Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet gercekten cok strese girdim ayrica arada kacamakta yaptim

Oleyyyy listeye girmisimm

Sevilay a bakayım dedim unuttu mu acaba ramazan arasında neyse bakalım yapacak bişey yok ben şimdi kaçıyorum yemek hazırlamaya gelirim yine öpüyorum hepinizi blonde ambition ödemler gitti artık gitsin yağlar diyoruz 70 altına düşmenin sevincini yaşıyoruz değil mi ne yapacaktık halay çekecektik iftardan sonra yapalim

Kaptanım bugün çok rahatsızdım kusuruma bakmayın.bi yandan da oruç olunca geciktim. Kilom 74. 7 kabızım yine kaç gündür .

ben genelde hep 3 lt yada 2.5 su iciyorm bide hareketli olunca tuzda pek kullanmam kullanirkende himalaya ondan hiç ödem tutmuyorum kaptanim ödem yoktu yani ben direk yağ attm spor sayesinde kas kaybı da yaşamıyorum verdiklerim hep yağ dokusundan gidiyor analiz cihazinda oyle cikiyor ama siz gecen hafta arti cikmistiniz ya ozamn su tuymussunuz geri attimmsin demk ki o 1.5kilo ödem ordan geliyor ben gecen haftada vermistm zaten ödem yoktu gene olcumdede cikar sali gidicem 1 kilodan fazla yağ kaybettik bu süper haber tabiki hadi bakalım ozamn halay

Kızlar size bi itirafta bulunacağım yarim dilim trilecce yedim
Bu gün bizim evlilik yildonumuzdu dışarda yemek yerine iftardan sonra evde yaptığım tatlının üzerine ufak bir mum diktik ben de yarım dilim yedim ama midem bulaniyor simdicok tatlı geldi

magickk @Saglikliyasamgunlugumm kızlar siz eşleşin bence kilolar çok yakın
bluegreeneyes ShellShock siz de ikiniz olabilirsiniz
deadline @zensim siz de yakınsınız

Bence olur

blonde ambition çok kaşınıyorsun bittin sen 2 hafta sonra spor salonundayım, o zamana kadar da her gün 2 saat yürümezsem ben de black değilim
Waooowwww rakipler fena geliyor
@fitblack blonde ambition siz beni kendinize rakip görmeyin şu an tam ikinizin ortasindayim
Geçen hafta 71.9
Bu hafta 68.9
Fark 3
Bir haftada teknik olarak 3 kilo verdim

Bu arada diyetisyen kontrolündeyim biliyorsunuz sağlıksız bir diyet yapmıyorum sadece yapay seker yok 0 kaçamak ve bol spor birde 3 lt su içtim nerdeyse hergün 1.5 kilosu ödem 1.5 kilo yağdan vermisim
Supesin canm aynı tempo devam şunun surasinda ne kaldi dugune

Banada uyar :) bayagi bosladim bu hafta burayi sıkı bir donus yapiyorum

Evet gercekten cok strese girdim ayrica arada kacamakta yaptim

bluegreeneyes merhaba diyetinizden ve yapiyorsaniz egzersizlerinizden bahsedebilir misiniz?
Ben bu ara bosladim biraz motivasyona ihtiyacim var
Canm bizim başlangı sessiz oldu ama sonuç güzel olcak inşallah ben sağlıklı beslenmeye calisiyorum canm öyle herhangi bir diyete bağlı değilim diyetisyen listem var ama tam uygulayamiyorum spor olarak da bisikletçiyim evde bisiklet var onunla calisiyorum bu ara biraz boşladım ama birazdan süreceğim yediğim tatlıyı eritmek lazım

Kaptanım bugün çok rahatsızdım kusuruma bakmayın.bi yandan da oruç olunca geciktim. Kilom 74. 7 kabızım yine kaç gündür .
Önemli değil canım haftaya perşembe iftardan önce tartil yaz istersen hem geç kalmazsin birde kabızlık için kuru kayısı tarçın karanfil şekersiz kaynat hoşaf gibi bir barakam iftarda bir bardak sahurda iç çok iyi geliyor birde bol yeşillik tüket iftarda yada sahurda maydanoz acayip bağırsakları rahatlatıyor
Sevinelim çosalim
Sen onu yakma çalışmalarına başlamışsındir
deadline kaptanım sen ne ettin öyle ya bir haftada mı 3 kilo gitti anlamadım ben
aslında 70.7 ydim ama cuma tartilirken adetim ilk günüydü hatta yazmıştım 71 9 geldim o yüzden yani orası direk gelen ödem onu attım üstüne de spor diyet yapınca kilo da verdim 3 kilo olmuş oldu ama baya zamandır aynı kilolardayim ya birden düştü direnci kırdım galiba normalde 1.8 kilo vermişim aslinda o gün regl olmasaydım bi önceki gün 70.7 ydim yani

Menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt

Ara
Mercimek çorbası 3 hurma

Ara
Kahve

Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma

Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum karışık ızgaraya talim ettik

Şuan bisikleti TV karşısına getirmeyi düşünüyorum
Sen de hadi bakalım 7li rakam direncini kırdın devamı da gelecek eminim

Çok güzel canm ayy bu sene ben de balığa doyamadım canm nasıl cekiyor sorma gitsin sen diyince aklıma geldi yine

Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim
Menüye hayran kaldım

Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim

Canım karabuğday salatasını nasıl yapıyosun? Menü çok güzel bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…