- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Amin canm inslhtebrik ederim ne güzel kilo vermişsin darısı bana tabi 50li rakamları görmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm inslhtebrik ederim ne güzel kilo vermişsin darısı bana tabi 50li rakamları görmek için
ben ilk hamileliğimde toplam 12 kilo almıştım ve oğlumun kırkı çıktığında hepsi gitmişti ilk 5 ay sadece 3 kilo diyor doktorlar aklında bulunsun hoş sana söylüyorum ama ikincide resmen 22 kilo aldım gerçi onlarında hepsini verdim işte şimdi kalanlar hamile kalmadan önce aldıklarımEvet ben kilomu yazayım. Bu kilomu yazmazsam kendimden kaçmış olurum. Sonuç vahim ama düzeltilecek.
Geçen hafta 63.30
Bu hafta 65.40
Fark +2.10
Yüzdeyi yazmama gerek yok. Hepsinin kilo olduğunu düşünmesem de anneler günü kaçamağı ve dünkü kombonun bedeli işte bu. Hemen silkilenip kendime gelmem lazım. Hedefimden uzaklaşıyorum.
işte ya canm kaptanm benim bu hafta benim hakkim demi durun kimse almasn lutfen arkadaslar en fazla 950grmda kalalmAma daha listede değil ki o yüzden olamayabilir
dur kız versinler önlerini kesme sen günlerin birincisi olursunişte ya canm kaptanm benim bu hafta benim hakkim demi durun kimse almasn lutfen arkadaslar en fazla 950grmda kalalm
Olur canım haftaya öyle yapabilirsin ama bu hafta 4 te tartilmaya çalış olur mu en geç geç kalmayalım liste paylasmaktaperşembe iftardan önce tartılıp o kilomuzu yazsak olur mu
Tamamdır canm bildirimsiz ayrilmanda hiç problem yok tatlım
Bu arada hamiş platesin de hayırlı olsun kapışmalara devam diyorsun yani
bana oda uyar canm sağlıklı şekilde inebildigini in ben orayada inmek zorundaym zaten oraya da gelirim arkadan gelyrm hala inslh iyice assalarda bulusalm ozaman
veeeeeee beklenen büyük an
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm
sıkı durun açıkliyorum
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5
Fark: 1kilo
haftaya hedef: 68.7
sonunda 70e elveda arkadaşlar
tutmayn beni oyniycam
Y YesilinBuyusu canım senin ki bence de kilo değildir bu beslenmeye sadece 2 günün fazlası eminim normale döner bir haftaya plates iznin de çıkmış harika bende hep merak etmişimdir platesi:))
Ben haftaya hedef belirlememiştim kızlar regl olursam hedefim 61.9 olsun bakalım:))
İnsallah iyisindir Ben başından takip edemedim ama hastalığın umarım ciddi bir şey değildir
Y YesilinBuyusu baya jamilehamile 3 hastane gezip soğuk soğuk şeyler tuketmissin ya dikkat et hamilesin dire cin daha düşük zaten o kadar soğuk şey olmasaymış iyiymiş birde kesin hem şekerin hemde aç olduğun için tansiyonun düştü de öyle oldu zaten bi kere düşünce toparlamak zor oluyor çok geçmiş olsun valla bende hamilelikte ilgili bişey sandım allaha şükür iyiymiş o
sonuç harika ama ben birinci olmam ki gene yaaaa beni ikiye katladn şimdi sennn neyse gerçekten çok sevndm bizim takima seninle birincilik gelme ihtimali oldu belki bu hafatyi gruplar arasn da sen alirn ee burda bizim aramizda aldgn zaten kesn
çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat etmen lazım tam riskli aylar biliyorsun uzun süreli ayakta kalma sakın inşallah çok hasta olmadan atlatırsın
ben ilk hamileliğimde toplam 12 kilo almıştım ve oğlumun kırkı çıktığında hepsi gitmişti ilk 5 ay sadece 3 kilo diyor doktorlar aklında bulunsun hoş sana söylüyorum ama ikincide resmen 22 kilo aldım gerçi onlarında hepsini verdim işte şimdi kalanlar hamile kalmadan önce aldıklarım
inşallah iple çekiyorum vallahi.rahatca verirsin canm 6 kilo nedir ki ben daha 10 kilo vermem lazm belki 12 bile olabilir yani bizim hedefler uzun sen bizden önce mezun olur gidersn
canim sen kac kg başlamişdinGünaydın kızlar:))
Geçen hafta kilom;63.5
Bu hafta kilom;62.8
Fark;-700
Yüzde; 1.10
veeeeeee beklenen büyük an
reklamları verip durduk şimdi canlı yanına geçip artk durumu bildirelm
sıkı durun açıkliyorum
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 69.5
Fark: 1kilo
haftaya hedef: 68.7
sonunda 70e elveda arkadaşlar
tutmayn beni oyniycam
süpersin canmbluegreeneyes hamilelik iznine direk ayırabiliriz yeşili sıkıntı yok
Tamamdır kaptanim eklerim hemenbluegreeneyes shellshock kılo verdiyse listeye alırsak bilgileri şöyle takıma geliş tarihi 4 mayıs 2018 başlangıç kilo 66 hedef 55
versinler tabi kaptanm ben ölçülerde birinci olmayi planlyorum zaten ama kiloda da hiç olmadm ya bir heves alaydim iyidi hem 950grm nesi var gayet iyidur kız versinler önlerini kesme sen günlerin birincisi olursun
sağol canm benimEeeee tabi meydanı bırakacağmı mı sandınızzzz
Ay inşallah sağlıkla tabiki şöyle daha aşağılarda buluşalım inşallah.
