• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 571. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7/74.5/0.2/% 0.13) gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Mirafatos (69.5/69.1/0.4/%0.57)
nil u mihr(70.6//% )
merkerdemus (64.5//%)kilosu sabit
minemelek2015 (54.4//%)
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)kilosu sabit
Zensim(68/67.9/0.1/%0.15 )
Gunayfur(58.5/57/1.5/%2.56)
Fitblack(66.8/65.8/1/%1.49)
Bluegreeneyes(63.8/62.7/1.1/%1.72)
ShellShock(65.3//%)

1. takım ortalaması %

Haftaya listeye girecekler;

Uzunince(73.5/72.1/1.4/%1.9) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
deadline deadline

Çok iyisin canım ayy 70 den kurtulunca fena hız geldi sana maşallah. :KK9:
Canm bu hafta tek bir gun disinda diyetim tum hafta cok iyiydi bide sporda 6 gun boyunca yuksek tempo yaptm ondan bence 400grm cok az ama ben 400grm vermedgme eminim kesin gene 800filan yag gitmistr ama 400grm filada kas yaptysam ondan ev tartisinda boyle cikiyordur diye dusunyrm diyetisyende sonucu gorurum gene ;) ama mezurede gordum zaten 1 kiloda bile anca gorulebilecek fark var kesin kas yapmisim ozellik her gun gogus yaptm ya canm gogus farki sok:KK57: ayin 8 inde goguslerime sok olcaksiniz simdiden soyliyeyim :KK70: ya bu cember harika bisey ic bacaklarm da da direk goruntu degisti simdiden canm ya ben bunh niye kisin almamisim ki ya artk birakmam onuda canm cemberim:KK74:

Ne sebzesi yiyeyim canım? Aklıma biyey gelmiyor. Malum burda her sebze de iyi olmuyor. Dün kabak yedik tekrar onu yapmayayım. Başka ne olabilir? Kapuska mı yapsam ama ona az bulgur atıyorum mecburen yine de lahana yağurtla yiyorum nasıl sence?
Kesinlikle bu sabaha lahana yakisir ;) biliyosun lahana direk yag yakimi yapan sebzelerden canm kesin onu ye

Canm bu hafta tek bir gun disinda diyetim tum hafta cok iyiydi bide sporda 6 gun boyunca yuksek tempo yaptm ondan bence 400grm cok az ama ben 400grm vermedgme eminim kesin gene 800filan yag gitmistr ama 400grm filada kas yaptysam ondan ev tartisinda boyle cikiyordur diye dusunyrm diyetisyende sonucu gorurum gene :KK66: ama mezurede gordum zaten 1 kiloda bile anca gorulebilecek fark var kesin kas yapmisim ozellik her gun gogus yaptm ya canm gogus farki sok:KK57: ayin 8 inde goguslerime sok olcaksiniz simdiden soyliyeyim :KK70: ya bu cember harika bisey ic bacaklarm da da direk goruntu degisti simdiden canm ya ben bunh niye kisin almamisim ki ya artk birakmam onuda canm cemberim:KK74:

Canım bencede daha fazla gitmiştir o yüzder ben sonucu gayet iyi görüyorum. Çember ile küçük top aynı işi yapıyor ben söylemiştim ya canım karşı direnç gerekiyor özellikle iç bacak için. Plates gerçekten harika ya bölgesel incelme konusunda sıkılaşma konusunda canım platesim. Benim küçük top patladı yenisini almadım dışarda 5 liraya plastik top aldım onu biraz yumuşattım onu kullanıyorum aynı işi yapıyo valla :KK70: kolları felan da topla çalışıyordum tabii şimdi sadece lastikle çalışıyorum. Memnun kalmana çok sevindim canım bak ne kadr kısa sürede krşılık verdi.

Canm bu hafta tek bir gun disinda diyetim tum hafta cok iyiydi bide sporda 6 gun boyunca yuksek tempo yaptm ondan bence 400grm cok az ama ben 400grm vermedgme eminim kesin gene 800filan yag gitmistr ama 400grm filada kas yaptysam ondan ev tartisinda boyle cikiyordur diye dusunyrm diyetisyende sonucu gorurum gene :KK66: ama mezurede gordum zaten 1 kiloda bile anca gorulebilecek fark var kesin kas yapmisim ozellik her gun gogus yaptm ya canm gogus farki sok:KK57: ayin 8 inde goguslerime sok olcaksiniz simdiden soyliyeyim :KK70: ya bu cember harika bisey ic bacaklarm da da direk goruntu degisti simdiden canm ya ben bunh niye kisin almamisim ki ya artk birakmam onuda canm cemberim:KK74:
pilates çemberin nerden aldın fatos bende almak istiyorum birde ne kadara aldın

Canım bencede daha fazla gitmiştir o yüzder ben sonucu gayet iyi görüyorum. Çember ile küçük top aynı işi yapıyor ben söylemiştim ya canım karşı direnç gerekiyor özellikle iç bacak için. Plates gerçekten harika ya bölgesel incelme konusunda sıkılaşma konusunda canım platesim. Benim küçük top patladı yenisini almadım dışarda 5 liraya plastik top aldım onu biraz yumuşattım onu kullanıyorum aynı işi yapıyo valla :KK70: kolları felan da topla çalışıyordum tabii şimdi sadece lastikle çalışıyorum. Memnun kalmana çok sevindim canım bak ne kadr kısa sürede krşılık verdi.
Canm toplar cembere gore daha yumusak ama cember baya sert ondan topa gore baya sert vir direnc sagliyor canm ya bu top ve lastikten cok daha etkili gelde bana bide cok eylenceli ben bunu tatile giderkende yanimda tasiycam canm ;)

