güzel toparliyorsun :KK66: suyu iftardan sonra şişeye koyup yanına alsan gözünün önünde olunca içersin :KK66: spor da bekliyorum bu gün :KK66:

Gecmis olsun canm..

Gunaydin canm gece uykusunu ozlemissindir sefan olsun :KK48:

Sana da günaydın fıstık :KK66: hadi bakalım kolay gelsin inşallah güzel geçer :dua:
Teşekkürler canım

Kızlar şu an ilk dondurmamı yaptım yiyorum :dondurma: çok klay ve güzel oldu. Dün geceden çilek ve muz dondurdum. Bugün robottan geçirdim ikisini sonra da kaşıkla iyice ezdim bittiiii. Kıvamı tam dondurma kıvam tadı da çilekli dondurma. Ama tavsiyem çileği tadına bakarak ekleyin benim çilekler azcık fazla olmuş.

Bu günkü menü
Sahur 2 dilim bayat ekmek pizzacı(daha tobe sahurda yapmam :KK43: ), yarım dilim peynir, domates salatalık, 1 kayısı, 1 hurma
İftar 3-4 kaşık zeytinyağli kabak yarım kase yoğurt ( midem bulandı daha fazla yiyemedim)
Yarım saat sonra bir kupa kahve 2 kuru kayısı 1 hurma 5-6 beyaz leblebi
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 30 dk bisiklet
Plates çemberi ile 50 kol 50 bacak ilk yapınca 30lardan sonra kaslarda alevler hissettim :KK70:
Ya canm bak dedigm gibi kaslari calistirdigni direk hisseddiriyor ;) 30×3 ile baslamistim ben simdi 40×3 yapiyorum canm sende 15x3 yada 20×3 gibi yapabilirsin aralarda bir kac saniye dinlenip 3 set olarak dene istersen canm ;) baslamana cok sevindim istersen kol bacak olcunu al canm bir kac haftada farki kiyaslarsn ;) menunde cok iyi

Cok gecmis olsun canm biran once hersey yoluna girer inslh.

Kızlar şu an ilk dondurmamı yaptım yiyorum :dondurma: çok klay ve güzel oldu. Dün geceden çilek ve muz dondurdum. Bugün robottan geçirdim ikisini sonra da kaşıkla iyice ezdim bittiiii. Kıvamı tam dondurma kıvam tadı da çilekli dondurma. Ama tavsiyem çileği tadına bakarak ekleyin benim çilekler azcık fazla olmuş.
Afiyet olsun canm ;)

Gecen haftada benim disim cok agrimisti zor oluyor gercekten gecmis olsun

Back