• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm bütün uzmanlar her zaman bu şekil yiyin der sakın tek öğün de bir den yemeyin diyorlar bemce bu şekil dev et diğeri bem migdene sana tehlikeli hemde zaten ara uzun fazlasiyla oructa bekliycen ekstra fazla beklemene gerek yok yani aralara böyle 1 er saat koyup yemen çok doğru :KK66:
Evet canım haklısın bu şekilde beslenmek en doğrusu çünkü açlık süresi uzun birden mideme yuklenemem sonra mide ağrısı çekiyorum hepsi yavaş yavaş mideme girsin

Evet bende balkonu çok sevmiştim gölü görmememe rağmen inşallah atarım bi foto. Canım bizim son sene büyük ihtimal ama mesele biz değiliz ki burda nice insanlar yaşıyor. Bazılarının okuma yazması yok. Son kullanma tarini nedir bilmeyenler de var. Artık yapılan rezaletin ne olduğunu sen düşün canım.

Aynen canım ya valla artık çamaşır makinesi iflas edicek diye korkuyorum ara vere vere yıkıyorum ay bitmedi evin işi ya yıldım artık yani. İnşallah canım benimde hayalimdi balkonda kahve içmek hepinizin yerine bi içerim inşallah.

Sadece çilek yediysen çok iyi canım. Spor yapabiltin mi peki?
Yok canım ya spor falan :KK43: diyorum ya ramazanda spor konusunda zorlaniyorum dışarı çıkıp yürüyebilsem o da eşimi götürmek çok zor arada yururum tabi ama yemek bulaşık topla derken saat ilerliyor dün misafir geldi Bugün inşallah olacak reglim yaklaştı 1 hafta gündüz yaparım zaten

itiraf

gece yemek yedim :KK42:
yediklerim
1 tarçınlı armut
1 yeşil çay
12 yk soyalı istiridye mantarı
1 dilim tb ekmek
:KK42:

kızlar ben gece ders çalışıyorum, daha önce de bu kiloları sınavlara gece çalışırken tıkınmaktan almıştım. yeşil çay içince aç aç midem bulandı, yedim :KK61:
gece çalışınca ne spor yapabiliyorum ne listeme uyabiliyorum. ne yapıcam ben :cry:
Bir itirafta benden 4 tane gofret :KK48: kızlar tatlı isteğim çok nasıl bastırırım reglim yaklaştı herşeyi yiyesim geliyor senide anlıyorum canım geç saatlerde insan çok acıkıyor bunu çok yaşadım inşallah devamı gelmez :KK66:

cnm şöyle oluyo çocuğa rahmen gitmek istiyorm ama ayaklarima kapaniyo ayaklarimin altini öpüyor yalvariyo yalariyo ben aşığım yasayamam balkondan atarm kendimi gidersen hiç bir kuvvet seni benden alamaz :rolleyes: cezami kes ne istiyosan yaparm raziym diyo işte böyle bir manyak :-) zatn bisey istemyrm sadece gitme şu merede ozaman diyorum bu ne diyorum kendime engel olamiyorum hastaym bana yardm et beni kurtar sensiz yasiyamam kurtar beni bende kurtulmak istiyorum dio:cry: ışte neyapaym ben de şaşyorum yani arkadaşım
Canım eşin zaten seni çok seviyor belli fotoğraflarınızdan anlaşılıyor sevmesen zaten katlanmazsın o yaşadığınız iyi ve güzel şeyler seni engelliyor o yüzden bırakamıyorsun inşallah kısa zamanda kötü alışkanlığını terk eder canım

deadline deadline 16.05.2018 çarşamba menum

sahur:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan şekerli sütlü kahve
2-3 zeytin
500 ml su

iftar:
1 kase çorba
1/2 dilim ekmek
1 kase enginar salatası
Menü çok güzel ben bunlarla asla doymam :olamaz:

Y YesilinBuyusu evet canm ölçülerimiz yakın ama bende boy yok anacm resmen yerden bitmeyim :( 155 boy sen düşün yani küçük duba gibiyim :(
fitblack fitblack canm gece sahurda yedim sabah tartildim ama durum vasat :( akşam iftara yakın tartılayim yarın listeye de öyle eklerim ;) oruç tutmuyorum ama eşime eşlik etmek için onunla sahur iftar yapıyorum inşallah bir iki güne başlarım ben de...

blonde ambition blonde ambition canm Allah yardımcın olsun eşin için bol bol dua et canm su mübarek Ramazan ayında Rabbim duaları geri cevirmez... Onun içinden gelerek birden aliskanliklarini bırakması lazım o da kolay değil ama imkansız da değil... Okuduğum kadarıyla belli ki o da dzelmek istiyor ama irade lazım insallah düzelir canm...

