• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımmm :KK200::KK200::KK200: bende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor :KK3:
İyiyim idare ediyoruz işte ;)
Canımm bende siziiii çok özledim yakında dönebilme ihtimalim var. Elimden geldiğince burdayım. Kilo aldım dead:KK61: en kısa zamanda vermeliyim. Bikaç eski arkadaş var gelmek istiyorlar takımda yer varsa alalım mı canım?

İyiyim çok şükür sen nasılsın canım? Büyüyor teyzesi günden güne. Sen naptın düğün ne zamn nasıl gidiyor herşey?
ya ne kadar aldın ki ama dön gel aramıza yine verelim kilolarini;)kimler o dönmek isteyen üyeler tabiki gelebilirler başımızın üstünde yerlerivar:-)

Menü güzelmiş ve sporda tamam canım ama keşke sebze yemeği de olsaymış bu arada uygulama çok güzel düzenli net görüyorsun herşeyi
Iç baklayı yeni farkettim ya nasıl yaptin bende cok severim

Tokat batı baklalı dolma yer pancarları hep vegan yemekler canm :KK66:
Yaktm diye düşünüyorum yine yeşil çay içtim o zaman da bisikletten hemen kalkamadım 50 dk oldu orası :KK70:

Aynen sıkı tutalım hep birlikte mezun olalım en kısa zamanda :halay:
baklalı dolmayı hiç yapmadım, ama ben batı baya severim. onu da vegan olduktan sonra keşfettim zaten bana burada biri yazmıştı onu hatta yoksa sen miydin o :D
Çok güzel oluyo canım tavsiye ederim ilk ben bunu hayatta yemem demiştim malum kokusundan ama bu şekilde çok güzel hem doyurucu
diyetisyenim de dedi et gibi kokuyor sevmeyebilirsin kokusuna aldanma diye :110: ondan çekindim bakalım bugün deneyeceğim
Menün güzelmiş canım çorbayı diyetisyenin mi verdi bu kadar çok kendin mi bu şekilde olusturdun merak ettim
yok canım diyetisyen verir mi :D dün yemek yapamadım evde ne varsa onunla karnımı doyurmaya çalışınca böyle oldu, 1 tencereyi içtim sanırım :D bugün haftasonu ama adam akıllı yemek yapacağım
Bu arada 1 saat spor yaptım kızlar oh :spor:en sonunda
yürüyüş mü yaptın canım?
Menunuz ve sporunuz harika bence. Ama ah su tatli olmasa :) ama coktan yakmiasinnizdir bence o kadar spora.
Benim menum ise
Kahvalti
Sekersiz cay
Bir dilim beyaz peynir
Bir adet domates
Bir adet salatalik
Bir adet haslanmis yumurta
İki dilim kepek ekmek
Ara yapmadim
Oglen misir gevregi bir kase
Sut
Ara yapmadim
Aksam
Mercimek corba
Bezelyw yemegi
Bulgur pilavi
Salata
Azicik pide :)
Ara yapmadim
1.5 litre su
Egzersiz yine yok :KK43: kendimde o eneejiyi bulamiyorum bir turlu motivasyonum eksik :KK43:
deadline deadline
yine mısır gevreği gördüm :KK48: canım onu yeme. daha önce de yazdılar sana ama cidden çok zararlı onlar. eğer çok seviyorsan diyetisyenimin bana yazdığı bir tarif var ben severek yiyorum sen de dene, benziyor.

5 yk yulaf
1 bardak badem sütü
2 yk pekmez
2 tk kakao ( ben bol kakaolu seviyorum, acı gelirse 1 tk koy)
1 tk tarçın
yulafı sütle azıcık pişir,diğerlerini de ekle, oh mis .üzerine muz da doğrayabilirsin mesela:dondurma:

Aaaa tabiki :KK52: bebiş iyi 10 aylık oldu:nazar: Evet canım tekrar başladım 2 ay oldu. Bende döneceğim yakında iyi yapmışsın kuzummm. Tanıdık yüzler görmek ayrı bir harika :KK5:

Evet evet oldu çok şükür :KK200: seni kaçak sen nerelereydin? Çok özlettin kendini iyiki gelmişsin. :KK60:
düşün bebiş 10 aylık olmuş haberim yok :oha: ben gider gitmez hamile kalmışsın demek :anneadayı::KK200: sağlıkla büyüsün canım:emir_bebek: sen de gel ama :110:
Canımm bende siziiii çok özledim yakında dönebilme ihtimalim var. Elimden geldiğince burdayım. Kilo aldım dead:KK61: en kısa zamanda vermeliyim. Bikaç eski arkadaş var gelmek istiyorlar takımda yer varsa alalım mı canım?

