- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
unutmadım yeşil ama yapamadım onu bir türlü mercimeği sürekli yemekten sanırım
çorba bulamıyorum hep mercimek çorbası yapıyorum. bir öneriniz varsa alırım kızlarkabak çorbası ile domates çorbasını da deneyeceğim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. her gün 1 kase içmem gerek.
onun dışında listemde akşamları hep yeşillikli salata + mercimek ya da maş fasulyesi var. ondan çok yedim mercimek
canım şu an benim için de imkansız 3 kilo mesela, çünkü ilk geldiğimde ben de ödem attım vs sıkı diyet+spor yapınca 1.200 çok iyi bence ki o sağlıklısı. bak ben de daha önce sağlıklı vermişim ki o kadar yememe rağmen 3-4 kilo almışım 2 yılda.
o 20 kiloyu da nasıl verdin dersen, vegan beslendim, yağsız beslendim yağı sadece kuruyemiş, avokado, zeytin ve tohumlardan aldım, hiç ekmek makarna yemedim ve sahilde her gün 1.5 saat yürüyüş yaptım. o sıra sahile yakın oturuyorduk. diyetisyene falan gitmeden güzelce verdim ama şimdi yavaş ve sıkılaşarak kaslanarak vereyim diyorum
canm bende kalp atsimi takip ediyorum zaten 130 un uzerine cikmak tehlike mesela kosu bandinda 110- 130 arasi tutmaya calisyorum daha oncede yesile bahsetmistm bide biliyosun bazen direk koşuyorum ve ca bu nabız ile kosarken anca yüzüm azıcık terler vucudumdan gram ter çıkmaz ki diğer sporlarda zaten yuzum de terlemiyorben de 5.30'da kalktım bugün sporun faydaları işte
benim bağırsaklarda sıkıntı yok da terlemek sıkıntı, nabzı yükselterek spor yapmam lazım yoksa terlemiyorum
Arkadaşlar da söylemiş ama benim de gözüme çarpan mısır gevreği oldu hemen
Spor için de önerim hiç birşey yapamıyorsan bile kalk olduğun yerde zıpla hemen insana enerji geliyor hareket etmek istiyor ben de günlerdir tembellik yaptım dün akşam spor yaptım hala yerimde duramıyorum hatta şimdi camları felan silmeyi düşünüyorum yani
Tanıdık yüzler görmek güzel de ablam ya o kadar zamandır pek bı yol kat edemediğimiz de ortaya çıkıyorama karşılaşmak güzel sen de musaim olduğunda gel hep beraber kapısalim
Ben veya dead de söylemiş olabiliriz canm o da Tokattaydi yaama baklalı dolmayi denemeni tavsiye ederim zeytinyalidan bile çok sevebilirsin
sahuna direk terletir zatn de ben işte tatil de otelde bile oranın kapisindan geçerken aaayyy ben burda nefes alamam diyorum dayana bilsem orda terlememek mümkün değil de ama hep kapidan bakıp donmusumdurbi kere denemek için kendimi zorliycam
Bak sen kimden kopyaladin acabaAkşam menümü toplu yazıcam ama yazmadan edemedim kahvaltı karabuğday salatası ala alaaaa nerden aklıma geldi acabamagickk
evet canm zaten eşit baslamadik 2:0 öndeFatoş yap kız bak gördün müfitblack terlemek için nabız yükseltecekmiş aramızda kalsın dedikodu gibi olmasın ama bu seni geçmek için herşeyi yapıcak ben sana söyleyeyim