deadline deadline kuzummm merhaba. Nasılsınız? Yer var mı takımda :halay:
Ayyyy kaptaniiiiiiimmmmmm ablaaaaammmmm gözlerime inanamıyorum donuyor musun???:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Nasıl özledim bı bilsen :KK74: günlerdir etiket yapayım diyordum ama takıma bile doğru düzgün ugrayamadim yazdığını görünce çok mutlu oldum :KK36: hoş geldin :KK37:

Kızlar size komik bişey söyleyeyim benim ev göl manzaralıymış ya bugün farkettim :KK70: ay balkonda yiyelim yemeği dedim eşim oruç sigarayı da bugün itibariyle bırakma çalışmalarına girdi şöyle temiz hava iyi gelir ne zamandır yağmur yağıyor çıkamadık diye yemeği yedik kafamı bi kaldırdım aaa göl meğer göl görüyormuş bizim balkon ay ev telaşı ve havalardan fırsat bulup da görememişim ben şok :KK70: bayılırım bana su olsun yeşillik olsun ohhh bi an böyle içim huzur doldu ya :KK68:
:KK48: o kadar taşınma problemlerinden sonra beklenmeyen sürpriz olmuş canm güle güle izle bizim yerimize de bak :KK68:

cidden tasinmak size iyi gelir o zaman. keske bir an once yapsaniz. tabii bodrum da da boyle bi cevre bulmaz umarim:KK43:
canm ben dedim ki eski sevdiğin seyleri tasinirken direk o tarz ortam kuarlm bahceli ev alalim cicekler kuslar oda bayiliyo hayvamlara çok merekli bide motor alalm motor tutkusuda vardi gezmeyi dogayoda seviyo zaten ozamn kopar ortamdan da uzak olcak psikologda öyle dedi vunu hayatindan cikarirken bunun yerine sevdiği şeyleri koysun dedi motor fikrini o verdi bende seviyorum zatn hepsini normalde tarzimiz ayni idi onla iste bunlari yaplm bide birlikte spor yaparz havuz deniz filan da derken artk heralde bosluga düşmeye neden kalmaz olmadı diyor ufakta tekne alirim acilirm arada onuda çok seviyordum oda iyi gelir diyor bakalm:KK200: ama dün gene konustk koyduk kafaya ordaki kresler okullarda çok kaliteli mirayi da orda yazdiririm hem:KK200: burdaki evi satalım dedim canm onu bekliyoruz canm koydum ilana evi arabadazaten satıştaydi:KK70: hani diyolar ya evi barki satip gidicem buralardan yazlik doğa içi bi yere yerlesicem diye:KK70: bizimki gercek olucak galiba:KK70: bu da 5. taşınmam hepsi de keyfiii:-)

Evet canım haklısın bu şekilde beslenmek en doğrusu çünkü açlık süresi uzun birden mideme yuklenemem sonra mide ağrısı çekiyorum hepsi yavaş yavaş mideme girsin
aynen canm bütün uzmanlar öyle diyor zaten en doğrusu nu yapıyorsun ;)

deadline deadline kaptanim bu haftaki tartidan sonra izne ayrilabilir miyim?
Uzun yillar gurbetteydim, orada Ramazan da diyete uygun oluyor. Burda annem-ablama gittim dün. Sofra anlatilmaz(( Normal zamana gore cok cok az yedim ama yine de yazmak istemiyorum gruptakilerin motivesi dusmesin
aaaaaaa nil olmadı ama bu ya:KK20: ben sana 69 a birlikte gecicez demedimmi:KK62: ne yaptn sen bakiim:KK51: ben yarn 69lara geçerken sen şimdi gelmicen mi benle:KK4: olmazzz canm hemn toparlan:sopa: 70 e veda ediyorsun acil bidaha da ömür boyu 7ile basliyan bir rakam tartida gormicez:KK62: hemen kurtuluyoruz :KK36:

Bir itirafta benden 4 tane gofret :KK48: kızlar tatlı isteğim çok nasıl bastırırım reglim yaklaştı herşeyi yiyesim geliyor senide anlıyorum canım geç saatlerde insan çok acıkıyor bunu çok yaşadım inşallah devamı gelmez :KK66:
ben tatlı isteğimi hep yoğurtla atlattm dün canm ;) bugün de öyle yapmayı planlyorum ;) bu reglem rahat geçecek gibi

blonde ambition blonde ambition canm Allah yardımcın olsun eşin için bol bol dua et canm su mübarek Ramazan ayında Rabbim duaları geri cevirmez... Onun içinden gelerek birden aliskanliklarini bırakması lazım o da kolay değil ama imkansız da değil... Okuduğum kadarıyla belli ki o da dzelmek istiyor ama irade lazım insallah düzelir canm...
hetseyi kabul ediyor canm erkekler kolay kolay kabul etmez iliski terapisti psikolog ne dedeisem hepsine geldi herseyi kabul ediyor çok istiyor bana sürekli yalvariyor beni birakma beni kurtar diye bende elimden gelebilcek herseyi yaptm halada yapıyorum inslh kurtulur

Back