• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tulumba 3 tane olmasaymış aslında iyiymiş :KK43:

Yeşil ben listeye girene kadar evlenirim ayrıldığım kilo 64 tu sanırım daha burdan ayrıldığım kiloya geleceğim aslında hedef kilom da 62 ydi listeden ayrilmasaydim mezun olmuştum ama izin alıyım sonra geleyim 58 59 a çekeyim hedefi dedim sonra tayin işi taşınma veda yemekleri arkadaşlarla hergün gezmeler derken spor yok dışardan ye surekli kilo aldim ve bu 4 5 ayda oldu yani hareketsizlik çok kötü birde hareket etmedikçe insan uyuşuyor uyustukca daha çok kilo alıyor daha çok gereksiz şeyler yiyor :KK43:

Bak bende ne zamandır spor yapamıyorum tamam ev ile uğraştım sürekli boş durmadım ama spor ayrı yarın plates yapmaya başlıycam asyayla nasıl olursa artık ama eminim çok zorlanıcam kaslar kendini bırakınca toplaması zor oluyor zaten insanın en kolay alıştığı şey tembellik ne tuhaf bünyemiz var ya nerde zararlı şey var onları seviyoz en ufak tembellik yapsak hemen alışıyoz kiloyu kolay alıp zor veriyoz valla kadınların işi zor bence hepimiz birer super gırl üz kızlar

yok yesilcimboyle daha iyi cunki diger turlu meyve yumusak olunca iyi ozlesmiyor ama donmus olunca sert donuk ya mikserde paramparca olup yogurtla tam ozlesiye icinfe yok olup gidiyo tam guzel oluyor canm diyet dondurma videolarin da da sefler hep boyle hapiyo bir dene bak rengini bile cok guzel veriyor boyle :KK66:

Tamam canım öyle deneyeyim ben yanlış yapıyormuşum demek ki. Çok sağol canım benim bari arada değişik dondurma tarifleri de verelim ben mesela hundistan cevizli ve chialı deniycem muhakkak yapınca yazarım

ShellShock ShellShock menü göremedim? Sporu ne yaptınız başlayabildiniz mi ?
Merhaba dun misafirlerim vardi yazamadim cok ozur dilerim.
Sabah
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Uc zeytin
Uc ceri domates
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Sehriye corbasi
Aksam bir tavuk but
Cok az pirinc pilavi
Salata
Yogurtlu havuc kavurma

Oglen bir saat yuruyus yaptim dun sadece

ShellShock ShellShock ne zamandır ben de senin gibiydim insan bir kere tembellik yapınca hep uyuşuk oluyor artık ben bir şekilde kendimi yürüyüşe atiyorum gerekirse işten çıkınca erken iniyorum yarım saat yürüyorum hareket ettikçe motivasyon artıyor birde yediklerime de dikkat ediyorum mesela dışarıda bile yesem yapay şekerli tatlı çikolata falan hiç biribi yememeye çalışıyorum ekmek çok azalttım pilav hiç yemiyorum ya da yersem 1 2 kaşık oluyor kendi kafanda bitiemen lazim sen aslında doyuyorsun ama doymayacagindan korkuyorsun aslında o yüzden yapabilirsin sağlıklı şeyleri seç ama miktarda önemli :KK66:
Beni anlatmissiniz gercekten hep oteliyorum ya da ev isi var diyip bahane buluyorum halbuki yarim saat bile yapsam geri donerim ama iste desiginiz gibi oluyor birde doymamaktan korkma meselesini hala asamadim :( beynimi sartlandirabilsem bunlari yasamayacagim ama iste tekrar basliyorum bu aksam spora su 30 gunde zayiflatma vaadi veren bir program var ya onu yukledim bolgesel calisacagim ama once leslie yapip isinacagim

Arkadaşlar da söylemiş ama benim de gözüme çarpan mısır gevreği oldu hemen :KK17:

Spor için de önerim hiç birşey yapamıyorsan bile kalk olduğun yerde zıpla hemen insana enerji geliyor hareket etmek istiyor ben de günlerdir tembellik yaptım dün akşam spor yaptım hala yerimde duramıyorum hatta şimdi camları felan silmeyi düşünüyorum yani :KK70:
Ah evet elimin altinda hazir durunca en kotu sunu yiyim diyorum hep hata ediyorum :( bende istek var azim yok azmim cabbuk kiriliyor :(

yine mısır gevreği gördüm :KK48: canım onu yeme. daha önce de yazdılar sana ama cidden çok zararlı onlar. eğer çok seviyorsan diyetisyenimin bana yazdığı bir tarif var ben severek yiyorum sen de dene, benziyor.

