• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben daha hiç tazesini yemedim ama merak ediyorum bi gün yiycem inşallah tamam tarif bekliyorum canım.
Benim oğluşum da merak ediyor tazesini bulunduğumuz ilçede bulamadık da merkeze geçince ilk iş onu alcaz çocuk resmen aseriyor ya :D
canım taktiğine bayıldım :KK70: :KK70: hem evdekiler de seni zorlayamaz :KK48:
Çok şükür evde öyle bir sıkıntım olmuyor ;) benim tek sıkıntım bı yere gidince ısrar ediyorlar ama allerjim var diyince mecbur bırakıyorlar ;) neyseki bütün herşeye giriyor ceviz de yememis oluyorum bu sayede :D
Kızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
Senin de farkında olduğun lavaş olmamış canm ;) dolmaya ben de asla hayır diyemem çok severim :) o da fazla olmamış...
bugünkü menüm

sabah

3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 türk kahvesi
1 muz

akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju

ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay

2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50
Canım kapya biber çekti markete uğrayınca ilk isim onu almak olcak :D menü güzel canm spora da başlamışsn güzel olmuş ;) ben de çemberi çıkarsam iyi olcak..
Kahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay

Ara: bir bardak sut,2ceviz

Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez

Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm

Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak

Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirim:temizlik: evde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
:KK55:
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats
Maasallah :nazar: enerjine hayranım :KK200::KK200::KK200: tebrik ederim canm :KK54:
Bugün hiç internete giremedim. Gündüz görevliydim sonra eve gel, dinlen, yemek, yürüyüs, iftar derken zaman hızla geçti.
Cumartesi Menüm
İftar: Yulaflı omlet, dünden kalan kırmızı biber kızartması ve salata
Ara: Yagsız+tuzsuz mısır (Sinemaya gittim ama mısırımı evimden götürdüm)
Sahur: Yulaflı omlet, 1 kavanoz ayran (kavanozun içine düştüm resmen :KK48:)
Fazla su tüketemedim, spor da yapmadm
Su çok önemli canm malum gün boyu susuz kaldığımız için iftardan sonra bunu telafi etmemiz lazım yeterli su içmeyi ve kilo da verilmiyor :KK43:
Bizim eskiler cümcük makarna der böyle kelebek olanlar varya normal pişirilir o çok yumuşatmadan sonra böreğin içine sos ve malzeme döküler yere serpilir malzemesiz bile çok güzel olur yani sadece makarnayla. Aslında bu tarifler biraz yokluktan çıkıyor meydana. Eskiden evimiz çok kalabalıktı babamın da işi bazen çok çok iyi bazen diplerdeydi. Annem o kadar insana sadece yufkadan börek yapmaya kalksa yetiremezdi böyle yapardı. Ama tadı damağımdadır bilmeyen asla anlayamaz içinde makarna olduğunu tadı su böreği gibi olurdu. Bende bulgurlu böreği merak ettim nasıl bişeyki?
Benim çalıştığım köyde de içine erişte koyup yapıyorlar ama cevizli yapıyorlar ondan tadına bakmadım ama güzel olur :super:
Tam okurken benim kafam da da bu kesin su boregi gibi olur diye canlandi ki bi baktm zen de sonuna oyle yazmissin kesin harikadr makarna ya kiymali sos ile birlikte konulsa yada lorla filan oyle de kiymali yada peynirli su boregi tadinda olur tam ama denemke icin daha baya kilo vermeyi beklemek gerek :KK70: hatta hedefe ulasinca :rolleyes:seneye filan denerim o boregi artk:KK70::deli: ama gel gor ki diyet topiginde bu paylasimlar olmadi yani:KK70: bugun kadayif tarifleri borek tarifleri noluyoruz arkadaslra yapmayin:KK70:
Bu gün bu yafkalar kadayıflar benden çıkti; ) aman kızlar bu börek olaylarını kenara bırakalım yoksa yarına herkes börek yapacak :D
Kızlar cmt. Ve pazar menüm aynı
Sahur 2 kayısı.2 hurma
2 ceviz.2 ksk yulaf.3 ksk yoğurt tarcın
Iftar. 2 hurma
1 kase çorba
2 dilim ekmek. 1 koz patlıcan biber.4 köfte. 1 bardak fruko.
Ara 1 dilim gullac. 1 bardak yes il cay
Su 1.5 lt
Spor yok
Gullac olmayaymis fruko da şekerli sanirim ben bayagidir içmiyorum da tadını unuttum :işsiz: 2 dilim ekmek de varken fazla olmuş gibi geldi yarına dengelerin artık ;)
Kizlar kabul edin bizde az degiliz:KK70:
Bu kilolar nasl alinmasin:-)
Yufkaya bulgur koyanmi ararsin
Yufkaya makarna koyanmi
Ekmek arasi dondurma ay bunlarin kalirileri listeleri deler gecer :KK70:
Hani ne yapsam kilo alamiyorum diyenler varya kizlar bu tarifleri onlara vermek lazim:KK70:
:super:

