Teşekkür ederimIlk hafta için çok iyi başlangıç
Sadece iftarla sağlıklı olmadığının farkındayım ama istemesem de yıllardır böyle tutmak zorunda kaldım. Haftasonu kalkarım ya da sahur yapıp gec yatarım. O sorun degil de haftaiçi çalışırken sahura kalkınca uykusuz kalıyorum ve bu beni açlık veya susuzluktan daha çok etkiliyor. Bu yüzden sahura kalkamıyorumBence sahura kalkmalısın zaten uzmanlarda söylüyor zararlı diye
Süpersin canım valla kendim vermiş gibi sevindim işte böyle hedeflerle başarıya ulaşacaksınveeeeeee beklenen büyük an
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm
sıkı durun açıkliyorum
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5
Fark: 1kilo
haftaya hedef: 68.7
sonunda 70e elveda arkadaşlar
tutmayn beni oyniycam
sağol canm arkadaşım benim yaSüpersin canım valla kendim vermiş gibi sevindim işte böyle hedeflerle başarıya ulaşacaksın
Ben burayi biraz ihmal ettim
beraber başlamişdik beraber verıyoruz bende 4.5kilo verdm
Maşallah sizlere
Bencede en azından gr da olsa gitmiş harikageçen hafta: 66.900
bu hafta: 66.800
fark: 100 gr
yüzde: 0.14
haftaya hedef: 66.00
neyse kilo almamışım en azından
deadline bluegreeneyes
Sadece iftarla sağlıklı olmadığının farkındayım ama istemesem de yıllardır böyle tutmak zorunda kaldım. Haftasonu kalkarım ya da sahur yapıp gec yatarım. O sorun degil de haftaiçi çalışırken sahura kalkınca uykusuz kalıyorum ve bu beni açlık veya susuzluktan daha çok etkiliyor. Bu yüzden sahura kalkamıyorum
Ben burayi biraz ihmal ettimbu aralar sıkıntîmız vardi ama cok sukur iyiyiz simdi. İki gundur oruc tutuyordum ilk carsamba gunu sadece sehriye corba ve iki dilim kepek ekmek yiyebildim.
Dunde nohut cok cok az pirinc pilavi salata ve yine ekmek
Bu arada kilom
Gecen hafta 65.400
Bu hafta 65.300
Fark 100 gram
İsin kotusu avm de tartildim 63 ciktim. Bizin tartida mi sikinti var anlamadim
ah canım sayayım istersen nasıl kilo alınacağınıbir veganin menulerini takip etmek çok ilginç:)) gördugum en cok avokado yiyen insansin black
tabii bunu da yemesen ne yiyecen:))
senin menulerine bakinca hep ne dusunuyorum biliyor musun: Bu kiz nasil kilo alabilir ki)) diyorum
Çok hızlısın canım ya kim yetişebilir sanakızlar bugün sporumu erken yaptm
1 saat kondisyon bisikleti
10×4 set =40 tane alt karın
10×4 set= 40 tane iç bacak
10×3 set ile 2 farkli göğüs harkt=60
plates çemberi ile 100 tane iç bacak
plates çemberi ile 100 tane göğüs
ve son olarak köprü yaptm
bu hafta genelde göğüs ve iç bacaga çalıştım biliyorsunuz ve sonuç geçen hafat ile bu hafta arası göğüs den 3cm bacaktanda 2cm incelme varherkese spor yapmak için motive olsun diyorum iyi sporlar black bu arada benim bacak not etmemistk
diz üstü =43 diz altının en kalın yeri yani baldır=36
yupppiiii
ayy canım çok iyi vermişsin maşallahGünaydın kızlar:))
Geçen hafta kilom;63.5
Bu hafta kilom;62.8
Fark;-700
Yüzde; 1.10
hahahahveeeeeee beklenen büyük an
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm
sıkı durun açıkliyorum
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5
Fark: 1kilo
haftaya hedef: 68.7
sonunda 70e elveda arkadaşlar
tutmayn beni oyniycam
tebrik ederim canımDun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.
Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki
Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata
Ara
1 kase erik
Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım
canım daha deneme sürecinde o ama, ben de ilk hafta 3.200 vermiştimsonuç harikaama ben birinci olmam ki gene yaaaa beni ikiye katladn şimdi sennn neyse gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn
kızlar bugün sporumu erken yaptm
1 saat kondisyon bisikleti
10×4 set =40 tane alt karın
10×4 set= 40 tane iç bacak
10×3 set ile 2 farkli göğüs harkt=60
plates çemberi ile 100 tane iç bacak
plates çemberi ile 100 tane göğüs
ve son olarak köprü yaptm
bu hafta genelde göğüs ve iç bacaga çalıştım biliyorsunuz ve sonuç geçen hafat ile bu hafta arası göğüs den 3cm bacaktanda 2cm incelme varherkese spor yapmak için motive olsun diyorum iyi sporlar black bu arada benim bacak not etmemistk
diz üstü =43 diz altının en kalın yeri yani baldır=36
ca menün çok iyidi ama arada vücut böyle yapıyor bir sonraki hafta daha fazla gidiyorgeçen hafta: 66.900
bu hafta: 66.800
fark: 100 gr
yüzde: 0.14
haftaya hedef: 66.00
neyse kilo almamışım en azından
deadline bluegreeneyes
yok canım gece çok oturdum ya ondan oldu, benim uyku düzenim bozulunca kilo da veremiyorumca menün çok iyidi ama arada vücut böyle yapıyor bir sonraki hafta daha fazla gidiyorkesin haftaya öyle olur canm ayrıca 100gr da iyi sabit olmaktan daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?