İyiyim çok şükür sen nasılsın canım? Büyüyor teyzesi günden güne. Sen naptın düğün ne zamn nasıl gidiyor herşey?
aa kimler geliyor eskilerden, ben tanıyor muyum :KK48:
verirsin april ben de kilo aldım da geldim :D 1 ayda verdim ama hepsini takıma bile girdim, sen de gel hemen ucu kaçmadan:KK48:
Minik canım evet onun da yarısını yedim yarısını eşime verdim. Hayaller balık hayatlar et oldu bugün :KK70::KK70: senin menü güzil sporun gözümden kaçmadı :KK39:
dünkü spordan sonra bugün ayağımın üstüne basamıyorum :D

baklalı dolmayı hiç yapmadım, ama ben batı baya severim. onu da vegan olduktan sonra keşfettim zaten bana burada biri yazmıştı onu hatta yoksa sen miydin o :KK70:

diyetisyenim de dedi et gibi kokuyor sevmeyebilirsin kokusuna aldanma diye :110: ondan çekindim bakalım bugün deneyeceğim

yok canım diyetisyen verir mi :KK70: dün yemek yapamadım evde ne varsa onunla karnımı doyurmaya çalışınca böyle oldu, 1 tencereyi içtim sanırım :KK70: bugün haftasonu ama adam akıllı yemek yapacağım

yürüyüş mü yaptın canım?

yine mısır gevreği gördüm :KK48: canım onu yeme. daha önce de yazdılar sana ama cidden çok zararlı onlar. eğer çok seviyorsan diyetisyenimin bana yazdığı bir tarif var ben severek yiyorum sen de dene, benziyor.

5 yk yulaf
1 bardak badem sütü
2 yk pekmez
1 tk tarçın
yulafı sütle azıcık pişir,diğerlerini de ekle, oh mis .üzerine muz da doğrayabilirsin mesela:dondurma:
Bende dedim bu kadar çorba mi olur :KK70:neyse bugün dengeyi kurarsın yok canım evde spor yaptım squat basta karışık hareketler

düşün bebiş 10 aylık olmuş haberim yok :oha: ben gider gitmez hamile kalmışsın demek :anneadayı::KK200: sağlıkla büyüsün canım:emir_bebek: sen de gel ama :110:

aa kimler geliyor eskilerden, ben tanıyor muyum :KK48:
verirsin april ben de kilo aldım da geldim :KK70: 1 ayda verdim ama hepsini takıma bile girdim, sen de gel hemen ucu kaçmadan:KK48:

dünkü spordan sonra bugün ayağımın üstüne basamıyorum :KK70:

Bunlar güzel acılar canım aldırma :KK66: bu arada yeşil mercimek kavurması yapacaktın bak unuttun onu

3.200'dü. ya ben ilk hafta diyetisyen listesine %100 uydum her gün de yürüdüm. benim diyetisyen biraz acımasız :KK70: 2 tabak yiyorum deyince 5 kaşık yazdı yemekleri :KK70: ona uysam çok ciddi sonuç alırım
3.200:confused: öyle bi atak yapsam onune geçerim ozamn :deli: imkansiz değilmiş:oha: tabiki imkansız:KK70: ben bütün hafta aç yatsam gene öyle bir şey olmaz:KK70: ben 2yi bile gormedim en sıkı diyet ve spot yaptgm bafta bile rekorum 1.200 oldu:KK70: düşün ben de tek ozaman kusursuz uymustm hatta 3 günü yetoks du öyle başlatmıştı diyetisyen ama 1.200 gitti:KK70: bakalm kendi rekorumu kirsan yeter ben :KK70: acaba 1.500 verebilirnym ben gerci onu iki haftada verebiliyorm :KK61:ya benim metobolizmam ne yavas:mad:

