• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:KK70: :KK70: :KK70:ben sana kıyarım, acımam :KK70:
ay ne güldüm. tamam fatoş, ben de bugün uykumu oturttum, bugünden başlıyoruz o zaman hadi bakalım. zaten 8 haziranda ölçüler var. haftalık da kilo takibi. haftaya görelim sonuçları :KK8:
tamam canm acıma bana:KK62: kızdır beni ezikle :KK70: bana bu motivasyon lazm:KK59: ama dur sen ben seni gecicem bile görürsün kizdircam seni hirsindan sende kendini spora vericeksin:KK70:

ay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüz:KK200::KK200::KK200: tek sorun ben sizle hirslanamiyorm:KK70: sonuçta arada uçurum var dur bir iki hafta sikayimda şunu geçeyim diyemiyorum ki aralarm sizle olmuş uçurum:KK70: bu arada senin macigkk ile aran çok yakn canm yine eş olabilirsiniz o da oruçlu sen hamile ikinizde hafif tempo sporlar filan aranizda 2 kilo filan zaten tam uygun bence :KK66::KK200:
Canım şimdi Y YesilinBuyusu kendine hamiş arıyormuş :KK12: o yüzden olmuyor yoksa çok güzel eş oluruz biz canım arkadaşımla :anne:

Canım şimdi Y YesilinBuyusu kendine hamiş arıyormuş :KK12: o yüzden olmuyor yoksa çok güzel eş oluruz biz canım arkadaşımla :anne:
evt canm doğru zaten kalplerimiz bir zaten:KK200: her zaman size destek ve morel için takipteyim ama size yetismem hayal ve beslenme tarzimizda değişik ama düşündüm de:deli: yesil ile sen 63 ve 61 çok yakinsiniz hemde ikinizde karataycisiniz hemde o hamilelik platesi yapicak hafif seni oyle hafif yapmak oruç da zorlamaz belki diye kafam da sizi çok iyi eş olirsunuz diye düşündüm yani:KK19: tabi karar sizin :KK200: kalbim de sizinle :KK50: bide elin de sonun da size de yetisicem:63: pes etmedm:KK70:

ay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüz:KK200::KK200::KK200: tek sorun ben sizle hirslanamiyorm:KK70: sonuçta arada uçurum var dur bir iki hafta sikayimda şunu geçeyim diyemiyorum ki aralarm sizle olmuş uçurum:KK70: bu arada senin macigkk ile aran çok yakn canm yine eş olabilirsiniz o da oruçlu sen hamile ikinizde hafif tempo sporlar filan aranizda 2 kilo filan zaten tam uygun bence :KK66::KK200:

Canım şimdilik sizin grupta sütten takılıcam sonra bir hamiş çıkar belki bakarım duruma zaten ben eski usul herkesle takılmaya devam ama grup olarak sizdenim listede değilim ya kiminle olursam olayım ortalamayı etkilemiycem :rapci:

Sağlıkla inşallah canım.
Biz kalp atışını duyduk çok şükür
Şu aralar herşeyin kokusu dokunuyor çok yiyemiyorun
Ben pek vakit ayıramıyorum siteye iş ev yoğun yorgunluk malum

Ben eylüle kadar rahatım ücretsiz izindeyim eylülde başlıycam bi 4 ay çalışıcam tabii bi terslik çıkmazsa çalışırken hamilelik çok zor canım ya Allah kolaylık versin

tamam canm acıma bana:KK62: kızdır beni ezikle :KK70: bana bu motivasyon lazm:KK59: ama dur sen ben seni gecicem bile görürsün kizdircam seni hirsindan sende kendini spora vericeksin:KK70:
:skandal:
aramızda 2 kilo var değil mi, az varmış cidden :KK17:
ben bugün kesin yürüyüş yapayım, geç de gör bakalım :KK53: akşam da sadece yulaf yiycem hıh :KK53:

evt canm doğru zaten kalplerimiz bir zaten:KK200: her zaman size destek ve morel için takipteyim ama size yetismem hayal ve beslenme tarzimizda değişik ama düşündüm de:deli: yesil ile sen 63 ve 61 çok yakinsiniz hemde ikinizde karataycisiniz hemde o hamilelik platesi yapicak hafif seni oyle hafif yapmak oruç da zorlamaz belki diye kafam da sizi çok iyi eş olirsunuz diye düşündüm yani:KK19: tabi karar sizin :KK200: kalbim de sizinle :KK50: bide elin de sonun da size de yetisicem:63: pes etmedm:KK70:
Bak sen duydunmu yeşil ben size yetisicem dedi hatta sizi geçerimde dedi sanki :sus: ben korktum şimdi ya :confused: bu gidişle ben yerimde sayarken bir bakmışım fatoş 60 kilo acayip kıskanırım he zaten Y YesilinBuyusu de hamile yandık kız yeşil bu fatoş fena hırslı :KK34:

