• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Önemli değil canım haftaya perşembe iftardan önce tartil yaz istersen hem geç kalmazsin:KK66: birde kabızlık için kuru kayısı tarçın karanfil şekersiz kaynat hoşaf gibi bir barakam iftarda bir bardak sahurda iç çok iyi geliyor :KK66: birde bol yeşillik tüket iftarda yada sahurda maydanoz acayip bağırsakları rahatlatıyor

Sevinelim çosalim:-)

Sen onu yakma çalışmalarına başlamışsındir:-)
aslında 70.7 ydim ama cuma tartilirken adetim ilk günüydü hatta yazmıştım 71 9 geldim o yüzden yani orası direk gelen ödem onu attım üstüne de spor diyet yapınca kilo da verdim 3 kilo olmuş oldu ama baya zamandır aynı kilolardayim ya birden düştü direnci kırdım galiba normalde 1.8 kilo vermişim aslinda o gün regl olmasaydım bi önceki gün 70.7 ydim yani:KK66:
:KK73: bu sonuca bi zumba iyi giderdi ama bu sabah baya kapsamli spor yaptm yaklask iki saat filan bide o deli gibi sporun ustunede duş aldığım gibi evden çıktım benim kızla sahil dir parkdr gezdik ;) gelincede ütü ve yemegi yetistir msayi kurduktan sonra artk pert oldum ayaklarm basmyr yoksa dans da edecektim:KK70: ayyy kaptanım ya şimdi 70e veda ettik ya:KK19: 60 a da veda edecekmiyiz böyle birlikte 59u da göreceksiniz Allah 59 hadi dans diyecekmoyoz ne dersin:KK36:

Canım karabuğday salatasını nasıl yapıyosun? Menü çok güzel bu arada.
Canım ben normal yeşillikle zeytinyağlı limonlu yapıyorum çok doyurucu oluyor bazısı yoğurtlu yapıyomuş ben pek beğenmedim

Menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt

Ara
Mercimek çorbası 3 hurma

Ara
Kahve

Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma

Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum :KK70: karışık ızgaraya talim ettik
Çok kötü canım ya halimize şükredelim desene şimdi üzüldüm sana hamilesin canın çekiyo bulamıyorsun sende alternatif bulmuşsun canım işte hemde sağlıklı

Üffff burda da biraz zor artık sen bulursan ye bari benim yerime.:KK72:
Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm :KK60: ah keşke gönderebilsem :KK51: ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim ;) Tokat'taym ben ;)

Çok kötü canım ya halimize şükredelim desene şimdi üzüldüm sana hamilesin canın çekiyo bulamıyorsun sende alternatif bulmuşsun canım işte hemde sağlıklı

Ankarada yerim artık gün sayıyorum valla hayırlısıyla bi gitseydim canım

Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm :KK60: ah keşke gönderebilsem :KK51: ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim :KK66: Tokat'taym ben :KK66:

Ay sağol cnım ya yemiş kadar oldum sayenizde

Ankarada yerim artık gün sayıyorum valla hayırlısıyla bi gitseydim canım

Ay sağol cnım ya yemiş kadar oldum sayenizde
Canm gerçekten ben ciddiyim canının cektigi bulamadığın bişey olursa mesaj atman yeterli ;)

bugünkü menüm

sabah

• 3 kepçe mercimek çorba
  • 10 çiğ fıstık
  • 2 çiğ kaju
ara
  • 2 fincan türk kahvesi
öğle
  • 3 kepçe mercimek çorba
  • 8 yk tam buğday makarna-sade
  • 1/2 avokado
ara
  • 1 kupa yeşil çay
  • 1 yeşil elma
akşam
  • 5 yk yulaf
  • 1 bardak badem sütü
  • 2 yk pekmez
2.5 litre su

spor
  • 2.5 saat yürüyüş
  • pilates çemberi ve dumbell ile kol hareketleri, 10 dk.
blonde ambition blonde ambition :süslü:
Y YesilinBuyusu

