• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bir itirafta benden 4 tane gofret :KK48: kızlar tatlı isteğim çok nasıl bastırırım reglim yaklaştı herşeyi yiyesim geliyor senide anlıyorum canım geç saatlerde insan çok acıkıyor bunu çok yaşadım inşallah devamı gelmez :KK66:
ben de pms dönemindeyim, tatlı istediğimi tarçınlı kakaolu badem sütüyle bastırıyorum biraz canım :cry:
@YesilinBuyusu evet canm ölçülerimiz yakın ama bende boy yok anacm resmen yerden bitmeyim :KK43: 155 boy sen düşün yani küçük duba gibiyim :KK43:
fitblack fitblack canm gece sahurda yedim sabah tartildim ama durum vasat :KK43: akşam iftara yakın tartılayim yarın listeye de öyle eklerim :KK66: oruç tutmuyorum ama eşime eşlik etmek için onunla sahur iftar yapıyorum inşallah bir iki güne başlarım ben de...
canım benim boyum da 1.59, bu kiloyla ben de duba gibi oluyorum :D
gece yiyip sabah tartılma canım, diğer orucu açmana yakın tartıl yani en aç olduğun zaman:KK74:

ben de pms dönemindeyim, tatlı istediğimi tarçınlı kakaolu badem sütüyle bastırıyorum biraz canım :cry:

canım benim boyum da 1.59, bu kiloyla ben de duba gibi oluyorum :KK70:
gece yiyip sabah tartılma canım, diğer orucu açmana yakın tartıl yani en aç olduğun zaman:KK74:
O zaman bende tarçınlı süt içeyim canım ya iyiki hatırlattın unutmuşum yanında hurma yada kayisiyla super olur

kızlar dead birkaç kere dedi ama ben de diyeyim bugün dikkat edelim, yarın tartı var :olamaz: kendim için de diyorum gece yememek için.:kızgın:
bir de muhakkak aç karna tartılalım, sonuç çok değişiyor yoksa. özellikle oruç tutan arkadaşlarımız 1 gibi bildirim yapsınlar bence :KK200:

Var tabi bir tarifin mi var yoksa :dondurma:
evet hem de nefis. bir kere dene zira bağımlısı olacak, hazır çikolatalar, çikolatalı sütler de neymiş diyeceksin.
1 bardak süt, 2 kuru hurma ( evde olmayınca gün kurusu da güzel oluyor), 1 tk kakao, 1 çk tarçın. sonra blenderda bızzztttt. nefis :dondurma:

evet hem de nefis. bir kere dene zira bağımlısı olacak, hazır çikolatalar, çikolatalı sütler de neymiş diyeceksin.
1 bardak süt, 2 kuru hurma ( evde olmayınca gün kurusu da güzel oluyor), 1 tk kakao, 1 çk tarçın. sonra blenderda bızzztttt. nefis :dondurma:
:KK73:harika bir tarifmis canım ya çok teşekkürler kesin tadı nefistir bugün deneyeceğim :dondurma: mutlaka

canım benim boyum da 1.59, bu kiloyla ben de duba gibi oluyorum :KK70:
O zaman ben de iftardan önce tartılayım. iyi fikir

canm ben dedim ki eski sevdiğin seyleri tasinirken direk o tarz ortam kuarlm bahceli ev alalim cicekler kuslar oda bayiliyo hayvamlara çok merekli bide motor alalm motor tutkusuda vardi gezmeyi dogayoda seviyo zaten ozamn kopar ortamdan da uzak olcak psikologda öyle dedi vunu hayatindan cikarirken bunun yerine sevdiği şeyleri koysun dedi motor fikrini o verdi bende seviyorum zatn hepsini normalde tarzimiz ayni idi onla iste bunlari yaplm bide birlikte spor yaparz havuz deniz filan da derken artk heralde bosluga düşmeye neden kalmaz olmadı diyor ufakta tekne alirim acilirm arada onuda çok seviyordum oda iyi gelir diyor bakalm:KK200: ama dün gene konustk koyduk kafaya ordaki kresler okullarda çok kaliteli mirayi da orda yazdiririm hem:KK200: burdaki evi satalım dedim canm onu bekliyoruz canm koydum ilana evi arabadazaten satıştaydi:KK70: hani diyolar ya evi barki satip gidicem buralardan yazlik doğa içi bi yere yerlesicem diye:KK70: bizimki gercek olucak galiba:KK70: bu da 5. taşınmam hepsi de keyfiii:-)
insaallah çok huzurlu bir hayatın başlangıcı olur sizin için. evi barki satip tasinma kismiyla tam pembe dizi olacak:KK16:

aaaaaaa nil olmadı ama bu ya:KK20: ben sana 69 a birlikte gecicez demedimmi:KK62: ne yaptn sen bakiim:KK51: ben yarn 69lara geçerken sen şimdi gelmicen mi benle:KK4: olmazzz canm hemn toparlan:sopa: 70 e veda ediyorsun acil bidaha da ömür boyu 7ile basliyan bir rakam tartida gormicez:KK62: hemen kurtuluyoruz :KK36:
:KK70:şu saçı çeken emojiye çok güldüm. :KK25:
canım bizde Ramazan da mesela 30 günün en az 15 inde iclikofte-analikizli olur. Az yesem de onlari nasil yazarim gruba. Ramazan da zayiflamaya devam etmeyi istiyorum ama nasil olacak bilemiyorum:cry:

canım bizde Ramazan da mesela 30 günün en az 15 inde iclikofte-analikizli olur. Az yesem de onlari nasil yazarim gruba. Ramazan da zayiflamaya devam etmeyi istiyorum ama nasil olacak bilemiyorum:cry:
Canım bence sen yinede takıl burda bende bir ara senin gibi düşündüm ama bıraktığında fazlasıyla alırsın gruba da yazarsın yasaklarida önemli olan kontrol altında tutmak frenlemek ben mesela tam hepsini yiycem hemen grup aklıma geliyor azla yetiniyorum yoksa ne varsa götürürüm yani :KK45:

:oha::oha::oha:
kim gelmişşşşşşşşşş
april benim adım değişti ben black, hani şu vegan olan :deli:
hoş geldiiin :KK200:

aynen ben pes ettim, bir daha yazmayı düşünmüyorum ona :KK70:
bende :KK70: bizde birmirimize sorar cevaplarz boşver:-)

canm benim yaptgm gibi yapsan ben oruç açmaya bol bol su içerek basliyorum zaten tikiyor tadimlik yiyebiliyorum bir kaç saat sonrada spor yapiyorum sende yürüyüş gibi bisey yapsan iftardan 2 saat sonra mesela olmazmi tekrar bol su ozaman yiyemiyorsun sadece sahurda güzelce tok tutcak sekilde yersin e gündüz de tüm gün aç durcan direk verirsn öyle bal ben hafta reglm bitince yapcam takipte kal oku yaptlarimi belki işine yarar :KK66:

Son düzenleme:
Back