Tebrik ederim. Ne harika bir sonuç. Ben bilgisayarı yeni açıyorum. Şimdi gördüm. Bu yağ oranına ben de baksam iyi olacak. Dün sabah tartım ile iftar öncesi aldığım tartı arasın -1 kg vardı. Muhtemelen sudur ama zaten 4 günde -2 kg vermiştim. Şaşırdım doğrusu. Bugün itibariyle yağ su oranlarını da takip etmem gerekecekBu arada diyetisyen kontrolündeyim biliyorsunuz sağlıksız bir diyet yapmıyorum sadece yapay seker yok 0 kaçamak ve bol spor birde 3 lt su içtim nerdeyse hergün 1.5 kilosu ödem 1.5 kilo yağdan vermisim
30 gün fit programını ne kadar süredir uyguluyorsun? Sonuçların nasıl? Ben de başlasam diyorum ama etkili hareketler mi?Eki Görüntüle 2147947
Bugün ki menüm kızlar spor olarak da 45 dk yürüyüş 30 dk uygulamadan indirdiğim 30 gün fit programından bölgesel hareketler:))magickk
Eğer oruç tutuyorsan ve sahura kalkıyorsann sabah tartildigin kilon doğru olmuyor canım çünkü ramazanda iftardan 3 4 saat önce tartildigunda normal kilonu gösteriyormuş oruç tutuyorsan haftaya 4 gibi falan tartilTebrik ederim. Ne harika bir sonuç. Ben bilgisayarı yeni açıyorum. Şimdi gördüm. Bu yağ oranına ben de baksam iyi olacak. Dün sabah tartım ile iftar öncesi aldığım tartı arasın -1 kg vardı. Muhtemelen sudur ama zaten 4 günde -2 kg vermiştim. Şaşırdım doğrusu. Bugün itibariyle yağ su oranlarını da takip etmem gerekecek
Dünkü menum
Sahur 1 haşlanmış yumurta kırmızı yeşil biber yesillik 5 zeytin 1kk peynir 1 hurma 2 ceviz 1 bardak sut
İftar 1 kase mercimek çorbası 120 gr ızgara et 5 kasik fırında salcali kabak patlıcan 3 yk yogurt 2 hurma 2 ceviz
Ara 21.00 1 Yeşilcay
Ara 23.00 1 beyaz çay 3 yeşil erik
1.5 ltden fazla su yürüyüş 1 saat 50 dk
Bak sen kimden kopyaladin acabacanım kahvaltıda hiç denemedim nasıl güzel oluyormu
Hemen menümü de paylaşayım. Dün gün içinde *1 kg kaybım oldu zaten 4 günde 2 kg vermiştim bu giden son kilo bana açıkçası fazla geldi. Bu nedenle ve haftasonu sahur yapma imkanım olduğu için bugün biraz fazla yedim
İftar
Mercimek çorbası, kırmızı biber kızartması+nohut (az miktarda yedim)
Ara
Şekerli çay, sütlü kahve ve yağsız+tuzsuz patlamış mısır(film izlediğim için)
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 10-12 zeytin, domates, salatalık
4 gibi tartılmayı isterdim ama çalıştığım için tartıyla ayrı düşüyoruz malesefEğer oruç tutuyorsan ve sahura kalkıyorsann sabah tartildigin kilon doğru olmuyor canım çünkü ramazanda iftardan 3 4 saat önce tartildigunda normal kilonu gösteriyormuş oruç tutuyorsan haftaya 4 gibi falan tartil
Mısır konusunda ben de kendime şaşırdım doğrusu. Daha fazla yemeği bekliyordum. Hani şu yuvarlak ocak üstünde mısır yuvarlak patlatma aparatları var ya onda sadece 1 tane patlattım. Çok şükür şimdi iyiyim. Yorgun, sıkıntılı veya stresliysem oluyor. Ramazana da alıştım daha iyiyim bakalım.Menü güzel mısırı ne kadar yedingeçen çarpıntım var demiştin nasıl oldun?
Zaten sahur yapmiyorsun değil mi o zaman sabah ki de doğru oluyor muhtemelen akşama kadar su da kaybediyorsundur sen yine esabahi baz al zaten önemli olan aynı saatlerde tartilmak4 gibi tartılmayı isterdim ama çalıştığım için tartıyla ayrı düşüyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?