- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
at fotoğrafını çok merak ettim, ne güzel orada türk kahvesi içmenin zevki bir başkadır. ben de sana balkon manzaramı atayım hava aydınlanınca olur mu
zaten beni bir sen bir fatoş takip ediyor
yalnız yaptıkları çok ayıpmış cidden para uğruna insanların sağlığı ile oynuyorlar yazık. neyse ki geçicisiniz orada, kaç sene daha van'dasınız?
Evet bende balkonu çok sevmiştim gölü görmememe rağmen inşallah atarım bi foto. Canım bizim son sene büyük ihtimal ama mesele biz değiliz ki burda nice insanlar yaşıyor. Bazılarının okuma yazması yok. Son kullanma tarini nedir bilmeyenler de var. Artık yapılan rezaletin ne olduğunu sen düşün canım.
Oh ne güzelmiş canım ya keşke öyle manzaram olsa tabi yeni gormende komik olmuş hakkaten bu da şunu gösteriyor başını kaşımaya vaktin yokmuş demekki neyse bundan sonra benim yerimede bak o güzel manzaraya kahvenide içersin oh mis
Aynen canım ya valla artık çamaşır makinesi iflas edicek diye korkuyorum ara vere vere yıkıyorum ay bitmedi evin işi ya yıldım artık yani. İnşallah canım benimde hayalimdi balkonda kahve içmek hepinizin yerine bi içerim inşallah.
Valla canım sofradan zaten 9 da ancak kalktım malum yavaş yedimki mideme baskı olmasın bir anda meyve olarakda çilek yedim bir porsiyon o da saat 10 du sanırım ancak oluyor zaten bazen hiçte yemeyebilirim o anki isteğime bağlı sahurda zor yerim zaten vakit kısıtlı ancak yetistiriyorsun bakalım inşallah böyle gider
Sadece çilek yediysen çok iyi canım. Spor yapabiltin mi peki?