Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aa çok güzel fikir canım çok da nefis olur

Fatoş yap kız bak gördün mü fitblack terlemek için nabız yükseltecekmiş aramızda kalsın dedikodu gibi olmasın ama bu seni geçmek için herşeyi yapıcak ben sana söyleyeyim
doğru bildin kendine rakip beni seçti, seçmeyecekti valla ne güzel deadline'ı alacaktım ben ama kaşındı
Akşam menümü toplu yazıcam ama yazmadan edemedim kahvaltı karabuğday salatası ala alaaaa nerden aklıma geldi acaba magickk
ben de şimdi karabuğday yapıyorum, canım haşlamıyorum ben kaynar suda 30 dk bekletilecekmiş. öyle okudum, sen nasıl yaptın?
Bak sen kimden kopyaladin acaba canım kahvaltıda hiç denemedim nasıl güzel oluyormu
ben tariflere bakarken yulaf gibi tüketileceğini okudum, hatta yulaftan daha çok lif içeriyormuş çok sağlıklı hanımlar.
yulaf gibi derken de sütle meyveyle vs kahvaltıda yeniyormuş

evet canm zaten eşit baslamadik 2:0 önde hatta bi dakka 3 önde o arayı iyice açayım da yetisemesin diyor kurnazbi atak yapmam şart oldu
3 mü öndeyim
ben 66.800 sen 68.800. 2 öndeyim, ayrıca eşit başladık bir kerem ben ilk hafta uzun atlama yaptım ya
amaaa önemli olan fark değil bundan sonrası, en zayıf olan değil en çok veren önemli

benim de spor ve bol su icmeme rahmen metobolizmam bu kadar canm analiz cihazimda 1560 cikiyor senin kaç? yaktgm kalori 1560 olunca spor da yapsam bir veremiyorum taki kalori sayimi yontemine gectim kilo vermeye başladım oda bu spor ve kalori sayimi ile anca 500 yada 700gr bende oyleyim ama bu biten hafta tabi hastaliktan 2 gün bişey yiyemedm ve o 2gun zaten ishal kusma ile habirede cikardm iyilesir iyilesmezde kalan günler sıkı diyet ve yogun spor yaptm anca 1kilo gitti yani 1 kilo hedef normal de benim için abartı sıkı 500anca 700grm bile zorlayark oluyor

Bende yorgun ve stresliyken hemen hasta olurum bağışıklık sistemim çok zayıf ama düzene girmişsin çok şükür. Spor işini napıyosun karar verdin mi?

Aynen cnım çok yüksek lif içeriyor. Pilavını kısırını salatasını yapabilirsin. Yoğurtlayıp yiyebilirsin. Kısırlık bulgur gibi demleme usulü pişiriliyor. Ben kahvaltılık taruflerde kullanmadım ama denersen bize de fikir olurs

3 mü öndeyim
ben 66.800 sen 68.800. 2 öndeyim, ayrıca eşit başladık bir kerem ben ilk hafta uzun atlama yaptım ya
amaaa önemli olan fark değil bundan sonrası, en zayıf olan değil en çok veren önemli
bak ya beni nasl gaza getiriyor yok yok kafaya koymuş bu kız beni kesin zayıflatacak

canım haftada 500-800 gram gitse zaten çok iyi. önemli olan istikrar unutma.

Yürüyüşlere başladım. Dün de kol hareketleri falan yaptım. Bölgesel hareketleri mümkün oldukça oturtmaya çalişacağım

Yürüyüşlere başladım. Dün de kol hareketleri falan yaptım. Bölgesel hareketleri mümkün oldukça oturtmaya çalişacağım

Çok iyi bende doktordan izin aldım hamile platesi yapıcam ama halen evin işi bitmdi inşallah şu iki günde halledip pazartesi başlıycam gerçi pazartesi uğursuz gün böyle konularda ama neyse

Yulaf gibi sütle falan çok enteresan bunu ilk defa duydum tadı nasıl olur acaba

beraber mezun olacağız 69'u gördüğüne göre diğer hedefimizi belirleyebiliriz.
59
evet canm beenim buraya verdiğim hedef 59 zaten ama şuan 68-69 arsi gidip geliyorum ilk hedef hazirana 67.5 ile girmek çünkü geçen sene de hazirana 67.7 ile girmiştim karar verdim ayni kilo ya dönmüş olarak giricem bi şu kisa surede geri aldığımı önce komple geri vermiş olaym ondan sonrada 59 yürüyelim artk

sahur
1 yagsiz ince gozleme
2 zeytin
1 yk pekmez

kizlar site donuyor surekli, 3-4 denemeye yaziyorum bazan. simdi direk oldu saskinim))
bence çok iyi canm sonuçta oruç koca gün aç duracaksn ve yediğin börek değil yağsız gözleme ! hem yağsz hemde bir adet ! yani ha bir kaç dilim ekmek ha yagsiz gözleme ikisi arasnda bence hiç bir fark yok üstelik yanin dada bir kaç zeytin ve pekmez dışında bosey yok gayet hafif bende sadece oructa pekmez,bal yada recel tarzi susuzluk cekmemek için tercih etme bence için yanar susatr oruçta zorlar seni canm pekmez yerine peynir yada yumurta tercih etseydin seni tok tutar dı hem de menün dengeli olurdu

Son düzenleme:
Gozleme elbette iyi bir tercih degil sahur icin, farkindayim. Dun iftarda annem yapmisti zorla eve de koydu( mecburen yedim yani
ben ce yagsiz tek bir gozlemede sorun yok pekmez sorun oolmasa idi yerine yumurta,domates,yeşillik,peynir olsadi harika olurdu hem dengeli hemde tok tutucu olurdu canm

Maşallah çok iyi gidiyosun canım
Teşekkür ederim canim
Bence çok güzel olmus
canım haftada 500-800 gram gitse zaten çok iyi. önemli olan istikrar unutma.
Evet ya o kadar versem zaten çok mutlu olurum
sahur
1 yagsiz ince gozleme
2 zeytin
1 yk pekmez

kizlar site donuyor surekli, 3-4 denemeye yaziyorum bazan. simdi direk oldu saskinim))
bende de dönüyor arada alıntılar uçuyor falan Allahtan bugün biraz iyi sahur da güzel ekmek yerine tuketmissin sonuçta ama pekmez seni susatir onun yerine peynir ve 1 bardak süt içsen senidaha tok tutar hem

Son düzenleme:
Kızlar diyetisyenimden öğrendiğim şu kaçamaklar bizi her seferinde geriye götürüyor hata yaptığım yeri bulmuş oldum mesela kilo verdim ödül olsun be için diyip yiyoruz ya o bizi yavaslatiyormus aslında ödül dediğimiz şeyi belli hedeflerden yapmamız gerekiyormuş mesela vermemiz gereken 10 kilo var 5 kilo verince 1 odul vermemiz daha iyi oluyormuş yıksa sürekli kafamız ödüle olup bir süre sonra bırakmamış da neden oluyormuş vücutta o şekerşekeri unutamıyormuş yani sizinle de paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…