• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyy kaptaniiiiiiimmmmmm ablaaaaammmmm gözlerime inanamıyorum donuyor musun???:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Nasıl özledim bı bilsen :KK74: günlerdir etiket yapayım diyordum ama takıma bile doğru düzgün ugrayamadim yazdığını görünce çok mutlu oldum :KK36: hoş geldin :KK37:

Canımmm :KK200::KK200::KK200: bende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor :KK3:

:KK70:
bak birleşirsek bomba oluruz demiştim, ben spor konusunda sana yaklaşayım sen de beslenme o zaman. 2 senedir veganım bir gün bile kabızlık yaşamadım. sürekli lif yemekten :KK70: ama baklagil de ye olur mu o da çok önemli :KK39:
spor da seni geçeceğim görürsün :p

benim olduğum sene biz bluegreeneyes bluegreeneyes ile falan da yapıyorduk böyle di mi, 4 ayda 20 kiloyu boşa vermedim :KK23: keşke sen de olsaydın yeşil ama olsun bak sağlıklı hamiş olacaksın ona teşvik ediyoruz :anne::emir_bebek:
Evet canm o zaman insan daha bı gaza geliyor :) o ara seninle çok güzel kilo vermiştik yine veririz ama hem bu sefer hedefe ulaşıncaya kadar da birakmak yok ;)

Canımmm :KK200::KK200::KK200: bende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor :KK3:
Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruz ;) bebiş nasil?? Tekrar ise mi başladın?? Ben aynı abla memlekette devam buraya da geri döndüm insallah bu sefer tamamlayıp bitireceğim ;)

Menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt

Ara
Mercimek çorbası 3 hurma

Ara
Kahve

Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma

Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum :KK70: karışık ızgaraya talim ettik
canım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor senin :KK39:
Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim
çok sağlıklı olmuş bayıldım :super:

sağol canm benim sonunda listede birinciliğide gördük hepsi bir arada oldu bugün :KK66:
hadi bakalım haftaya da görelim :KK76:
Canım ben normal yeşillikle zeytinyağlı limonlu yapıyorum çok doyurucu oluyor bazısı yoğurtlu yapıyomuş ben pek beğenmedim
yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcam :kk77:
Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm :KK60: ah keşke gönderebilsem :KK51: ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim :KK66: Tokat'taym ben :KK66:
tokat deyinca aklıma tokat batı geldi, ay bayılırım :kk77::kk77:
Bu günkü menü
07:30 1.5 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
13:00 1 şekersiz Nescafe
19:55 6 kaşık taze bezelye yemeği, bolca salata, yarım dilim trilecce
2.5 litre su
45 dakika tempolu kondisyon bisikleti şuan sırtımdan yerler akıyor :)
ShellShock ShellShock sizin menuyu bekliyorum :KK66:
çok güzel :super: trileçeyi yakmışsındır:KK48:

kaptanıııım :KK200::KK200:
yokluğumda bebişler olmuş hiç haberim yok :emir_bebek:ben vegan olan black. özledik seni, uğrarsın umarım :KK200:

yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcam :kk77:

Tokat batı baklalı dolma yer pancarları hep vegan yemekler canm ;)
Yaktm diye düşünüyorum yine yeşil çay içtim o zaman da bisikletten hemen kalkamadım 50 dk oldu orası :D
haklısın resmen yemek yapmaya üşendim. ama yarından itibaren sıkıya aldım işi :KK50:

mezun olmadan bırakmam bu sefer :KK48:
Aynen sıkı tutalım hep birlikte mezun olalım en kısa zamanda :halay:

Çok güzel oluyo canım tavsiye ederim ilk ben bunu hayatta yemem demiştim malum kokusundan ama bu şekilde çok güzel hem doyurucu

canım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor senin :KK39:

Teşekkürler :anne:

bugünkü menüm

sabah

• 3 kepçe mercimek çorba
  • 10 çiğ fıstık
  • 2 çiğ kaju
ara
  • 2 fincan türk kahvesi
öğle
  • 3 kepçe mercimek çorba
  • 8 yk tam buğday makarna-sade
  • 1/2 avokado
ara
  • 1 kupa yeşil çay
  • 1 yeşil elma
akşam
  • 5 yk yulaf
  • 1 bardak badem sütü
  • 2 yk pekmez
2.5 litre su

spor
  • 2.5 saat yürüyüş
  • pilates çemberi ve dumbell ile kol hareketleri, 10 dk.
@Mirafatos :süslü:
Y YesilinBuyusu
Menün güzelmiş canım çorbayı diyetisyenin mi verdi bu kadar çok kendin mi bu şekilde olusturdun merak ettim

