• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

unutmadım yeşil ama yapamadım onu bir türlü mercimeği sürekli yemekten sanırım :KK70:
çorba bulamıyorum hep mercimek çorbası yapıyorum. bir öneriniz varsa alırım kızlar :KK43: kabak çorbası ile domates çorbasını da deneyeceğim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. her gün 1 kase içmem gerek.
onun dışında listemde akşamları hep yeşillikli salata + mercimek ya da maş fasulyesi var. ondan çok yedim mercimek :KK70:

canım şu an benim için de imkansız 3 kilo mesela, çünkü ilk geldiğimde ben de ödem attım vs sıkı diyet+spor yapınca 1.200 çok iyi bence ki o sağlıklısı. bak ben de daha önce sağlıklı vermişim ki o kadar yememe rağmen 3-4 kilo almışım 2 yılda.
o 20 kiloyu da nasıl verdin dersen, vegan beslendim, yağsız beslendim yağı sadece kuruyemiş, avokado, zeytin ve tohumlardan aldım, hiç ekmek makarna yemedim ve sahilde her gün 1.5 saat yürüyüş yaptım. o sıra sahile yakın oturuyorduk. diyetisyene falan gitmeden güzelce verdim ama şimdi yavaş ve sıkılaşarak kaslanarak vereyim diyorum :KK39:

Canım ya vegan olduıun için o kadar kısıtlı ki seçenekler yani zaten senin içtiklerin geliyo insanın aklına bide işte karışık sebze çorbası içebilirsin burda adliyede mısır çorbası yapıyorlardı nasıl yapıyolar bilmiyorum ama tadı güzeldi.

ben de 5.30'da kalktım bugün sporun faydaları işte :KK70:
benim bağırsaklarda sıkıntı yok da terlemek sıkıntı, nabzı yükselterek spor yapmam lazım yoksa terlemiyorum
canm bende kalp atsimi takip ediyorum zaten 130 un uzerine cikmak tehlike mesela kosu bandinda 110- 130 arasi tutmaya calisyorum daha oncede yesile bahsetmistm bide biliyosun bazen direk koşuyorum ve ca bu nabız ile kosarken anca yüzüm azıcık terler vucudumdan gram ter çıkmaz ki diğer sporlarda zaten yuzum de terlemiyor :KK48: bende direk öbür türlü atiyor canm bagirsaklar çok iyu ber gün mutlaka cikarm cikamad olmaz diyet sureclerindede sayi iyice artiyor oyuzden mesala şimdi hergün günde 2kez çıkıyorum tuvalete bazen 3 bile olduğu olduğu oluyor ;)

Arkadaşlar da söylemiş ama benim de gözüme çarpan mısır gevreği oldu hemen :KK17:

Spor için de önerim hiç birşey yapamıyorsan bile kalk olduğun yerde zıpla hemen insana enerji geliyor hareket etmek istiyor ben de günlerdir tembellik yaptım dün akşam spor yaptım hala yerimde duramıyorum hatta şimdi camları felan silmeyi düşünüyorum yani :KK70:
Tanıdık yüzler görmek güzel de ablam ya o kadar zamandır pek bı yol kat edemediğimiz de ortaya çıkıyor :olamaz: ama karşılaşmak güzel :KK54:sen de musaim olduğunda gel hep beraber kapısalim :KK71:

Ben veya dead de söylemiş olabiliriz canm o da Tokattaydi ya :kk77: ama baklalı dolmayi denemeni tavsiye ederim zeytinyalidan bile çok sevebilirsin :super:

Kız bana yardıma gel bacım benim kocadan hayır yok hala uyuyo adam ev ayakta benimkiler gelince kalkar :KK70::KK70::KK70:

sahuna direk terletir zatn de ben işte tatil de otelde bile oranın kapisindan geçerken aaayyy ben burda nefes alamam diyorum dayana bilsem orda terlememek mümkün değil de ama hep kapidan bakıp donmusumdur:KK48: bi kere denemek için kendimi zorliycam :KK66:

Fatoş yap kız bak gördün mü fitblack fitblack terlemek için nabız yükseltecekmiş aramızda kalsın dedikodu gibi olmasın ama bu seni geçmek için herşeyi yapıcak ben sana söyleyeyim :KK70:

Akşam menümü toplu yazıcam ama yazmadan edemedim kahvaltı karabuğday salatası ala alaaaa nerden aklıma geldi acaba :KK70: magickk magickk :KK200:
Bak sen kimden kopyaladin acaba :-) canım kahvaltıda hiç denemedim nasıl güzel oluyormu

Fatoş yap kız bak gördün mü fitblack fitblack terlemek için nabız yükseltecekmiş aramızda kalsın dedikodu gibi olmasın ama bu seni geçmek için herşeyi yapıcak ben sana söyleyeyim :KK70:
evet canm zaten eşit baslamadik 2:0 önde :KK64:hatta bi dakka 3 önde o :ukala: arayı iyice açayım da yetisemesin diyor kurnaz:sus:bi atak yapmam şart oldu:sopa:

ShellShock ShellShock ne zamandır ben de senin gibiydim insan bir kere tembellik yapınca hep uyuşuk oluyor artık ben bir şekilde kendimi yürüyüşe atiyorum gerekirse işten çıkınca erken iniyorum yarım saat yürüyorum hareket ettikçe motivasyon artıyor birde yediklerime de dikkat ediyorum mesela dışarıda bile yesem yapay şekerli tatlı çikolata falan hiç biribi yememeye çalışıyorum ekmek çok azalttım pilav hiç yemiyorum ya da yersem 1 2 kaşık oluyor kendi kafanda bitiemen lazim sen aslında doyuyorsun ama doymayacagindan korkuyorsun aslında o yüzden yapabilirsin sağlıklı şeyleri seç ama miktarda önemli ;)

blonde ambition blonde ambition kızlar beni de bilir benim metabolizmam cok yavaş tiroitlerim az salgilaniyor ilaç kullanmıyorum ama sınırdayim hatta doktorum ileride hamile kalma durumun olacagi zaman öncesinde 1 2 ay ilaç kullanmamı yoksa riskli olacagini soyledi çok zor kilo veriyorum ben burda 12 kilo verdiğimde bile çok uzun sürede verdim haftada ne yaparsam yapayım en fazla verdiğim kilo 500 gr Di o da saatlerce spor yaparak ama o zaman bişeyleri yanlış yapıyormuşum bilmiyorum bu sefer kendimi çok inançlı da görüyorum sanırım inanmakta gerek o yüzden ödem attığım için çok gitti artık o kadar veremem ama yine de yıkılmadan devam edeceğim az da gitse motivasyonunu kaybetmeyeecgim;)

Dünkü menum
Sahur 1 haşlanmış yumurta kırmızı yeşil biber yesillik 5 zeytin 1kk peynir 1 hurma 2 ceviz 1 bardak sut
İftar 1 kase mercimek çorbası 120 gr ızgara et 5 kasik fırında salcali kabak patlıcan 3 yk yogurt 2 hurma 2 ceviz
Ara 21.00 1 Yeşilcay
Ara 23.00 1 beyaz çay 3 yeşil erik

1.5 ltden fazla su yürüyüş 1 saat 50 dk ;)

Bu arada diyetisyen kontrolündeyim biliyorsunuz sağlıksız bir diyet yapmıyorum sadece yapay seker yok 0 kaçamak ve bol spor birde 3 lt su içtim nerdeyse hergün 1.5 kilosu ödem 1.5 kilo yağdan vermisim:KK66:
Tebrik ederim. Ne harika bir sonuç. Ben bilgisayarı yeni açıyorum. Şimdi gördüm. Bu yağ oranına ben de baksam iyi olacak. Dün sabah tartım ile iftar öncesi aldığım tartı arasın -1 kg vardı. Muhtemelen sudur ama zaten 4 günde -2 kg vermiştim. Şaşırdım doğrusu. Bugün itibariyle yağ su oranlarını da takip etmem gerekecek

Tebrik ederim. Ne harika bir sonuç. Ben bilgisayarı yeni açıyorum. Şimdi gördüm. Bu yağ oranına ben de baksam iyi olacak. Dün sabah tartım ile iftar öncesi aldığım tartı arasın -1 kg vardı. Muhtemelen sudur ama zaten 4 günde -2 kg vermiştim. Şaşırdım doğrusu. Bugün itibariyle yağ su oranlarını da takip etmem gerekecek
Eğer oruç tutuyorsan ve sahura kalkıyorsann sabah tartildigin kilon doğru olmuyor canım çünkü ramazanda iftardan 3 4 saat önce tartildigunda normal kilonu gösteriyormuş oruç tutuyorsan haftaya 4 gibi falan tartil;)

