Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeşil nerelerdesin göl manzarasını bulunca bizi unuttun mu bak artk seni etiketlemekle uğraşmıyorum neguzel çünkü biliyorki sen zaten kesinlikle okuyorsun ay manzaraya çok sevindim bende doğa aşığıyım ya ev alicam zaman hep balkona cikar etrafa iyi bakarm önünde de iki ağaç varsa ay bak önünde ağaçlarda var yeşil sokak iyimis diyorum ablam bikeresinde sokaktaki agaca bakmakta ev bakarken hiç aklima gelmez dedi Allah Allah dedim bende ilk önce o detaylara bakiyorum illaha doğayo animsatan iç açan birşey olması şart bende aaayyy bizim yani annemin evinin manzarasi da çok güzel deniz boydan boya gorunuyor bide teras full çiçek facede belki denk geldinmi annemin manzarasi cilan diyo koydugm olmustu gordunmu bilmem ama bir arada buraya atarm foto canm bende hayranm ya doğa=Aşk benim için yeşile maviye

Son düzenleme:
Üzülerek söylüyorum dün yine spor yapmadım
Menüm
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak salata

gece boyu 1 büyük kase erik yedim

Su tüketimime bakmadım ama Ramazan olduğu için çok tüketecek zaman olmuyor
canm zaten az ve hafif yemissin birde oruç var zor tabi spor yapman biraz oruca bünye alissin öyle dende ama suyu mutlaka arttr hava sıcak ve orocda vucut çok uzun süre susuz kaliyor aman tehlikli iftar sahur arası su açığını kapatman lazm canm

ay Fatos bu kisma yeni geldim, cok zor ...
Bu gerçekten çok ciddi bir sorun. Her şeye rağmen eşinize desten olup onun düzelmesine inanmanıza hayran kaldım. Yer yurt değiştirip aklının o yöne kaymamasını sağlamak lazım ama bu da işe yaramayabilir. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun

Normalde de fazla su içen bir insan değilim. Nerden baksanız iftardan sonra 3-4 saat kalıyorum. Bu kısıtlı sürede fazla su içilmiyor. Aslında dün yürüyüşe gidebilirdim ama tembellik yaptım. Dediğin gibi biraz oruca alışayım düzene sokacağım

İnsallah canm bak istekli de... Umarım burdan bir gün bize güzel haberlerini verirsin çok mutlu oluruz duzelirse...
Ben buranın ortamını seviyorum hiç birimiz birbirimizi yüzyüze tanimiyoruz ama derdimiz derdimizi sevincimizi rahatlıkla paylaşıyoruz... Belki tanisak paylaşmak istemeyebiliriz şahsen ben öyleyim çok yakınlarm da olsa bazı problemimi paylaşmak istemem ama burda herkes birbirine daha objektif yaklaşıyor on yargi olmadan birbirimize sarılıp destek oluyoruz...

Menüm

Bende yapmadım malesef ama ramazanda böyle oluyo yemekti bulaşikti vakit kısıtlı dün bir baktım saat 11 bu saatten sonra ne yapacaksın ki biraz bunye alışsın acele etmeyelim bence işin manevi kismina odaklanalım şahsen kilo almayayimda baska bişey istemiyorum

cok tesekkur ederim ederim canm evt degistiricez bakalm ve dediğin gibi bu da yine bir deneme garanti değil ona mdr bile yaptrdk ama hiç bir şey için kesin çözüm diyemiyorlar mdr bile suan çözmedi durumu ama ciddi direnmeye çalışıyor

kesinlikle canm bu tarz durumlar da kilo almamak en büyük başarı bencede xaten çok iyi kiloya indin şu özel günleri sabit atlatsan bile başarı bence

suya alışkın olmadığından canm yoksa süre yeterli ben bekarken tam yaz sıcağı ve çok tempolu calistgm bir zamana gelmisti oruç ezan okununca ilk isim koca siseyi suyu komple iek oluyordu o yüzden yemek yicek yer kalmiyordu migdem de gidip gelip au içiyordm su ya çok düşkünüm çünki ondan öyle olunca o ramazan inanilmaz kilo vermis bayramda 50lere dusmustm en zayif halimdi şimdi gene ramazanda çok veririm gibi geliyor ama yasayp gorucez bakalm reglem bitsin

kesinlikle canm tamamen katılıyorum

kesinlikle canm bu tarz durumlar da kilo almamak en büyük başarı bencede xaten çok iyi kiloya indin şu özel günleri sabit atlatsan bile başarı bence
Aynen canım ya diyorum ya ben ramazanda kilo alan cinstenim o yüzden hasarsız atlatırsam ne mutlu bana

Olur canım ama bak bırakırsan kiloalirsin geri dönmesi çok zor oluyor ama istersen ayırırım sen izne yarin
Menüm

Listen güzel ama canım çıkıp yarım saat bile yürüsem arada yeter haftada 3 yada 4 gun
Arkadaşlar ben rahatsızım deadline kaptanım yarın sen beni hamilelik iznine ayır
Ya ne oldu canım kötü bişey yoktur inşallah

deadline kuzummm merhaba. Nasılsınız? Yer var mı takımda

kim gelmişşşşşşşşşş
april benim adım değişti ben black, hani şu vegan olan
hoş geldiiin
inşallah canm sende olur rahatlarsin biraan once

kesinlikle hatta bir arkadasi sanirim 3umuz de ayri ayri dukan mi yapiyorsun diye kaç kez sorduk menusu genelde peynirdi diye ama hiç birimize cevap vermedi
aynen ben pes ettim, bir daha yazmayı düşünmüyorum ona

Aktifiz tabiki canim ilk sayfayı oku orda form var kopyala yapıştır buraya adın mesleğin falan olan birde güncel kolonu ve hedefini yaz
deadline kuzummm merhaba. Nasılsınız? Yer var mı takımda
April hoşgeldin seni özledim ya dönüyormusun yoksa sana kapılarımız hep açık burası senin takımın zira

Çok teşekkür ederim fakat burdan cevap gelmeyince 13nci takıma girdim haberiniz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…