• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5/69.5/1/%1.41 )
nil u mihr(70.7/70.6/0.1/%0.14 )
YeşilinBuyusu (63.3//%)
hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9/64.5/0.4/%0.61)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2/58.5/0.7/%1.18)
Fitblack(66.9/66.8/0.1/%0.15)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu
ShellShock(65.4/65.3/0.1/%0.15)yeni üye takıma geliş tarihi:4 Mayıs, başlangıç kilosu:66 hedef:55

1. takım ortalaması :%
deadline deadline

Bende tartıldım kızlar geçen hafta 61.7 idi bugün 61.3 geldim ama tuvalete giremiyorum kaç gündür ne yapsam faydası yok ramazanda çok kabız oluyorum ya :KK43:
canm tebrikler:KK9: ne güzel bak 400grm gitmiş ;) ramazda aliyordum diyordun bak vermissin maşallah hemde tuvalet problemine rahmen vermissin daha ne olsn ;)

Kızlar ben gruba yeni geldiğim zamanlarda ikili yarışlar mı yapıyordunuz sonuna yetiştim ötle birşey hatırlıyorum sanki yine yapsak ne güzel olur kilosu yakın okan iki kişi yarışsa hem motive etse :))
biz de bir ara grup yaptk diyeti benziyenler eslesmisti hatta bende ilk eslesne yapilirken keşke kilosu yakin olanlar eslesse daha güzel gaza geliriz tam motive olur demiştim ;) çok güzel olur ya yakin kilolar olunca birbirini hecneye kapisirz bence gene yapalm:halay: ben çok isterm

canm tebrikler:KK9: ne güzel bak 400grm gitmiş :KK66: ramazda aliyordum diyordun bak vermissin maşallah hemde tuvalet problemine rahmen vermissin daha ne olsn :KK66:
Evet canım çok sağol evet alırım genelde bu sene inşallah almiycam ama bu spor olayını halledemiyorum canım ya işte ancak iftardan sonra yürüyüş öyle yapabilirim

biz de bir ara grup yaptk diyeti benziyenler eslesmisti hatta bende ilk eslesne yapilirken keşke kilosu yakin olanlar eslesse daha güzel gaza geliriz tam motive olur demiştim :KK66: çok güzel olur ya yakin kilolar olunca birbirini hecneye kapisirz bence gene yapalm:halay: ben çok isterm
Canım bencede çok iyi olur ben seninle eşlesmistim birde yeşil vardı galiba ne güzel oluyordu

:KK53: eyyyy tuvalet sen nelere kadirsin böyle :KK70:
Çok sevindim canm senin adına :nazar::nazar::KK200::KK200:

:KK70::KK70::KK70:

Çok sevindim canım seninki normal değildi zaten bende tuvalete çıkamıyorum ya ne yapcam bilmiyorum

Ya benim bi tarifim var ondan çok memnunum aslında leptini bozmamak için yapmıyordum ama mecbur yapıcam artık sabah uyanır uyanmaz aç karna bir kaşık zeytinyağına limom sıkıp içiyosun canım düzenli yapınca çok iyi geliyor sen sahura kalkıyorsun ya ilk bunu yapabilirsin ama fayda etmesi için en az 2 hafta düzenli yapmak gerekiyor canım

Bende tartıldım kızlar geçen hafta 61.7 idi bugün 61.3 geldim ama tuvalete giremiyorum kaç gündür ne yapsam faydası yok ramazanda çok kabız oluyorum ya :KK43:

Canım bak o soruna rağmen 400 gram gitmiş yukardaki tarifimi bi dene istersen veya bildiğimiz kayısı su aç karna 2 gün kurusu 2 bardak su yine fayda etmesi için ez az 2 hafta düzenli yapmak gerekiyor. Aslında bana fatoşun kullandığım magnezyum iyi geldi ama doktorum yasakları 3 ay bitmeden kullanma dedi.

Y YesilinBuyusu belliydi tatlım zaten kilo olmadığı bence bir iki güne iyice düşer o çünkü senin maşallahın var beslenme konusunda kaçamak aklıma gelince seni düşünüyorum valla diyorum kız hamile ne güzel dikkat ediyor yemiyor sende yeme diye:))

Ya bu hafta iki kere kaçamak oldu. Dünki istemsizdi ama yine de bu kadar çıkacak kadar değildi yani. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım yani diyeti geçtim sorumluluk meselesi artık. Hem hamilelikte kilo her açıdan sıkıntı ya. Eskidenmiş o sen iki canlısın ye mantığı. Asıl içindeki için düzenli yemek gerekiyor. Ben seninde hiç kaçamak yaptığını görmüyorum zaten çok iyi gidiyosun

Canım bencede çok iyi olur ben seninle eşlesmistim birde yeşil vardı galiba ne güzel oluyordu

Evet güzeldi öyle ama şimdi bana hamile bi eş lazım o zaman nasıl yapcaz çabuk birisi hamile kalsın :KK70: Selnurr Selnurr bu konuda adaydı o zaman kilolarımız da yakın bu gidişe benim eşim o olur gibime geliyor :KK5:

Evet güzeldi öyle ama şimdi bana hamile bi eş lazım o zaman nasıl yapcaz çabuk birisi hamile kalsın :KK70: Selnurr Selnurr bu konuda adaydı o zaman kilolarımız da yakın bu gidişe benim eşim o olur gibime geliyor :KK5:
Aynen canım hamileye hamile tabi :-)

Keten tohumunu şiddetle tavsiye ederim tabi bol bol su içmek şartıyla (1 yemek kaşığı keten tohumu 2 bardak su). Kilo verme döneminde kabız olduğum zamanlar .oğunlukla imdadıma yetişti.

