- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Sagol canmcanım her seferinde ağzımı açık bıraktırıyorsun
şu enerjinden azıcık bana da versene, elini mi sürersin üstüme n'aparsın bilmiyorum ama istiyorum yani
bir kere aynısını ben de yaşadım, midem batıyordu resmen. 40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarıda geçti baya. öyle mi yapsan acaba canım ya
Normal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canmAfiyet olsun canım bizi kandırsa yeter zaten ya. Hiç kalkabilecek gibi değilim fatoş valla baya kötüyüm. Ben bu aralar doğru bildiklerimden uzaklaşıyorum çok hata yapmaya başladım. Gerçekten başkası yapsa şunu kızarım. Niye böyle oldum ya. Ay bu çocuk biraz dengemi bozdu benim. Asyada hiçbişey istememişti canım. Bunda hergün bişey ister oldu ya.
Tam okurken benim kafam da da bu kesin su boregi gibi olur diye canlandi ki bi baktm zen de sonuna oyle yazmissin kesin harikadr makarna ya kiymali sos ile birlikte konulsa yada lorla filan oyle de kiymali yada peynirli su boregi tadinda olur tam ama denemke icin daha baya kilo vermeyi beklemek gerekBizim eskiler cümcük makarna der böyle kelebek olanlar varya normal pişirilir o çok yumuşatmadan sonra böreğin içine sos ve malzeme döküler yere serpilir malzemesiz bile çok güzel olur yani sadece makarnayla. Aslında bu tarifler biraz yokluktan çıkıyor meydana. Eskiden evimiz çok kalabalıktı babamın da işi bazen çok çok iyi bazen diplerdeydi. Annem o kadar insana sadece yufkadan börek yapmaya kalksa yetiremezdi böyle yapardı. Ama tadı damağımdadır bilmeyen asla anlayamaz içinde makarna olduğunu tadı su böreği gibi olurdu. Bende bulgurlu böreği merak ettim nasıl bişeyki?
Cilekli yada visneli olsa cok tatmin edeci olur canim evde onlar bitmisti mal bu hafta hergun cilekli yovurt yedimAfiyet olsun canım bizi kandırsa yeter zaten ya. Hiç kalkabilecek gibi değilim fatoş valla baya kötüyüm. Ben bu aralar doğru bildiklerimden uzaklaşıyorum çok hata yapmaya başladım. Gerçekten başkası yapsa şunu kızarım. Niye böyle oldum ya. Ay bu çocuk biraz dengemi bozdu benim. Asyada hiçbişey istememişti canım. Bunda hergün bişey ister oldu ya.
Canım herkesin de dediği gibi lavaş fazla geldi ve şişirdi tabi ekmek yemiyosun ya o yüzden yarın dengelersinKızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
Ay butun kelimeler harfler degismis geneCilekli yada visneli olsa cok tatmin edeci olur canim evde onlar bitmisti mal bu hafta hergun cilekli yovurt yedimbenim tatli istegimi aninda kesiyor cok keyif veriyor
fit ne guzel moral veriyonbence çok iyi canm sonuçta oruç koca gün aç duracaksn ve yediğin börek değil yağsız gözleme ! hem yağsz hemde bir adet ! yani ha bir kaç dilim ekmek ha yagsiz gözleme ikisi arasnda bence hiç bir fark yok üstelik yanin dada bir kaç zeytin ve pekmez dışında bosey yok gayet hafif bendesadece oructa pekmez,bal yada recel tarzi susuzluk cekmemek için tercih etme bence için yanar susatr oruçta zorlar seni canm pekmez yerine peynir yada yumurta tercih etseydin seni tok tutar dı hem de menün dengeli olurdu
+ 10 tane de çiğ fıstık yedim.bugünkü menüm
sabah
3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
öğle
1 türk kahvesi
1 muz
akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju
ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50
Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirimNormal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canmama burda bizimle sana bisey olmaz yarin toparlarsn merak etme
evet canim haklisin ins daha iradeli olurumTeşekkür ederim canim
Bence çok güzel olmus
Evet ya o kadar versem zaten çok mutlu olurum
bende de dönüyor arada alıntılar uçuyor falan Allahtan bugün biraz iyi sahur da güzel ekmek yerine tuketmissin sonuçta ama pekmez seni susatir onun yerine peynir ve 1 bardak süt içsen senidaha tok tutar hem
kesinlikle haklısın canım, insanın yattıkça yatası, yedikçe yiyesi geliyorSagol canmhatta az once esime hadi sahile inelim dedim ben yorgunum oluyom dedi nasl yoruldu dersen butun gun yatti kendisi oyle yorulmus senin bu enerjin bitmiyomu ya nasl enerji bu diyo kesinlikle spordan canm duzenli yapinca insan enerjik oluyor ama benimki gibi yatp durursa halsiz oluyor spora iyice basla bak sende cok enerjik olucaksin yaptkca yapasin gelicek
canım sen ölçüleri vermeyeceksin sanırımKızlar cmt. Ve pazar menüm aynı
Sahur 2 kayısı.2 hurma
2 ceviz.2 ksk yulaf.3 ksk yoğurt tarcın
Iftar. 2 hurma
1 kase çorba
2 dilim ekmek. 1 koz patlıcan biber.4 köfte. 1 bardak fruko.
Ara 1 dilim gullac. 1 bardak yes il cay
Su 1.5 lt
Spor yok
canım fatoş yazmış onu amafit ne guzel moral veriyonsagolasin. site iki gündür bende donuyordu. bugun iyi gibi rahat bakabildim sukur))
Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim
Bulgurlu börek mi hiç duymamıştım. Hayal edince çok ilginç geldi simdiÇok ilginç bir tarif. Bizim oralarda da bulgurlu börek yaparlar. Nasıl güzel olur anlatamam size
cok guzel menun ve suyun ve sporum. masaallahkahvaltı: iki dilim ekmekge sucuk,domates,y.biber ile yplmış tost ve çay
Ara: sütlü kahve(ev yapimi latte), 2parça hindistan cevizi
öğlen:bir kupa çorba(ezo gelin) ,75gr keçi peyniri
Ara: 2dilim armut, 2dilim şeftali
Akşam:40gr ton balığı,kabak ymg,yoğurt
Ara: 100grm çilekli yoğurt
3.200 grm sugeceye kadar düz 3.5 olur
tüm gün temizlik yaptm kızlar ve bu spor demiycem aksm temizlik bitince
20 dakika dans
100 tane iç bacak çember ile
10×3 set ile 3 farkli karın =90 karın
10×4 set =40 iç bacak hareketi
10×3 set=30 ters mekik
iste bunu hic duymamistimEvet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?