5 yk yulaf
1 bardak badem sütü
2 yk pekmez
2 tk kakao ( ben bol kakaolu seviyorum, acı gelirse 1 tk koy)
1 tk tarçın
yulafı sütle azıcık pişir,diğerlerini de ekle, oh mis .üzerine muz da doğrayabilirsin mesela:dondurma:
Hahah yine yakalandim desenize:KK70:
Bu tarifi cok begendim muhakkak deneyecegimm :kk77:

Y YesilinBuyusu ve dondurma seven tum kizlar :KK200:buzluga visne,cilek yada ne seviyorsan at donunca cikartn :KK66:

Dondurulmus meyvenin icine yogurt ile az da tat versin diye bal katip mikserden geciriyoruz iyice karisinca tam dondurma kivamina geliyor :KK66: istersen uzerine az da kuru yemis ceviz yada findik serpistir oh:dondurma: afiyet olsun:dondurma:
Ayy çok güzel bir tarif canım bu tam kurtarıcı :dondurma:

olsun canm daha iyi :KK66: hazirana kadar biraz daha verirsin daha rahat başlarsın hamileliğe :KK76: ne güzel işte sonuçta hamile olmadan önce nekadar versen kâr:KK200:

Aynen canım ne kadar versem kar hamilelikte daha rahat geçer:))

kesinlikle canm ama bu ara atağa geçtik kilomuz hedefimiz de aynı:KK55: beraber varicaz 59-58 olucaz a :sopa: kalabalık bir 59 hedefi var grupta zaten:KK70: grubun adiyakinda 60lar grubu olucak zaten :KK64:nasl bukadar denk gelmisse büyük bir kalabalık 6li rakamdayz:KK70: tüm listedeki isimler kilonuz biran önce 5ler ile başlasın inşallah:-)

Aminnnnnmmm:))

Dedim takım içi birincilik mi geliyor ne :KK55: süper menü :super: sporda :spor:

Gunaydinlar sana da mutlu pazarlar canm:KK68:

Canm benim yaaaa :KK37::KK37: teşekkür ederim artık makarna bilem yemem zaten ayda yılda bir aklıma gelir o da yapacak yemek bulamazsam :-)

Bu da demek oluyor ki daha fit bir hamiş olmaya vaktin var Hoppa
Ben 74-75 civarında hamile kalmıştım ay şimdiki aklım olaydi tüm imkanlarm vardı kilo verir öyle kalırdım:bicak: 86 ile doğuma girmiştim son zamanlarda tasiyamiyordum kendimi :eek:simdi 60 altına düşmeyince düşünmüyorum :işsiz:
Ayyyy kızlar yazdım yazdım bı dahaki ay bam bam bam :skandal: :KK17: Aman Allah korusun :KK53: tabi önce bizim dikkat etmemiz lazım :KK48:

Bende 60 kilo ile başlayıp 85 civarı doğuma girmiştim çok fenaydım çok:))

canm sende az aldığın için ordan kurtarmissin durumu hamileyken bizler gibi alsaydi 100 u gorurdun ama bizler le ayni kilolarda tamamlamissin oda güzel :KK66: ben hamilelige yakin 60-63 arsiyi idim de ne oldu 83 ile doğuma girdim:KK70: bence de 50li kilolarda hamile kalmak ve o süreçte de kontrollü olmak lazm sonra biz cekiyoz cefayı:KK24:

Hamile kalırsam kesinlikle öyle yapacağım canım ayrılmayacağım hiç burdan

Bir ögün olarak yetse keşke bana birde meyve salatası deyince benim aklıma krem şantili salata geliyor eskiden meyve salatasını öyle yapardım ay harika olurdu ya niye bunların hepsi zararlı arkadaş niye ya
:kk77:benim aklima da uzerine cikolata sosu dokulmus olarak geliyor:KK48:

Tamam canım öyle deneyeyim ben yanlış yapıyormuşum demek ki. Çok sağol canım benim bari arada değişik dondurma tarifleri de verelim ben mesela hundistan cevizli ve chialı deniycem muhakkak yapınca yazarım
Ben bugun icine taze hindistan cevizi koyarak ta yaptm canim cok guzel oldu :KK66: bu hafta taze hindistan cevizi almistm ondan menumde hergun bisey yaparken kullandm :KK66: menu paylasiminda bugunki tarifi vericem