3.200:confused: öyle bi atak yapsam onune geçerim ozamn :deli: imkansiz değilmiş:oha: tabiki imkansız:KK70: ben bütün hafta aç yatsam gene öyle bir şey olmaz:KK70: ben 2yi bile gormedim en sıkı diyet ve spot yaptgm bafta bile rekorum 1.200 oldu:KK70: düşün ben de tek ozaman kusursuz uymustm hatta 3 günü yetoks du öyle başlatmıştı diyetisyen ama 1.200 gitti:KK70: bakalm kendi rekorumu kirsan yeter ben :KK70: acaba 1.500 verebilirnym ben gerci onu iki haftada verebiliyorm :KK61:ya benim metobolizmam ne yavas:mad:

Canım bizim metabozmalarımızı çarpıştırmak lazım senin sorunun ter sen terlemediğin için yavaş gidiyo benimki de kabızlık senin bağırsakları benim ter bezleriyle birleştirirsek bir haftada 5 kilo felan veririz heralde :KK70::KK70::KK70: kız sen ne erken kalkmaya başladın iyice ay maşallah :KK25:

:KK70:
bak birleşirsek bomba oluruz demiştim, ben spor konusunda sana yaklaşayım sen de beslenme o zaman. 2 senedir veganım bir gün bile kabızlık yaşamadım. sürekli lif yemekten :KK70: ama baklagil de ye olur mu o da çok önemli :KK39:
spor da seni geçeceğim görürsün :p

benim olduğum sene biz bluegreeneyes bluegreeneyes ile falan da yapıyorduk böyle di mi, 4 ayda 20 kiloyu boşa vermedim :KK23: keşke sen de olsaydın yeşil ama olsun bak sağlıklı hamiş olacaksın ona teşvik ediyoruz :anne::emir_bebek:
aayyy canm supermis ya ben çok yavaş ilerliyorum evt sen harika vermişsin hafta sonları da eşimle yapamıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyorm ama hafta içi çok sıkı tutucam :sopa: dün aksma bende makarna yemistm acayip sisirdi karnim hala sisik görünüyor sende böyle bir şey oluyormu canm sen de akşam makarna yemissin yoksa tek benmi hazmedemiyorum bide baklagil bana dokaniyor geçen de konusmustuj ya hem çok kötü oluyorum hemde severek yedigim bisey degil bosuna sikintiya sokmiycam kendimi ondan kiyma ile et ile arad demir alırım tavuktan da tiksindim iki gecen hafta iki kez tavuk sonrasi hasta oldum bilmiyorum denk mi geldi ama zaten artk tüm tavuklar antibiyotikli diyorlar onu da yemiycem sebze meyve yoğurt agirlikta giderim hafta içi ara ara köfte yada balık tuketiyorum zaten özellikle hafta sonu direk öyle geçiyor böyle olusturdum kafam da şu arada yaptgm kacamaklar olmasa iyi olucak gibi:olamaz: gene dondurma yedim:dondurma: yaz gelince zaafım:sinirli:

Canım bizim metabozmalarımızı çarpıştırmak lazım senin sorunun ter sen terlemediğin için yavaş gidiyo benimki de kabızlık senin bağırsakları benim ter bezleriyle birleştirirsek bir haftada 5 kilo felan veririz heralde :KK70::KK70::KK70: kız sen ne erken kalkmaya başladın iyice ay maşallah :KK25:
evt canm spor yaptgm gunler erken yatp erken kalkiyorum 8 de uyanik oluyor hatta dün rekor 4:00 de kaltm:KK70: kızlar sahura kalkmış sen napiyosun diolar:deli: ben de baktm uyku yok guneste cikmamis hava serin ütü rahat yapilir dedim savah 4-5 arası ütü yaptm:KK70: yanlız şu bağırsaklar ile ter bezleri birlestirme olayına bayıldım :KK70: makine gibi yağ atardk artk:KK70:kabız olduğun için çok terliyosun belkide sen:KK58: sonuçta diyetdesin vucut yağı dışarı aticak kabizsin o şekilde de atamiyor ondan terle atmak zorun da kalıyor cnm :KK6: bende sahunaya mi gitsem ay ben sicaga dayanamiyorum az güneş göreyim hemen klimalari aciyorum sonuna kadar sıcak olunca sanki ben nefes alamiyorum:deli: böyle de bişey var