Bak sen duydunmu yeşil ben size yetisicem dedi hatta sizi geçerimde dedi sanki :sus: ben korktum şimdi ya :confused: bu gidişle ben yerimde sayarken bir bakmışım fatoş 60 kilo acayip kıskanırım he zaten Y YesilinBuyusu de hamile yandık kız yeşil bu fatoş fena hırslı :KK34:
beni bile hırslandırdı, sizi bilemem ama beni geçemez :KK75::KK75::KK75:

Evet güzeldi öyle ama şimdi bana hamile bi eş lazım o zaman nasıl yapcaz çabuk birisi hamile kalsın :KK70: Selnurr Selnurr bu konuda adaydı o zaman kilolarımız da yakın bu gidişe benim eşim o olur gibime geliyor :KK5:

Ben kendime hamiş eş bulcam Selnurr Selnurr ü bekliyorum :anneadayı: en olmadı tek tabanca takılırım napıyım :rapci:

Selnurr Selnurr ile olmazsa bizim yanımıza gel, fasulyeden takılırsın yormayız seni :KK19:

Yarın regl günüm canım olmazsa bir şüphe duyarım ama çok umutlu değilim açıkcası hamile kalırsam seninle eş olmaktan büyük mutluluk duyarım :))

Selnurr Selnurr sana iyi bir rakip bak aramızdaki en ince o haberin olsun :sus:

Benim eşim kim oldu kızlar şimdi:))

Yarın regl günüm canım olmazsa bir şüphe duyarım ama çok umutlu değilim açıkcası hamile kalırsam seninle eş olmaktan büyük mutluluk duyarım :))

Benim eşim kim oldu kızlar şimdi:))
Ben oldum senin eşin canım :KK16:ikimizin kilosu yakınmış birbirine

:skandal:
aramızda 2 kilo var değil mi, az varmış cidden :KK17:
ben bugün kesin yürüyüş yapayım, geç de gör bakalım :KK53: akşam da sadece yulaf yiycem hıh :KK53:
canm sen ilk hafta şu atraksiyonu yapmasaydn armaz da oda olmayacaktı:KK51: o nasl bir uzun atlamaydi öyle :oha: uçarak giriş yaptn sen 6lara ben anca yetetisdm mecburen:KK48: sahi kaç kiloydu o:confused:

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5/69.5/1/%1.41 )
nil u mihr(70.7/70.6/0.1/%0.14 )
YeşilinBuyusu (63.3//%)
hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9/64.5/0.4/%0.61)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Fitblack(66.9/66.8/0.1/%0.15)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu
ShellShock(65.4/65.3/0.1/%0.15)yeni üye takıma geliş tarihi:4 Mayıs, başlangıç kilosu:66 hedef:55

1. takım ortalaması :%
deadline deadline

sevilay80 sevilay80 listeyi taşımamız lazım lütfen bildirim bekliyorum....

blonde ambition blonde ambition çok kaşınıyorsun bittin sen :KK59: 2 hafta sonra spor salonundayım, o zamana kadar da her gün 2 saat yürümezsem ben de black değilim :KK59:
:cool: vay ben sporu zaten aksatmyorum bende ne yapsam vegan mı olsam:KK70: mümkün oldunca azalttim et ürününü zaten sebze meyve agirlikli olunca vucut hızla atiyor kiloyu devamli soluğu lavobofa aliyor insan bu biten hafta bunu iyi anladm:KK51: yeni haftayida sebze meyve ağırlikta geciricem bende hadi bakalm:sopa:

Canım şimdilik sizin grupta sütten takılıcam sonra bir hamiş çıkar belki bakarım duruma zaten ben eski usul herkesle takılmaya devam ama grup olarak sizdenim listede değilim ya kiminle olursam olayım ortalamayı etkilemiycem :rapci:

Ben eylüle kadar rahatım ücretsiz izindeyim eylülde başlıycam bi 4 ay çalışıcam tabii bi terslik çıkmazsa çalışırken hamilelik çok zor canım ya Allah kolaylık versin
Evet zor oluyor canım sağlık olsun okullara da az kaldı. Bitse de gitsek :D

Back