• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm

sabah

3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 türk kahvesi
1 muz

akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju

ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay

2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50

bugünkü menüm

sabah

3 kayısı, 2 yeni dünya
domates,salatalık,yeşil ve kapya biber
5 zeytin
3 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

öğle
1 türk kahvesi
1 muz

akşam
10 yk patatesli,havuçlu bezelye
4 yk karabuğday
salata
1 maden suyu
5 çiğ kaju

ara (yapacağım)
1 tarçınlı büyük armut
1 türk kahvesi
1 yeşil çay

2 litre su
pilates çemberi ile kol hareketleri, 25 x 2 =50

:super::super:

Kızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
canım menün güzel aslında, tek olmayan şey lavaş :( yoksa 4-5 sarmadan bir şey olmaz

Bak bende ne zamandır spor yapamıyorum tamam ev ile uğraştım sürekli boş durmadım ama spor ayrı yarın plates yapmaya başlıycam asyayla nasıl olursa artık ama eminim çok zorlanıcam kaslar kendini bırakınca toplaması zor oluyor zaten insanın en kolay alıştığı şey tembellik ne tuhaf bünyemiz var ya nerde zararlı şey var onları seviyoz en ufak tembellik yapsak hemen alışıyoz kiloyu kolay alıp zor veriyoz valla kadınların işi zor bence hepimiz birer super gırl üz kızlar
Gerçekten hem metabolizmamiz daha yavaş hem hamilelikti regl dönemleriydi tatlı krizleri falan hep olan bize oluyor :-)
Kızlar menümü yazayım ama liste olaraak yazamıycam bugün git gel ye şeklinde yedim yediklerim çilek erik peynir az sucuk 10 zeytin 1 avuç fındık 5 tane hurma akşam yemeğim biraz ağır oldu patlıcan kebabı yaptım aslında çok hafif bir yemek ama işte yanında 1.5 lavaş yiyince şu an nefes alamaz haldeyim çok çok geldi hep denirya hani o 2. yi yemeyecektim arkadaş. Karşı komşuda ben kebap verince sarma dolma gönderdi 4 5 tane de sarma yedim boool ayran. Ay yazarken yoruldum ne çok yemişim ya
Aslında gayet iyi bir menü ama lavaş biraz fazla olmuş bide bünyen alışkın olmadığından şişlik hissediyorsun muhtemelen ama sıkıntı yapma biraz hareket edebilsen iner hemen sislik;)

Beni anlatmissiniz gercekten hep oteliyorum ya da ev isi var diyip bahane buluyorum halbuki yarim saat bile yapsam geri donerim ama iste desiginiz gibi oluyor birde doymamaktan korkma meselesini hala asamadim :KK43: beynimi sartlandirabilsem bunlari yasamayacagim ama iste tekrar basliyorum bu aksam spora su 30 gunde zayiflatma vaadi veren bir program var ya onu yukledim bolgesel calisacagim ama once leslie yapip isinacagim
Seni anlayabiliyorum hepimiz aynıyız bakma elimizden geleni yapiyoruz ama bu süreçte bişeyler yaparken zevk almak gerek yoksa altından kalkamazsın mesela yürümeyi hareket etmeyi kafanda büyütme zevk almaya bak sana hareket kattığını sağlık kattığını düşün ve yürümek mutluluk hormonu salgilatiyor aslında ne kadar yürürsen o kadar yürek istersin ;) spor için de geçerli zevk almaya çalış hoşuna gider sporlar yap ;)

Canıma kasdetmiş gibi hissediyorum şu an çok kötüyüm karnım felaket şişti çatlıycam valla nefes alamıyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki :( işte bazen midemiz doysa bile gözümüz hiç doymuyor :( diyet yapıyordun miden de küçüldü kaldıramadı tabii . bir daha önüne az porsiyon al, baktın hala aç hissediyorsun 20 dk bekle öyle ye. beyne sinyal geç gidiyor ya

