bugünkü menüm
sabah
3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 türk kahvesi
1 muz
akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju
ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50
canım menün güzel aslında, tek olmayan şey lavaşKızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
canım menün güzel aslında, tek olmayan şey lavaşyoksa 4-5 sarmadan bir şey olmaz
yarın bunu dengelemelisin. bir de kesin pilatese başlıyorsun yarınEvet lavaş çok kötü oldu ya
yarın bunu dengelemelisin. bir de kesin pilatese başlıyorsun yarın
Gerçekten hem metabolizmamiz daha yavaş hem hamilelikti regl dönemleriydi tatlı krizleri falan hep olan bize oluyorBak bende ne zamandır spor yapamıyorum tamam ev ile uğraştım sürekli boş durmadım ama spor ayrı yarın plates yapmaya başlıycam asyayla nasıl olursa artık ama eminim çok zorlanıcam kaslar kendini bırakınca toplaması zor oluyor zaten insanın en kolay alıştığı şey tembellik ne tuhaf bünyemiz var ya nerde zararlı şey var onları seviyoz en ufak tembellik yapsak hemen alışıyoz kiloyu kolay alıp zor veriyoz valla kadınların işi zor bence hepimiz birer super gırl üz kızlar
Aslında gayet iyi bir menü ama lavaş biraz fazla olmuş bide bünyen alışkın olmadığından şişlik hissediyorsun muhtemelen ama sıkıntı yapma biraz hareket edebilsen iner hemen sislikKızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
Seni anlayabiliyorum hepimiz aynıyız bakma elimizden geleni yapiyoruz ama bu süreçte bişeyler yaparken zevk almak gerek yoksa altından kalkamazsın mesela yürümeyi hareket etmeyi kafanda büyütme zevk almaya bak sana hareket kattığını sağlık kattığını düşün ve yürümek mutluluk hormonu salgilatiyor aslında ne kadar yürürsen o kadar yürek istersinBeni anlatmissiniz gercekten hep oteliyorum ya da ev isi var diyip bahane buluyorum halbuki yarim saat bile yapsam geri donerim ama iste desiginiz gibi oluyor birde doymamaktan korkma meselesini hala asamadimbeynimi sartlandirabilsem bunlari yasamayacagim ama iste tekrar basliyorum bu aksam spora su 30 gunde zayiflatma vaadi veren bir program var ya onu yukledim bolgesel calisacagim ama once leslie yapip isinacagim
seni o kadar iyi anlıyorum kiCanıma kasdetmiş gibi hissediyorum şu an çok kötüyüm karnım felaket şişti çatlıycam valla nefes alamıyorum
Çok ilginç bir tarif. Bizim oralarda da bulgurlu börek yaparlar. Nasıl güzel olur anlatamam sizeKadayıfları yufkaların içine serpiştir böreği öyle yap canım kadayıf da yufkadan yapılıyor sonuçta. Annem eskiden böreğin içine makarna koyardı harika olurdu.
Gerçekten hem metabolizmamiz daha yavaş hem hamilelikti regl dönemleriydi tatlı krizleri falan hep olan bize oluyor
Aslında gayet iyi bir menü ama lavaş biraz fazla olmuş bide bünyen alışkın olmadığından şişlik hissediyorsun muhtemelen ama sıkıntı yapma biraz hareket edebilsen iner hemen sislik
seni o kadar iyi anlıyorum kiişte bazen midemiz doysa bile gözümüz hiç doymuyor diyet yapıyordun miden de küçüldü kaldıramadı tabii . bir daha önüne az porsiyon al, baktın hala aç hissediyorsun 20 dk bekle öyle ye. beyne sinyal geç gidiyor ya
Kahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay
Ara: bir bardak sut,2ceviz
Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez
Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm
Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak
Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirimevde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats
Çok ilginç bir tarif. Bizim oralarda da bulgurlu börek yaparlar. Nasıl güzel olur anlatamam size
canım her seferinde ağzımı açık bıraktırıyorsunKahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay
Ara: bir bardak sut,2ceviz
Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez
Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm
Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak
Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirimevde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats
bir kere aynısını ben de yaşadım, midem batıyordu resmen. 40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarıda geçti baya. öyle mi yapsan acaba canım yaEvet ekmek yemiyorum ya çok fazla geldi hala kendime gelemedim ya maden suyu içeyorum şimdi onu bile zor içiyorum
Ahhh canım yaa zaten hatam ara vermemek oldu. Hep diyorum ya ara veriyorum akşam yemek yerken diye ayy bugün baya bi canım istemişti yemeği gözüm doymadı ara vermedim işte sonuç bu daha düzelemedim valla sanki kalbim sıkışıyo
Menü spor güzel canım. Dondurmanın tadı nasıldı?
Ben zayıflama moduma girdim, çok şükür aklıma zararlı şeyler gelmiyor. En büyük hedefim çay eşliğinde tereyağlı pide yemekbenim aklima da uzerine cikolata sosu dokulmus olarak geliyor
Gercek dondurma gibi degil tabi ama tatli istegi icin harika canm tarcin ve hindistan cevizide hos bi aroma verdi fres fres ben begendim ama kizim vegenmedi yemediEvet ekmek yemiyorum ya çok fazla geldi hala kendime gelemedim ya maden suyu içeyorum şimdi onu bile zor içiyorum
Ahhh canım yaa zaten hatam ara vermemek oldu. Hep diyorum ya ara veriyorum akşam yemek yerken diye ayy bugün baya bi canım istemişti yemeği gözüm doymadı ara vermedim işte sonuç bu daha düzelemedim valla sanki kalbim sıkışıyo
Menü spor güzel canım. Dondurmanın tadı nasıldı?
canım her seferinde ağzımı açık bıraktırıyorsun
şu enerjinden azıcık bana da versene, elini mi sürersin üstüme n'aparsın bilmiyorum ama istiyorum yani
bir kere aynısını ben de yaşadım, midem batıyordu resmen. 40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarıda geçti baya. öyle mi yapsan acaba canım ya
Gercek dondurma gibi degil tabi ama tatli istegi icin harika canm tarcin ve hindistan cevizide hos bi aroma verdi fres fres ben begendim ama kizim vegenmedi yemediaayy cok yoruldum yanliz ya okadar ev isinin ustune spor yapabilirmiyim derken hadi sunu da bunada diye bi baktm ki baya baya yaptm gitti gene senin menude fazla degil ama migde kuculunce insan boyle oluhor canm yavas yavas gezin evin icinde en iyi o rahatlatir
Canım adım atabilecek gibi değilim göğsümden kasıklarıma kadar şişlik var şu an ölüyorum. Ne aptallık ya valla iyice bu aralar dayaklık oldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?