Bu günkü menü
07:30 1.5 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
Harika trileceyi yakmışsındır bence

Bence olur :KK66:

Waooowwww rakipler fena geliyor :KK17:

Supesin canm aynı tempo devam :KK66: şunun surasinda ne kaldi dugune :KK66:

Canm bizim başlangı sessiz oldu ama sonuç güzel olcak inşallah :KK5: ben sağlıklı beslenmeye calisiyorum canm öyle herhangi bir diyete bağlı değilim diyetisyen listem var ama tam uygulayamiyorum :KK39: spor olarak da bisikletçiyim :KK6: evde bisiklet var onunla calisiyorum bu ara biraz boşladım ama birazdan süreceğim yediğim tatlıyı eritmek lazım :spor:
Aslinda bende herhangi bir diyete bagli kalmayi sevmiyorum o anki duruma gore en sagliklisi neyse onu seciyorym. Bu arada bisikletiniz olmasi cok iyi . Arada odul olur artik ne olcak. Ben bu hafta odullerle gecirdim neretedeyse :dondurma:

Bu günkü menü
2.5 litre su
Menunuz ve sporunuz harika bence. Ama ah su tatli olmasa :) ama coktan yakmiasinnizdir bence o kadar spora.
Benim menum ise
Kahvalti
Sekersiz cay
Bir dilim beyaz peynir
Bir adet domates
Bir adet salatalik
Bir adet haslanmis yumurta
İki dilim kepek ekmek
Ara yapmadim
Oglen misir gevregi bir kase
Sut
Ara yapmadim
Aksam
Mercimek corba
Bezelyw yemegi
Bulgur pilavi
Salata
Azicik pide :)
Ara yapmadim
1.5 litre su
Egzersiz yine yok :( kendimde o eneejiyi bulamiyorum bir turlu motivasyonum eksik :(
deadline deadline

Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruz :KK66: bebiş nasil?? Tekrar ise mi başladın?? Ben aynı abla memlekette devam buraya da geri döndüm insallah bu sefer tamamlayıp bitireceğim :KK66:

Aaaa tabiki :KK52: bebiş iyi 10 aylık oldu:nazar: Evet canım tekrar başladım 2 ay oldu. Bende döneceğim yakında iyi yapmışsın kuzummm. Tanıdık yüzler görmek ayrı bir harika :KK5:

kaptanıııım :KK200::KK200:
yokluğumda bebişler olmuş hiç haberim yok :emir_bebek:ben vegan olan black. özledik seni, uğrarsın umarım :KK200:

Evet evet oldu çok şükür :KK200: seni kaçak sen nerelereydin? Çok özlettin kendini iyiki gelmişsin. :KK60:

Aktifiz tabiki canim ilk sayfayı oku orda form var kopyala yapıştır buraya adın mesleğin falan olan birde güncel kolonu ve hedefini yaz :KK66:

April hoşgeldin seni özledim ya dönüyormusun yoksa:KK73::rolleyes: sana kapılarımız hep açık burası senin takımın zira :KK70:

Canımm bende siziiii çok özledim yakında dönebilme ihtimalim var. Elimden geldiğince burdayım. Kilo aldım dead:KK61: en kısa zamanda vermeliyim. Bikaç eski arkadaş var gelmek istiyorlar takımda yer varsa alalım mı canım?

ApriL_2007 ApriL_2007 nasılsın ufaklık nasıl baya büyüdü ya gel artık bence zaten nasıl gidiyor hiç uğramadın ne zamandır :KK66:

İyiyim çok şükür sen nasılsın canım? Büyüyor teyzesi günden güne. Sen naptın düğün ne zamn nasıl gidiyor herşey?

24581D41-7DB0-424A-A5E9-EDDFC53AB469.jpeg

Bugün ki menüm kızlar spor olarak da 45 dk yürüyüş 30 dk uygulamadan indirdiğim 30 gün fit programından bölgesel hareketler:)) magickk magickk

Minik canım evet onun da yarısını yedim yarısını eşime verdim. Hayaller balık hayatlar et oldu bugün :KK70::KK70: senin menü güzil sporun gözümden kaçmadı :KK39:

Back