- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tamam canm acıma banaben sana kıyarım, acımam
ay ne güldüm. tamam fatoş, ben de bugün uykumu oturttum, bugünden başlıyoruz o zaman hadi bakalım. zaten 8 haziranda ölçüler var. haftalık da kilo takibi. haftaya görelim sonuçları
Ya eyvah desene nasıl yetisicem ona şimdi ben
Canım şimdi Y YesilinBuyusu kendine hamiş arıyormuşay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüztek sorun ben sizle hirslanamiyorm sonuçta arada uçurum var dur bir iki hafta sikayimda şunu geçeyim diyemiyorum ki aralarm sizle olmuş uçurum bu arada senin macigkk ile aran çok yakn canm yine eş olabilirsiniz o da oruçlu sen hamile ikinizde hafif tempo sporlar filan aranizda 2 kilo filan zaten tam uygun bence
evt canm doğru zaten kalplerimiz bir zatenCanım şimdi Y YesilinBuyusu kendine hamiş arıyormuşo yüzden olmuyor yoksa çok güzel eş oluruz biz canım arkadaşımla
ay canm benim sağol bizde o kunularda çok iyiydik üçümüztek sorun ben sizle hirslanamiyorm sonuçta arada uçurum var dur bir iki hafta sikayimda şunu geçeyim diyemiyorum ki aralarm sizle olmuş uçurum bu arada senin macigkk ile aran çok yakn canm yine eş olabilirsiniz o da oruçlu sen hamile ikinizde hafif tempo sporlar filan aranizda 2 kilo filan zaten tam uygun bence
Sağlıkla inşallah canım.
Biz kalp atışını duyduk çok şükür
Şu aralar herşeyin kokusu dokunuyor çok yiyemiyorun
Ben pek vakit ayıramıyorum siteye iş ev yoğun yorgunluk malum
tamam canm acıma banakızdır beni ezikle bana bu motivasyon lazm ama dur sen ben seni gecicem bile görürsün kizdircam seni hirsindan sende kendini spora vericeksin
8 haziranda ölçüleri takip et valla hatun incecik azıcık baseni var sadece ben seni uyarayımYa eyvah desene nasıl yetisicem ona şimdi ben
8 haziranda ölçüleri takip et valla hatun incecik azıcık baseni var sadece ben seni uyarayım
Bak sen duydunmu yeşil ben size yetisicem dedi hatta sizi geçerimde dedi sankievt canm doğru zaten kalplerimiz bir zatenher zaman size destek ve morel için takipteyim ama size yetismem hayal ve beslenme tarzimizda değişik ama düşündüm de yesil ile sen 63 ve 61 çok yakinsiniz hemde ikinizde karataycisiniz hemde o hamilelik platesi yapicak hafif seni oyle hafif yapmak oruç da zorlamaz belki diye kafam da sizi çok iyi eş olirsunuz diye düşündüm yani tabi karar sizin kalbim de sizinle bide elin de sonun da size de yetisicem pes etmedm
beni bile hırslandırdı, sizi bilemem ama beni geçemezBak sen duydunmu yeşil ben size yetisicem dedi hatta sizi geçerimde dedi sankiben korktum şimdi ya bu gidişle ben yerimde sayarken bir bakmışım fatoş 60 kilo acayip kıskanırım he zaten Y YesilinBuyusu de hamile yandık kız yeşil bu fatoş fena hırslı
Hayır canım ne münasebet benide geçemezbeni bile hırslandırdı, sizi bilemem ama beni geçemez
Evet güzeldi öyle ama şimdi bana hamile bi eş lazım o zaman nasıl yapcaz çabuk birisi hamile kalsınSelnurr bu konuda adaydı o zaman kilolarımız da yakın bu gidişe benim eşim o olur gibime geliyor
Ben oldum senin eşin canımYarın regl günüm canım olmazsa bir şüphe duyarım ama çok umutlu değilim açıkcası hamile kalırsam seninle eş olmaktan büyük mutluluk duyarım :))
Benim eşim kim oldu kızlar şimdi:))
Ben oldum senin eşin canımikimizin kilosu yakınmış birbirine
canm sen ilk hafta şu atraksiyonu yapmasaydn armaz da oda olmayacaktı
aramızda 2 kilo var değil mi, az varmış cidden
ben bugün kesin yürüyüş yapayım, geç de gör bakalımakşam da sadece yulaf yiycem hıh
Hadi canım inşallah bol eksilerÇok sevindim tatlım hadi bakalım güzel bir rekabet güzel bir hafta olsun:))
blonde ambition çok kaşınıyorsun bittin sen 2 hafta sonra spor salonundayım, o zamana kadar da her gün 2 saat yürümezsem ben de black değilim
Evet zor oluyor canım sağlık olsun okullara da az kaldı. Bitse de gitsekCanım şimdilik sizin grupta sütten takılıcam sonra bir hamiş çıkar belki bakarım duruma zaten ben eski usul herkesle takılmaya devam ama grup olarak sizdenim listede değilim ya kiminle olursam olayım ortalamayı etkilemiycem
Ben eylüle kadar rahatım ücretsiz izindeyim eylülde başlıycam bi 4 ay çalışıcam tabii bi terslik çıkmazsa çalışırken hamilelik çok zor canım ya Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?