- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Çok güzel canm ayy bu sene ben de balığa doyamadım canm nasıl cekiyor sorma gitsin sen diyince aklıma geldi yine
Yiyemedim kiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canm ayy bu sene ben de balığa doyamadım canm nasıl cekiyor sorma gitsin sen diyince aklıma geldi yine
Bulunca benim yerime de yiii olur mu canm :)) bu sene resmen balık kıtlığı vardıYiyemedim kiiiii
bu sonuca bi zumba iyi giderdi ama bu sabah baya kapsamli spor yaptm yaklask iki saat filan bide o deli gibi sporun ustunede duş aldığım gibi evden çıktım benim kızla sahil dir parkdr gezdik gelincede ütü ve yemegi yetistir msayi kurduktan sonra artk pert oldum ayaklarm basmyr yoksa dans da edecektim ayyy kaptanım ya şimdi 70e veda ettik ya 60 a da veda edecekmiyiz böyle birlikte 59u da göreceksiniz Allah 59 hadi dans diyecekmoyoz ne dersinÖnemli değil canım haftaya perşembe iftardan önce tartil yaz istersen hem geç kalmazsin birde kabızlık için kuru kayısı tarçın karanfil şekersiz kaynat hoşaf gibi bir barakam iftarda bir bardak sahurda iç çok iyi geliyor birde bol yeşillik tüket iftarda yada sahurda maydanoz acayip bağırsakları rahatlatıyor
Sevinelim çosalim
Sen onu yakma çalışmalarına başlamışsındir
aslında 70.7 ydim ama cuma tartilirken adetim ilk günüydü hatta yazmıştım 71 9 geldim o yüzden yani orası direk gelen ödem onu attım üstüne de spor diyet yapınca kilo da verdim 3 kilo olmuş oldu ama baya zamandır aynı kilolardayim ya birden düştü direnci kırdım galiba normalde 1.8 kilo vermişim aslinda o gün regl olmasaydım bi önceki gün 70.7 ydim yani
Bulunca benim yerime de yiii olur mu canm :)) bu sene resmen balık kıtlığı vardı
aaayyy kiyamam ya canm benim oralarda da her şey ne zormuşYiyemedim kiiiii
aaayyy kiyamam ya canm benim oralarda da her şey ne zormuş
Canım ben normal yeşillikle zeytinyağlı limonlu yapıyorum çok doyurucu oluyor bazısı yoğurtlu yapıyomuş ben pek beğenmedimCanım karabuğday salatasını nasıl yapıyosun? Menü çok güzel bu arada.
Menüye hayran kaldım
Çok kötü canım ya halimize şükredelim desene şimdi üzüldüm sana hamilesin canın çekiyo bulamıyorsun sende alternatif bulmuşsun canım işte hemde sağlıklıMenümü yazayım
Uyanınca su kahve
Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt
Ara
Mercimek çorbası 3 hurma
Ara
Kahve
Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma
Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum karışık ızgaraya talim ettik
Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm ah keşke gönderebilsem ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim Tokat'taym benÜffff burda da biraz zor artık sen bulursan ye bari benim yerime.
Çok kötü canım ya halimize şükredelim desene şimdi üzüldüm sana hamilesin canın çekiyo bulamıyorsun sende alternatif bulmuşsun canım işte hemde sağlıklı
Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm ah keşke gönderebilsem ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim Tokat'taym ben
Canm gerçekten ben ciddiyim canının cektigi bulamadığın bişey olursa mesaj atman yeterliAnkarada yerim artık gün sayıyorum valla hayırlısıyla bi gitseydim canım
Ay sağol cnım ya yemiş kadar oldum sayenizde
sağol canmCanııımmmm ben seni tebrik etmeyi nasıl unuttum Tebrik ederim canm darısı insallah diğer haftalara
3.200'dü. ya ben ilk hafta diyetisyen listesine %100 uydum her gün de yürüdüm. benim diyetisyen biraz acımasız 2 tabak yiyorum deyince 5 kaşık yazdı yemekleri ona uysam çok ciddi sonuç alırımcanm sen ilk hafta şu atraksiyonu yapmasaydn armaz da oda olmayacaktı o nasl bir uzun atlamaydi öyle uçarak giriş yaptn sen 6lara ben anca yetetisdm mecburen sahi kaç kiloydu o
vay ben sporu zaten aksatmyorum bende ne yapsam vegan mı olsam mümkün oldunca azalttim et ürününü zaten sebze meyve agirlikli olunca vucut hızla atiyor kiloyu devamli soluğu lavobofa aliyor insan bu biten hafta bunu iyi anladm yeni haftayida sebze meyve ağırlikta geciricem bende hadi bakalm
benim olduğum sene biz bluegreeneyes ile falan da yapıyorduk böyle di mi, 4 ayda 20 kiloyu boşa vermedim keşke sen de olsaydın yeşil ama olsun bak sağlıklı hamiş olacaksın ona teşvik ediyoruzCanım ben size dedim o ikisini eş yapmayalım diye bunlar bu gazla bırak 60 ı 50 ye koşarlarne yapsak ki ay elim kolum da bağlı arkadaş sizde hep böyle şeyleri benim hamileligimi mi beklediniz? Önceden yapsaydınız da görseydik bakalım kim kimi geçiyomuş. Kız fitblack bunlar hep senin başının altından çıkıyo ben şu çocuğu doğurayım da alıcam hepinizin ifadesini az kaldı 8 ay nedir şunun şurasında @Saglikliyasamgunlugumm canım senden haber bekliyorum şimdilik ben fatoşlarla takılıyorum. Eğer sende de hamişlik çıkarsa yeni bi düzenleme yaparız. zaten sana da diğer takım arkadaşımı emanet ediyorum kilonuz da yakın hadi bak ortalık çok kızıştı valla yaklaşacaklar size haberiniz olsun
yooo rakip görüyorum bak 3 kilo vermişsin dikkatimi çektin bir kere kurtuluşun yokfitblack blonde ambition siz beni kendinize rakip görmeyin şu an tam ikinizin ortasindayim
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 68.9
Fark 3
Bir haftada teknik olarak 3 kilo verdim
izin vermiyorumTek başıma takilacagim bu gidişle
Canm sebze de olaydı keşke ama güzel menü spor da süperbugünkü menüm
sabah
ara
- 3 kepçe mercimek çorba
- 10 çiğ fıstık
- 2 çiğ kaju
öğle
- 2 fincan türk kahvesi
ara
- 3 kepçe mercimek çorba
- 8 yk tam buğday makarna-sade
- 1/2 avokado
akşam
- 1 kupa yeşil çay
- 1 yeşil elma
2.5 litre su
- 5 yk yulaf
- 1 bardak badem sütü
- 2 yk pekmez
spor
blonde ambition
- 2.5 saat yürüyüş
- pilates çemberi ve dumbell ile kol hareketleri, 10 dk.
Y YesilinBuyusu