Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ben size dedim o ikisini eş yapmayalım diye bunlar bu gazla bırak 60 ı 50 ye koşarlarne yapsak ki ay elim kolum da bağlı arkadaş sizde hep böyle şeyleri benim hamileligimi mi beklediniz? Önceden yapsaydınız da görseydik bakalım kim kimi geçiyomuş. Kız fitblack bunlar hep senin başının altından çıkıyo ben şu çocuğu doğurayım da alıcam hepinizin ifadesini az kaldı 8 ay nedir şunun şurasında @Saglikliyasamgunlugumm canım senden haber bekliyorum şimdilik ben fatoşlarla takılıyorum. Eğer sende de hamişlik çıkarsa yeni bi düzenleme yaparız. zaten sana da diğer takım arkadaşımı emanet ediyorum kilonuz da yakın hadi bak ortalık çok kızıştı valla yaklaşacaklar size haberiniz olsun

Oy ben tam sütten oldum he siz bunu kışın yapsaydınız da ağız tadıyla kapışsaydık şimdi nerdeyse elime çekirdek alıp izluycem yani o moddayım neyse bende fasülyeden takılıyom işte napıyım

canm bak boşuna sıkıntı yapmışsın canm kilo almamissin hatta 100gr da gitmiş hadi bakalm ben 69lara indim bekliyorm senide biran önce gel
canim site donuyor sürekli yazamiyorum. Çok sevindim 6 lara inmene. darisi bana

Ya sanki iftardan önce tartılıp yazalım o zaman demişti saat 4 olayını görmedi sanırım.

gayret etsem gitmese neyse de)) akrabalar çok olunca ve onlarin yaninda olunca böyle oluyor elh Allah yokluklarini gostermesin. Bak Ramazan in ilk günü iftara davetliydik. Sofrada sakincasi olmayan tek sey corbaydi)) çok fazla çesit ve hepsi de begendigim yiyecekler.
bakalim blonde ambition un yontemini deneyecgim ins bu hafta:))

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.7//% ) bildirimde bulunmadi
Mirafatos (70.5/69.5/1/%1.41 )
nil u mihr(70.7/70.6/0.1/%0.14 )
YeşilinBuyusu (63.3//%)
hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9/64.5/0.4/%0.61)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Fitblack(66.9/66.8/0.1/%0.15)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu
ShellShock(65.4/65.3/0.1/%0.15)yeni üye takıma geliş tarihi:4 Mayıs, başlangıç kilosu:66 hedef:55

1. takım ortalaması %0.465

keşke canm ya bende şimdi çok daha asalar da olurdum ne güzel olurdu kışın aylarca sabit kaldgmiz oldu hedefe bile varirdk şimdiye kadar neyse sağlık olsun geç olsun ama olsun artk dimi

şu anda sevilaydan bir atak gelmez ise bu listeye gore haftanin birincisi benim sonun da ya yaşasın oleeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…