evt canm spor yaptgm gunler erken yatp erken kalkiyorum 8 de uyanik oluyor hatta dün rekor 4:00 de kaltm:KK70: kızlar sahura kalkmış sen napiyosun diolar:deli: ben de baktm uyku yok guneste cikmamis hava serin ütü rahat yapilir dedim savah 4-5 arası ütü yaptm:KK70: yanlız şu bağırsaklar ile ter bezleri birlestirme olayına bayıldım :KK70: makine gibi yağ atardk artk:KK70:kabız olduğun için çok terliyosun belkide sen:KK58: sonuçta diyetdesin vucut yağı dışarı aticak kabizsin o şekilde de atamiyor ondan terle atmak zorun da kalıyor cnm :KK6: bende sahunaya mi gitsem ay ben sicaga dayanamiyorum az güneş göreyim hemen klimalari aciyorum sonuna kadar sıcak olunca sanki ben nefes alamiyorum:deli: böyle de bişey var

Ay valla fatoş kombo olurdu kız öyle bi imkanımız olsa hakkaten 3 er 5 er verirdik kiloları :KK70: ah işte bende hiç dayanamıyorum sıcağa gördün ya kışın bile ince kısa kollularla geziyorum ona rağmen su içinde kalıyorum ya insanın boynu terler mi ya boynum bile terliyo arkadaş:KK70: belki de haklısın kabızlık yaşadığım için bu şekilde gidiyo yağlar. Bende bide astım varya ayy sıcak beni öldürüyo ya. Ama haftada 1 felan saunaya dayanmaya çalışsan canım sağlık sıkıntın yoksa tabiki sana çok iyi gelir biliyo musun. Bence senin eksiğin kesinlikle ter. O kadar spor yapıp terlemiyosun. Şöyle haftada bir en azından sauna yapsan bi ter atsan harika olur. Arkasından buz gibi suya da girersen valla hücreler tavan yapar. Yağ yakımı baya hızlanıyo bi sıcak bi soğuk yapınca şok etkisi oluyo sadece öyle zayıflayan birini tanıyorum ben.

Ay valla fatoş kombo olurdu kız öyle bi imkanımız olsa hakkaten 3 er 5 er verirdik kiloları :KK70: ah işte bende hiç dayanamıyorum sıcağa gördün ya kışın bile ince kısa kollularla geziyorum ona rağmen su içinde kalıyorum ya insanın boynu terler mi ya boynum bile terliyo arkadaş:KK70: belki de haklısın kabızlık yaşadığım için bu şekilde gidiyo yağlar. Bende bide astım varya ayy sıcak beni öldürüyo ya. Ama haftada 1 felan saunaya dayanmaya çalışsan canım sağlık sıkıntın yoksa tabiki sana çok iyi gelir biliyo musun. Bence senin eksiğin kesinlikle ter. O kadar spor yapıp terlemiyosun. Şöyle haftada bir en azından sauna yapsan bi ter atsan harika olur. Arkasından buz gibi suya da girersen valla hücreler tavan yapar. Yağ yakımı baya hızlanıyo bi sıcak bi soğuk yapınca şok etkisi oluyo sadece öyle zayıflayan birini tanıyorum ben.
bi sicak bi soğuk hasta etmez mi canm dayana bilirmiyim bilmiyorum ben dusu bile hep baya soğuk aliyorum kışın bile soğuk sudan bir tık ılık yani baya soğuk gibi ayarm vucudu dinç ve diri yapiyor rus usulu ;) hem de cildin ve sacin yaglanmasinida engelleyen bişey ondan da vucut isim hep derecede bile acayip düşük cikiyor yaz gelince direk buz gibi suyla yikaniyorm hep

bi sicak bi soğuk hasta etmez mi canm dayana bilirmiyim bilmiyorum ben dusu bile hep baya soğuk aliyorum kışın bile soğuk sudan bir tık ılık yani baya soğuk gibi ayarm vucudu dinç ve diri yapiyor rus usulu :KK66: hem de cildin ve sacin yaglanmasinida engelleyen bişey ondan da vucut isim hep derecede bile acayip düşük cikiyor yaz gelince direk buz gibi suyla yikaniyorm hep