Dünkü menum
Sahur 1 haşlanmış yumurta kırmızı yeşil biber yesillik 5 zeytin 1kk peynir 1 hurma 2 ceviz 1 bardak sut
İftar 1 kase mercimek çorbası 120 gr ızgara et 5 kasik fırında salcali kabak patlıcan 3 yk yogurt 2 hurma 2 ceviz
Ara 21.00 1 Yeşilcay
Ara 23.00 1 beyaz çay 3 yeşil erik

1.5 ltden fazla su yürüyüş 1 saat 50 dk :KK66:

Maşallah çok iyi gidiyosun canım :super:

Hemen menümü de paylaşayım. Dün gün içinde *1 kg kaybım oldu zaten 4 günde 2 kg vermiştim bu giden son kilo bana açıkçası fazla geldi. Bu nedenle ve haftasonu sahur yapma imkanım olduğu için bugün biraz fazla yedim:kk77:
İftar
Mercimek çorbası, kırmızı biber kızartması+nohut (az miktarda yedim)
Ara
Şekerli çay, sütlü kahve ve yağsız+tuzsuz patlamış mısır:halay:(film izlediğim için)
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 10-12 zeytin, domates, salatalık

Bol bol su içtim bugün. 45+45 dk iftar öncesi ve sonrasında yürüyüş yaptım ve biraz kol çalıştım

Son düzenleme:
Bak sen kimden kopyaladin acaba :-) canım kahvaltıda hiç denemedim nasıl güzel oluyormu

Ben kahvltıyı az geç yapıyorum ya canım valla gayet güzel oldu önce 2 gün kurusu 2 hurma yedim bol su içtim bağırsklar uyansın diye bu arada salatayı hazdrladım ben içine yeşillik bol beyaz peynir ceviz ve zeytin de koydum harika oldu valla yalnız yerken aklıma şey geldi eğer haşlanmış yumurta yiyebilen biri olsaydım bu tarife çok yakışırdı bir gün dene istersen canım. Birde bunu kısır gibi de yapabilirsin hani salçayla soğanı kavurup ilave ederek o da güzel olur.

Hemen menümü de paylaşayım. Dün gün içinde *1 kg kaybım oldu zaten 4 günde 2 kg vermiştim bu giden son kilo bana açıkçası fazla geldi. Bu nedenle ve haftasonu sahur yapma imkanım olduğu için bugün biraz fazla yedim:kk77:
İftar
Mercimek çorbası, kırmızı biber kızartması+nohut (az miktarda yedim)
Ara
Şekerli çay, sütlü kahve ve yağsız+tuzsuz patlamış mısır:halay:(film izlediğim için)
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 10-12 zeytin, domates, salatalık

Menü güzel mısırı ne kadar yedin :KK48: geçen çarpıntım var demiştin nasıl oldun?

Eğer oruç tutuyorsan ve sahura kalkıyorsann sabah tartildigin kilon doğru olmuyor canım çünkü ramazanda iftardan 3 4 saat önce tartildigunda normal kilonu gösteriyormuş oruç tutuyorsan haftaya 4 gibi falan tartil:KK66:
4 gibi tartılmayı isterdim ama çalıştığım için tartıyla ayrı düşüyoruz malesef

Menü güzel mısırı ne kadar yedin :KK48: geçen çarpıntım var demiştin nasıl oldun?
Mısır konusunda ben de kendime şaşırdım doğrusu. Daha fazla yemeği bekliyordum. Hani şu yuvarlak ocak üstünde mısır yuvarlak patlatma aparatları var ya onda sadece 1 tane patlattım. Çok şükür şimdi iyiyim. Yorgun, sıkıntılı veya stresliysem oluyor. Ramazana da alıştım daha iyiyim bakalım.

4 gibi tartılmayı isterdim ama çalıştığım için tartıyla ayrı düşüyoruz malesef
Zaten sahur yapmiyorsun değil mi o zaman sabah ki de doğru oluyor muhtemelen akşama kadar su da kaybediyorsundur sen yine esabahi baz al zaten önemli olan aynı saatlerde tartilmak

Back