• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence canını sıkma tartılar farklı olabilir ki 100 gr bile bana göre iyi bir netice benim 2.4 verdiğim hafta oldu aylarca sabit kaldığımda strest bile su tutuyor vücutta annen rahatsızdı düzene girdiyse rahatlarsın daha düzenli olursun
Evet gercekten cok strese girdim ayrica arada kacamakta yaptim :(

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5/69.5/1/%1.41 )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9/66.8/0.1/%0.15)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu
ShellShock(65.4/65.3/0.1/%0.15)yeni üye takıma geliş tarihi:4 Mayıs, başlangıç kilosu:66 hedef:55

1. takım ortalaması :%
deadline deadline

Oleyyyy listeye girmisimm :KK200:

Sevilay a bakayım dedim unuttu mu acaba ramazan arasında :KK43: neyse bakalım yapacak bişey yok ben şimdi kaçıyorum yemek hazırlamaya gelirim yine öpüyorum hepinizi:KK66: blonde ambition blonde ambition ödemler gitti artık gitsin yağlar diyoruz 70 altına düşmenin sevincini yaşıyoruz değil mi ne yapacaktık halay çekecektik iftardan sonra yapalim:-)

bluegreeneyes bluegreeneyes sevilay80 sevilay80 en son dün girmiş ya bugün hiç uğramamış ramazan rehavetinde galiba bildirim yapmadı diye hesaplayalim yetişirse düzenleriz5paylasim alanında geç kelmayalim diyorum ne dersin:KK66:
Kaptanım bugün çok rahatsızdım kusuruma bakmayın.bi yandan da oruç olunca geciktim. Kilom 74. 7 kabızım yine kaç gündür .

Sevilay a bakayım dedim unuttu mu acaba ramazan arasında :KK43: neyse bakalım yapacak bişey yok ben şimdi kaçıyorum yemek hazırlamaya gelirim yine öpüyorum hepinizi:KK66: blonde ambition blonde ambition ödemler gitti artık gitsin yağlar diyoruz 70 altına düşmenin sevincini yaşıyoruz değil mi ne yapacaktık halay çekecektik iftardan sonra yapalim:-)
ben genelde hep 3 lt yada 2.5 su iciyorm bide hareketli olunca tuzda pek kullanmam kullanirkende himalaya ondan hiç ödem tutmuyorum kaptanim:KK48: ödem yoktu yani ben direk yağ attm ;) spor sayesinde kas kaybı da yaşamıyorum verdiklerim hep yağ dokusundan gidiyor analiz cihazinda oyle cikiyor ama siz gecen hafta arti cikmistiniz ya ozamn su tuymussunuz geri attimmsin demk ki o 1.5kilo ödem ordan geliyor ben gecen haftada vermistm zaten ödem yoktu gene olcumdede cikar sali gidicem:cool: 1 kilodan fazla yağ kaybettik bu süper haber tabiki hadi bakalım ozamn halay:halay: :halay: :halay:

Kızlar size bi itirafta bulunacağım :duduk:yarim dilim trilecce yedim :skandal:
Bu gün bizim evlilik yildonumuzdu dışarda yemek yerine iftardan sonra evde yaptığım tatlının üzerine ufak bir mum diktik :D ben de yarım dilim yedim ama midem bulaniyor simdi:kusmuk:cok tatlı geldi :KK51:

magickk magickk @Saglikliyasamgunlugumm kızlar siz eşleşin bence kilolar çok yakın
bluegreeneyes bluegreeneyes ShellShock ShellShock siz de ikiniz olabilirsiniz
deadline deadline @zensim siz de yakınsınız

:KK73:
Bence olur ;)
aynen canm yesille biz birbirimize kiyamiyoz habire morel veriyoz eee bu sefer de gaza gelecegm bir şey kalmiyor:sopa: fitcim biz senle göze göz dişe diş kapisalm:KK53: ben seni sporda gazlarm sen de beni beni menude çok gaza ygetityosun iki gidim sebze yiyip çok yedim yazinca ben utaniyorum yemek yemege:KK70: valla sen gelince istahim gitti :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:ben sana kıyarım, acımam :KK70:
ay ne güldüm. tamam fatoş, ben de bugün uykumu oturttum, bugünden başlıyoruz o zaman hadi bakalım. zaten 8 haziranda ölçüler var. haftalık da kilo takibi. haftaya görelim sonuçları :KK8:

blonde ambition blonde ambition çok kaşınıyorsun bittin sen :KK59: 2 hafta sonra spor salonundayım, o zamana kadar da her gün 2 saat yürümezsem ben de black değilim :KK59:
Waooowwww rakipler fena geliyor :KK17:
@fitblack blonde ambition blonde ambition siz beni kendinize rakip görmeyin şu an tam ikinizin ortasindayim
Geçen hafta 71.9
Bu hafta :rolleyes:68.9
Fark 3:rolleyes:
Bir haftada teknik olarak 3 kilo verdim:KK73:

Bu arada diyetisyen kontrolündeyim biliyorsunuz sağlıksız bir diyet yapmıyorum sadece yapay seker yok 0 kaçamak ve bol spor birde 3 lt su içtim nerdeyse hergün 1.5 kilosu ödem 1.5 kilo yağdan vermisim:KK66:
Supesin canm aynı tempo devam ;) şunun surasinda ne kaldi dugune ;)