Son düzenleme:
Kadayıfları yufkaların içine serpiştir böreği öyle yap canım kadayıf da yufkadan yapılıyor sonuçta. Annem eskiden böreğin içine makarna koyardı harika olurdu.
Neyse bı dahaki sefere canm teşekkür ederim tarif için :KK66:
Yufkalarla midye börek yaptım kadayıfla da kadayıf sarma yaptım bol cevizli(benim ceviz allerjim var ceviz yiyemiyorum o yüzden evde tatlı kek yapınca genelde atıyorum içine o zman mecvme yiyemiyorum :) ) çok az kaldı ama onu da bı araştırayım öyle degerlendireyim dondurucuya atarım diyordum ama nette herkes kırılıyor sadece muhallebili kadayıf tatlısı için kullanabilirsiniz diğerleri olmuyor demişler
Merhaba dun misafirlerim vardi yazamadim cok ozur dilerim.
Sabah
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Uc zeytin
Uc ceri domates
1 kucuk salatalik
1 dilim kepek ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Sehriye corbasi
Aksam bir tavuk but
Cok az pirinc pilavi
Salata
Yogurtlu havuc kavurma

Oglen bir saat yuruyus yaptim dun sadece
Güzel canm akşam da hafif atlatirsin :KK66:
Ah evet elimin altinda hazir durunca en kotu sunu yiyim diyorum hep hata ediyorum :KK43: bende istek var azim yok azmim cabbuk kiriliyor :KK43:
İlk başlarda eve almamak lazım sonra zeten aklına bile gelmez :KK66: ben ilk başlayınca eşim de sağolsun hiç o tarz şeyler almadık paketli ürünleri azalttık şimdi evde birkaç şey var ama canm istemiyor normalde Halley cips çok severdim şimdi yanımda yeseler bile yemek istemiyorum....

Ben bugun icine taze hindistan cevizi koyarak ta yaptm canim cok guzel oldu :KK66: bu hafta taze hindistan cevizi almistm ondan menumde hergun bisey yaparken kullandm :KK66: menu paylasiminda bugunki tarifi vericem

Ben daha hiç tazesini yemedim ama merak ediyorum bi gün yiycem inşallah tamam tarif bekliyorum canım.

Aynen canım ne kadar versem kar hamilelikte daha rahat geçer:))

Aminnnnnmmm:))

Bende 60 kilo ile başlayıp 85 civarı doğuma girmiştim çok fenaydım çok:))

Hamile kalırsam kesinlikle öyle yapacağım canım ayrılmayacağım hiç burdan

Bende 62 ile başlayıp 78 ile bitirmiştim şimdi de 63 ile başladım bakalım ne olacak

Bir ögün olarak yetse keşke bana birde meyve salatası deyince benim aklıma krem şantili salata geliyor eskiden meyve salatasını öyle yapardım ay harika olurdu ya niye bunların hepsi zararlı arkadaş niye ya
öyle hiç yemedim ama ben de eskiden çileği pudra şekersiz yemezdim, hem de öyle böyle değil bular bular yerdim resmen. şimdi o şekilde yemeye kalksam midem bulanır, 2 senedir rafine şekeri minimumda tutuyorum. damak tadım değişti
yok yesilcimboyle daha iyi cunki diger turlu meyve yumusak olunca iyi ozlesmiyor ama donmus olunca sert donuk ya mikserde paramparca olup yogurtla tam ozlesiye icinfe yok olup gidiyo tam guzel oluyor canm diyet dondurma videolarin da da sefler hep boyle hapiyo bir dene bak rengini bile cok guzel veriyor boyle :KK66:
evet vegan dondurmalar da öyle yapılıyor :) donmuş meyvelerden hep

Neyse bı dahaki sefere canm teşekkür ederim tarif için :KK66:
Yufkalarla midye börek yaptım kadayıfla da kadayıf sarma yaptım bol cevizli(benim ceviz allerjim var ceviz yiyemiyorum o yüzden evde tatlı kek yapınca genelde atıyorum içine o zman mecvme yiyemiyorum :) ) çok az kaldı ama onu da bı araştırayım öyle degerlendireyim dondurucuya atarım diyordum ama nette herkes kırılıyor sadece muhallebili kadayıf tatlısı için kullanabilirsiniz diğerleri olmuyor demişler

Güzel canm akşam da hafif atlatirsin :KK66:

İlk başlarda eve almamak lazım sonra zeten aklına bile gelmez :KK66: ben ilk başlayınca eşim de sağolsun hiç o tarz şeyler almadık paketli ürünleri azalttık şimdi evde birkaç şey var ama canm istemiyor normalde Halley cips çok severdim şimdi yanımda yeseler bile yemek istemiyorum....
canım taktiğine bayıldım :D :D hem evdekiler de seni zorlayamaz :KK48:

Kızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya

Back