Zaten alışıksan kolay yaparsın ben o kadar soğuk suya dayanamıyorum ya. Genelde saunadan sonra hep soğuk duş tavsiye ederler tabii Allah esirgesin kalp rahatsızlığı felan yoksa. En sonda ılık su ile vücut normal ısısına getirilir çıkılır. Tabiki ben hiç yapmadım zaten astım hastasına sauna yasak biliyosun ki. Soğuk duş yahsaman da eğer dayanabilirsen saunayı bi dene canım bkalım o terletecek mi seni? Bence terlersen fayda görürsün.

Aslinda bende herhangi bir diyete bagli kalmayi sevmiyorum o anki duruma gore en sagliklisi neyse onu seciyorym. Bu arada bisikletiniz olmasi cok iyi . Arada odul olur artik ne olcak. Ben bu hafta odullerle gecirdim neretedeyse :dondurma:

Menunuz ve sporunuz harika bence. Ama ah su tatli olmasa :) ama coktan yakmiasinnizdir bence o kadar spora.
Benim menum ise
Kahvalti
Sekersiz cay
Bir dilim beyaz peynir
Bir adet domates
Bir adet salatalik
Bir adet haslanmis yumurta
İki dilim kepek ekmek
Ara yapmadim
Oglen misir gevregi bir kase
Sut
Ara yapmadim
Aksam
Mercimek corba
Bezelyw yemegi
Bulgur pilavi
Salata
Azicik pide :)
Ara yapmadim
1.5 litre su
Egzersiz yine yok :KK43: kendimde o eneejiyi bulamiyorum bir turlu motivasyonum eksik :KK43:
deadline deadline
Arkadaşlar da söylemiş ama benim de gözüme çarpan mısır gevreği oldu hemen :KK17:

Spor için de önerim hiç birşey yapamıyorsan bile kalk olduğun yerde zıpla hemen insana enerji geliyor hareket etmek istiyor ben de günlerdir tembellik yaptım dün akşam spor yaptım hala yerimde duramıyorum hatta şimdi camları felan silmeyi düşünüyorum yani :D
Aaaa tabiki :KK52: bebiş iyi 10 aylık oldu:nazar: Evet canım tekrar başladım 2 ay oldu. Bende döneceğim yakında iyi yapmışsın kuzummm. Tanıdık yüzler görmek ayrı bir harika :KK5:

Evet evet oldu çok şükür :KK200: seni kaçak sen nerelereydin? Çok özlettin kendini iyiki gelmişsin. :KK60:
Tanıdık yüzler görmek güzel de ablam ya o kadar zamandır pek bı yol kat edemediğimiz de ortaya çıkıyor :olamaz: ama karşılaşmak güzel :KK54:sen de musaim olduğunda gel hep beraber kapısalim :KK71:
baklalı dolmayı hiç yapmadım, ama ben batı baya severim. onu da vegan olduktan sonra keşfettim zaten bana burada biri yazmıştı onu hatta yoksa sen miydin o :KK70:

yok canım diyetisyen verir mi :KK70: dün yemek yapamadım evde ne varsa onunla karnımı doyurmaya çalışınca böyle oldu, 1 tencereyi içtim sanırım :KK70: bugün haftasonu ama adam akıllı yemek yapacağım

yürüyüş mü yaptın canım?