Banada uyar :) bayagi bosladim bu hafta burayi sıkı bir donus yapiyorum :halay:

Evet gercekten cok strese girdim ayrica arada kacamakta yaptim :KK43:

bluegreeneyes bluegreeneyes merhaba diyetinizden ve yapiyorsaniz egzersizlerinizden bahsedebilir misiniz?
Ben bu ara bosladim biraz motivasyona ihtiyacim var :KK43:
Canm bizim başlangı sessiz oldu ama sonuç güzel olcak inşallah :KK5: ben sağlıklı beslenmeye calisiyorum canm öyle herhangi bir diyete bağlı değilim diyetisyen listem var ama tam uygulayamiyorum :KK39: spor olarak da bisikletçiyim :KK6: evde bisiklet var onunla calisiyorum bu ara biraz boşladım ama birazdan süreceğim yediğim tatlıyı eritmek lazım :spor:

Kaptanım bugün çok rahatsızdım kusuruma bakmayın.bi yandan da oruç olunca geciktim. Kilom 74. 7 kabızım yine kaç gündür .
Önemli değil canım haftaya perşembe iftardan önce tartil yaz istersen hem geç kalmazsin;) birde kabızlık için kuru kayısı tarçın karanfil şekersiz kaynat hoşaf gibi bir barakam iftarda bir bardak sahurda iç çok iyi geliyor ;) birde bol yeşillik tüket iftarda yada sahurda maydanoz acayip bağırsakları rahatlatıyor
ben genelde hep 3 lt yada 2.5 su iciyorm bide hareketli olunca tuzda pek kullanmam kullanirkende himalaya ondan hiç ödem tutmuyorum kaptanim:KK48: ödem yoktu yani ben direk yağ attm :KK66: spor sayesinde kas kaybı da yaşamıyorum verdiklerim hep yağ dokusundan gidiyor analiz cihazinda oyle cikiyor ama siz gecen hafta arti cikmistiniz ya ozamn su tuymussunuz geri attimmsin demk ki o 1.5kilo ödem ordan geliyor ben gecen haftada vermistm zaten ödem yoktu gene olcumdede cikar sali gidicem:cool: 1 kilodan fazla yağ kaybettik bu süper haber tabiki hadi bakalım ozamn halay:halay: :halay: :halay:
Sevinelim çosalim:-)
Kızlar size bi itirafta bulunacağım :duduk:yarim dilim trilecce yedim :skandal:
Bu gün bizim evlilik yildonumuzdu dışarda yemek yerine iftardan sonra evde yaptığım tatlının üzerine ufak bir mum diktik :KK70: ben de yarım dilim yedim ama midem bulaniyor simdi:kusmuk:cok tatlı geldi :KK51:
Sen onu yakma çalışmalarına başlamışsındir:-)
deadline deadline kaptanım sen ne ettin öyle ya bir haftada mı 3 kilo gitti anlamadım ben
aslında 70.7 ydim ama cuma tartilirken adetim ilk günüydü hatta yazmıştım 71 9 geldim o yüzden yani orası direk gelen ödem onu attım üstüne de spor diyet yapınca kilo da verdim 3 kilo olmuş oldu ama baya zamandır aynı kilolardayim ya birden düştü direnci kırdım galiba normalde 1.8 kilo vermişim aslinda o gün regl olmasaydım bi önceki gün 70.7 ydim yani;)

Menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt

Ara
Mercimek çorbası 3 hurma

Ara
Kahve

Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma

Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum :KK70: karışık ızgaraya talim ettik

Önemli değil canım haftaya perşembe iftardan önce tartil yaz istersen hem geç kalmazsin:KK66: birde kabızlık için kuru kayısı tarçın karanfil şekersiz kaynat hoşaf gibi bir barakam iftarda bir bardak sahurda iç çok iyi geliyor :KK66: birde bol yeşillik tüket iftarda yada sahurda maydanoz acayip bağırsakları rahatlatıyor

Sevinelim çosalim:-)

Sen onu yakma çalışmalarına başlamışsındir:-)
aslında 70.7 ydim ama cuma tartilirken adetim ilk günüydü hatta yazmıştım 71 9 geldim o yüzden yani orası direk gelen ödem onu attım üstüne de spor diyet yapınca kilo da verdim 3 kilo olmuş oldu ama baya zamandır aynı kilolardayim ya birden düştü direnci kırdım galiba normalde 1.8 kilo vermişim aslinda o gün regl olmasaydım bi önceki gün 70.7 ydim yani:KK66:
Şuan bisikleti TV karşısına getirmeyi düşünüyorum :D
Sen de hadi bakalım 7li rakam direncini kırdın devamı da gelecek eminim ;)

Menümü yazayım

Uyanınca su kahve

Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt

Ara
Mercimek çorbası 3 hurma

Ara
Kahve

Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma

Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorum :KK70: karışık ızgaraya talim ettik
Çok güzel canm ;) ayy bu sene ben de balığa doyamadım canm nasıl cekiyor sorma gitsin :D sen diyince aklıma geldi yine :olamaz:

Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim
Menüye hayran kaldım :nazar::nazar:

Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim

Canım karabuğday salatasını nasıl yapıyosun? Menü çok güzel bu arada.

Back