Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sagol canm hatta az once esime hadi sahile inelim dedim ben yorgunum oluyom dedi nasl yoruldu dersen butun gun yatti kendisi oyle yorulmus senin bu enerjin bitmiyomu ya nasl enerji bu diyo kesinlikle spordan canm duzenli yapinca insan enerjik oluyor ama benimki gibi yatp durursa halsiz oluyor spora iyice basla bak sende cok enerjik olucaksin yaptkca yapasin gelicek

Normal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canm ama burda bizimle sana bisey olmaz yarin toparlarsn merak etme

Tam okurken benim kafam da da bu kesin su boregi gibi olur diye canlandi ki bi baktm zen de sonuna oyle yazmissin kesin harikadr makarna ya kiymali sos ile birlikte konulsa yada lorla filan oyle de kiymali yada peynirli su boregi tadinda olur tam ama denemke icin daha baya kilo vermeyi beklemek gerek hatta hedefe ulasinca seneye filan denerim o boregi artk ama gel gor ki diyet topiginde bu paylasimlar olmadi yani bugun kadayif tarifleri borek tarifleri noluyoruz arkadaslra yapmayin

Cilekli yada visneli olsa cok tatmin edeci olur canim evde onlar bitmisti mal bu hafta hergun cilekli yovurt yedim benim tatli istegimi aninda kesiyor cok keyif veriyor

Canım herkesin de dediği gibi lavaş fazla geldi ve şişirdi tabi ekmek yemiyosun ya o yüzden yarın dengelersin

Cilekli yada visneli olsa cok tatmin edeci olur canim evde onlar bitmisti mal bu hafta hergun cilekli yovurt yedim benim tatli istegimi aninda kesiyor cok keyif veriyor
Ay butun kelimeler harfler degismis gene malum yazacaktim mal olmus harflerim hep degisik yada eksik cikiyor

fit ne guzel moral veriyon sagolasin. site iki gündür bende donuyordu. bugun iyi gibi rahat bakabildim sukur))

+ 10 tane de çiğ fıstık yedim.
kuruyemişe hiç dayanamıyorum ya gerçekten en çok sevdiğim şey kaju özellikle

Normal canm hamilesin ve bulantin yok ya ondan bulantisiz gecirilen hamileliklerde de istah aciliyor canm ama burda bizimle sana bisey olmaz yarin toparlarsn merak etme
Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim

evet canim haklisin ins daha iradeli olurum

kesinlikle haklısın canım, insanın yattıkça yatası, yedikçe yiyesi geliyor
canım sen ölçüleri vermeyeceksin sanırım eksikler vardı baya alamadım o yüzden seni listeye
fit ne guzel moral veriyon sagolasin. site iki gündür bende donuyordu. bugun iyi gibi rahat bakabildim sukur))
canım fatoş yazmış onu ama rica ederim diyeyim yine de
Evet haklısın canım. Benim 2 kızında da hamileliğinde ne bulantı ne kusma hic bisey olmadi tabi yemeler içmeler sınırsızdı. Ekmek arası dondurma yediğimi bilirim

cok guzel menun ve suyun ve sporum. masaallah

iste bunu hic duymamistim hatta hayal bile edemedimaklina nasl geldi ekmek arasi dondurma fikri

Kizlar kabul edin bizde az degiliz
Bu kilolar nasl alinmasin
Yufkaya bulgur koyanmi ararsin
Yufkaya makarna koyanmi
Ekmek arasi dondurma ay bunlarin kalirileri listeleri deler gecer
Hani ne yapsam kilo alamiyorum diyenler varya kizlar bu tarifleri onlara vermek lazim

Iyi geceler arkadaşlar hayırlı bereketli sahurlar dün akşam dışarda yedik iskender yedim ayıptır söylemesi ama dışarda bir saat yürüdük sahurda da yine kepekli omletimi yedim
Malesef ramazanda bağırsaklarım iptal oldu ve basurum azıttı bugün çok çektim ağrıdan kivrandim ama simdi iyiyim bol suyumu kayisi cayimi ictim umarim tekrarlamaz
Bugünün iftarında mercimek çorbası balık ve salata bide pide yedim pek engel olamıyorum kendime amacım kilo almamak artik ramazan sonrası düzene gireceğim insaAllah
Sahurda iki haslanmis yumurta salatalık domates biber maydanoz peynir zeytin ve iki dilim kepek ekmegi yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…