5 yk yulaf
1 bardak badem sütü
2 yk pekmez
1 tk tarçın
Ben veya dead de söylemiş olabiliriz canm o da Tokattaydi ya :kk77: ama baklalı dolmayi denemeni tavsiye ederim zeytinyalidan bile çok sevebilirsin :super:

Bunlar güzel acılar canım aldırma :KK66: bu arada yeşil mercimek kavurması yapacaktın bak unuttun onu
unutmadım yeşil ama yapamadım onu bir türlü mercimeği sürekli yemekten sanırım :D
çorba bulamıyorum hep mercimek çorbası yapıyorum. bir öneriniz varsa alırım kızlar :( kabak çorbası ile domates çorbasını da deneyeceğim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. her gün 1 kase içmem gerek.
onun dışında listemde akşamları hep yeşillikli salata + mercimek ya da maş fasulyesi var. ondan çok yedim mercimek :D
canım şu an benim için de imkansız 3 kilo mesela, çünkü ilk geldiğimde ben de ödem attım vs sıkı diyet+spor yapınca 1.200 çok iyi bence ki o sağlıklısı. bak ben de daha önce sağlıklı vermişim ki o kadar yememe rağmen 3-4 kilo almışım 2 yılda.
o 20 kiloyu da nasıl verdin dersen, vegan beslendim, yağsız beslendim yağı sadece kuruyemiş, avokado, zeytin ve tohumlardan aldım, hiç ekmek makarna yemedim ve sahilde her gün 1.5 saat yürüyüş yaptım. o sıra sahile yakın oturuyorduk. diyetisyene falan gitmeden güzelce verdim ama şimdi yavaş ve sıkılaşarak kaslanarak vereyim diyorum :KK39:

ben de 5.30'da kalktım bugün sporun faydaları işte :D
benim bağırsaklarda sıkıntı yok da terlemek sıkıntı, nabzı yükselterek spor yapmam lazım yoksa terlemiyorum

aayyy canm supermis ya ben çok yavaş ilerliyorum evt sen harika vermişsin hafta sonları da eşimle yapamıyorum sadece dikkat etmeye çalışıyorm ama hafta içi çok sıkı tutucam :sopa: dün aksma bende makarna yemistm acayip sisirdi karnim hala sisik görünüyor sende böyle bir şey oluyormu canm sen de akşam makarna yemissin yoksa tek benmi hazmedemiyorum bide baklagil bana dokaniyor geçen de konusmustuj ya hem çok kötü oluyorum hemde severek yedigim bisey degil bosuna sikintiya sokmiycam kendimi ondan kiyma ile et ile arad demir alırım tavuktan da tiksindim iki gecen hafta iki kez tavuk sonrasi hasta oldum bilmiyorum denk mi geldi ama zaten artk tüm tavuklar antibiyotikli diyorlar onu da yemiycem sebze meyve yoğurt agirlikta giderim hafta içi ara ara köfte yada balık tuketiyorum zaten özellikle hafta sonu direk öyle geçiyor böyle olusturdum kafam da şu arada yaptgm kacamaklar olmasa iyi olucak gibi:olamaz: gene dondurma yedim:dondurma: yaz gelince zaafım:sinirli:
hiç dondurma zaafım yok allahtan soğuk soğuk meyveleri tercih ederim :D
yok canım ya tam buğday makarna falan bana hiç dokunmuyor. sende niye öyle oluyor ki :((

Zaten alışıksan kolay yaparsın ben o kadar soğuk suya dayanamıyorum ya. Genelde saunadan sonra hep soğuk duş tavsiye ederler tabii Allah esirgesin kalp rahatsızlığı felan yoksa. En sonda ılık su ile vücut normal ısısına getirilir çıkılır. Tabiki ben hiç yapmadım zaten astım hastasına sauna yasak biliyosun ki. Soğuk duş yahsaman da eğer dayanabilirsen saunayı bi dene canım bkalım o terletecek mi seni? Bence terlersen fayda görürsün.
sahuna direk terletir zatn de ben işte tatil de otelde bile oranın kapisindan geçerken aaayyy ben burda nefes alamam diyorum dayana bilsem orda terlememek mümkün değil de ama hep kapidan bakıp donmusumdur:KK48: bi kere denemek için kendimi zorliycam ;)

Back