Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence sahura kalkmalısın zaten uzmanlarda söylüyor zararlı diye
Sadece iftarla sağlıklı olmadığının farkındayım ama istemesem de yıllardır böyle tutmak zorunda kaldım. Haftasonu kalkarım ya da sahur yapıp gec yatarım. O sorun degil de haftaiçi çalışırken sahura kalkınca uykusuz kalıyorum ve bu beni açlık veya susuzluktan daha çok etkiliyor. Bu yüzden sahura kalkamıyorum

Süpersin canım valla kendim vermiş gibi sevindim işte böyle hedeflerle başarıya ulaşacaksın

ShellShock nerdesin gel bakayım listeye girebilecekmisin geçen hafta be bu haftayı yaz tamam mi
Ben burayi biraz ihmal ettim bu aralar sıkıntîmız vardi ama cok sukur iyiyiz simdi. İki gundur oruc tutuyordum ilk carsamba gunu sadece sehriye corba ve iki dilim kepek ekmek yiyebildim.
Dunde nohut cok cok az pirinc pilavi salata ve yine ekmek
Bu arada kilom
Gecen hafta 65.400
Bu hafta 65.300
Fark 100 gram
İsin kotusu avm de tartildim 63 ciktim. Bizin tartida mi sikinti var anlamadim

Benim eşim de kalkamaz o da geç yiyip yatıyor. Öyle denedin mi peki? Hiç yememekten iyit

Bence canını sıkma tartılar farklı olabilir ki 100 gr bile bana göre iyi bir netice benim 2.4 verdiğim hafta oldu aylarca sabit kaldığımda strest bile su tutuyor vücutta annen rahatsızdı düzene girdiyse rahatlarsın daha düzenli olursun

kızlar bugün sporumu erken yaptm

1 saat kondisyon bisikleti
10×4 set =40 tane alt karın
10×4 set= 40 tane iç bacak
10×3 set ile 2 farkli göğüs harkt=60
plates çemberi ile 100 tane iç bacak
plates çemberi ile 100 tane göğüs
ve son olarak köprü yaptm

bu hafta genelde göğüs ve iç bacaga çalıştım biliyorsunuz ve sonuç geçen hafat ile bu hafta arası göğüs den 3cm bacaktanda 2cm incelme var herkese spor yapmak için motive olsun diyorum iyi sporlar black bu arada benim bacak not etmemistk
diz üstü =43 diz altının en kalın yeri yani baldır=36

bir veganin menulerini takip etmek çok ilginç:)) gördugum en cok avokado yiyen insansin black
tabii bunu da yemesen ne yiyecen:))
senin menulerine bakinca hep ne dusunuyorum biliyor musun: Bu kiz nasil kilo alabilir ki)) diyorum
ah canım sayayım istersen nasıl kilo alınacağını
vegan olan abur cuburlar keşfedilir, mesela oreo, bazı pringles çeşitleri, başka vegan cipsler, fıstık ezmeleri, tahin pekmezler, makarna, ekmek, pilav,patates kızartması, diğer sebze kızartmaları, kavrulmuş bol tuzlu kuruyemişler... canım sayayım mı daha
aslında çeşidimiz çok diyetisyen menüsüne uysam neler çıkar da üşeniyorum yemek yapmaya avokado kolayıma geliyor, bir de çok severim orası ayrı

Çok hızlısın canım ya kim yetişebilir sana

hahahah
ay beni güldürdün ya ben de 7'lerden kurtulduğumda böyle oynamıştım, 6'lı sayılar psikolojik açıdan daha iyi geliyor nedense hadi bana yettin bak bu hafta neredeyse

***1. TAKIM 570. ETAP***

chihiro79 (60//%)kilosu sabit
Sevilay80 (74.7//% )
Mirafatos (70.5/69.5/1/%1.41 )
nil u mihr(70.7//% )izne ayrılmak istiyor
YeşilinBuyusu (63.3//%) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor

merkerdemus (64.9//%)
minemelek2015 (54.7/54.4/0.3/%0.55)
Saglikliyasamgunlugumm(63.5/62.8/0.7/%1.10)
Zensim(68.7/67/0.7/% 1.02)
Gunayfur(59.2//%0)
Fitblack(66.9/66.8/0.1/%0.15)
Bluegreeneyes(59.7/63.8/+3.1/%-0.27)551. Etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri dondu yüzdesi 19a bolundu
ShellShock(65.4/65.3/0.1/%0.15)yeni üye takıma geliş tarihi:4 Mayıs, başlangıç kilosu:66 hedef:55

1. takım ortalaması :%
deadline

tebrik ederim canım çok hızlı bir giriş oldu
canım daha deneme sürecinde o ama, ben de ilk hafta 3.200 vermiştim nasıl ödem attıysam

canım 1 haftada bacaktan 2 cm incelme mi
fatoş bacakları not etmiyorum ama sen yaz hep

sevilay80 canım ölçüler?

geçen hafta: 66.900
bu hafta: 66.800
fark: 100 gr
yüzde: 0.14
haftaya hedef: 66.00
neyse kilo almamışım en azından

deadline bluegreeneyes
ca menün çok iyidi ama arada vücut böyle yapıyor bir sonraki hafta daha fazla gidiyor kesin haftaya öyle olur canm ayrıca 100gr da iyi sabit olmaktan daha güzel

ca menün çok iyidi ama arada vücut böyle yapıyor bir sonraki hafta daha fazla gidiyor kesin haftaya öyle olur canm ayrıca 100gr da iyi sabit olmaktan daha güzel
yok canım gece çok oturdum ya ondan oldu, benim uyku düzenim bozulunca kilo da veremiyorum sen de dikkat et bak o zaman hormonlarımız düzgün çalışmıyor. 23.00-04.00 arası kesin uykuda olmamız lazım. bir de spor hiç yapamadım tabii bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…