Kahvalti: 40gr keci peyniri,3-4 mini koktely domates,1salatalik,4zeytin,cay

Ara: bir bardak sut,2ceviz

Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez

Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm

Aksm: firinda 2kőfte,biber cok az patates, yogurtlu kabak

Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirim:temizlik: evde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra
:KK55:
45 dakika kondisyon bisikleti
Cember ile 100 adet ic bacak
Cember ile 100 addt kol,gogus
3×10 set =30 ic bacak plats
3×10 set = 30 dis bacak plats
3×10 ile 3 cesit =90 alt karin plats

Bugün hiç internete giremedim. Gündüz görevliydim sonra eve gel, dinlen, yemek, yürüyüs, iftar derken zaman hızla geçti.
Cumartesi Menüm
İftar: Yulaflı omlet, dünden kalan kırmızı biber kızartması ve salata
Ara: Yagsız+tuzsuz mısır (Sinemaya gittim ama mısırımı evimden götürdüm)
Sahur: Yulaflı omlet, 1 kavanoz ayran (kavanozun içine düştüm resmen :KK48:)
Fazla su tüketemedim, spor da yapmadm

Kadayıfları yufkaların içine serpiştir böreği öyle yap canım kadayıf da yufkadan yapılıyor sonuçta. Annem eskiden böreğin içine makarna koyardı harika olurdu.
Çok ilginç bir tarif. Bizim oralarda da bulgurlu börek yaparlar. Nasıl güzel olur anlatamam size

Gerçekten hem metabolizmamiz daha yavaş hem hamilelikti regl dönemleriydi tatlı krizleri falan hep olan bize oluyor :-)

Aslında gayet iyi bir menü ama lavaş biraz fazla olmuş bide bünyen alışkın olmadığından şişlik hissediyorsun muhtemelen ama sıkıntı yapma biraz hareket edebilsen iner hemen sislik:KK66:

Evet ekmek yemiyorum ya çok fazla geldi hala kendime gelemedim ya maden suyu içeyorum şimdi onu bile zor içiyorum

seni o kadar iyi anlıyorum ki :KK43: işte bazen midemiz doysa bile gözümüz hiç doymuyor :KK43: diyet yapıyordun miden de küçüldü kaldıramadı tabii . bir daha önüne az porsiyon al, baktın hala aç hissediyorsun 20 dk bekle öyle ye. beyne sinyal geç gidiyor ya

Ahhh canım yaa zaten hatam ara vermemek oldu. Hep diyorum ya ara veriyorum akşam yemek yerken diye ayy bugün baya bi canım istemişti yemeği gözüm doymadı ara vermedim işte sonuç bu daha düzelemedim valla sanki kalbim sıkışıyo

Oglen: sucuklu yumurta,domates,salatalik, 1dilim t.bdy.ekmegi,cay,1cay kasigi pekmez

Ara: masum dondurma: (5kasik yogurt bir seftali,1cay kasg bal,az taze hindistan cevizi,az tarcin) bladrdan gecirp buzluga attm

Yasak bisey yemedim ama sanki bugun biraz fazla yedim ama eritmisimdir sanirim:temizlik: evde ki herbiri 3lu olan 5 buyuk oda cami arti 2 tane de buyuk boydan boya surgulu cam kapiyi ve 2 buyuk balkonu yikadm sildim arkadaslar baya ter attm ve diger isleride yapip bitirdikten sonra

Menü spor güzel canım. Dondurmanın tadı nasıldı?

