- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canm zaten az ve hafif yemissin birde oruç var zor tabi spor yapman biraz oruca bünye alissin öyle dende ama suyu mutlaka arttr hava sıcak ve orocda vucut çok uzun süre susuz kaliyor aman tehlikli iftar sahur arası su açığını kapatman lazm canmÜzülerek söylüyorum dün yine spor yapmadım
Menüm
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak salata
gece boyu 1 büyük kase erik yedim
Su tüketimime bakmadım ama Ramazan olduğu için çok tüketecek zaman olmuyor
Bu gerçekten çok ciddi bir sorun. Her şeye rağmen eşinize desten olup onun düzelmesine inanmanıza hayran kaldım. Yer yurt değiştirip aklının o yöne kaymamasını sağlamak lazım ama bu da işe yaramayabilir. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsunay Fatos bu kisma yeni geldim,cok zor ...
Belki ben de doymuyorumdur ama doymadığımı anlayamadan uyuyakalıyorumMenü çok güzel ben bunlarla asla doymam
Normalde de fazla su içen bir insan değilim. Nerden baksanız iftardan sonra 3-4 saat kalıyorum. Bu kısıtlı sürede fazla su içilmiyor. Aslında dün yürüyüşe gidebilirdim ama tembellik yaptım. Dediğin gibi biraz oruca alışayım düzene sokacağımcanm zaten az ve hafif yemissin birde oruç var zor tabi spor yapman biraz oruca bünye alissin öyle dende ama suyu mutlaka arttr hava sıcak ve orocda vucut çok uzun süre susuz kaliyor aman tehlikli iftar sahur arası su açığını kapatman lazm canm
İnsallah canm bak istekli de... Umarım burdan bir gün bize güzel haberlerini verirsin çok mutlu oluruz duzelirse...hetseyi kabul ediyor canm erkekler kolay kolay kabul etmez iliski terapisti psikolog ne dedeisem hepsine geldi herseyi kabul ediyor çok istiyor bana sürekli yalvariyor beni birakma beni kurtar diye bende elimden gelebilcek herseyi yaptm halada yapıyorum inslh kurtulur
Bende yapmadım malesef ama ramazanda böyle oluyo yemekti bulaşikti vakit kısıtlı dün bir baktım saat 11 bu saatten sonra ne yapacaksın ki biraz bunye alışsın acele etmeyelim bence işin manevi kismina odaklanalım şahsen kilo almayayimda baska bişey istemiyorumÜzülerek söylüyorum dün yine spor yapmadım
Menüm
cok tesekkur ederim ederim canmBu gerçekten çok ciddi bir sorun. Her şeye rağmen eşinize desten olup onun düzelmesine inanmanıza hayran kaldım. Yer yurt değiştirip aklının o yöne kaymamasını sağlamak lazım ama bu da işe yaramayabilir. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
kesinlikle canm bu tarz durumlar da kilo almamak en büyük başarı bencedeBende yapmadım malesef ama ramazanda böyle oluyo yemekti bulaşikti vakit kısıtlı dün bir baktım saat 11 bu saatten sonra ne yapacaksın ki biraz bunye alışsın acele etmeyelim bence işin manevi kismina odaklanalım şahsen kilo almayayimda baska bişey istemiyorum
suya alışkın olmadığından canm yoksa süre yeterli ben bekarken tam yaz sıcağı ve çok tempolu calistgm bir zamana gelmisti oruç ezan okununca ilk isim koca siseyi suyu komple iek oluyordu o yüzden yemek yicek yer kalmiyordu migdem de gidip gelip au içiyordm su ya çok düşkünüm çünki ondan öyle olunca o ramazan inanilmaz kilo vermis bayramda 50lere dusmustm en zayif halimdiNormalde de fazla su içen bir insan değilim. Nerden baksanız iftardan sonra 3-4 saat kalıyorum. Bu kısıtlı sürede fazla su içilmiyor. Aslında dün yürüyüşe gidebilirdim ama tembellik yaptım. Dediğin gibi biraz oruca alışayım düzene sokacağım
kesinlikle canm tamamen katılıyorumİnsallah canm bak istekli de... Umarım burdan bir gün bize güzel haberlerini verirsin çok mutlu oluruz duzelirse...
Ben buranın ortamını seviyorum hiç birimiz birbirimizi yüzyüze tanimiyoruz ama derdimiz derdimizi sevincimizi rahatlıkla paylaşıyoruz... Belki tanisak paylaşmak istemeyebiliriz şahsen ben öyleyim çok yakınlarm da olsa bazı problemimi paylaşmak istemem ama burda herkes birbirine daha objektif yaklaşıyor on yargi olmadan birbirimize sarılıp destek oluyoruz...
Aynen canım ya diyorum ya ben ramazanda kilo alan cinstenim o yüzden hasarsız atlatırsam ne mutlu banakesinlikle canm bu tarz durumlar da kilo almamak en büyük başarı bencedexaten çok iyi kiloya indin şu özel günleri sabit atlatsan bile başarı bence
Noldu canım hamilelikten ayrılacaksın dimiArkadaşlar ben rahatsızımdeadline kaptanım yarın sen beni hamilelik iznine ayır
Olur canım ama bak bırakırsan kiloalirsin geri dönmesi çok zor oluyor ama istersen ayırırım sen izne yarindeadline kaptanim bu haftaki tartidan sonra izne ayrilabilir miyim?
Uzun yillar gurbetteydim, orada Ramazan da diyete uygun oluyor. Burda annem-ablama gittim dün. Sofra anlatilmaz(( Normal zamana gore cok cok az yedim ama yine de yazmak istemiyorum gruptakilerin motivesi dusmesin
Listen güzel ama canım çıkıp yarım saat bile yürüsem arada yeter haftada 3 yada 4 gunÜzülerek söylüyorum dün yine spor yapmadım
Menüm
Ya ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallahArkadaşlar ben rahatsızımdeadline kaptanım yarın sen beni hamilelik iznine ayır
aynen ben pes ettim, bir daha yazmayı düşünmüyorum onainşallah canm sende olur rahatlarsin biraan once
kesinlikle hatta bir arkadasi sanirim 3umuz de ayri ayri dukan mi yapiyorsun diye kaç kez sorduk menusu genelde peynirdi diye ama hiç birimize cevap vermedi
Aktifiz tabiki canim ilk sayfayı oku orda form var kopyala yapıştır buraya adın mesleğin falan olan birde güncel kolonu ve hedefini yazKızlar topik güncel mi? Ben dün diyetisyene gittim de bugün başlayacağım 15 haziranda kontrole gideceğim bırakmak istemiyorum desteğe ihtiyacım var sizi görüp yazdıklarınızı verdiğiniz kiloları öyle en azından heveslenirim bırakmam diye düşündüm
April hoşgeldin seni özledim ya dönüyormusun yoksa
Aktifiz tabiki canim ilk sayfayı oku orda form var kopyala yapıştır buraya adın mesleğin falan olan birde güncel kolonu ve hedefini yaz
April hoşgeldin seni özledim ya dönüyormusun yoksasana kapılarımız hep açık burası senin takımın zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?