- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canım muzun üstüne tarçın döküp yesen?
bu arada sarı iran hurması nasıl oluyor daha önce hiç yemedim:)
valla hepsi nefis yeşil canım tatlı çektirdin zaten akşam doymamıştım ben de ara yaparım artık kahve + hurmayla
yapınca söyle canım bakalım beğenecek misin en favori içeceğim benim, bademleri ıslattım bugün yarın ben de yapacağım
ya sen ne diyorsun ben 2 kilo çileği yerim bir oturuşta boşuna leğenle meyve yiyordum demiyorum ama diyetisyen listeleri öyle oluyor canım 1 porsiyon çilek 6 tane maalesef. dead diyet listesine uyuyor ya ondan ama güzel kilo veriyor bak
Canım sarı kısa tombul oluyor iran hurması canın istediyse gndereyim? Ben akşam hiçbişey yemedim içmadim tuttum kendimi ankarada yiyeceksin bari burda yeme dedim
bugünkü menüm
sabah öncesi
1 kuru incir, 1 kuru hurma, 5 çiğ fındık,2 çiğ kaju,10 çiğ fıstık
sabah
domates,salatalık,kapya,maydanoz
2 dilim tb ekmek
10 zeytin
öğle
2 muz
10 çiğ kaju,5 çiğ fıstık
1 türk kahvesi
akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak tb makarna-sade
1 minik tabak salata ( havuç+kırmızı lahana)
1 maden suyu
3 yeni dünya
ara
1 türk kahvesi
3 kuru hurma
2 litre su, 30 dk yürüyüş, 25 x 2 kol hareketi pilates
Güzel yemek ve spor var çok iyi
Bu günkü menü
Sahur 1.5 yumurta beyazı, 2 dilim peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çok tahilli ekmek, 2 kuru kayısı
İftar yarım kase mercimek çorbası, 4 minik kofte 6-7 dilim patlıcan(fırında köfteli patlıcan yaptım patatesleri yemedim) bolca salata, 1 hurma, 2 çatal karpuz, 1/10 dilim kadardır bir çatal bile yoktu revani üzerine 1 çay kaşığı sade dondurma
Ara şimdi kahve içiyorum
Su 2 litre
Spor 35 dakika kondisyon bisikleti ShellShock
Valla bu hafta çok iyiydin canım
Canm muzu dilimle bir kavanoza koyup uzerine de kakao ekle iyice karistir kakaolar muzlari sarsın sonra çıkarıp cikolata niyetine yiyebilirsin
Bu da aklımda bulunsun canım sağol
kilo bildirimi
deadline
- geçen hafta : 66.800
- bu hafta: 65.800
- fark: -1
- yüzde: 1.49
- haftaya hedef: düz 65 kilo olmak
bluegreeneyes
Vayyyy kaçmış da kaçmış bu kız
canım tamam tabii ki aç kalma, ama neden evden bir şey alıp gitmiyorsun? hani sonuçta orada ne bulacağın hiç belli değil. bence ara öğünleri hatta ana öğünlerini yanında taşımayı alışkanlık haline getir. ben vegan olduğumdan beri mecbur yapıyorum, başta zor geldi ama şimdi çok kolay. en azından 1 muz, 1 kutu süt, fındık falan alabilirsin mesela.
Canım aç karna 6 tüp kan verdim öyle muz süt felan tutmuyor yani
hamilelik kendini gösteriyor desene:)
Evet canım ama asyaya bakarak iyiyim bulantı açısından bunda da çok uyku hali ve yorgunluk var yine de şükür
Geçen hafta kilom;73,5
Bu hafta kilom;72,1
Fark; 1.4 kg
Aslinda daha fazla verebilirdim ama haftanin 2 gunu kacamak yaptim. Pisman miyim? Dun yaptigim pide partisi icin degilim ama keske pazartesi dikkate etseydim.
Dun menu:
Iftar: Bol bol pide tereyag esliginde, peynir, 2 yumurta, domates salatalik, sekerl' m' sekerl' dolulu cay bardaklari
Ara (yatmadan once): 1 avuc kiraz.
1 litre su, spor yok bugun pazara gittim.
Tebrikler