Maşallah benim arkadaşıma yaaa tutmayın bende oynuycam ayy bebiş var neyse vazgeçtim beni tutun oynamayayım ben oynayanları alkışlayayım
Ya bencede biraı şişlik çünkü dün tuvalete çıkamamış halim 63.90 dı yani bir günde hepsinin kilo olması heralde zordur valla plates harika hep söylüyorum kilo vermek için değil ama sıkılaşmak için üzerine tanımıyorum hamile platesi biraz hafif canım özel yani ama o bile çok etkili diyebilirim. Bu arada 62 ye düşmüşsün tebrikler ben 62 yi hayal ederken 65 de buldum kendimi
Ooooo var mı artıran diyosun hadi bakalım
Uzunca yazdım da görmemişsin demekki. Dün kontrolüm vardı kızımında vrdı aç kaldım uzun süre tansiydn şeker felan düştü sonra rüzgarda yürüdüm üzerine soğuk şeyler içince baya kötü oldum. Şimdi daha iyiyim çok şükür. Teşekkür ederim.
Evet kaptanım ya başkası yapsa deli misin diye kızarım. Bi daha aç şekilde evden çıkmıycam ne zaman aç evden çıksam böyle oluyorum. Valla aklıma öyle düşüneceğiniz gelmedi telaşlandırdım sizi kusura bakmayın ama detaylı yazabilecek durumda değildim. Yani bugüne kadar iyileşemezsem haber vermemiş olmayayım diye ancak o kadar yazabildim. Çok sağol canım ilgin için.
Hayırrrrr birinci sensinnnnnnn
Yani dün baya kötüydüm kafamı kaldırdığımda bayılacak gibi oluyodum ama şükür iyiyim şimdi daha dikkat ederim inşallah çok sağol.
Ya benim hamileliğimde iyiydi. Ama işte ben doğumdan sonra sadece 7 kilo verebildim gitmedi niyeyse. Hatta şöyle söyleyeyim normal doğum yaptım ben çocuk 3250 doğdu eve geldiğimde 2.5 kilo gitmişti yani nasıl oldu anlamış değilim. Lohusalık yaktı beni. O 7 kiloyu geri aldım ben. Yine inşallah hamileliğimi ideal sınırlarda bitirebilirsem bu sefer lohusalıkta aynı hataları yapmıycam inşallah.
ca
canim sen kac kg başlamişdin
beraber başlamişdik beraber verıyoruz bende 4.5kilo verdm68 ile başladım canım
Bence sahura kalkmalısın zaten uzmanlarda söylüyor zararlı diyeÇok sağlıklı bir menü olmuş. Ben sahura kalkamıyorum. Aslında kalkıp böyle hem hafif hem de doyurucu şeyler yesem iyi olacak
Ilk hafta için çok iyi başlangıçDun canım nasıl patlamıs mısır (yagsız tuzsuz) ve neskafe istedi anlatamam ama bugun tartı var diye yemedim. İyi ki öyle yaptım. Yoksa bu sonucu göremeyecektim.
Geçen hafta kilom;75,5
Bu hafta kilom;73,5
Fark; 2 kg
İlk hafta olunca önce bağırsaklardan gidiyor belli ki
Dün menüm
Akşam
2 tavuk butu ve bol salata
Ara
1 kase erik
Dün bol bol su içmeye çalıştım ve 1 saatten fazla yürüyüş yaptım. Doğruyu söylemek gerekirse yürüyüş beni çok zorladı. Buna bir çare düşüneceğim. Yine de günü mutlu kapattım
68 ile başladım canım
beraber başlamişdik beraber verıyoruz bende 4.5kilo verdm