Bu günkü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, domates salatalık, 10 kiraz ,1 kayısı, 1 dilim ekmek
İftar 4 kaşık sebzeli tavuk, bolca salata, yarım midye börek(diğer yarısını sahurda yerim diye bıraktım)
Ara 1 fincan yeşil çay
Ara 1 fincan tarçınlı kahve
2.5 litre su
35 dakika kondisyon bisikleti

Kizlar kabul edin bizde az degiliz:KK70:
Bu kilolar nasl alinmasin:-)
Yufkaya bulgur koyanmi ararsin
Yufkaya makarna koyanmi
Ekmek arasi dondurma ay bunlarin kalirileri listeleri deler gecer :KK70:
Hani ne yapsam kilo alamiyorum diyenler varya kizlar bu tarifleri onlara vermek lazim:KK70:
:KK70::confused:

Iyi geceler arkadaşlar hayırlı bereketli sahurlar dün akşam dışarda yedik iskender yedim ayıptır söylemesi ama dışarda bir saat yürüdük sahurda da yine kepekli omletimi yedim
Malesef ramazanda bağırsaklarım iptal oldu ve basurum azıttı bugün çok çektim ağrıdan kivrandim ama simdi iyiyim bol suyumu kayisi cayimi ictim umarim tekrarlamaz
Bugünün iftarında mercimek çorbası balık ve salata bide pide yedim pek engel olamıyorum kendime amacım kilo almamak artik ramazan sonrası düzene gireceğim insaAllah
Sahurda iki haslanmis yumurta salatalık domates biber maydanoz peynir zeytin ve iki dilim kepek ekmegi yemeyi düşünüyorum
Pideler cosmus :stop::sopa::sopa: aman dikkat bu şekilde almamak zor :( ama bundan sonra dikkat edersen sıkıntı olmaz ;) kabızlık için de akşamdan iki tane kuru kayısıyı suya koyup sahurda suyunu içip kayısıları yiyebilirsiniz ;) bir de lifli beslenmek lazım probiyotik takviyesi de ise yarar ;)

Bugün dışarıdaydım kızlar yeni geldim
Sahur 1 bardak süt yulaflı peynirli omlet 5 zeytin 4 bardak su
Iftar 1 kase çorba 1 porsiyon et sote bol salata 5 bardak su
Ve iftardan sonra 1 saat yürüyüş
Cumaya güzel sonuçlar gelecek :super:

Normal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canm :KK66: ama burda bizimle sana bisey olmaz yarin toparlarsn merak etme

Evet asyada bulantılar bu konuda işe yaramış demekki yanımda yemek ismi söylenmesini bile yasaklamıştım o denli bulantılarım vardı. Ama yine de bulantısız olmayı tercih ederim çok kötüydü ya.

Tam okurken benim kafam da da bu kesin su boregi gibi olur diye canlandi ki bi baktm zen de sonuna oyle yazmissin kesin harikadr makarna ya kiymali sos ile birlikte konulsa yada lorla filan oyle de kiymali yada peynirli su boregi tadinda olur tam ama denemke icin daha baya kilo vermeyi beklemek gerek :KK70: hatta hedefe ulasinca :rolleyes:seneye filan denerim o boregi artk:KK70::deli: ama gel gor ki diyet topiginde bu paylasimlar olmadi yani:KK70: bugun kadayif tarifleri borek tarifleri noluyoruz arkadaslra yapmayin:KK70:

Aynen canım bildiğin su böreği gibi oluyor bi ara ödül olarak yapabilirsin ama biraz beklemekte fayda var :KK39:

Canım herkesin de dediği gibi lavaş fazla geldi ve şişirdi tabi ekmek yemiyosun ya o yüzden yarın dengelersin

Evet canım ya :KK67: düşün buraya yazarken uyuyakalmışım sızmışım resmen. Bu hafta bi açlıktan bi aşırı tokluktan baygınlık geçirdim hadi hayırlısı bakalım...

