- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tamam canmcanım 1 haftada bacaktan 2 cm incelme mi
fatoş bacakları not etmiyorum ama sen yaz hep
sevilay80 canım ölçüler?
yani düşün hala ölçü almaya çalışıyorumtamam canm
yupppiiiihepimiz aynı dönemde çoşacaksak demek ki
ayy canım çok iyi vermişsin maşallahbu arada dedim mi bilmiyorum ama aramızda en iyi ölçülere sahip sensin en incemiz yani
olsun canım bacaklar ve kollar incelsinEveeeeet yettim yettimmmm. Tabii sizler kadar yapamam ama elimden gelenin en iyisi yapıcam inşallah.
amin canim senın kac kilon kaldiMaşallah canım evet beraber başlamıştık inşallah hedeflerimize de birlikte ulaşırız:)
bende bugün 04:00 de kalktm bidaha geri yatmadm vucut tohaf oldu buseferde ilk defa sabh tuvalete çıkamadım canm sonra da o saatten beri ayakta olunca çok aciktm biraz biseyler yedim 2 bardak çay içtim birazda su içtim sonra tuvalete çıktım ondan kilom biraz karışık olmuş oldu yani 69.5 tok karna çıktığım kilo olmuş oldu canm ki hatta bildirim sonrasn da bidaha tekrar çıktım etti 2 yani demekki bu rakam bi baya daha altta aslında 1 kilodan fazla verdim ondan direk 2 cm bacaklardan vermişim bisiklet ve cember sayesinde tabi ama uzun lafın kısası yarn sabah tartilcam canm galiba 68.9 filani gorurum gibi geliyoryok canım gece çok oturdum ya ondan oldu, benim uyku düzenim bozulunca kilo da veremiyorumsen de dikkat et bak o zaman hormonlarımız düzgün çalışmıyor. 23.00-04.00 arası kesin uykuda olmamız lazım. bir de spor hiç yapamadım tabii bu hafta
Ayy kızlaaar ben kahvaltımı yaptım ayıptır söylemesi tuvalete çıktım va 64.80 çıktım ay şükür tok halim böyleyse en azından aç halim 64 tür diye tahmin ediyorum. Ayyy 65 leri görünce bugün üzülmüştüm. Neyse moral oldu bana. O zaman dansssblonde ambition magickk fitblack bluegreeneyes deadline Selnurr
Black yetisecegim sana az kaldı bekle benigeçen hafta: 66.900
bu hafta: 66.800
fark: 100 gr
yüzde: 0.14
haftaya hedef: 66.00
neyse kilo almamışım en azından
deadline bluegreeneyes
İzne ayrilcakmisin canım yoksa vazgeçilmez geçtin mi ne karar verdin ona göre listeyi duzenleyelimGecen hafta:70.7
Bu hafta: 70.6
Fark 0.1
yuzde. 0.14
Çok sevindim canım seninki normal değildi zaten bende tuvalete çıkamıyorum ya ne yapcam bilmiyorumAyy kızlaaar ben kahvaltımı yaptım ayıptır söylemesi tuvalete çıktım va 64.80 çıktım ay şükür tok halim böyleyse en azından aç halim 64 tür diye tahmin ediyorum. Ayyy 65 leri görünce bugün üzülmüştüm. Neyse moral oldu bana. O zaman dansssblonde ambition magickk fitblack bluegreeneyes deadline Selnurr
canim bir hafta daha durayim. beceremezsem haftaya ayrilayimİzne ayrilcakmisin canım yoksa vazgeçilmez geçtin mi ne karar verdin ona göre listeyi duzenleyelim
amin canim senın kac kilon kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?