Canm toplar cembere gore daha yumusak ama cember baya sert ondan topa gore baya sert vir direnc sagliyor canm ya bu top ve lastikten cok daha etkili gelde bana bide cok eylenceli ben bunu tatile giderkende yanimda tasiycam canm :KK66:

Yok kuzum aynı direnci gösteriyor aynı etkiyi yapıyor ama markasına göre değişir o ayrı. Hatta topta birde denge kurmaya çalışıyorsun o da etki ediyor. Lastiklerde zaten dereceli oluyor. Hafif orta sert diye. Aslında en zorlayıcı olan lastik. Gerçi bana fark etmez ben hepsini çok seviyorum. :KK48: Artık çemberlede istediğin sonuçları alırsın canım platesin güzelliği işte ya hemen cevap veriyor insana :KK200: tatilde de yaparsan harika olur valla:nazar:

Canm hepsiburada.com dan 20tl ye aldm DYNAMIC marka plates cemberi 35cm olani aldm ogun 20tl idi cok memnunum

Bende burdki malzemelerimi götürmüycem ankaraya set sipariş edicem. İyi almışsın canım. Getir götür uğraşamam valla. Orda da lazım oluyo zaten. Orta ayar bi set yetiyo da artıyo bile ben gayet memnunum ürünlerimden. Gidip sırf marka diye aynı şeye dünyanın parasını veremem hiç.

Maşallah canım tebrik ederim harikasın:)
:KK200::KK200:
Geçen hafta kilom;73,5
Bu hafta kilom;72,1
Fark; 1.4 kg

Aslinda daha fazla verebilirdim ama haftanin 2 gunu kacamak yaptim. Pisman miyim? Dun yaptigim pide partisi:kk77: icin degilim :pama keske pazartesi dikkate etseydim:ıslık:.

Dun menu:
Iftar: Bol bol pide tereyag esliginde, peynir, 2 yumurta, domates salatalik, sekerl' m' sekerl' dolulu cay bardaklari
Ara (yatmadan once): 1 avuc kiraz.
1 litre su, spor yok bugun pazara gittim.
:KK9:
Blacki tutabilen aşk olsun uç beybi uç :KK55::sampiyon:
tek uçmam sen de gel :-) herkes beni yakalamaya çalışıyor ben de seni yakalamaya çalışayım :skandal:

Önce kilomu yazayım kızlar listede olmadııım için yüzde yapmıyorum.

Geçen hafta 64.80
Bu hafta 64.00
Fark -800 gram
ayy canım tebrikler takım arkadaşım çok sevindim :nazar::spor::KK45:
Canım sarı kısa tombul oluyor iran hurması canın istediyse gndereyim? Ben akşam hiçbişey yemedim içmadim tuttum kendimi ankarada yiyeceksin bari burda yeme dedim :KK48:

Güzel yemek ve spor var çok iyi :KK39:

Valla bu hafta çok iyiydin canım:KK39:

Bu da aklımda bulunsun canım sağol :KK66:

Vayyyy kaçmış da kaçmış bu kız :KK9:

Canım aç karna 6 tüp kan verdim öyle muz süt felan tutmuyor yani:confused:

Evet canım ama asyaya bakarak iyiyim bulantı açısından bunda da çok uyku hali ve yorgunluk var yine de şükür :KK200:

Tebrikler :super:
çok sağ ol canım düşünmen yeter :anneadayı: buralarda bulunmaz mı o hurmadan? illa her şeyi tadacağım işte :D
Ya yetişecegim dedin diye kaçtın değil mi bu kadar :-)
yakalarsam gorursun:-)
hadi yakala da heyecan olsun biraz aa arayı açtırıyorsunuz bana bu kadar :p:p :-)
@zensim önümüzdeki hafta atak yapmalıyız bizi beklemiyorlar birde duraksizca ilerliyorlar bak bu hafta çok iyi olmamız lazim:-)
:cool::cool::cool:

Yok kuzum aynı direnci gösteriyor aynı etkiyi yapıyor ama markasına göre değişir o ayrı. Hatta topta birde denge kurmaya çalışıyorsun o da etki ediyor. Lastiklerde zaten dereceli oluyor. Hafif orta sert diye. Aslında en zorlayıcı olan lastik. Gerçi bana fark etmez ben hepsini çok seviyorum. :KK48: Artık çemberlede istediğin sonuçları alırsın canım platesin güzelliği işte ya hemen cevap veriyor insana :KK200: tatilde de yaparsan harika olur valla:nazar:
Canm gecen baharda ben salona giderken lastikle yapiyordum en serti bile bu sekide zorlamiyordu suan evdede lastigim var ama lastikli hareketler kolumda hic agri yapmiyor ama cemberli olanlar baya agri yapiyor ben hepsi kullandm bana en sert bve zorlayici cember geldi en iyi sonucuda onla aldm simdi ivana sertin neden hicbiti cember kadar etkili degil dedigini iyi anladm ben ;)

Back