Ay butun kelimeler harfler degismis gene:KK70: malum yazacaktim mal olmus:-) harflerim hep degisik yada eksik cikiyor

Olsun canım sen mal yazsanda ben ne demek istediğini anlıyorum :KK70:

Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim

Ekmek arası dondurma:confused::confused::confused:

Benim oğluşum da merak ediyor tazesini bulunduğumuz ilçede bulamadık da merkeze geçince ilk iş onu alcaz çocuk resmen aseriyor ya :KK70:

Çok şükür evde öyle bir sıkıntım olmuyor :KK66: benim tek sıkıntım bı yere gidince ısrar ediyorlar ama allerjim var diyince mecbur bırakıyorlar :KK66: neyseki bütün herşeye giriyor ceviz de yememis oluyorum bu sayede :KK70:

Senin de farkında olduğun lavaş olmamış canm :KK66: dolmaya ben de asla hayır diyemem çok severim :) o da fazla olmamış...

Canım kapya biber çekti markete uğrayınca ilk isim onu almak olcak :KK70: menü güzel canm spora da başlamışsn güzel olmuş :KK66: ben de çemberi çıkarsam iyi olcak..

Maasallah :nazar: enerjine hayranım :KK200::KK200::KK200: tebrik ederim canm :KK54:

Su çok önemli canm malum gün boyu susuz kaldığımız için iftardan sonra bunu telafi etmemiz lazım yeterli su içmeyi ve kilo da verilmiyor :KK43:

Benim çalıştığım köyde de içine erişte koyup yapıyorlar ama cevizli yapıyorlar ondan tadına bakmadım ama güzel olur :super:

Bu gün bu yafkalar kadayıflar benden çıkti; ) aman kızlar bu börek olaylarını kenara bırakalım yoksa yarına herkes börek yapacak :KK70:

Gullac olmayaymis fruko da şekerli sanirim ben bayagidir içmiyorum da tadını unuttum :işsiz: 2 dilim ekmek de varken fazla olmuş gibi geldi yarına dengelerin artık :KK66:

Lavaş bitirdi beni canım ya:confused: bak şimdi erişte dedin bizimkiler erişteyi şekerli cevizli yaparlar aklıma o geldi kızlar beni öldürecek artık en uyusi susayım :KK67:

Maşallah bu hafta çok iyisin canım bak sporu da yapıyorsun çok güzel :KK9:

Evet asyada bulantılar bu konuda işe yaramış demekki yanımda yemek ismi söylenmesini bile yasaklamıştım o denli bulantılarım vardı. Ama yine de bulantısız olmayı tercih ederim çok kötüydü ya.

Aynen canım bildiğin su böreği gibi oluyor bi ara ödül olarak yapabilirsin ama biraz beklemekte fayda var :KK39:

Evet canım ya :KK67: düşün buraya yazarken uyuyakalmışım sızmışım resmen. Bu hafta bi açlıktan bi aşırı tokluktan baygınlık geçirdim hadi hayırlısı bakalım...

Lavaş bitirdi beni canım ya:confused: bak şimdi erişte dedin bizimkiler erişteyi şekerli cevizli yaparlar aklıma o geldi kızlar beni öldürecek artık en uyusi susayım :KK67:

Hi hı hı en iyisi susalim yoksa hepsi birden bişe dalacak :D :D :D

Evet canım toparlamaya çalışıyorum ama reglimede az kaldı şişkinlik var

Pideler cosmus :stop::sopa::sopa: aman dikkat bu şekilde almamak zor :KK43: ama bundan sonra dikkat edersen sıkıntı olmaz :KK66: kabızlık için de akşamdan iki tane kuru kayısıyı suya koyup sahurda suyunu içip kayısıları yiyebilirsiniz :KK66: bir de lifli beslenmek lazım probiyotik takviyesi de ise yarar :KK66:

Cumaya güzel sonuçlar gelecek :super:
Inşallah canım hepimizin eksileri olsun

Kızlar cmt. Ve pazar menüm aynı
Sahur 2 kayısı.2 hurma
2 ceviz.2 ksk yulaf.3 ksk yoğurt tarcın
Iftar. 2 hurma
1 kase çorba
2 dilim ekmek. 1 koz patlıcan biber.4 köfte. 1 bardak fruko.
Ara 1 dilim gullac. 1 bardak yes il cay
Su 1.5 lt
Spor yok
Menun çok iyi nasıl doyuyosun bunlarla hele sahurda ben doyamam iftarda fruko olmamış tabi birde güllaç iyi şeker yüklemesi suyuda çoğalt canım biliyosun ramazanda çok önemli

Afiyet olsun canım bizi kandırsa yeter zaten ya. Hiç kalkabilecek gibi değilim fatoş valla baya kötüyüm. Ben bu aralar doğru bildiklerimden uzaklaşıyorum çok hata yapmaya başladım. Gerçekten başkası yapsa şunu kızarım. Niye böyle oldum ya. Ay bu çocuk biraz dengemi bozdu benim. Asyada hiçbişey istememişti canım. Bunda hergün bişey ister oldu ya.
Canım bende senin gibi meyve yiyiyordum hep ama meyvede çok kilo aldırıyor işte dikkat edersen sorun olmaz inşallah

Kahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay

Ara: bir bardak sut,2ceviz

Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez

Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm

Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak

Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirim:temizlik: evde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
:KK55:
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats
Menü çok güzelmiş canım spora diyecek bişey yok tabi bu arada masum dondurmaya bayıldım hele ki hindistan ceviziyle kesin super olur :dondurma:

bugünkü menüm

sabah

3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 türk kahvesi
1 muz

akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju

ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay

2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50
Menü yine super canım şu karabuğdayi hergun yiyesim var

deadline deadline menum:

3 saat araliksiz temizlik (koltuk ve hali yikama dahil)

Iftar:
2 kase sebze corba (sebze ismi veremiyorum. Evdeki cer cöp herseyi doldurdum :)
Ufak avuc kuruyemis (leblebi, badem, findik)
500 ml su

Gece araliklarla 1 lt su

Sahur:
1,5 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 fincan sekerli sutlu kahve
500 ml su

Benim oğluşum da merak ediyor tazesini bulunduğumuz ilçede bulamadık da merkeze geçince ilk iş onu alcaz çocuk resmen aseriyor ya :KK70:

Çok şükür evde öyle bir sıkıntım olmuyor :KK66: benim tek sıkıntım bı yere gidince ısrar ediyorlar ama allerjim var diyince mecbur bırakıyorlar :KK66: neyseki bütün herşeye giriyor ceviz de yememis oluyorum bu sayede :KK70:

Senin de farkında olduğun lavaş olmamış canm :KK66: dolmaya ben de asla hayır diyemem çok severim :) o da fazla olmamış...

Canım kapya biber çekti markete uğrayınca ilk isim onu almak olcak :KK70: menü güzel canm spora da başlamışsn güzel olmuş :KK66: ben de çemberi çıkarsam iyi olcak..

Bu gün bu yafkalar kadayıflar benden çıkti; ) aman kızlar bu börek olaylarını kenara bırakalım yoksa yarına herkes börek yapacak :KK70:

Gullac olmayaymis fruko da şekerli sanirim ben bayagidir içmiyorum da tadını unuttum :işsiz: 2 dilim ekmek de varken fazla olmuş gibi geldi yarına dengelerin artık :KK66:

Tatlim bu hafta migrosda vardi taze hindistan cevizi ben ordan aldim ;)

Oooo harika gidiyorsun canm:KK55: bu hafta kesin cok guzel bir dusus goreceksin

Bu günkü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, yarım dilim peynir, domates salatalık, 10 kiraz ,1 kayısı, 1 dilim ekmek
İftar 4 kaşık sebzeli tavuk, bolca salata, yarım midye börek(diğer yarısını sahurda yerim diye bıraktım)
Ara 1 fincan yeşil çay
Ara 1 fincan tarçınlı kahve
2.5 litre su
35 dakika kondisyon bisikleti
Menu spor su hersey super ;)

Kesinlikle canm o bulanti maf ediyo bide benimki gibi cikartmali olursa surekli serumluk oluyor iskence aman aman sen hep boyle bulantisiz rahat gecir :nazar:inslh hic bulanti basdonmesi hicbi sikinti olmasinda:KK200: tek sorun istah olsun ne olur kilo en kolayi verirsin gider :KK66:

Son düzenleme:
Back