- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
evt canm yesili de almistk 3lu yapmistk bizCanım bencede çok iyi olur ben seninle eşlesmistim birde yeşil vardı galiba ne güzel oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt canm yesili de almistk 3lu yapmistk bizCanım bencede çok iyi olur ben seninle eşlesmistim birde yeşil vardı galiba ne güzel oluyordu
Tamam canım deniycem ya kayısı yada zeytinyağı çok kötü ya inşallah fayda eder uzun süre susuzluk var ya ondan dedim birde yağlı besleneyim biraz o da işe yarayabilir dogru yinede 400 gr gitmis ki size yazmadığım kacamaklarim var baklava gibi mesela ben çok yavaş verdim ama birden almıyorum canım bu çok iyi mesela egerki sporumu yapabilseydim ve tuvalet problemim olmasaydı ayrıldığım kilodaydım
benim zamanımda da vardı o. evet yapalım bence, ben deadline 'ı seçiyorum çünkü bana bulaştı, bittin senKızlar ben gruba yeni geldiğim zamanlarda ikili yarışlar mı yapıyordunuz sonuna yetiştim ötle birşey hatırlıyorum sanki yine yapsak ne güzel olur kilosu yakın okan iki kişi yarışsa hem motive etse :))
Ben zaten öğütülmemiş yiyordum. Güzelce çiğnemek lazım ve bolsu. Yoksa bağırşaklarda problem yapabilir diyorlarAa hic aklıma gelmedi evdede var ama ogutulmemis acaba yoğurda karıştirsam faydası olurmu
kilomuz çok yakın ya eslesme olursa biz esleselm senle sen beni çok güzel gaza getiroyorsunsen bana yetişirsin haftaya bu gidişle
tok halimle benim 1.5 kilo fark ediyor yani 63.300 falan olabilirsin
neeeeeee
sen kaç oldun kaçırdım mı onu listeye girsene dead, böyle olmuyor kaç kilon kaldı liste için bende 71.900 yazıyor kilon bana yetiştiysen benim acil kaçmam lazım yakala da göreyim
ben de 100 gram verdim olsun sabitlikten iyidir
her gün 1 armut ye, bir de 3 gün kurusu aç karna üstüne su. biliyorsundur ama kesin uygulamıyorsundur yap bakiiim
sen bana yetişirsin haftaya bu gidişle
neeeeeee
sen kaç oldun kaçırdım mı onu listeye girsene dead, böyle olmuyor kaç kilon kaldı liste için bende 71.900 yazıyor kilon bana yetiştiysen benim acil kaçmam lazım yakala da göreyim
her gün 1 armut ye, bir de 3 gün kurusu aç karna üstüne su. biliyorsundur ama kesin uygulamıyorsundur yap bakiiim
evt canm yesili de almistk 3lu yapmistk biz
fatoş aslında senle mi eşleşsek, bu haftayla kilomuz yaklaştı spor konusunda gaza gelirim hembiz de bir ara grup yaptk diyeti benziyenler eslesmisti hatta bende ilk eslesne yapilirken keşke kilosu yakin olanlar eslesse daha güzel gaza geliriz tam motive olur demiştim çok güzel olur ya yakin kilolar olunca birbirini hecneye kapisirz bence gene yapalm ben çok isterm
Hadi yasevilay80 ben de bekliyoruuum ölçüleer
izne ayrıldıktan sonra çook kilo aldıysan listedesin yok benim gibi 2-3 kilo aldıysan ver de gel diyorlar
ay biz dün de kapistik deadline ile bende kapisiyorum ya beni de alin 3 lü olalimbenim zamanımda da vardı o. evet yapalım bence, ben deadline 'ı seçiyorum çünkü bana bulaştı, bittin sen
Bu gidişle hurma yerine kuru kayısı yiycem sanırım canımYa evet bende çok çekiyorum işte bu kabızlıkan kabızlık olmasa belki daha da iyi kilo verirdim ben kiloyu ter ile verdim resmen. Artık zeytinyağına dönüş yapıcam bende canım. Zaten gün kurusunu da ara öğün olarak tüketiyorum.
ay canm 2dk önce ben de yazdm seni istiyorum diyefatoş aslında senle mi eşleşsek, bu haftayla kilomuz yaklaştı spor konusunda gaza gelirim hem
Y YesilinBuyusu canım sana yarış marış yok aman diyim. sen uslu uslu sağlıklı beslen, minnak minnak sporlarını yap
yapmiyodum doğru ne zaman bıraktım kabızlık geri geldi valla canım hergun kuru kayısı yiycem yapacak birşey yoksen bana yetişirsin haftaya bu gidişle
neeeeeee
aynen spor konusunda azimlenmeliyim, şimdi deadline'a kalırsam haftada bir yazar mazallah yoğun çünkükilomuz çok yakın ya eslesme olursa biz esleselm senle sen beni çok güzel gaza getiroyorsun
fatoş aslında senle mi eşleşsek, bu haftayla kilomuz yaklaştı spor konusunda gaza gelirim hem
Y YesilinBuyusu canım sana yarış marış yok aman diyim. sen uslu uslu sağlıklı beslen, minnak minnak sporlarını yap
kalp kalbe karşı herkes dişine göre seçiyor işteay canm 2dk önce ben de yazdm seni istiyorum diye
Bulantı ve kokulara hassasiyet çok var.@Zehra_mda canım nasılsın cinsiyeti öğrendin mi? Bu arada süprizzz bande hamişim artık veeee Xeroderma_pig de hamileeee bu arada senin nasıl gidiyor canım bulantı felan başladı mı?
olmaz ama 1 bardaktan fazla yeme. ekmek yerine geçiyor çünküMalumunuz haftasonuna giriyoruz. Cuma ve cumartesi gecelerini pek severim. Film izlemek için harika bir zaman. Bugün tartı var diye dün patlamış mısır yiyememiştim. Şimdi bu akşam yağsız+tuzsuz patlamış mısır yesem bunun cezası olur mu?
kedim klavyeye oturdu34444444444444444442344444444444444
olmaz ama 1 bardaktan fazla yeme. ekmek yerine geçiyor çünkü