• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bulantı ve kokulara hassasiyet çok var.
Ama iyiyiz tatlım :)
Sen nasılsın

Bizde iyiyz canım dün keseyi gördük. Haftaya da kalp atışı için gidicez. Bende de baş dönmesi halsizlik uykuya düşkünlük var canım. Asya da bulantıdan 3 ay hiçbişey yiyememiştim bunda da böyle gidiyor bakalım. Sen dinledin mi kalbini. Nasıl besleniyosun ben burayı bırakmıyorum.

Valla kızlar bence fitblack fitblack ile blonde ambition blonde ambition un eş olmasına izin vermeyin valla uçuşa geçer bunlar birbirlerini gazlaya gazlaya soluğu 50 kiloda alırlar bu gidişe :KK70:
öğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsun :D bana dişli rakip lazım mesela menü yazıp kaçan biriyle eşleştirirseniz kaçarım :KK53:

öğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsun :KK70: bana dişli rakip lazım mesela menü yazıp kaçan biriyle eşleştirirseniz kaçarım :KK53:

Yok canım şaka yapıyorum burda önemli olan gerçekten istediğin kişiyle eş olmak sana fayda edecek kişiyle ve sohbeti saran kişiyle bence harika eş olacaksınız...:super:

öğretmen mantığıyla yaklaşıp uslu öğrenciyle yaramazı mı eşleştirelim diyorsun :KK70: bana dişli rakip lazım mesela menü yazıp kaçan biriyle eşleştirirseniz kaçarım :KK53:
aynen canm yesille biz birbirimize kiyamiyoz habire morel veriyoz eee bu sefer de gaza gelecegm bir şey kalmiyor:sopa: fitcim biz senle göze göz dişe diş kapisalm:KK53: ben seni sporda gazlarm sen de beni beni menude çok gaza ygetityosun iki gidim sebze yiyip çok yedim yazinca ben utaniyorum yemek yemege:KK70: valla sen gelince istahim gitti :KK70:

aynen canm yesille biz birbirimize kiyamiyoz habire morel veriyoz eee bu sefer de gaza gelecegm bir şey kalmiyor:sopa: fitcim biz senle göze göz dişe diş kapisalm:KK53: ben seni sporda gazlarm sen de beni beni menude çok gaza ygetityosun iki gidim sebze yiyip çok yedim yazinca ben utaniyorum yemek yemege:KK70: valla sen gelince istahim gitti :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:ben sana kıyarım, acımam :D
ay ne güldüm. tamam fatoş, ben de bugün uykumu oturttum, bugünden başlıyoruz o zaman hadi bakalım. zaten 8 haziranda ölçüler var. haftalık da kilo takibi. haftaya görelim sonuçları :KK8:

Yok canım şaka yapıyorum burda önemli olan gerçekten istediğin kişiyle eş olmak sana fayda edecek kişiyle ve sohbeti saran kişiyle bence harika eş olacaksınız...:super:
ay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüz:KK200::KK200::KK200: tek sorun ben sizle hirslanamiyorm:KK70: sonuçta arada uçurum var dur bir iki hafta sikayimda şunu geçeyim diyemiyorum ki aralarm sizle olmuş uçurum:KK70: bu arada senin macigkk ile aran çok yakn canm yine eş olabilirsiniz o da oruçlu sen hamile ikinizde hafif tempo sporlar filan aranizda 2 kilo filan zaten tam uygun bence ;):KK200:

Bizde iyiyz canım dün keseyi gördük. Haftaya da kalp atışı için gidicez. Bende de baş dönmesi halsizlik uykuya düşkünlük var canım. Asya da bulantıdan 3 ay hiçbişey yiyememiştim bunda da böyle gidiyor bakalım. Sen dinledin mi kalbini. Nasıl besleniyosun ben burayı bırakmıyorum.
Sağlıkla inşallah canım.
Biz kalp atışını duyduk çok şükür
Şu aralar herşeyin kokusu dokunuyor çok yiyemiyorun
Ben pek vakit ayıramıyorum siteye iş ev yoğun yorgunluk malum

Back