Aa çok güzel fikir canım çok da nefis olurBen kahvltıyı az geç yapıyorum ya canım valla gayet güzel oldu önce 2 gün kurusu 2 hurma yedim bol su içtim bağırsklar uyansın diye bu arada salatayı hazdrladım ben içine yeşillik bol beyaz peynir ceviz ve zeytin de koydum harika oldu valla yalnız yerken aklıma şey geldi eğer haşlanmış yumurta yiyebilen biri olsaydım bu tarife çok yakışırdı bir gün dene istersen canım. Birde bunu kısır gibi de yapabilirsin hani salçayla soğanı kavurup ilave ederek o da güzel olur.
doğru bildinFatoş yap kız bak gördün müfitblack terlemek için nabız yükseltecekmiş aramızda kalsın dedikodu gibi olmasın ama bu seni geçmek için herşeyi yapıcak ben sana söyleyeyim
ben de şimdi karabuğday yapıyorum, canım haşlamıyorum ben kaynar suda 30 dk bekletilecekmiş. öyle okudum, sen nasıl yaptın?Akşam menümü toplu yazıcam ama yazmadan edemedim kahvaltı karabuğday salatası ala alaaaa nerden aklıma geldi acabamagickk
ben tariflere bakarken yulaf gibi tüketileceğini okudum, hatta yulaftan daha çok lif içeriyormuşBak sen kimden kopyaladin acabacanım kahvaltıda hiç denemedim nasıl güzel oluyormu
3 mü öndeyimevet canm zaten eşit baslamadik 2:0 öndehatta bi dakka 3 önde o arayı iyice açayım da yetisemesin diyor kurnaz bi atak yapmam şart oldu
benim de spor ve bol su icmeme rahmen metobolizmam bu kadar canm analiz cihazimda 1560 cikiyor senin kaç? yaktgm kalori 1560 olunca spor da yapsam bir veremiyorum taki kalori sayimi yontemine gectim kilo vermeye başladım oda bu spor ve kalori sayimi ile anca 500 yada 700gr bende oyleyim ama bu biten hafta tabi hastaliktan 2 gün bişey yiyemedm ve o 2gun zaten ishal kusma ile habirede cikardm iyilesir iyilesmezde kalan günler sıkı diyet ve yogun spor yaptm anca 1kilo gitti yani 1 kilo hedef normal de benim için abartı sıkı 500anca 700grm bile zorlayark oluyorblonde ambition kızlar beni de bilir benim metabolizmam cok yavaş tiroitlerim az salgilaniyor ilaç kullanmıyorum ama sınırdayim hatta doktorum ileride hamile kalma durumun olacagi zaman öncesinde 1 2 ay ilaç kullanmamı yoksa riskli olacagini soyledi çok zor kilo veriyorum ben burda 12 kilo verdiğimde bile çok uzun sürede verdim haftada ne yaparsam yapayım en fazla verdiğim kilo 500 gr Di o da saatlerce spor yaparak ama o zaman bişeyleri yanlış yapıyormuşum bilmiyorum bu sefer kendimi çok inançlı da görüyorum sanırım inanmakta gerek o yüzden ödem attığım için çok gitti artık o kadar veremem ama yine de yıkılmadan devam edeceğim az da gitse motivasyonunu kaybetmeyeecgim
Mısır konusunda ben de kendime şaşırdım doğrusu. Daha fazla yemeği bekliyordum. Hani şu yuvarlak ocak üstünde mısır yuvarlak patlatma aparatları var ya onda sadece 1 tane patlattım. Çok şükür şimdi iyiyim. Yorgun, sıkıntılı veya stresliysem oluyor. Ramazana da alıştım daha iyiyim bakalım.
doğru bildinkendine rakip beni seçti, seçmeyecekti valla ne güzel deadline'ı alacaktım ben ama kaşındı
ben de şimdi karabuğday yapıyorum, canım haşlamıyorum ben kaynar suda 30 dk bekletilecekmiş. öyle okudum, sen nasıl yaptın?
ben tariflere bakarken yulaf gibi tüketileceğini okudum, hatta yulaftan daha çok lif içeriyormuşçok sağlıklı hanımlar.