:KK70::KK70::KK70:

Ya benim bi tarifim var ondan çok memnunum aslında leptini bozmamak için yapmıyordum ama mecbur yapıcam artık sabah uyanır uyanmaz aç karna bir kaşık zeytinyağına limom sıkıp içiyosun canım düzenli yapınca çok iyi geliyor sen sahura kalkıyorsun ya ilk bunu yapabilirsin ama fayda etmesi için en az 2 hafta düzenli yapmak gerekiyor canım

Canım bak o soruna rağmen 400 gram gitmiş yukardaki tarifimi bi dene istersen veya bildiğimiz kayısı su aç karna 2 gün kurusu 2 bardak su yine fayda etmesi için ez az 2 hafta düzenli yapmak gerekiyor. Aslında bana fatoşun kullandığım magnezyum iyi geldi ama doktorum yasakları 3 ay bitmeden kullanma dedi.

Ya bu hafta iki kere kaçamak oldu. Dünki istemsizdi ama yine de bu kadar çıkacak kadar değildi yani. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım yani diyeti geçtim sorumluluk meselesi artık. Hem hamilelikte kilo her açıdan sıkıntı ya. Eskidenmiş o sen iki canlısın ye mantığı. Asıl içindeki için düzenli yemek gerekiyor. Ben seninde hiç kaçamak yaptığını görmüyorum zaten çok iyi gidiyosun
Tamam canım deniycem ya kayısı yada zeytinyağı çok kötü ya inşallah fayda eder uzun süre susuzluk var ya ondan dedim birde yağlı besleneyim biraz o da işe yarayabilir dogru yinede 400 gr gitmis ki size yazmadığım kacamaklarim var baklava gibi mesela :oops: ben çok yavaş verdim ama birden almıyorum canım bu çok iyi mesela egerki sporumu yapabilseydim ve tuvalet problemim olmasaydı ayrıldığım kilodaydım

Keten tohumunu şiddetle tavsiye ederim tabi bol bol su içmek şartıyla (1 yemek kaşığı keten tohumu 2 bardak su). Kilo verme döneminde kabız olduğum zamanlar .oğunlukla imdadıma yetişti.
Aa hic aklıma gelmedi evdede var ama ogutulmemis acaba yoğurda karıştirsam faydası olurmu

bende bugün 04:00 de kalktm bidaha geri yatmadm vucut tohaf oldu buseferde ilk defa sabh tuvalete çıkamadım canm sonra da o saatten beri ayakta olunca çok aciktm biraz biseyler yedim 2 bardak çay içtim birazda su içtim sonra tuvalete çıktım ondan kilom biraz karışık olmuş oldu yani 69.5 tok karna çıktığım kilo olmuş oldu canm ki hatta bildirim sonrasn da bidaha tekrar çıktım etti 2 yani demekki bu rakam bi baya daha altta aslında 1 kilodan fazla verdim ondan direk 2 cm bacaklardan vermişim bisiklet ve cember sayesinde tabi ama uzun lafın kısası yarn sabah tartilcam canm galiba 68.9 filani gorurum gibi geliyor
sen bana yetişirsin haftaya bu gidişle :rolleyes::rolleyes:
Ayy kızlaaar ben kahvaltımı yaptım ayıptır söylemesi tuvalete çıktım va 64.80 çıktım ay şükür tok halim böyleyse en azından aç halim 64 tür diye tahmin ediyorum. Ayyy 65 leri görünce bugün üzülmüştüm. Neyse moral oldu bana. O zaman dansss :KK73: blonde ambition blonde ambition magickk magickk fitblack fitblack bluegreeneyes bluegreeneyes deadline deadline Selnurr Selnurr
tok halimle benim 1.5 kilo fark ediyor :süslü: yani 63.300 falan olabilirsin :süslü:
Black yetisecegim sana az kaldı bekle beni :-)
neeeeeee :skandal:
sen kaç oldun kaçırdım mı onu :-) listeye girsene dead, böyle olmuyor kaç kilon kaldı liste için :confused: bende 71.900 yazıyor kilon bana yetiştiysen benim acil kaçmam lazım yakala da göreyim :skandal: :KK4:
Gecen hafta:70.7
Bu hafta: 70.6
Fark 0.1
yuzde. 0.14
ben de 100 gram verdim :D olsun sabitlikten iyidir :D
Çok sevindim canım seninki normal değildi zaten bende tuvalete çıkamıyorum ya ne yapcam bilmiyorum
her gün 1 armut ye, bir de 3 gün kurusu aç karna üstüne su. biliyorsundur ama kesin uygulamıyorsundur yap bakiiim :KK20:

Back