- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
unutmadım yeşil ama yapamadım onu bir türlü mercimeği sürekli yemekten sanırım
çorba bulamıyorum hep mercimek çorbası yapıyorum. bir öneriniz varsa alırım kızlar kabak çorbası ile domates çorbasını da deneyeceğim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. her gün 1 kase içmem gerek.
onun dışında listemde akşamları hep yeşillikli salata + mercimek ya da maş fasulyesi var. ondan çok yedim mercimek
canım şu an benim için de imkansız 3 kilo mesela, çünkü ilk geldiğimde ben de ödem attım vs sıkı diyet+spor yapınca 1.200 çok iyi bence ki o sağlıklısı. bak ben de daha önce sağlıklı vermişim ki o kadar yememe rağmen 3-4 kilo almışım 2 yılda.
o 20 kiloyu da nasıl verdin dersen, vegan beslendim, yağsız beslendim yağı sadece kuruyemiş, avokado, zeytin ve tohumlardan aldım, hiç ekmek makarna yemedim ve sahilde her gün 1.5 saat yürüyüş yaptım. o sıra sahile yakın oturuyorduk. diyetisyene falan gitmeden güzelce verdim ama şimdi yavaş ve sıkılaşarak kaslanarak vereyim diyorum
Canım ya vegan olduıun için o kadar kısıtlı ki seçenekler yani zaten senin içtiklerin geliyo insanın aklına bide işte karışık sebze çorbası içebilirsin burda adliyede mısır çorbası yapıyorlardı nasıl yapıyolar bilmiyorum ama tadı güzeldi.