Çok ilginç bir tarif. Bizim oralarda da bulgurlu börek yaparlar. Nasıl güzel olur anlatamam size

Bizim eskiler cümcük makarna der böyle kelebek olanlar varya normal pişirilir o çok yumuşatmadan sonra böreğin içine sos ve malzeme döküler yere serpilir malzemesiz bile çok güzel olur yani sadece makarnayla. Aslında bu tarifler biraz yokluktan çıkıyor meydana. Eskiden evimiz çok kalabalıktı babamın da işi bazen çok çok iyi bazen diplerdeydi. Annem o kadar insana sadece yufkadan börek yapmaya kalksa yetiremezdi böyle yapardı. Ama tadı damağımdadır bilmeyen asla anlayamaz içinde makarna olduğunu tadı su böreği gibi olurdu. Bende bulgurlu böreği merak ettim nasıl bişeyki?

canım her seferinde ağzımı açık bıraktırıyorsun :D
şu enerjinden azıcık bana da versene, elini mi sürersin üstüme n'aparsın bilmiyorum ama istiyorum yani :D
Evet ekmek yemiyorum ya çok fazla geldi hala kendime gelemedim ya maden suyu içeyorum şimdi onu bile zor içiyorum

Ahhh canım yaa zaten hatam ara vermemek oldu. Hep diyorum ya ara veriyorum akşam yemek yerken diye ayy bugün baya bi canım istemişti yemeği gözüm doymadı ara vermedim işte sonuç bu daha düzelemedim valla sanki kalbim sıkışıyo

bir kere aynısını ben de yaşadım, midem batıyordu resmen. 40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarıda geçti baya. öyle mi yapsan acaba canım ya

:kk77:benim aklima da uzerine cikolata sosu dokulmus olarak geliyor:KK48:
Ben zayıflama moduma girdim, çok şükür aklıma zararlı şeyler gelmiyor. En büyük hedefim çay eşliğinde tereyağlı pide yemek:kk77::kk77: ve bir ara her gün önünden geçtiğim pastaneden bir porsiyon dondurma almak.

Gercek dondurma gibi degil tabi ama tatli istegi icin harika canm tarcin ve hindistan cevizide hos bi aroma verdi fres fres ben begendim ama kizim vegenmedi yemedi:KK48: aayy cok yoruldum yanliz ya okadar ev isinin ustune spor yapabilirmiyim derken hadi sunu da bunada diye bi baktm ki baya baya yaptm gitti gene:KK48: senin menude fazla degil ama migde kuculunce insan boyle oluhor canm yavas yavas gezin evin icinde en iyi o rahatlatir

canım her seferinde ağzımı açık bıraktırıyorsun :KK70:
şu enerjinden azıcık bana da versene, elini mi sürersin üstüme n'aparsın bilmiyorum ama istiyorum yani :KK70:

bir kere aynısını ben de yaşadım, midem batıyordu resmen. 40 dk kadar yürüyüş yaptım dışarıda geçti baya. öyle mi yapsan acaba canım ya

Canım adım atabilecek gibi değilim göğsümden kasıklarıma kadar şişlik var şu an ölüyorum. Ne aptallık ya valla iyice bu aralar dayaklık oldum yani.

Gercek dondurma gibi degil tabi ama tatli istegi icin harika canm tarcin ve hindistan cevizide hos bi aroma verdi fres fres ben begendim ama kizim vegenmedi yemedi:KK48: aayy cok yoruldum yanliz ya okadar ev isinin ustune spor yapabilirmiyim derken hadi sunu da bunada diye bi baktm ki baya baya yaptm gitti gene:KK48: senin menude fazla degil ama migde kuculunce insan boyle oluhor canm yavas yavas gezin evin icinde en iyi o rahatlatir

Afiyet olsun canım bizi kandırsa yeter zaten ya. Hiç kalkabilecek gibi değilim fatoş valla baya kötüyüm. Ben bu aralar doğru bildiklerimden uzaklaşıyorum çok hata yapmaya başladım. Gerçekten başkası yapsa şunu kızarım. Niye böyle oldum ya. Ay bu çocuk biraz dengemi bozdu benim. Asyada hiçbişey istememişti canım. Bunda hergün bişey ister oldu ya.

Back