yulaf gibi derken de sütle meyveyle vs kahvaltıda yeniyormuş
bak ya beni nasl gaza getiriyor3 mü öndeyim
ben 66.800 sen 68.800. 2 öndeyim, ayrıca eşit başladık bir kerem ben ilk hafta uzun atlama yaptım ya
amaaa önemli olan fark değil bundan sonrası, en zayıf olan değil en çok veren önemli
canım haftada 500-800 gram gitse zaten çok iyi. önemli olan istikrar unutma.blonde ambition kızlar beni de bilir benim metabolizmam cok yavaş tiroitlerim az salgilaniyor ilaç kullanmıyorum ama sınırdayim hatta doktorum ileride hamile kalma durumun olacagi zaman öncesinde 1 2 ay ilaç kullanmamı yoksa riskli olacagini soyledi çok zor kilo veriyorum ben burda 12 kilo verdiğimde bile çok uzun sürede verdim haftada ne yaparsam yapayım en fazla verdiğim kilo 500 gr Di o da saatlerce spor yaparak ama o zaman bişeyleri yanlış yapıyormuşum bilmiyorum bu sefer kendimi çok inançlı da görüyorum sanırım inanmakta gerek o yüzden ödem attığım için çok gitti artık o kadar veremem ama yine de yıkılmadan devam edeceğim az da gitse motivasyonunu kaybetmeyeecgim
Yürüyüşlere başladım. Dün de kol hareketleri falan yaptım. Bölgesel hareketleri mümkün oldukça oturtmaya çalişacağımBende yorgun ve stresliyken hemen hasta olurum bağışıklık sistemim çok zayıf ama düzene girmişsin çok şükür. Spor işini napıyosun karar verdin mi?
Aynen cnım çok yüksek lif içeriyor. Pilavını kısırını salatasını yapabilirsin. Yoğurtlayıp yiyebilirsin. Kısırlık bulgur gibi demleme usulü pişiriliyor. Ben kahvaltılık taruflerde kullanmadım ama denersen bize de fikir olurs
beraber mezun olacağız 69'u gördüğüne göre diğer hedefimizi belirleyebiliriz.bak ya beni nasl gaza getiriyoryok yok kafaya koymuş bu kız beni kesin zayıflatacak
Yürüyüşlere başladım. Dün de kol hareketleri falan yaptım. Bölgesel hareketleri mümkün oldukça oturtmaya çalişacağım
Yulaf gibi sütle falan çok enteresan bunu ilk defa duydum tadı nasıl olur acabadoğru bildinkendine rakip beni seçti, seçmeyecekti valla ne güzel deadline'ı alacaktım ben ama kaşındı
ben de şimdi karabuğday yapıyorum, canım haşlamıyorum ben kaynar suda 30 dk bekletilecekmiş. öyle okudum, sen nasıl yaptın?
ben tariflere bakarken yulaf gibi tüketileceğini okudum, hatta yulaftan daha çok lif içeriyormuşçok sağlıklı hanımlar.
yulaf gibi derken de sütle meyveyle vs kahvaltıda yeniyormuş
evet canm beenim buraya verdiğim hedef 59 zaten ama şuan 68-69 arsi gidip geliyorum ilk hedef hazirana 67.5 ile girmek çünkü geçen sene de hazirana 67.7 ile girmiştimberaber mezun olacağız 69'u gördüğüne göre diğer hedefimizi belirleyebiliriz.
59
bence çok iyi canm sonuçta oruç koca gün aç duracaksn ve yediğin börek değil yağsız gözleme ! hem yağsz hemde bir adet ! yani ha bir kaç dilim ekmek ha yagsiz gözleme ikisi arasnda bence hiç bir fark yok üstelik yanin dada bir kaç zeytin ve pekmez dışında bosey yok gayet hafif bendesahur
1 yagsiz ince gozleme
2 zeytin
1 yk pekmez
kizlar site donuyor surekli, 3-4 denemeye yaziyorum bazan. simdi direk oldu saskinim))
ben ce yagsiz tek bir gozlemede sorun yok pekmez sorun oolmasa idi yerine yumurta,domates,yeşillik,peynir olsadi harika olurduGozleme elbette iyi bir tercih degil sahur icin, farkindayim. Dun iftarda annem yapmisti zorla eve de koydu( mecburen yedim yani
Teşekkür ederim canimMaşallah çok iyi gidiyosun canım
Bence çok güzel olmusHemen menümü de paylaşayım. Dün gün içinde *1 kg kaybım oldu zaten 4 günde 2 kg vermiştim bu giden son kilo bana açıkçası fazla geldi. Bu nedenle ve haftasonu sahur yapma imkanım olduğu için bugün biraz fazla yedim
İftar
Mercimek çorbası, kırmızı biber kızartması+nohut (az miktarda yedim)
Ara
Şekerli çay, sütlü kahve ve yağsız+tuzsuz patlamış mısır(film izlediğim için)
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 10-12 zeytin, domates, salatalık
Bol bol su içtim bugün. 45+45 dk iftar öncesi ve sonrasında yürüyüş yaptım ve biraz kol çalıştım
Evet ya o kadar versem zaten çok mutlu olurumcanım haftada 500-800 gram gitse zaten çok iyi. önemli olan istikrar unutma.
bende de dönüyor arada alıntılar uçuyor falan Allahtan bugün biraz iyi sahur da güzel ekmek yerine tuketmissin sonuçta ama pekmez seni susatir onun yerine peynir ve 1 bardak süt içsen senidaha tok tutar hemsahur
1 yagsiz ince gozleme
2 zeytin
1 yk pekmez
kizlar site donuyor surekli, 3-4 denemeye yaziyorum bazan. simdi direk oldu saskinim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?