Bu günkü menü
07:30 1.5 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
13:00 1 şekersiz Nescafe
19:55 6 kaşık taze bezelye yemeği, bolca salata, yarım dilim trilecce
2.5 litre su
45 dakika tempolu kondisyon bisikleti şuan sırtımdan yerler akıyor :)
ShellShock ShellShock sizin menuyu bekliyorum ;)

canm sen ilk hafta şu atraksiyonu yapmasaydn armaz da oda olmayacaktı:KK51: o nasl bir uzun atlamaydi öyle :oha: uçarak giriş yaptn sen 6lara ben anca yetetisdm mecburen:KK48: sahi kaç kiloydu o:confused:
3.200'dü. ya ben ilk hafta diyetisyen listesine %100 uydum her gün de yürüdüm. benim diyetisyen biraz acımasız :D 2 tabak yiyorum deyince 5 kaşık yazdı yemekleri :D ona uysam çok ciddi sonuç alırım

:cool: vay ben sporu zaten aksatmyorum bende ne yapsam vegan mı olsam:KK70: mümkün oldunca azalttim et ürününü zaten sebze meyve agirlikli olunca vucut hızla atiyor kiloyu devamli soluğu lavobofa aliyor insan bu biten hafta bunu iyi anladm:KK51: yeni haftayida sebze meyve ağırlikta geciricem bende hadi bakalm:sopa:
:D
bak birleşirsek bomba oluruz demiştim, ben spor konusunda sana yaklaşayım sen de beslenme o zaman. 2 senedir veganım bir gün bile kabızlık yaşamadım. sürekli lif yemekten :D ama baklagil de ye olur mu o da çok önemli :KK39:
spor da seni geçeceğim görürsün :p
Canım ben size dedim o ikisini eş yapmayalım diye bunlar bu gazla bırak 60 ı 50 ye koşarlar:spor:ne yapsak ki ay elim kolum da bağlı arkadaş sizde hep böyle şeyleri benim hamileligimi mi beklediniz? Önceden yapsaydınız da görseydik bakalım kim kimi geçiyomuş. :KK55: Kız fitblack fitblack bunlar hep senin başının altından çıkıyo ben şu çocuğu doğurayım da alıcam hepinizin ifadesini az kaldı 8 ay nedir şunun şurasında :confused: @Saglikliyasamgunlugumm canım senden haber bekliyorum şimdilik ben fatoşlarla takılıyorum. Eğer sende de hamişlik çıkarsa yeni bi düzenleme yaparız. :KK74: zaten sana da diğer takım arkadaşımı emanet ediyorum :KK19: kilonuz da yakın hadi bak ortalık çok kızıştı valla yaklaşacaklar size haberiniz olsun
:rolleyes:
benim olduğum sene biz bluegreeneyes bluegreeneyes ile falan da yapıyorduk böyle di mi, 4 ayda 20 kiloyu boşa vermedim :KK23: keşke sen de olsaydın yeşil ama olsun bak sağlıklı hamiş olacaksın ona teşvik ediyoruz :anne::emir_bebek:

bugünkü menüm

sabah

• 3 kepçe mercimek çorba
  • 10 çiğ fıstık
  • 2 çiğ kaju
ara
  • 2 fincan türk kahvesi
öğle
  • 3 kepçe mercimek çorba
  • 8 yk tam buğday makarna-sade
  • 1/2 avokado
ara
  • 1 kupa yeşil çay
  • 1 yeşil elma
akşam
  • 5 yk yulaf
  • 1 bardak badem sütü
  • 2 yk pekmez
2.5 litre su

spor
  • 2.5 saat yürüyüş
  • pilates çemberi ve dumbell ile kol hareketleri, 10 dk.
blonde ambition blonde ambition :süslü:
Y YesilinBuyusu
Canm sebze de olaydı keşke ama güzel menü spor da süper ;)

Back